Sziasztok!
Most nem teljesen egészségesen. Vera az éjjel hányt. Egész nap csak ivott, és kevés ropit evett. De talán nem is gond, hogy nem terheli a gyomrát. Remélem a többiek megússzák. Nemrég a fiúknak ment a hasa pár napot, és nekem is. A lányoknak is kicsit, de tényleg elhanyagolhatóan.
Vera hatalmas nagylány. Elnézve az arcát már látom milyen szép nő lesz belőle
Irtó hisztis emellett. Nem igazán tudja mennyi az elég. Sokat követel, de hát még gyerek, bár emiatt minap eléggé szomorú voltam. Úszni jár, és angolra is jártak volna mától, csak hát beteg lett. Aztán hétfőn mennek bábszínházba a helyi művházba helyi vállalkozó szülők adnak elő egy mesét, szóval nem valami művészi produkció, de azért jó hogy van valami!
Johanna sokat nőtt, kis filigrán alkata egyedüli a gyerekek között, bár nem látom még a srácok pontosan milyenek lesznek, de talán Bálint sem lesz puffancs! Egész ügyesen kezd egyedül öltözni, bár azért van benne egy kevés nem akarás. A feladatokban is együttműködőbb mint korábban, már ami az ovit illeti. NAgyon szeret még mindig táncolni és énekelget ezt-azt általában mesék zenéjét. Neki a Barbie a kedvence!
Srácok már van hogy egymásra is tekintettel vannak. Ha inni kér az egyik, van hogy hozza mindkettőjük üvegét, és aztán el is viszi neki a teát. Vagy ha kapnak valamit, akkor ha rájuk bízzuk, hogy vigyék oda a tesónak, simán oda viszik. Sokat sétálunk, egyre nagyobb távokat. Bár az utóbbi időben a hámot is bevetettem, mert Gergő kezd kissé zabolátlan lenni. Jobban el el engedi a kezemet. Mindene a virág, és a markoló. Ha virágot lát, le kell szednie, és szépen csokorba gyűjti, pedig senki sem tanította neki.
A markoló pedig helyi látványosság, egy két vállalkozó gépparkjában megtalálható látványosság. Az egyik az állomáshoz vezető út mentén parkol, így ha vonatot nézünk, mindig agyon simogatják a kerekét. Múltkor nem volt az adott helye, pedig már nagyon tepert a kis manó, hogy oda érjünk, és csalódottan vette tudomásul, hogy nincs ott
Édes volt
Én fáradtan. Egyre inkább nem érdekel a házban a rend. Egyszerűen felesleges szélmalom harc! Szeretek sütögetni, hogy a gyerekeknek legyen itthon valami rágcsa. Kísérletezek cukor helyettesítőkkel, vettem is ezzel kapcsolatosan pár szakácskönyvet. Abból is próbálgatom a sütiket.
Diétázok kitartóan, be is raktam a diétás vonalzómat, hogy láthassátok honnan hová tartok. Bár ez kissé csalóka, mert ahhoz, hogy a vége annyi legyen, biza plusz 3-5kg-ot le kell még adnom. Mindezt kalória számolgatással teszem, és semmi mozgással. Vagyis annyival, amennyi egy-egy sétányit kitesz, meg itthoni egyéb házi munkát. Bár most szereztem kölcsön egy elliptikus gépet, hogy bebizonyosodjon, mennyire vagyok kész a használatára. Terveim szerint heti háromszor 40-45 percnyi menetelést akarok beiktatni, meglátjuk hogy bírom! A futás nem igazán vált be!
ÉS TI HOGY VAGYTOK???