Sziasztok!
Bocsánat, hogy így eltűntem. A hozzászólásokat figyelemmel követtem ám, csak írni nem tudtam.
Október 3-án volt a petesejtleszívás, 17 petesejtet tudtak leszívni, abból 12 megtermékenyült, de a végén 11 maradt életképes, mert 2 embriót ültettek be 10.06-án és 9-et pedig lefagyasztottak.
17-én és 19-én kellett mennem vérvételre. 19-én vérvétel előtt elmentem wc-re és akkor elkezdtem vérezni, be sem akartam menni a laborba, sírdogáltam, de a párom mondta, hogy menjek be, ne adjam fel, míg az orvos ki nem mondja, hogy nem sikerült. Aztán eredményhirdetés: "Jó hírem van, ön terhes". Jeleztem, hogy én vérzek, hogy lehet, hogy terhes vagyok... Azt mondta a professzor, hogy nem volt túl magas a hcg hormonszint, de ez bizony terhesség, csak akkor jelentkezzek, ha nagyon vérzek, máskülönben ultrahang 28-án. A vérzés nem volt olyan erős, mint a menstruációkor szokott lenni, nem is görcsölt a hasam, és kb 5. napig tartott.
Ma voltam bent ultrahangon, sajnos nem látott petezsákot, de azért elküldött laborba, jövőhét szerdán kell mennem teljes vérkép+hcg ellenőrzésre, 11-re pedig ultrahangra, és hozzá tette, hogy nem biztat semmi jóval. Úgyhogy én már nem is reménykedek, mert ennyi idős terhességnél már látszódnia kellene a petezsáknak
. Nem tudom, miért kell még szerdán is mennem...
Mennyit kell várni ilyenkor, hogy kezdhessük a következőt? Mi itt a szokás ilyenkor? A lefagyasztott "babákat" ültetik be, vagy újra stimuláció,leszívás,stb.? A "fagyibabás" protokoll az mennyi idő kb? (bocs, hogy ennyit kérdezgetek, de ez volt az első lombikunk és járatlan vagyok még).