Új privát üzeneted érkezett!

Dorkabab, nagyon aranyos vagy,köszönöm, hogy drukkolsz nekem!
sziszi73
 
 


Csajok,
Tudjátok: Soha fel nem adni!
Ha kell 1 kis pihi, az is érthető, de itt mindenki céltudatos! Vagy így, vagy úgy!
Zsuzsika,
Köszi. Majd elválik...
Zsó,
Hogy vagy? Futás?
Bea,
Hol tartasz?
Sziszi, Dorkabab!
Tudom, h. közhely, de a cél a fontos!
Zsóka,
Kérlek, ne keseredj el! Tudom, könnyű mondani! Sajna én ilyet átéltem! :(
Röpcsike,
Merre vagy? Mi van Veled? Adj már életjelet Magadról, légy szíves!
Maci,
Hogy vagy?
Inek,
Hogy vagytok?
Tibma, Rabne,
Hogy vagytok?
Edina, Dondon?
Alexia is rég írt már!
Bocsánat, ha valakit kihagytam!
:oops:

mary80
 
 


Csajok,

megtudja nekem valaki mondani, hogy a DEI Ovu LH vizelettesztet hány nap kell használni?

Novemberi ciklusban lesz a hormonvizsgálatos vérvételem és annak a vizsgálati protokolljában van ez a teszt.

Sem a protokollban, sem a vizelettesztben nincs leírva, hogy egy ciklusban hányszor kell használni (a dobozban 5 db teszt van és 5 vizeletgyűjtő pohár).

Mary igazad van, hogy a cél a fontos! Tehát a cél érdekében mindent megteszek, mindent elviselek!
sziszi73
 
 

 
 

Sziszi,
ha jól emlékszem (2 éve volt),leírják egy táblázatban,hogy az átlagos ciklushosszodból kiindulva hányadik naptól kell elkezdeni használni.Nem muszáj mind az 5-öt ellőni,addig használd,amíg nem lesz pozitív,azaz amíg a két csík legalább egyforma erős nem lesz.Akkor pozitív,aznap van az LH csúcsod és onnan kell számolni a következő vérvétel időpontját.


Mary,
köszi,a Margitszigetre nem megyek többet,mert állati hideg van,de majd teremben futkosok illetve remélem nem,mert talán hétfőn indulunk a lombikkal..

Zsuzsika,
neked is köszi a rámgondolást!
Vendég
 


Mmzsó,

köszönöm a válaszod!

Az rendben van ami a táblázatban van, hogy az átlagos ciklushosszomból kiindulva hányadik naptól kell elkezdeni használni.

Számomra az nem volt tiszta, hogy nem muszáj mind az 5-öt ellőnöm és csak addig kell használnom, amíg nem lesz pozitív, azaz amíg a két csík legalább egyforma erős nem lesz.

Sok sikert a lombikhoz! Majd jelezd, hogy melyik napon mégy.
sziszi73
 
 


Sziszi73,az ovu tesztet igen, addig kell csak használnod, míg nem lesz pozitív. Nekem pl. a 3.napon lett +, így maradt 2 db. :-)

Látom izzik a fórum.
Én már nagyon izgulok, mert 27.-én megyünk újra, s akkor kapom meg a Decapeptylt, amit a hosszú hétvégén kell majd elkezdenem. Végre megvan minden eredmény, ami kell majd az ICSI-hez.
Hú ez a sok vérvétel, meg EKG, mellkasröntgen, háziorvos stb., s a sok várakozás! Tegnap már olyan sírógörcs jött rám, pedig még el sem kezdődött a hormonkezelés.
dondon
Budapest XII. kerület
 
 


Dondon,

mikor kezdődött a kivizsgálásod? Milyen vizsgálatokon estél át?

Mi a vizsgálati protokoll tudnál nekem segíteni?
sziszi73
 
 


Sziasztok!

Csütörtök este megjött,így tegnap voltam a klinikán és elkezdtük!
Az FSH-m sokkal jobb volt,mint 1 hónapja,a doktor is ledöbbent rajta,úgyhogy érdemes volt várni!Reméljük,ez most jó lesz!
Vendég
 


Mmzsó,

szorítok Neked! Sok sikert!
sziszi73
 
 


Szia Mary, mmzsó, és mindenki!
Jól el voltam tűnve, deaz elmúlt két hét elég rossz volt. A norculut-tól vagy mástól de olyan fájdalmaim voltak, hogy szó szerint jajgattam a fájdalomtól. 2 algopirin és két cataflam volt az, ami hatott. Szörnyű volt. Ma megyek Murber dokihoz, hogy megnézze, eltűnt e a ciszta. Remélem igen, legalább a tudat meglegyen, hogy megérte szenvedni.
Zsó! Szorítok, sok sikert!
rabne77
Újszász
 
 


Sziasztok. Tudnátok nekem segíteni.
Dr Csaba Ákos dolgozik még a SOTE1 klinikán?
Köszönöm

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami
 
 


Szia sziszi73,
szept.elején kezdtem a kivizsgálásokat. De mivel ez nekem a második (az első sikeres volt), így nem kellett minden vizsgálatot újra megcsináltatnom. Nincs két teljesen egyforma protokoll. Remélem a tiéd is gyorsan lezajlik, s mihamarabb élvezheted a babavárást.
dondon
Budapest XII. kerület
 
 


Sziasztok!!

Sajnos a kicsike nem nőtt tovább és már a szívecskéje sem dobog. :(
Nem tehetek mást, mint az mondom, hogy majd legközelebb :cry:
A műszeres befejezést annyival sikerült eltolnom, hogy a Doktornő szerint várjunk egy hetet, ha erős menzesz lesz és utána egy kontroll UH, talán megúszhatom a "vágóhidat", de ha nem jön meg, vagy az UH nem OK, akkor irány a kórház. Jó lett volna a csodák velem történnek kategóriába tartozni, de ez most nem jött össze. Nagyon szépen köszönöm a támogatást... nem tűnök el, igyekszem majd követni az eseményeket.

Minden jót Nektek, a sikereseknek boldog babavárást, a többieknek pedig erőt a küzdelemhez és a legközelebbhez!!!

Zsóka
zsóka1113
 
 


Kedves Zsóka!

Nagyon sajnálom és nem tudok mit mondani, csak annyit próbálj meg vigasztalódni! :lol: :lol: Nagyon sajnállak, majd a következő biztosan sikerül. Legalább neked nincs gond a tapadással.
zsuzsika76
 
 


Kedves Zsóka!

Tudom, hogy közhelynek számít, de nagyon együtt érzek Veled!!!!!!!!!!!

Én ezt sajnos már háromszor átéltem, kétszer műszeresen kellett befejezni.

Annyi különbséggel, hogy nekem spontán terhesség szakadt meg így. Ezek nem a SOTE-n történtek, hanem egy vidéki kórházban.

A legutolsó idén augusztusban volt.

Ezután mondta azt a vidéki nőgyógyászom, aki egy nagyon jó szakember, hogy most már keressek fel egy meddőségi központot és csináltassak genetikai vizsgálatot, mert ő már el nem tudja képzelni, hogy mi lehet a probléma.

Nálam spontán teherbe esések történtek. Az elején minden rendben volt, rendben fejlődött a baba, de a 12, 9 és a 7. héten jött a pecsételő vérzés, majd egy heti kórházban fekvéskor a terhesség megszakadása.

Nekem az elsőt és a harmadikat kellett műszeresen befejezni, hát nem kívánom senkinek sem!!!!!!!

Majd három hónap várakozás után a legközelebbi biztosan sikerülni fog.

Kitartás!
sziszi73
 
 


Dondon,

köszönöm a válaszod.

Én is azt kívánom Neked, hogy mihamarabb élvezd a boldog babavárást.
sziszi73
 
 


Sziasztok. Tudnátok nekem segíteni.
Dr Csaba Ákos dolgozik még a SOTE1 klinikán?
Köszönöm

http://www.noi1.hu/?mid=2

úgy tűnik igen :)
kormi76
Budapest IX. kerület
 
 


Sziasztok,
új vagyok az oldalon, remélem nem zavarok.

Most volt az elsõ inszeminációm és még nagyon amatõr vagyok.
:oops: Az inszem után mikor érdemes tesztelni? Vagy csak várjak, hogy kimarad-e a mensi vagy sem? :D
tunderke13
Dunakeszi
 
 


Szia Tündérke!
A javaslatom az, hogy várd meg, hogy megjön e a vérzésed, ha nem akkor kb az inszemi utáni 3. héten csinálj tesztet. Nekem volt 6 inszemin, én sosem csináltam tesztet.(Egy sem sikerült, nekem mindíg megjött sajnos időben.)
rabne77
Újszász
 
 


Szió mindenki! Amúgy megint nem lehet babaprojektelni, mert még mindíg vannak ciszták,most 3 hnapig fogamzásgátlót kell szednem megszakítás nélkül. Január végén kell visszamenni. Azt hiszem, megint az alternatív kezelések felé veszem az irányt, mert így nem jó a helyzet, és semmiképp nem akarok majd kés alá kerülni.
Mindenkinek sok sikert kívánok és kitartást! A babaváróknak szorítok, hogy minden jól alakuljon!
rabne77
Újszász
 
 


Kedves Sziszi73 - már nem nagyon van olyan vizsgálat típus, amit nem végeztettem el az elmúlt 18 év alatt. Voltunk elég komoly genetikai vizsgálaton is a férjemmel, de ez sem adott támpontot a miértre. Még az embrió genetikai vizsgálata lenne, de a 45 éves korom és a 18 éves küzdelem után már tudni kell feladni.

Embert próbáló küzdelem ez, de vesztesnek nem érzem magam, csak győzelmet nem tudtam aratni.

Vigyázzatok magatokra.


Zsóka
zsóka1113
 
 


Szió mindenki! Amúgy megint nem lehet babaprojektelni, mert még mindíg vannak ciszták,most 3 hnapig fogamzásgátlót kell szednem megszakítás nélkül. Január végén kell visszamenni. Azt hiszem, megint az alternatív kezelések felé veszem az irányt, mert így nem jó a helyzet, és semmiképp nem akarok majd kés alá kerülni.
Mindenkinek sok sikert kívánok és kitartást! A babaváróknak szorítok, hogy minden jól alakuljon!

Szia Rabne! Megkérdehteem, hogy milyen alternatív gyógymódokat fogsz használni? Tudsz valamit ciszta ellen? Kérlek írd meg, nagyon kíváncsi vagyok! Köszönöm!
kormi76
Budapest IX. kerület
 
 


Sziasztok,

Kitartást kívánok minden Kedves Anyukajelöltnek!

Kedves Rabne77,
Cisztákkal, miómákkal én is küzdök, azt hiszem már vagy 18 éve. Túl vagyok több kicsi és egy nagymûtéten, és sajna megint van két mióma. Az alternatív mód jobb út lehet, mint a mûtét. Engem is érdekelne, mivel próbálkozol. Mert a mûtét talán megoldja azt a problémát, ami éppen van, de ha kiújul, akkor semmit nem ér.

Kedves Zsóka1113,
Nem vagy vesztes! Ha valamiért így kell lennie, akkor Te egész ember vagy így babóca nélkül is, hidd el! Örökbefogadás nem jöhet szóba?
Sok erõt kívánok!

T.
tunderke13
Dunakeszi
 
 


Tunderke és kormi!
Hát kétféle dolgot már kipróbáltam, az egyik ideginger terápia a Vargha Intézetben tavaly. 8 hónapig hetente kétszer jártam, és nekem az minőségbeli javulást hozott az életemben. Nemcsak a fájdalmas menstruáció(endometriósis miatt), hanem az egyéb fájdalmaim is elmúltak, illetve lelkileg is nagyon sok segítséget kaptam.+ lúgosító étrendet tartottam, ami szintén nagyon jót tett. Könnyedebb voltam, frissebb, egészségesebbnek éreztem magam.
A másik a fülakupunktúra, ezt most csinálom. Emellett most az úgynevezett papimi kezelésnek nézek utána, erről is hallottam már jó eredményeket, állítólag kifejezetten ajánlják cisztákra.
Én erősen hittem is mindezekben, mert azt mondták, hogy anélkül ne is vágjak bele. És most is hiszem, hogy ezeknek köszönhetem azt, hogy most viszonylag jól vagyok.
Üdv nektek! Kérdezzetek ha érdekel még valami Tteket!
rabne77
Újszász
 
 


Sziasztok!
Bocsánat, hogy így eltűntem. A hozzászólásokat figyelemmel követtem ám, csak írni nem tudtam.
Október 3-án volt a petesejtleszívás, 17 petesejtet tudtak leszívni, abból 12 megtermékenyült, de a végén 11 maradt életképes, mert 2 embriót ültettek be 10.06-án és 9-et pedig lefagyasztottak.
17-én és 19-én kellett mennem vérvételre. 19-én vérvétel előtt elmentem wc-re és akkor elkezdtem vérezni, be sem akartam menni a laborba, sírdogáltam, de a párom mondta, hogy menjek be, ne adjam fel, míg az orvos ki nem mondja, hogy nem sikerült. Aztán eredményhirdetés: "Jó hírem van, ön terhes". Jeleztem, hogy én vérzek, hogy lehet, hogy terhes vagyok... Azt mondta a professzor, hogy nem volt túl magas a hcg hormonszint, de ez bizony terhesség, csak akkor jelentkezzek, ha nagyon vérzek, máskülönben ultrahang 28-án. A vérzés nem volt olyan erős, mint a menstruációkor szokott lenni, nem is görcsölt a hasam, és kb 5. napig tartott.
Ma voltam bent ultrahangon, sajnos nem látott petezsákot, de azért elküldött laborba, jövőhét szerdán kell mennem teljes vérkép+hcg ellenőrzésre, 11-re pedig ultrahangra, és hozzá tette, hogy nem biztat semmi jóval. Úgyhogy én már nem is reménykedek, mert ennyi idős terhességnél már látszódnia kellene a petezsáknak :-(. Nem tudom, miért kell még szerdán is mennem...
Mennyit kell várni ilyenkor, hogy kezdhessük a következőt? Mi itt a szokás ilyenkor? A lefagyasztott "babákat" ültetik be, vagy újra stimuláció,leszívás,stb.? A "fagyibabás" protokoll az mennyi idő kb? (bocs, hogy ennyit kérdezgetek, de ez volt az első lombikunk és járatlan vagyok még).
maci80
 
 


Rabne: sajnálom, hogy nem tudtátok elkezdeni a babaprojektet, és szorítok, hogy mihamarabb cisztamentes legyél, és hajrá!!!
Zsóka: Veled mi lett? Remélem, nem szükséges a műszeres befejezés! Ugye azért nem adtad fel, próbálkoztok még?!
Mary: a mozgás az nagyon jó, és nagyon fontos, az meg pláne jó, ha élvezed is :-)
Mmzsó: hol tartasz? Jól alakulnak a dolgok? Futsz még? Szorítok Neked, hogy sikerüljön ;-)
Bea: Nálad mi a helyzet?Volt már eredményhirdetés?
Mindenkinek kitartás, a pocakosok vigyázzanak magukra a babára várók pedig nem csüggedjenek!! Amikor kell, úgyis sikerül!!
Jó hétvégét mindenkinek!
maci80
 
 


Szia maci80!
Szerintem a fagyibabákból kapsz majd vissza legközelebb. Annál általában úgy van, hogy a 20. nap előtt kell menni uh-ra, aztán Decapeptylt kell szúrogatni két hétig, ha rendben lesznek a petefészkek. Vagy megjön vagy nem a vérzés, és utána tapaszt adnak, ami abban segít, hogy növekedni segíti a méhnyálkahártyát. Ez is két hét, s utána jön a visszaültetés.
A sikertelen lombikok között 3 ciklusnak kell eltelni, hogy lehessen próbálkozni a következővel, nálad, így hogy ez történt nem tudom pontosan, majd kérdezz rá.
Fel a fejjel! :)
rabne77
Újszász
 
 


Kedves Rabne!
Köszönöm a gyors választ!
Nem is gondoltam volna,hogy a fagyis program ilyen hosszú,ha jól értem 4 hét?!
Igyekszem pozitívan állni a dolgokhoz,csak még nagyon friss a kudarc.
maci80
 
 


Maci,
Fel a fejjel, kérlek!

mary80
 
 


Csajok!El vagytok tűnve!
Maci, mit mondtak?

mary80
 
 


Sziasztok!
Szerdán voltam utoljára (ebben a körben) a klinikán, sajnos a hcg visszament 0-ra, most 3ciklus pihenő, azán indulhat a fagyibabás program. Hogy annak mi lesz a pontos menete nem kérdeztem Murber doktort, mert nem volt prof és tele volt a váró.
Veletek mi a helyzet?
Tényleg nagy a csönd mostanában...
maci80
 
 


Sziasztok!
maci80:Sajnálom ami történt! Kitartás, az a 3 ciklusnyi idő hamar el fog szaladni. Akkor már biztosan sikerülni fog!
Többiekkel mi van?
Én már szúrom a Gonapeptylt. Jövő héten remélem kiderül, hogy mikor lesz a petesejt leszívás. Várom nagyon! Ugye jól emlékszem, hogy a beültetés után egy darabig nem lehet emelni? Meddig? Kisfiam ugyan csak 10,5 kg, s elég önálló, de kiságyban alszik még, kádba nem tud még bemászni, stb.
dondon
Budapest XII. kerület
 
 


Sziasztok!

én is előkerültem.Szerdán leszívtak 11 petesejtet,aminek hihetetlenül örültünk,másnap jött a hidegzuhany,ugyanis csak 3 termékenyült meg :shock:
De az a 3 szép,azt mondták,tegnap be is ültették és 17-én csütörtökön derül ki,hogy sikerült-e az utolsó támogatott ciklusunk.
Jó lett volna fagyasztani,de mindegy,ez van.Most erre a három mütyürre koncentrálunk.

Maci,
sajnálom nagyon.Hányadik volt?
Akár láthattuk is egymást,igaz,én olyan kába voltam,nem figyeltem a többieket,én voltam az első aznap a műtőben,és mikor a 3.bejött,ki kellett ülnünk a folyosóra,és végig a férjem vállán szundikáltam.

Dondon,
semmiképp ne emelgesd a 10 kilós kisfiad szerintem,nehéz lehet megoldani,de nem szabad emelni.Kérdezd meg a doktort is inkább.hajrá!
Vendég
 


Sziasztok!

Dondon: szerintem sem szabad minimum 10-12 hétig emelgetni a kisfiadat. Nincs aki tud segíteni az esti fürdetésnél? A kiságy rácsa nem kiszedhető oldalt esetleg, hogy ott be tudjon mászni a kicsi? Nagyon szorítok Neked!

Zsó: emlékszem Rád, csodáltalak is magamban, hogy milyen jól viselted, hogy "kitettek" a folyosóra.(Nálunk is én voltam az első -aznap 5 leszívás volt-, amíg nem kellett felülni, nem volt semmi gondon, de ahogy ki kellett ülnöm, elkezdtem szédülni, hányni -majdnem lehánytam a folyosón a professzort :oops: - így inkább visszafektettek, szerencsére a 3. lány egyáltalán nem volt rosszul és átadta nekem az ágyat).
Szerdán először a liftnél a lépcsőházi ajtó mellett ültem (Ti meg a mellettem lévő padon) aztán később átültem Katiék ajtaja mellé. Szőke vállig érő hajam van. Nagyon-nagyon szurkolok Nektek, hogy sikerüljön végre! Az első pár nagy szigorú pihi!!Vigyázz magadra nagyon!!!
Ja, amúgy ez volt az első próbálkozásunk, inszemináció nem lehetett a nagyon kevés spermium miatt.

Én kezdem túltenni magam a dolgon, bár tegnap meglátogatott a munkahelyemen egy babás barátnőm (11hetes a kisfia), megmutatta a kisfiát... miután elmentek, jól kibőgtem magam a wc-n. De ígérem, összeszedem magam. Belekezdtem egy tisztító kúrába, karácsonyig iszom a Phőnix cseppeket, próbálom feltuningolni a szervezetem a következő "menetre". Mozogni is kéne valamit, de nem tudom, mit. Évekig karatéztam, de erre a 3 hónapra nem mennék vissza a tatamira. Az időjárás a futásra sem a legalkalmasabb. Nincs valami ötletetek olcsó időtakarékos mozgásra?

Mindenkinek jó pihenést, a kismamák vigyázzanak magukra a többieknek pedig HAJRÁ, kitartás!!!
maci80
 
 


mmzsó: Hú, akkor nagyon szorítok, hogy sikerüljön. Milyen jó lenne ha nektek is szép karácsonyotok lenne! Bizakodva várom a fejleményeket!

Már én is szeretnék túl lenni a beültetésen. Az emelgetést illetően pedig már szervezkedek segítők után, kiságy átalakítás, fellépők beszerzése.
dondon
Budapest XII. kerület
 
 


Maci,
hát szégyellem,de nem emlékszem Rád,igaz aznap senkire.Hál'Istennek nagyon jól viselem az altatást,nem szoktam rosszul lenni de tudom,hogy van,aki hány,szédül,és ezt nem lehet az akaratunkkal befolyásolni.

Nekem nagyon jót tett a futás,és ha most nem sikerülne,eljárnék edzőterembe heti 2x tavaszig,utána meg vissza a Margitszigetre.

Dondon,
én is szorítok neked és nagyon jól teszed,hogy szervezkedsz!
Vendég
 


Szia mary80 !

A páromnál talált gyulladás és gyógyszerezés miatt csúszik a második andrológiai vizsgálatunk sajnos, de ma már sikerült időpontot kérnünk. Nov 22 -én 10.00 ra megy utána azt hiszem már lehet időpontot kérni a dokihoz is vagy tévedek?

Sok sikert mihamarabbi babázást és kitartást kívánok mindenkinek:)

Szia Edina
edina71
Budapest
 
 


Sziasztok!

Zsó
Nincs mit szégyellned, természetes, hogy nem emlékszel rám :). Hogy vagy? Remélem pihensz sokat és növeszted a pocaklakókat! Nagyon szurkolok Nektek!
Köszi a futás ötletet :-) (olyan nehéz magam rávenni este, hogy "keljek útra", pedig tudom, mennyire fontos)

Dondon
Van már valami hír a beültetést illetően? Az előző lombikból nem maradt fagyasztott embriótok?

Jól gondolom, hogy a 20101.11.02-i rákszűrést már nem fogják elfogadni a következő programhoz (január-február körül)?

Többiekkel mi újság? Nagy a csend...
maci80
 
 


Maci,
igen,sokat pihenek,nem dolgozom semmit,csak kicsit főzőcskézek.Sokat heverészek,olvasok,filmet nézek,sétálok minden nap.Jaj,nagyon nehéz ez a 2 hét,de ki kell bírni!Hátha most ötödikre sikerül!

1 éven belüli rákszűrést fogadnak el,úgyhogy előtte csináltass.Ha a klinika ambulanciáján csináltatod,hamar megvan az eredmény és nem is kell vele foglalkoznod,ők házon belül beírják a számítógépbe.
Vendég
 


Sziasztok, ma ismét végigültem az adagomat a SOTE ARO-n, s
már a Menopurral szurkálom magam. A professzor a nov 21.-ével kezdődő héten fogja a várva várt petesejt leszívást és beültetést megcsinálni. Számolom a napokat!
Maci80: Van nekünk is lefagyasztva 5 embriónk, de a prof. szerint 40-50% marad csak felhasználható a felolvasztás után, s mivel még jók a hormoneredményeim, inkább fussunk neki újra.
mmzsó: Hajrá! Mikor kell menned a hírekért?
dondon
Budapest XII. kerület
 
 


Sziasztok!

Tegnap voltam a SOTE-n genetikai tanácsadáson
.
Állásfoglalásban azt írtak, hogy TORCH, immunserológiai és lymphocytatenyésztést kellene elvégeztetni.

Tudna nekem valaki segíteni, hogy ezeket hol végzik el és mennyibe kerülnek? Esetleg TB-re elvégzik-e?

A genetikai tanácsadáson azt mondta Dr. Nagy Gyula Richárd, hogy menjek vissza az ARO-ra, vagy a vidéki kezelő orvosommal beszéljek.

Az ARO-n azt mondta az asszisztensnő, hogy ők senkit sem szoktak ilyen vizsgálatra küldeni, vegyem fel a kapcsolatot a vidéki kórházban a kezelő orvosommal.

Segítségeteket előre is köszönöm!
sziszi73
 
 


Sziszi,
sajnos nem tudok segíteni,illetve annyit igen,hogy engem a Murber doktor elküldött immunológiai vizsgálatra,ő maga adta meg a doki számát,akihez küldött.
Szerintem érdemes lenne beszélned akár a proffal,akár Murberrel,nem tudom,ki kezelt.

Dondon,
remélem,jól haladsz.Csütörtökön megyek eredményért.Nincsenek jó előérzeteim,de adja Isten,hogy tévedjek!
Vendég
 


Szia Mmzsó!

Köszönöm gyors válaszod!

Még csak most nemrég kezdődött a kivizsgálásom a SOTE-n. Egyszer voltam Murber doktornál megbeszélésen. Ekkor elküldött genetikai tanácsadásra, előírta a hormonkivizsgálást és a férjemnek az andrológiai vizsgálatát.

Később, ha majd ezek a vizsgálatok meglesznek átkerülök a Profhoz.

Holnap reggel felhívom Murber doktort és megkérdezem tőle.

A vidéki kezelőorvosommal beszéltem ma, holnap reggel fél 9-kor találkozom vele. A TORCH-ot biztosan megtudja csináltatni, de még nem biztos abban, hogy TB-sen vagy kell érte fizetni. Abban biztos volt, hogy kismamáknak ingyenes, de azt nem tudta, hogy meddőségire járóknak fizetős-e.

Immunserológiának utána kell még néznie.
sziszi73
 
 


Szia mmzsó!
Szurkolok, hogy jó híreket kapj csütörtökön! Félre azokkal a rossz előérzetekkel!
Nekem jövő hét elején lesz a petesejt leszívásom. Már nagyon várom...
dondon
Budapest XII. kerület
 
 


Szia Zsó!

Nagyon várjuk a híreket, és szorítunk Nektek!!
Dondon: van már időpont a leszívásra? Már nem sokat kell aludni és eljön a napja :wink:
Szép napot mindenkinek!
maci80
 
 


Mmzsó: Nagyon szorítok ám neked is!!! Várom én is a híreket! Puszi:))))
zsuzsika76
 
 


Mmzsó
Remélem most utoljára jártad meg a babaküzdés útját :) és nagyon remélem, drukkolok és szurkolok, hogy jó babás hírekkel gyere!!!:)
Puszi
gyalogkakukk81bipbip
Budapest X. kerület
 
 


Lányok,
nagyon aranyosak vagytok!De bizony most sem jártunk sikerrel.
Nagyon nagy szerencsénk,hogy van rá lehetőségünk,hogy tovább próbálkozzunk,így február közepén hatodszor is nekifutunk.

Zsuzsika,
te hogy vagy?Már jól bent a félidőn túl,gondolom.Meddig dolgozol?

Röpcsi.
veled mi a helyzet?Mikor mész legközelebb?Nagyon drukkolok én is neked!!!

Dondon,
hajrá!Nehogy egy percig is deprimáljon az én esetem,csak magadra koncentrálj és arra gondolj,hogy sokaknak sikerül elsőre is!

Maci,
te most pihensz,ugye?Drukkolok a következőhöz.

Murber doktor tanácsolta,hogy most felejtsek el mindent,úgyhogy ritkán jövök majd errefelé.
Jók legyetek,hajrá!
Vendég
 


Szia Zsó!
Nagyon sajnálom :cry: , pedig annyira drukkoltam Neked! De örülök, hogy ilyen pozitívan állsz hozzá! Van lefagyasztva bébitek? A 6. lombikért már fizetni kell, ugye?
Igen, én most "pihenek", már egy menstruáció megvolt, türelmetlenül várom a második, ill. harmadik ciklust, és irány a klinika. Kb január vége, február eleje lesz, úgyhogy lehet, hogy összefutunk :wink: . Jó lenne :D ! Most elkezdtem egy méregtelenítő kúrát, ez 45napig tart, remélem, sikerül felturbózni a szervezetemet addigra, + vitamint is szedek, hogy erős legyen az immunrendszerem, nehogy összeszedjek valami nyavalyát. Már csak a lelki oldal erősítésére kell kitalálnom valamit...
Pihenj, próbálj kikapcsolódni, készülj az ünnepekre, és februárban újult erővel jöhet a következő!
Dondon: gondolok Rád jövőhéten :wink:
maci80
 
 


Mmzsó: neeeem, annyira sajnálom!!! Annyira de annyira szorítottam nektek! Még éjjel is eszembe jutottál, hogy már tuti tudod, de nagyon bízta,. hogy ma reggel jó híreket fogok olvasni! Annak azért örülök, hogy jól állsz a dolgokhoz, bár most tutira kiborultál, de februárban újra!!!!
inek
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?