Jó reggelt!
Gyorsan bele is vágok a közepébe:
Jóhírek:
Tudjátok nem mentem tornázni, mert meg kellett csinálnom egy halom házidolgozatot a szemináriumokra (amik alól amúgy felmentésem volt, bemenni nem kellett, csak leadni). Na ezekből angol-olasz együttvéve sikerült egyszem angolt megcsinálni, és annak is csak a felét (bár nekem már az is sok volt (hormonagy) )de, és itt jönnek a jóhírek:
1. Az olaszra leadandóknak jóval kitolták a határidejét, és az amúgy is könnyen megy, lévén szívszerellem.
2. Annál az angolnál aminek csak a fele lett kész, a tanárnő közölte, hogy ennyi elég, mert a többieknek is ezt kellett, szóval ez teljesítve
3. A másik angolnál, ahol még egy betűt se írtam a tündéri prof. közölte, hogy ne is írjak, hanem húzzak haza, polcoljam föl a virgácsaimat és örüljek a bébimnek. Megszorongatta a kezem, megsimizte a pocakom, majd beít egy 4-est az indexembe és még sajnálta, hogy 5-öst azért nem adhat.
3.Ezek után, hogy mindenem meglett, pedig semmit sem csináltam, találkoztunk APÁVAl éljenéljen, igaz csak rövid időre, mert vendégei voltak és otthagyta őket, hogy gyorsan rámnézzen, dejó, viszont nagyon helyeske volt, megölelgetett, meg megpuszilgatott és elmondta, hogy nagyi kissé fucsállotta a körülményeket, de végül is nagyon örül és mostmár aztán látni akar ám!!! (Ez valószínű karácsonykor következik be, lévén mindketten egy vidékről származunk, és megyünk úgyis családlátogatni) Aztán még az is volt, hogy elvittem neki Erika uh felvételeit, hátha kíváncsi a kislányára. Erre azt mondta, hogy ő inkább már élőben szeretné látni az utódot, és különben is a videót azt nézzük meg együtt, amikor hozzánk jön!
(A "kapcsolatról" nem írok semmit, babonából, főleg, hogy folyton azon parázok, hogyha nem lesz már az a csaj, akkor lesz más...)
Ezek a hiperjó dolgok történtek velem tegnap. Bocsi, hogy ilyen hosszúra sikerült, csak igyekeztem átadni, milyen jó érzés volt nekem.
Bagzerka, Eszter, Ttika!
Remélem a regényemben volt válasz a kérdésekre
Nagyi miatt én is be vagyok sózva, nagggyon!
Gondolhatjátok, az lesz az első dolgom, hogy jól elmesélek mindent, csak történjen már meg!!!
Ja! És mikor még hétvégén beszéltünk Apával, kiderült, hogy ki voltam hangosítva és állítólag nagyon "cukros" voltam, szóval Nagyijelölt megnyugodott.
Hű, hirtelen eszembe jutott, hogy meghalnék, ha apa véletlenül rátalálna erre az oldalra, olyan lehetek mint egy tizenéves csitri, pedig nem akarom, csak a hormonagy miatt néha úgy törnek ki belőlem az érzelmek, hogy úgy érzem legalább gejzír lettem, vagy inkább vulkán
mi lesz itt még később?!
Eszter!
Mielőtt elfelejtem, nehogy ne gyere a talira, Edwiget is mindig megvártuk, akkor is, ha nem jött
Én úgy szeretem, ha te is ott vagy, még akkor is, ha a "fiammal" ugratsz
Nagynagy puszik nektek
Jézusom!!! Ezerrel pörgök, na majd a du-i intimgyanta lenyugtat
remélem nem lesz tőle pöttyös a bébi feje
Esztyxnek és Lilinek, aki ma kibújik remélhetőleg, rengeteg puszit küldünk!!!
Aura+Erika
29