Új privát üzeneted érkezett!

Noémi
Majd hétvégén mindent egybenKép Addig még szombaton vásárolunk hozzá ezt azt + akkor már lesznek friss 4D UH képek és majd együtt felrakom őketKép

Babus

Kép
babus2005
 
 


Sziasztok Csajok!

Iszonyatos lelkiismeretfurdalások közepette ülök most a gép előtt. A vacsi után nem birtam tovább, és engedtem a kisértésnek. Befaltam vagy 6-7 db after eight-et. Imádom ugyanis, még akkor is ha szerintetek fogkrém izü. Inkább nem irom le hogy mennyire ment fel a cukrom egy ora mulva amikor megmértem... nagyon szégyenlem magam, borzaszto rossz érzés ám.

Hirtelen olyan sokan lettünk a topic-ban hogy én már nem is tudom követni a neveket. Ma voltam a MÁV-os előadáson én is, találkoztam Savitri-vel, ott nyomult az első sorban. Kép Utána meg lehetett nézni a szülőszobákat, ugyhogy nagyon sokára értem haza, már ment a megasztár.

Most asszem végignézem mindenkinek a fotoalbumát, Kép, aztán megyek az ágyba.

Ja, ha a tali 10-kor lesz, akkor én nem tudok menni. Nem is baj, legalább nem lesz kisértés cukorügyileg. Kép

Puszi,
Eszter2004
32+1
eszter2004
 
 


Sziasztok!

Látom, hogy mindenki Megasztározott. 2 órája senki se írt. Olyan jó volt most is. Tiszta táncikálásba néztük végig. Babcika táncolt, mi meg néztük a hasam és közben hallgattuk a tvKép

Edwig
Hol is van neked az a fránya 163?Kép Akárhogy is nézem nem találomKép
Édi a picurka kutyid is! Ja, én tiszta állatbuzi is vagyok! De annyira, hogy nálunk a mi kutyánk a anyára-apára van betanítva. Ettől többen hülyének néztek már. De nem érdekel.

Noémi
Nem tudom, hogy Rékaccsal együtt szülünk-e, úgy néz ki van rá esélyKép
Habár az az igazság, hogy hétvége óta nagyon érzem, hogy húzz lefelé babcika. Szinte sokszor lépni alig bírok. De már annyian megkérdezték, hogy szerintem mikor fog kijönni és én mindig azt felelem, hogy 2 hét, hogy tuti bentmarad végigKép Jó taktikaKép Úgy is olyan akaratos és az van amit ő akar. Ha én azt mondom, hogy 2 hét akkor ő biztos ellenkezőjét fogja csinálni és azért sem jön kiKép Na, jól megkutyultamKép

Mi van Diaval? Nem tudja valaki? A friss mamásban, még pár órával ezelött már vajúdó labdán terpesztett és 8 órát mondtak rá. Lehet, hogy már meg is van a babuci?

Márti
35+6

Tényleg Maricáról senki semmit? Jól eltünt. BebásodottKép
hajdum
 
 

 
 

Eszter
én is szeretem az after 8et!!! már jó rég nem ettem... be kéne pótolnomKép

én is így vagyok ezzel, már assemtom kikicsodaaa.....

ja, jó volt a megasztar, csak folyton sírtam!!! mindig elérzékenyültem...... ez már csak a kismama-agy lehetKépKép

bagz
32+3

KépKép

KépKép
bagzerka
 
 


Edwig
16+ akar lenne a 163Kép

Pusz: Márti
Még mindig eldugodKép
hajdum
 
 


Márti
Az én Kristófom is mindig végigbulizza a MegasztártKép És még a Szülőszoba is a kedvenc műsorai közé tartozikKép

És hogy csatlakozzam a kutyaimádókhoz, ő az én agyonkényeztetett Dolfikám:

Kép

Na jó éjt mindenkinek! Megint nekifutok, hátha ma sikerül egy jót aludnom. Bár sok reményt nem fűzök hozzá.

Babus(30+4)

Kép
babus2005
 
 


Képzeljétek, most néztem meg a friss mamás topikot és Gigit értesítette Dia, hogy:

Megszületett a kisfia, Dominik. 2930g és 50cm.

Na, akkor már holnapra már csak Esztyx maradt.Kép 1 maradt a 2-bőlKép
hajdum
 
 


...én is tettem fel ma készült bálna képeket magamrólKép

Jó éjszakát!

Ilona(30+3)
Vendég
 


Diának gratula!!!Kép

Ilona
Ez aztán a pocakKép

Most már tényleg húzok aludni!Kép

Babus

Kép
babus2005
 
 


Sőt, a friss kismamáknál még kép is van a kis DominikrőlKép

Kép
babus2005
 
 


Én is GRATULÁLOK!Kép

Aranyos a Dolfi kutyus is!Képpárna meg minden...Kép
Vendég
 


Sziasztok Téli Kismamák !
Dia csatlakozott hozzátok,ide is felteszem a fiúnk képét. Üdv. Dominik apukája:TamásKép

Kép
Kép
lldicsi
 
 


GRATULÁLOK DOMINIKHOZ!!!!!
bagz

KépKép

KépKép
bagzerka
 
 


Sziasztok!
Jól végigolvastam mindent, de arra már nem maradt erőm, hogy leírjam mennyi istenijódolog történt ma velem, úgyhogy azt majd holnap bepótolom.

Savitri!
Aha, már értek mindent! Így már nagyon tetszik amit írtál. Ha a szavak hízlalnának, szegény Erikám szumóbirkózó lenne Kép Kép Kép

Ttika!
Én köszönöm az érdeklődésed! Elég jól elvagyok a helyzettel, de azért jól esik beszélni róla. Mondjuk nekem mindenről jólesik beszélni, csak mondhassam Kép Apa kapcsolata egyébként a legkisebb mértékben sem hivatalos, szerencsére. Akkor azért tényleg rosszul érezném magam.

Edwig!
Magától értetődik, hogy betársulok melléd, nem gondolod, hogy hagylak egyedül kóricálni?! Főleg ekkora pocival, na meg az sem mellékes, hogy vigyáznunk kell a jövendőbelinkre is Kép
holnap egyébként a városban leszek én is, ha a kórházban végeztél, és van egy kis időd, csörögj rám nyugodtan. Majd próbálkozom én is, hátha addig nem nézel be ide.

Dia!
Gyönyörű a bébisrác, gratulálok hozzá!!!!

Esztyxnek megy a drukk folyamatosan!

Orbis!
Jól értem, hogy a fontatlankodás az azt jelenti, hogy semmi fontosat nem írsz?!
Ha igen, gratula a nyelvújító készségedhez, nagyon tetszik, és csak fontatlankodj jó sokat, nekem az fontos!!! Kép

Kikocs!
Még neked is írok, hogy szurkolok, lakásügyben, és rendes vagy, meg Noémi te is, hogy bementetetk Esztyxhez helyettünk is!

Megyek most lefeküdni, küldök nektek jóéjszakátpuszit! Kép
Aura+Erika 29 (már 40 perce)
aura
 
 


Aura! mikor lesz a nagy találkozó, mármint a leendő másik nagyival?? nagyon érdekel!
bag

jóóóéjt, megpróbálok alukálni én is...........

KépKép

KépKép
bagzerka
 
 


NNNa sziasztok!

Először is grat az új topic-babcihoz!!! Kép Nagyon szép kisfickó!!

Jimbone:
Azt én nem is gondoltam, hogy a ti méreteitekből lehet következtetni. Ezt pont arra írtam példának, milyen kiszámíthatatlan.

Hulcsi:
Az álom érdekes, nekm a sógornőm álmodta múltkor szinte ugyanezt, hogy ott vagyok náluk, és Bogyóka kinéz az oldalamon. De ő nem ment vissza, ki is pottyant teljesen Kép

Noémi:
Nálunk a mikulás addig tart, amíg apa megkajálja az összes csokit, én meg az összes mandarint Kép (ez az idő sajna vészesen közel van Kép)

Mvica:
Örülök, hogy tetszett a srácnak! Akkor ezt most direkt neki:
Kép Kép Kép Kép Kép
Hát ennyi az állatfarmom Kép

Ttika:
a fejvakarósat sajna nem innen rakom fel, hanem sajátgépről Kép Olyanokat (mozgó gifek) az interneten lehet keresni, elmented a gépedre, aztán "Melléklet feltöltése".
Egy ilyen oldal pl.: Kép

Savitri!
Elhoztam a poncsó szabásmintáját! Holnap felrakom, vagy elküldöm mailben. Remélem tudsz szabásmintát olvasni, én sajna nem. De egyszerűnek tűnik. Az a baj, hogy ez garbó és nem kapucnis, de az már szerintem nem olyan nagy ügy. (mondom én, aki függönyön meg párnahuzaton kívül semmit sem tud varrni Kép) Szóval ha nem késő, holnap megy!!

Nemalvás:
Ma ezt találtam, nem túl bíztató:
"Alvási nehézségek lépnek fel. Ne aggódjon emiatt, a terhesség ezen szakaszában teljesen természetes az éjszakai éberség!"
HÁT KÖÖÖSZIII!

Aura: A fontatlanságot jól értelmezed! Egy csoporttársan mondta egyszer véletlenül a fősulin, és nekem úgy megtetszett, hogy beépítettem a szókincsembe. Végülis nincs is rá szó. Ez eddig hiánycikk volt a magyar nyelvben, hát pótoltam. Nemhiába vagyok magyartanár Kép

És ma olyan tuti norvégmintákat találtam, hogy már megvan Bogyóka következő pulcsijának a terve!!

Na megyek lassan nemaludni, pusssz mindenkinek, Esztyxnek meg sok drukk!!
Orbis (32+2!!)
orbis
 
 


Sziasztok! Dia babája gyönyörü!!!! nagyon gratulálunk és irigykedünk.

Én egyébként kitünöen alszom, valoszinü azért mert estére hulla fáradt vagyok. Tudom ajánlani nektek is a módszert. Kép

Igen Aura, mesélj mi volt a nagyinál!

Már megint baromi éhes vagyok igy reggel ébredés után, és már megint ehetem az abonettet vagy tönkölypászkát. Annyira nem ezt kivánnám pedig! De ma sok zöldséget akarok enni, mert amit tegnap müveltem a csokival és a cukorszintemmel az megengedhetetlen. Szegény gyerek.....

na megyek készülödöm. már nem sok kedvem van dolgozni.....

Sziasztok,
Eszter2004
32+2
eszter2004
 
 


Savitri,
tegnap amikor odamentem hozzád a férjed urad ugy eltünt mint a kámfor! Csak nem én ijesztettem el?! Kép Egyébént utána nagyon sokan voltunk fent, legalább 50-en, de azért legalább láttam. Végül is nem rossz, csak vhogy az ember sokkal nagyobbra számit nem? A babának nem kell vinni ruhát, csak pelust. A házassági kivonatnak 30 napnál nem régebbinek kell lenni, de bárki kikérheti neked, nem kell személyesen menni. Hát ennyi ujat tudtam meg. Egyébként ami uj volt nekem és tetszett az az volt, hogy rögtön ráteszik a mamára a babát, nem mossák le csak letörlik, és hagyják a köldökzsinorbol a vért kicsit áramlani, és gátügyben is megnyugtato volt, hogy nem az elsödleges cél hogy vágjanak, ha mama birja még akkor kivárják szivesen ami kitágul. Na majd meglátjuk. Mindjárt te következel! Kép
Pusza,
Eszter
eszter2004
 
 


Jó reggelt mindenki!
Tegnap este már nem volt erő jönni ezért most pótolom!
Tök jó igy felébredni, bekapcsolni a gépet, és hipp-hopp egy babával többen vagyunk. Dia! Nagy-Nagy Gratula. Nagyon szép a babó. Úúúúúgy irigyellek.
Voltam tegnap dokinál. Mindent rendben talált. C3100-et írt be a kiskönyvembe. Ez akkor azt jelenti, hogy 1újnyira kinyiltam?h-ot is csinált, és a 3mért adatból 3dátum jött ki a szülésreKép Most már ő sem tudja, hogy mikor szülünk, de már nem sokáraKép Ja és a baba súlyát a gép közel 3kg-ra saccolta. Pontosan 2969Kép Én már úgy szülnék, csak félek, hogy még nem elég érett.
Köszi lányok, hogy ilyen sokan szeretnétek, hogy elmenjünk a talira. Én csak nem tudom kismanóm mit fog ott művelni. Mert ha hozza a formáját, hát simán szétszedi a lakástKép Meg nem biztos, hogy hagy mindenkit mézeskalácsozniKép Hát ha így is válaljátok? Meg hát attól is függ én hogy fogom érezni magam, mert már nagyon nehezen mozdulok ki. De azért mennék. Katy: ha fel tudsz mindent csavarozni a plafonra, és beválalsz egy Rontó Pált, küld el a címedet hova kéne menni, és majd meglátjuk.
Esztyxnek nagyon drukkolok. Akkor ma már ő is babázni fog?
Este megkérem apát csináljon rólam néhány képet, és akkor én is fölrakom, bár nem vagyok egy szép látvány.
Pusz mindenkinek és kitartás
Brigi aki már nem tudja hány hetes
bombomanyu
 
 


Dia!
Gratulálok!!

Aura!
Ha nem hivatalos az a kapcsolat, akkor vajon lehet, hogy van esélyed/esélyetek, hogy újra/először/végre együtt legyetek? Végülis, ha elfogadja Erikát... (hát ez csak egy csöndes morfond volt)

Orbis!
Köszi a tippet! Teljesen belelkesedtem, mostantól lelassul még jobban a gépem, mert telivan mindenféle mozgó bigyóval...
Figyu:
próba:

Kép

Ttika, akit még nem zavartak meg az UH eredmények, úgyhogy 29+5
ttika
 
 


Figyelem, lányok!

SIKERÜLT!!

Íííííííííííígy örülök:
Kép

puszi, Ttika
ttika
 
 


Kép
Szerintem most rögtön haladó felhasználónak kellene lennem, csupán méltányosságból..
ttika
 
 


Mindjárt küldök is egy emilt apucinak, hátha mégjobban megtetszik neki:
Ez:Kép
ttika
 
 


Ttika: ezt meg én küldöm neked, hátha megcsinálja helyetted a melótKép

Brigi aki még mindig nem tudja mikor szül.
bombomanyu
 
 


Brigi!

Kedves vagy, köszi, teljesen reménytkeltő!!!!!
Juhééééééééééé, már nem is kell dolgoznom, ez a banya megcsinálja helyettem!!!

puszi, Ttika

Eszter2004!

Már annyiszor akartam kérdezni, meddig dolgozol?
ttika
 
 


SZépjóreggeltmindenkinek!

Ttika, jó munkát, látom, lett sok segítséged Kép Ja, és akartam mondani, hogy ha pénz számít, és vissza akarsz menni, de nem a fél év után, hanem majd 2006-2007-ben akkor január 1-el ne táppénzre kérd magad, hanem vedd ki a 2005-ös szabadságodat. Az attól függetlenül jár neked, hogy szülni mész. Sőt, nekem azt mondták, hogy ha ugye 3 évig otthon vagy, akkor a 3 év szabadságai is mind járnak, mikor visszamész, és ha nem mész vissza, akkor kifizetik. Mondjuk ez már bonyi nekem, de el tudom hinni, hogy igaz... Kép

DIA, NAGYON GRATULÁLOK! Dominik ismét példája a szép újszülötteknek Kép
Kép
Esztyxnek ha minden igaz, reggel 7-kor kötötték az oxitocint, és remélem minél kevesebbet fog szenvedni szegény Kép Nem írok neki smst, majd megvárom, mit mond. Remélem estére már lesz valami... Nem is megyek sehova, ha valamit megtudok, azonnal írom nektek Kép

Ami így hirtelen eszembe jut még, inkább ne akarjatok beleszállni a kalácstésztába, engem ezek a pénzezések zavarnak. Hála Istennek nem vág földhöz három kiló liszt meg egy kiló méz meg margarin meg némi fűszer. Elvégre van Gergőnek munkája, hurrá! Majd én nem viszek mást inkább, ha ez megnyugtat titeket, hanem eszem a szendvicseiteket, iszom a teátokat, és élvezem Katy vendégszeretetét. Jó lesz így?

Aura, nagyon várom a fantasztikus jó történéseket, amik lettek veled tegnap! Nagyon rám férne, mert nem hiszitek el, de: Nem jön az apósom a héten. Talán jövő héten valamikor. Talán. Lehet, hogy létrákon fogunk üldögélni karácsonykor? És műanyagtálcáról az ülőgarnitúrán kuporogva esszük meg a karácsonyi vacsit, amire annyira készültem, hogy milyen jó lesz majd, meg minden... Igazság szerint tegnap meg sem lepődtem, de most azért elpityeredek minnyá, asszem. Igyekszem inkább nem. Mentségére szóljon apósomnak, hogy kivizsgálásra megy a kórházba ma, mert valami baja van a tüdejének. És annyira szégyellem magam, de mostanra eljutottam addig, hogy azért drukkolok, hogy ne legyen baja, mert akkor tud jönni. Persze akkor is aggódnék érte, ha nem lenne ez a szitu, volt már ilyen, és zavartam haza Gergőt, hogy biztos jól esne apukájának, ha, meg stb, de most valahogy mindig az férkőzik az agyamba, hogy már csak két hét van karácsonyig, és nekem sok idő kell, hogy takarítani tudjak, és hogy hívjak el bárkit is karácsony előtt, mikor mindenhol annyi a tennivaló... Még jó, hogy 20-tól itthon van Gergő is és segít. Majd kitalálunk valamit remélem, és pár nap múlva meglesz az új stratégia a túlélésre. De ez most megint kicsit sok. Na, megint jól kipanaszkodtam magam nektek. De Gergőnek nem is akarom mondani, mert mégiscsak az ő apukája, meg tényleg most nem szólhatok semmit, mert nem rajta múlik (bár ha előbbre tervezi...), ti meg legalább képben vagytok, és meg is értitek a hisztimet.

Na, ennyi tellt most tőlem. Főleg megint el vagyok keveredve magammal, ne haragudjatok érte. De ma itt ügyelek, és mindenkinek fogok reagálni Kép

Pusz:

Kikocs
31 (jéé, tényleg)

kikocska
 
 


Ja, Ttika, még 4 hozzászólás, de ha nem is haladó, de felhasználó leszel Kép (nekem már csak 25 és haladó, jeejee! apró örömök az életben. Csinálok inkább karácsonyfa-díszt. Varrnám a babacuccokat is, de nem tudom hova tenni a varrógépet Kép

kikocska
 
 


Bombomanyu, a 3100 azt jelenti, hogy a külső méhszájad nyitva van 1 cm-re, de a méhnyak meg a belső méhszáj az teljesen rendben van még. Meg még valami, amire nem tudtunk rájönni Noémivel, hogy mi lehet a negyedik szám Kép

Hulcsi, szerintem szülni akarsz, azért vannak ilyen álmaid... Kép Minél előbb és minél könnyebben. És a kórházat se bánd, mert úgyis hipphopp kinn lesz a manóbaba, nem?Kép

Egyébként meg Csilla, neked is kitartás, és nagyon várom azt az smst! Kép
És jaj, olyan kíváncsi vagyok, mi lesz Edwig sorsa! teljesen be vagyok sózva, úgy várom itt a babaesőt Kép
Na, remélem írt valaki valamit. Nincs kedvem emileket írni, pedig kellene egy csomót. el vagyok maradva... Kép Hiába, tegnap nem működött ez a gép. De már igen! Kép

kikocska
 
 


SZiasztok !
Elsőször is gratulálok Diának, gyönyörű a kisfia :-)
Öröm olvasni Titeket :-)
Ahogy tegnap ígértem kicsit bemutatkozok bővebbben.
Mint már írtam a 3.gyerkőc lakik a pocakomban aki kisfiú és Áron lesz a neve , Január első hetére várjuk.Rendes becsületes nevem : Szilvi, 31 éves vagyok, Bp-en a II.kerületben lakunk.
Apa :Gábor 35 éves , digitális fényképezőgépekkel illetve számítástechnikával foglalkozik.
A két nagy gyerkőcünk Laura(8 éves lesz)első osztályos, Levike(6 lesz) ovis.Mindkettőt program császárban szültem a Jánosban , és nagy valószínűséggel (dokim szerint 99 %) a harmadikat is így fogom. Azért voltam császáros, mert én pici vagyok a babák pedig túl nagyok voltak (4400 g, 4500 g)
Egyébként a dm(drogerie markt)-ban dolgozom (dolgoztam) mint marketing asszisztens, nem rég (3 hete) hagytam abba a munkát. Régebben mikor a nagyok kicsik voltak , sokat babaneteztem , de aztán mikor újra munkába álltam, valahogy elmaradt.
A nagyokról majd teszek fel képet a profilomba , csak jelenleg épp átalakítás alatt van a szgép, és nincs benne az a vinyó amin a képek vannak.
A harmadik terhességemről csak annyit ,hogy sokkal hisztisebb vagyok és rosszabbul viselem mint az előző kettőt. Lehet hogy öregszem ? De azért összeségében jól vagyok , azokat leszámítva , hogy nem alszom rendesen , állandóan pisilnem kell ...stb
Így hirtelen ennyi jutott eszembe magunkról,de ha bármire kíváncsiak vagytok , nagyon szívesen válaszolok.
Mindenkinek szép napot, Esztyxnek pedig könnyű szülést kívánok, üdv:
Nanácska
nanácska
 
 


Kikocska!

Köszi, mindjárt fel is hívom a bérszámfejtő kolléganőt, hogy mikor mit célszerű, meg ilyenek. Ő biztosan tudja. Egyébként a szabi tényleg jár, de azt hiszem, inkább a végén veszem ki,mert akkor már olyan, mintha dolgoznék, mert sok péztet kapok Kép, de még otthon lehetek. Meg ugye a végén lesz a legkevesebb mani, akkor már nagyon jól fog jönni a minél több szabi. Most meg még kapok teljes fizut, meg a 13. havit, szóval könnyebben nélkülözzük. De tényleg azt gondolom, hogy nem árt, ha teljes évben van rendes fizetésem, mert néhány dolgot átlagfizetés után fizetnek. Igaz, egyelőre bőven elérem a maximumot, de az ember lánya reménykedik...

Ttika
ttika
 
 


jaj, teperek arra a "sima" felhasználói címre.. Nem mintha jelentene is bármit. Úgyis profi vagyok már, ha egyszer ilyeneket tudok ide csinálni nektek ni!!!:

Kép

Szegény Kikocska, ezzel a holmihurcolással nincs szerencséd..Gondolom, már rég eltervezted meg beosztottad az idődet, mikor mit tudsz meg fogsz tenni, aztán keresztülhúzzák..hát nem könnyű.
Kép
ugye mondtam, hogy nem könnyű..

puszi, Ttika
ttika
 
 


Tényleg, tegnap történt valami klassz Aurával??
Kép

Ttika, már csak egy hiányzik??
ttika
 
 


Ttika: látom bevetetted a nyanyát és megint lustítaszKép
bombomanyu
 
 


Kép

Itt a századik!!!!
ttika
 
 


Bömbömanyu!

Juj, lebuktam..Kép

Kép

jól van,megyek Kép
Úgyis kezd kifogyni a repertoárom, amit nagy hirtelen lementettem a gépre.

Ttika
ttika
 
 


De ezt még el kell küldenem, mert valaki ezt álmodta mostanában, és már nem emlékszem, hogy ki volt, pedig még reagáltam is rá..na mindegy.

Kép

sziasztok, megyek dolgozni a nyanya helyett Ttika
ttika
 
 


Tudjátok, mim van? Anyateám. Kép A Magornak van ilyen teája. Van benne édeskömény, citromfű, ánizs, csipkehús, fűszerkömény. Nagyon nagyon nagyon finom. Jó a tejszaporításra, görcsoldásra, nyugatásra, és emésztés javítására. Az illata is nagyon nagyon finom.
Látom Ttika beindultál gifügyileg Kép

Nanácska, mi itt a hisztit nagyon meg tudjuk érteni mind. Úgy emlékszem, mind mind hisztizünk folyton Kép Igyekszünk gyakran egymásnak, és kímélni a hapsikat Kép És vicces, hogy a párod informatikával foglalkozik. Most már egy csomóan vagyunk. Jelentkezzenk akinek nem Kép Kép Kép

kikocska
 
 


Sziasztok

Noémi, köszönöm a kórház infókat, nagyon hasznosak, de bevallom nagyon bízom benne, hogy nem kell befeküdnöm. A névválasztást tényleg jól összehoztuk, szerintem ha megbeszéljük, akkor sem lehetett volna ennyire egyforma az elképzelésünk Kép))

Dia

Nagyon szép a pici fiad, gratulálok hozzá

Kikocska
igazad van, már tényleg nagyon akarok

Egyébként láttam, hogy a vizsgálatok után számokat kaptok, vagy mit???Pl 3100. Én még sosem kaptam ilyet..mit jelen ez? Remélem nem túl hülye a kérdés.

Kedvet kaptam én is ezekhez a mozgó izékhez, mindjárt meg is próbálok letölteni pérat

Ttika, gratulálok, látom felhasználó lettélKép szerintem én sosem jutok el idáig Kép

Hulcsi
aki egy hét múlva lehet, hogy kórházba vonul Kép(

hulcsi
 
 


Ttika

én voltam , és tényleg így volt Kép Kép Kép
köszi, nagyon aranyos
Hulcsi

hulcsi
 
 


Sziasztok!
Tegnapi sikeres városjárás után, úgy döntöttem a ma délelőtti jógát kihagyom, inkább itthon maradok olvasgatni titeket, feltett lábbal. Délután meg megyek szülésznővel találkozni, meg ctg-re. Még sose voltam.

Eszter2004!
Én nagyon odavoltam a tegnapi előadásért. Engem teljesen lenyűgöz ez a doki, kár, hogy utána a kérdésekkel már elvész az egész hangulata. Annyira megnyugtató volt, hogy maximálisan természetes szülés párti és ezt olyan érzékletesen elő is adta, tudományos érvekkel, hogy miért.
Férjemet egyébként nem te ijesztetted el, hanem a meleg.
Jajj, ez a 30 napnál nem régebbi házassági tiszta agyrém. Nekem is picinek tünt a szülőszoba részleg, de hát nekünk azonos a paránk. hol férünk majd el?Kép

Ttika!
Nem tudnád otthagyni végre a munkát? Azért nem tudsz rá koncentrálni, mert már nem ez a feladatod. Higgyél Kikocsnak! Őt is egy csomót győzködtük, mire végre abbahagyta, azóta viszont annyira pozitívan ítéli meg e döntését, hogy mindenkit szívesen buzdít a példa követésére. És igaza van!!!!
És ne menekülj Eszter2004 mögé, legutóbbi talin őt is elővettük, hogy hagyja már abba a munkát.

Jimbone!
Eddig azt hittem csak én parázok az overall méreten. Kép Végül én is úgy döntöttem, hogy majd apa megveszi ha már megszületett a gyerek.
DE: februáriak!!: már említettem, de figyelmeztetésképp megint leírom amit a Mária bababolt eladója mondott dec.5-én: „Ez már a tél vége, augusztusban megvették az összes overallt, már csak a maradék van és nem is jön újabb adag”zt ugyan kicsit irreálisnak tartottam, de februárban már biztos nem lesz túl nagy választék. Mondjuk turkálókban biztos lehet majd szuper darabokat kapni olcsón. Akkor az se olyan nagy baj ha másfél hónap múlva kinövi.

Csillának, Esztyxnek nagyon nagy drukk!!!

Aztán Hulcsi meg Edwig is!

Noémi! utána már mi jövünk! jujj!
(Jajj ! sorban merülnek fel az épp babázós nevek, már nem tudom követni.)

Na akkor Diának nagy gratula az újdonsült boldogsághoz!!
Olyan gyönyörűűűűűűű az a gyerek!

Éljenek a bálnák! Bár én mindig fókának képzelem magam
Kép

Orbis! várom ám a szabásmintát! jujj de jó! köszi!

Kikocs! add fel. Nem számíthatsz apósodra. Ez most már végleg kiderült. Más segítséget kell kérned és a helyzetedre való tekintettel tojni az após fejére. Majd megbékél előbb vagy utóbb.
Senki nem bántódhat meg azon, hogy két héttel karácsony előtt rendet szeretnél a lakásban. Ráadásul nem is az utolsó pillanatban jutott eszedbe, hanem már megszámlálhatatlan hete könyörögsz segítségért. A párod is biztos meg fogja érteni.
Lili(37+5)

KépKép
savitri
 
 


Jó reggelt!
Gyorsan bele is vágok a közepébe:
Jóhírek:
Tudjátok nem mentem tornázni, mert meg kellett csinálnom egy halom házidolgozatot a szemináriumokra (amik alól amúgy felmentésem volt, bemenni nem kellett, csak leadni). Na ezekből angol-olasz együttvéve sikerült egyszem angolt megcsinálni, és annak is csak a felét (bár nekem már az is sok volt (hormonagy) )de, és itt jönnek a jóhírek:
1. Az olaszra leadandóknak jóval kitolták a határidejét, és az amúgy is könnyen megy, lévén szívszerellem.
2. Annál az angolnál aminek csak a fele lett kész, a tanárnő közölte, hogy ennyi elég, mert a többieknek is ezt kellett, szóval ez teljesítve Kép
3. A másik angolnál, ahol még egy betűt se írtam a tündéri prof. közölte, hogy ne is írjak, hanem húzzak haza, polcoljam föl a virgácsaimat és örüljek a bébimnek. Megszorongatta a kezem, megsimizte a pocakom, majd beít egy 4-est az indexembe és még sajnálta, hogy 5-öst azért nem adhat. Kép

3.Ezek után, hogy mindenem meglett, pedig semmit sem csináltam, találkoztunk APÁVAl éljenéljen, igaz csak rövid időre, mert vendégei voltak és otthagyta őket, hogy gyorsan rámnézzen, dejó, viszont nagyon helyeske volt, megölelgetett, meg megpuszilgatott és elmondta, hogy nagyi kissé fucsállotta a körülményeket, de végül is nagyon örül és mostmár aztán látni akar ám!!! (Ez valószínű karácsonykor következik be, lévén mindketten egy vidékről származunk, és megyünk úgyis családlátogatni) Aztán még az is volt, hogy elvittem neki Erika uh felvételeit, hátha kíváncsi a kislányára. Erre azt mondta, hogy ő inkább már élőben szeretné látni az utódot, és különben is a videót azt nézzük meg együtt, amikor hozzánk jön! Kép Kép Kép
(A "kapcsolatról" nem írok semmit, babonából, főleg, hogy folyton azon parázok, hogyha nem lesz már az a csaj, akkor lesz más...)

Ezek a hiperjó dolgok történtek velem tegnap. Bocsi, hogy ilyen hosszúra sikerült, csak igyekeztem átadni, milyen jó érzés volt nekem.

Bagzerka, Eszter, Ttika!
Remélem a regényemben volt válasz a kérdésekre Kép
Nagyi miatt én is be vagyok sózva, nagggyon!
Gondolhatjátok, az lesz az első dolgom, hogy jól elmesélek mindent, csak történjen már meg!!!
Ja! És mikor még hétvégén beszéltünk Apával, kiderült, hogy ki voltam hangosítva és állítólag nagyon "cukros" voltam, szóval Nagyijelölt megnyugodott. Kép

Hű, hirtelen eszembe jutott, hogy meghalnék, ha apa véletlenül rátalálna erre az oldalra, olyan lehetek mint egy tizenéves csitri, pedig nem akarom, csak a hormonagy miatt néha úgy törnek ki belőlem az érzelmek, hogy úgy érzem legalább gejzír lettem, vagy inkább vulkán Kép mi lesz itt még később?!

Eszter!
Mielőtt elfelejtem, nehogy ne gyere a talira, Edwiget is mindig megvártuk, akkor is, ha nem jött Kép Kép Kép Én úgy szeretem, ha te is ott vagy, még akkor is, ha a "fiammal" ugratsz Kép

Nagynagy puszik nektek Kép
Jézusom!!! Ezerrel pörgök, na majd a du-i intimgyanta lenyugtat Kép remélem nem lesz tőle pöttyös a bébi feje Kép
Esztyxnek és Lilinek, aki ma kibújik remélhetőleg, rengeteg puszit küldünk!!!

Aura+Erika
29
aura
 
 


Kikocs! óvatosan a tejszaporító teával.
Egy októberben szült barátnőm tapasztalata, aki már szülés előtt itta(nem tudom melyik típust). Neki olyan sok tejet eredményezett, hogy már fájt. Utána mondták neki, hogy elég akkor inni ha nincs elég teje az embernek.
Ez lehet, hogy a te teádra nem vonatkozik, de azért nézz utána.

Lili(37+5)aki most elmegy ebédet készíteni, mert munkába belebetegedett férjecskéje jelezte, hogy haza jön ebédre.

KépKép
savitri
 
 


Kikocs drága!
A nagy örömáradatban elfelejtettem reagálni rád Kép
Savitrinek teljesen igaza van, köszönd meg szépen az apósnak az eddigi segítséget, és nézz valami biztosabb után! Szerintem is minden jogod megvan úgy Karácsonyozni, ahogy neked szép, sőt ezt nemhogy elítélni, de meggátolni végképp nem áll jogában seniknek!!! Az egyetlen aki itt megsértődhet az csak és kizárólag te vagy!!!
Fel a fejjel, ha mást nem találsz, a végén még tényleg odagurulunk hozzád (amiből, ha rend nem is, de jókedv biztosan lesz!)
aura
 
 


Aura!
Annyira jó olvasni téged.KépTök jó kedven lett.Kép Ne aggódj garantáltan "cuki" vagy. Nagyi imádni fog.
Apa pedig tuti nem talál ide, olyan gyorsan archíválódunk. Az archívban meg mért kutakodna más mint mi? (esetleg múzsájukat vesztett regényírókKép)

KépKép
savitri
 
 


Sziasztok Kép

Bocsánat, hogy csak úgy váratlanul és hivatlanul betoppanok ide (bár Ti szuper aranyos és vidám topic vagytok,úgyhogy csak beleolvastam kicsit és már felderültem... de tényleg!!! nagyon összetartó a csapat KépKépKép)
Szóval korábban már jártam itt ... de főként az ikres topicot látogatom, mivel két pocaklakóm van ....
Csak Savitrinek Kép akartam írni, hogy lehet, hogy a találkozunk szülésnél ...
Ugyanis MÁV-os vagyok - úgy láttam Te is - és legkésőbb dec. 22-én indítják a babákat, ha addig nem kopogtatnak maguktól KépKép
szóval ahogy néztem a heteid számát, van esélyünk összefutni!!!

Kitartás minden pocakosnak KépKép

Üdv:
Rita
36+3
trus
 
 


Képzeljétek, én ma kifejezetten jól aludtamKép Persze 2-3-szor min. felkeltem pisilni, de nálam ez már normálisKép
Meg hajnalban virrasztottam 1 órát, de még ez is elmegy, de összességében éjféltől délelőtt 11-ig aludtamKép Olllyan kipihent vagyok most. De titeket végigolvasni még így is nagy számKép

Nekünk szerencsénk volt overáll-ügyben, kaptunk egy alig használtat unokatesóméktól. Arra az alig 1 hónapra bőven elég lesz, jövőre pedig majd veszünk újatKép

Babus

Kép
babus2005
 
 


Ebédidő van, ettem és emésztés közben ugye nem baj, ha nem dolgozom?? CSak nektek írok...

Aura!!!
Kép
többek között ez jutott az eszembe rólad, meg arról, amit írtál. olyan jóóóóóóóóóó, hogy örülsz!!! Meg zsezsegsz, ugye, most is zsezsegsz??? Teljes rejtély előttem egyébként ez a pasas, és ebben semmi pozitív vagy negatív felhang nem volt, csak úgy, tényközlés.
Lényeg, hogy te jól érzed magad, és hurrrrrrráááááá!!!!!

Overall ügyben én/mi is tanakodunk. Tegnap a párom megemlítette, hogy jó volna végre kitalálni, milyen legyen, mert már sok időnk nincs.. én meg nyugodtan ülök a sejhajomon.Kép
NÉhány gondolat már megfogalmazódott az agyamban, leírom, hátha segít valakinek.
Mostanában születendő babának szerintem simán lehet venni, mert kihasználja egész télen.
Mi ugyi febr. 19-e körülre startolunk, úgyhogy a dilemma innen van. Állítólag a mózeskosaras babakocsiba nem kell nagy bundazsák, mert az amúgy is jól véd. Akinek nincs, annak kell cefetül bugyolálni majd.
VAn két lehetőség (tudomásom szerint)a kocsizsák, meg az overall. Előbbi jó meleg zsák, cippzárazható és jó drága, utóbbi talán nem annyira meleg. ÉN úgy gondolom, hogy ha veszünk, akkor olyat próbálunk, ami jó lesz a jövő télre is. Mert kb. 1 hónapra dühítő lenne megvenni. Az meg nem baj, ha a gyerek lötyög a holmiban, annál jobban bemelegíti..
Itt tartunk. Mondjuk más típusú ruhára gondolván, abban lehet valami, hogy januárban üres lesz minden, márcsak a karácsony miatt is.. Most biztos minden kereskedő feltankol a legszebb, legjobb (legdrágább...) rucikból.
Ennyi a jelen nálunk..

üdv. Ttika, aki még juszt is dolgozik, (de most tényleg) aztán megy du. kismamajógára.

Ja, Aura, akartam tegnap ajánlkozni, hogy dobd át a témákat, majd megírom, mert munkakedvem lőn, s ki kéne használni..de most már ugye, nem is kell, meg kiderült, hogy olyanul én nem is tudok (sajna már máshogyan sem, mert annyit felejtettem...Kép) Hát, majd legközelebb...

puszi
ttika
 
 


Afrancba!
Hát ez mi? Aura, természetesen nem a passziánsz jutott eszembe a hangulatodról!!KépKépKép
Az egy szép, nyíló rózsaszín rózsa lett volna. Elképzeled??
ttika
 
 


Sziasztok!

Mire elolvastalak Benneteket, el kell indulni Apával vásárolni, úgyhogy majd még jövök!

Ttika!
Nem vagy semmi!Te is megkaphatod a zsezsegős címetKép!

Na majd jövök!Kriszta úgy néz ki jön Andrissal!Ja, és Brigi gyertek, nyugodtan, majd, ha hazaértem, küldöm a címem!

Diának meg nagyon gratulálok!!!Tényleg gyönyörű Dominik!

És hurrá, ez volt az utolsó vezetés órám ma a forgalomban, már csak Dávid érkezése után veszek majd órákat!!!
Kép

Akor majd beszéljük meg, hogy ki mit hoz a mézeskalács sütésre, hogy ne legyen maradjon hegynyi kaja itt hízókúrának,mert lassan betársulhatok pingvinnek!
Kép
És nem utolsó sorban Esztyx!HAJRÁ!!!

Na puszi,majd jövök!

Katy,és Dávid, aki betöltötte a 32.hetetKép
Katy
 


Mielőtt tovább mennék gyorsan reagálok Ttikának munka és szabi ügyben.

Szóval az ugy van, hogy a szabadság gyeden, gyesen lévő mamáknak csak a 168 nap után számitott 1 évig jár még. Utána már nem. A 168 napot el lehet kezdeni ugyebár hamarabb is mint a szülés.

Én ugy tervezem (febr.1-re vagyok kiirva) hogy dec.31-ig dolgozom, utána januárban kiveszem a 2005-ös szabimat a szülésig.

Azért jársz jobban ha 2005-ben mész csak táppénzre, mert a táppénz alapja az előző évi fizetésed/kereseted mindennel együtt. Ezért ha birod (!) érdemes kihuzni, és táppénz helyett inkább szabit kivenni, hiszen akkor lesz még egy teljes fizud.

Na visszamegyek olvasni.

Eszter2004
32+2
eszter2004
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?