Moni!
Hat nagyon hosszu ido utan vegre ma jol ereztem magam, erre en hulye mit csinalok, telekajalom magam vacsorara. Hat ez van
Nagyon jo izueket tudok enni a terhesseg alatt. Nem vagyok kivanos, sot kaja undorom van, de ahogy elem kerul arra a 10percre nagyon elvezem a kajakat, aztan jon a kiut, ez ma elmaradt, szerencsere.
Babus!
Nem vagy gyagya!!! Vettem pelust valamelyik nap, es bepelenkaztam a kedvenc, gyerekkori maci-nyuszi-disznomat (nem lehet megallapitani, hogy ezek kozul pontosan melyik) raadtam egy rugit, es egy pici zoknit. Hat a csalad jol ki is nevetett, foleg a ferjem, es megszidott, hogy pazarolom a pelust
A legviccesebb az volt, hogy elujsagoltam a sogornomnek, hogy van mar 44 pelenkank, igy egy honap mar ki van pipalva. Mire nagyott nevetett, es azt mondta, hogy oruljek, hogy ha egy hetig kitart.
Minden kismama, es leendo kismama, egy jo tanacs, amit en is ugy kaptam, meg szerintem a babonasoknak is ajanlom. Minden honapban nagybevasarlasnal tegyetek be egy csomag pelenkat, mert az fogy leginkabb. Eloszor en sem fogadtam meg, de ha tenyleg igaz, hogy hetente elmegy 2000ft pelusra majd, akkor inkabb havonta adom ki most. Biztos, hogy van olyan kismami, akinek ilyennel nem kell foglalkoznia, mert anyagilag megteheti, de szerintem akkor is jo otlet. Mi minden vasarlasnal veszunk valamit. Egyszerre tul sok lenne.
Bocs, kicsit hosszu lett a levelem, remelem nem baj