Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok!

köszönjük, igazából már kutya bajunk... csak hétfőn volt gáz, bár én tegnap délelőtt egy kicsit még szédültem, de Zoé a két hányás kivételével semmit nem produkált, úgyhogy könnyedén átvészelte a dolgot... szerencsére!

Betti sajnálom a sok betegséget, remélem egy jó darabig elkerül Titeket minden nyavalya..

Woody remélem gyorsan eltűnik a fertőzés és beköltözik a kistesó!!! :D

babakeksz gratulálok a mondatocskához! szuperügyes a pocok!!! :D

Évi Tomika nagyon ügyes! pár nap és futhatsz utána!!! :wink: :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Évi! Helyes, kifelé a rossz gondolatokkal, sokszor ha az ember kimondja, meg a párja jól áll hozzá, már nem is oklyan sötét a kép. Kicsit olyan ez, mint az éjszakai rémálmokat végig gondolni vagy elmesélni nappal. Nyugi, lesz kistesó. Manapság nagyon hamar értesülünk a kis jövevényekről, akik néha meggondolják magukat :( de a szívetekben van hely, tudni fogja vki, és érkezik, amint lehet!!!

Járás. gratula! Joni is most kezd önállóan járni, kis óvatosan, olyan mint egy kis dínó :lol: , már olyan kb 20 lépést megtesz egyedül, és nagyon büszke :D . Nonóka meg édesen tipeg, nyilván Joninak ez is inspiráló.
ma megmértem őket, no, most hízott mindkettő, Joni: 10,65, és növi ki a kombidresszeit. Nonó 8,17, és 68-74est hord :lol: :lol: Viszont kinőtt 2 foga, így 12:6ra szépített!

Beszéd: a legfejlettebb mondat nálunk is, az "Ana, deleeee" (anya gyere) :lol:

Barbi, Tündi!: hányós-fosós :roll: sajnálom, szörnyű, amikor mindenkin kitör, de tényleg van, h a gyerekekbírják jobban. Ennek előnye, h ők ihatnak rá egy kis Unicumot, legalább is mi azt szoktunk :lol:! Jobbulást mindannyiótoknak!

Barbi! sok különböző gyerek, így hát nem unatkozunk, és legalább nem hisszük azt, h hú de rutinosak vagyunk, mert mindegyik bedob vmi váratlant :D !

Ircsi! Nagyon csodálom, h ilyen könnyen mozdultok a világban, és drukkolok, h "helyeteken" érezzétek kint magatokat!

Woody! Fertőzés :twisted: ! konyha :D hajrá, kitartást ahhoz is!

allergia: bizony sokszor nem elsőre jön ki!!

Betti: igen, mi is Balogh dr nőnél voltunk, tényleg nagyon körültekintő és megbízható szakmailag.
Korinnának mondd meg, h nem lehet beteg, mert allergiás a gyógyszerre, ezzel mindenki jól jár :D! Viccen kívül, jó egészséget!

Na, ha vkit kihagytam, bocs, most eltűzök a középsőimért az usziba: Claire

Ja, nem is mondtam, h 3 napos őszölésen voltunk Zalakaroson "majdnem kettesben" :lol: értsd: a 4 nagyot itthon hagytuk, szétosztva a nagyszülőknél, mi meg vittük a piciket! Jól sikerült!
claire

Babakeksz! Látod én most is itt vagyok, de sehol senki!
claire

Claire,igen korán értesültem róla,és biza sok a vetélés az elején,én viszont marhára beleéltem magam,a 11.héten talán nem is csoda.Hát ez van.Várom a ciklus visszatértét...
Őszölés.Szuper lehetett.
Jut eszembe fotókkal még adós vagy :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

sziasztok
jaj nagyon cudar idő van,be vagyunk zárva a lakásba,pedig épp belejön a sétába a kópé :) majd du.,megyünk be az árkádba,cipőt nézni neki,meg nekem fehérneműt(huhh,még mindig szopis melltartót hordok,aug-ig ugye szopizott,aztán következő héttől egészen a múlt hétig terhes voltam,mondom jó lesz már ez,de most nagyon nagy)

Hoztam pár képet :)

ha Kisvakond megy a tv-ben

Kép

még a cumiját is odaadja neki

Kép

bébiétel-tetőből eszik...

Kép

télisapi próba

Kép

"felhúzza"egyedül

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Mert nemcsak kesergünk ám(már) pozitivan nézek a jövőbe...most arra koncentrálok hogy szépen visszaálljon a ciklusom(hehe) olyan helyes kis 23-24 naposak voltak,jó az nekem,aztán december körül szeretnék nektek zebrát hozni :wink:

evilany

Cuki Tomi!
Képek, "türelmetleneknek" haha:

https://picasaweb.google.com/1152265176 ... IjWzdvkzgE

Ez a webalbum címe, csak még nincs kész, pl Pécs sincs benne :oops: . Kb aug 6ig sikerült feltölteni!

Nyugi, vissza fog állni az a ciklus, ebben is hagyj magadnak időt! Semmiről nem maradtatok le!!! Jönni fog, amikor tud, és kell neki!

claire
claire

Claire,hát igen,kénytelen leszek várni,mást nem is tehetek,ezt a természet irányítja.Csak jó lenne minden minél előbb :) a Nyilas nem várhat...

Hááát,az ikrek aztán megették a tortát :lol: :lol:

evilany

Halika!

Évi!...Részben meg is kaptam a választ :wink: Gratula Tominak a járáshoz, és nagyon cuki a fotókon.

Mi jól vagyunk, Berci bölcsibe jár, most van a beszoktatás időszakában, ma tölti ott egyedül a 2. órát. Remélem nem sír nagyon. Tegnap fél órát volt egyedül, a végére kezdett sírni, ahogy meglátott rohanás felém, ölelés, majd futás az ajtóhoz és pá-pá. Aztán lenyugodott és még szépen megette az ebédet is.
Egyelőre csak délelőttösnek tervezem, addig én melót keresek. Persze nem tudom mekkora sikerrel fogok járni. Már annyi helyre küldtem életrajzot, de még a személyes találkozóig sem jutok, ahol meg igen az ügynöki meló. Pedig általában kiszagolom már a hirdetésből, de azért néha belefutok.
limo73

Limo,válaszoltam azért :) sok sikert!!Ha bármiben tudok segíteni,szólj!Ráérek! Most már én vagyok a leges legráérősebb a pécsiek közt és már pihenni se kell.

evilany

Sziasztok,

1 hete nem tudtam belépni a bnet-re, a gépem is legyalulta magát, mindent újra kellett installálnom, de még így is, csak a firefox-szal tudtam megnézni a fórumot, más böngészőkkel nem megy :( .

Évi,
örömmel olvasom, hogy jobban vagy lelkileg! Tomi nagyon édes a képeken és nagy gratula a járáshoz!!!! 23-24 napos ciklusok ideálisak, nekem is ilyesmi van.

Bettinyó,
jaj szegény Korinna, meg ti, jól rátok járt a rúd! Ez az allergia elég rémesen hangzik, meg néz ki...., de minden jó, ha a vége jó. :)

Barbi,
jobbulást nektek, jól kijutott a betegségekből! Egyébiránt hogy vagytok? Apával minden oké? Családilag? A suliban minden oké?

Tünde,
látom ez a hányós-fosós senkit sem kímél, jó, hogy Zoé ilyen könnyen átvészelte. Munka fronton van változás?

Limo,
de ügyes Berci, hogy így bírja a bölcsit. Szerintem Olivér nem lenne el idegenekkel, eddig csak Apával volt huzamosabb ideig.

Ircsi,
korábban megpályáztátok ezeket az állásokat? Hogy kerültetek a US Army-hoz, persze csak ha nem titkos. Ez nagyon jó dolog, mert így munkahelyetek mindig lesz, világot jártok, rengeteg tapasztalot szereztek. Azért gondolom háborús területre nem küldenek benneteket.... :roll: :roll:

Woody,
konyhafelújítás jó dolog, azzal tényleg le tudja kötni magát az ember. Biztos szép és praktikus lesz, egy új konyhában öröm főzőcskézni :) :) . Fertőzést sajnálom, legyen minden úgy, ahogy szeretnétek! Hajrá kistesó!

Babakeksz,
gratula az első mondatocskához!!! :) :)

Olivérnek második napja hasmenése van, ma fölhívtam a dokit, hogy mit csináljak, mert amúgy nem bágyadt, nem lázas, étvágya is van. Probiotikumot javasolt, C vitamint, és láz esetén hétfőn menjünk be hozzá. Ilangéknál az osztályban többen betegek (hányós-fosós vírus), valszeg onnan a cucc, de szerencsére eddig Ilang megúszta. Öcsi már kevésbé volt szerencsés.... :(

Az egyik kutyusunknál most volt kint az állatorvos, mert 2 napja nem tud lábra állni, és remeg egyfolytában. AZt mondta, hogy nagy valószínűséggel gerincsérve van, és sajnos vmi dagnat is lehet a háttérben (szintelen nyálkahártya). A remegés a fájdalomtól lehet ( na itt elbőgtem magam :cry: :cry: ), így kapott fájdalomcsillapítót és szteroidot. Holnapig ha nem lesz jobban, el kell altatni, tekintve, hogy 11 éves, már nem bírna ki egy operációt. :cry: :cry:

Na megyek, mert fölébredt Olivér.

Vigyázzatok magatokra és jó 7végét!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Ja és a jó hírt nem is mondom:
Olivér egyedül áll tegnap óta, kapaszkodás nélkül leguggol, feláll és tegnap már tett 1 bizonytalan lépést is felém! Nincs már messze az önálló járás :) :) .

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sziasztok!

Végérvényesen itt az ősz... ma egész nap esett, hideg van... :cry: :evil:

Claire
Nagyon szép a csipet csapatod :lol:
Könnyedén mozdulunk, mert nincsen igazán kötődésünk. Lényegében csak egymásnak vagyunk... na, jó... a családunk nagy része az USA-ban él (após van Sepsiszentgyörgyön, az egyik hugomék meg Londonban)
Jó lehetett Zalakaroson :lol: :wink:

Évi
Tomi gyönyörű!
Én drukkolok, hogy még jövőre legyen kistesó! :wink:

Limo
Berci ügyes, okos... megszereti majd a bölcsit. Szerintem, a gondozó nénin múlik nagyon sok... Chloe vidáman megy, rosszalkodik ott is (heti 2 nap) :lol: :wink:
Milyen munkát szeretnél?

Sucer
Nem mindig a gép a rossz. Mostanában sokszor elérhetetlen a babanet :cry: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Állás: egyszer láttam egy hírdetést, hogy keresnek nyelveket beszélő szakorvosokat, szakápolókat. És 3 év aláírása esetén még az amerikai állampolgárság is megszerezhető. Elküldtük az önéletrajzainkat, elhívtak beszélgetésre... atán mentünk... :wink:
Szaladhatsz te is Olivér után :lol: :lol: :lol:
Kutyust sajnálom :cry:

Chloe mostanában vetkőzik... :lol: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi!
Kösz :D ! Az album fejlesztés alatt :) .
Látod, mindennek van jó oldala, ennek is, h egymáshoz vagytok "csak" kötve, így valóban könnyebb mozdulni, de azért tudás, biztos nyelvtudás és bátorság így is kell hozzá, szerintem!

Sucer! Igen ilyenkor gyorsan beindulnak, Olinak grat! Jonó is egyre többször két lábon indul el, még kicsit mereven, de halad. Nonó már gyorsan, elegánsan tipeg, nagyon kis nőcis.
Szegény kutyus!

Limo! Drukkolok a bölcsihez. Milyen melőt keresel? Szeretnél már dolgozni, vagy szorítanak az anyagiak?

Évi! Türelem rózsát terem, sőt, lehet, h Rózsát :D kedély javulásodnak nagyon örülök! Csak így tovább, az jót is tesz!

Claire
claire

Elöször is mindenkitől bocsánatot kérek a sokáig nem irásért,most már van gépem,de annyi gondunk van hogy elsem tudom mondani,páromnak elsejétől 20 év munka után nincs állása,lakáshitel rezsi,nem tudjuk mi lesz,nekem 70 ezer a Gyed,engem vissza nem vesznek mert már akkor kiakartak runi mikor terhes lettem,neki hogy jár-e vég kielégités nem tudjuk a cég csődöt jelent ilyen esetben nem tudjuk mi a vége,tesómék szét váltak ott a két gyerek sógornőm bepasizot:(Lili jól van a maga kis világában nem eszik sokat,tej tojás érzékenysége meg van egy kis örökmozgó,segit nekem sokat:)ma is teregettem bent ő hordta nekem oda a ruhát egyedül badykat teritettem azt elbirja vizesen is élvezte,hozok majd képet is ha tudok fel tölteni,próbálok jönni csak magam alatt vagyok!

Amit igy gyors olvasás alapján megtudtam Évi remélem hamar jönn majd a kistesó szurkolok nektek nagyon megérdemlitek!!!!!!!!!!!

Mindenkinek puszi!!!!

Kép
bévi

Bévi! Jó, h hírt adtál magatokról, kár, h zömében ilyen szomorúakat!
:(
Párodnak mik az esélyei? Mivel foglalkozik? Nagyon nehéz neki most, vigyázz rá!

C
claire

A pénteki egy órás bölcsit remekül bírta a "picifiam"....és én sem haltam bele. :)
Remélem jövő héten is jól vesszük az akadályokat.

Hááát igen gondozónők.....számomra lehetnének kicsit babusgatóbbak is, nem tudom, igyekszem pozitívan hozzáállni. Berci elvan velük, de a konyhás nénit jobban kedveli, neki már puszit is küldött. Lehet mert ő hozza a kaját.

Meló: Elsősorban az anyagiak miatt kéne valami egyelőre részmunkaidős feladat, de az is jó lenne, ha mást is csinálhatnék, mint a háztartás. Ne értsetek félre imádom a fiamat, de amikor azt vettem észre, hogy már másról nem is tudok beszélni csak róla, úgy éreztem változtatnom kell. A végzettségem múzeumpedagógus-művelődésszervező, korábban művházakban is dolgoztam, és civil szervezeteknél voltam programszervező, pályázatíró. Na most a művházak kihúzva, inkább küldik el az embereket....és mivel csak részmunkaidőben szeretnék dolgozni, az sem baj ha nem diplomás munka. Középfokon gazdasági és informatikai végzettségem van, úgyhogy papír és terület van bőven, csak lehetőség nincs.

Olivérnek gratula, lehet már a hétvégén szaladni fog.

Bévi!...Megértelek, szar ügy ez a meló téma
:evil:

Rohanok ezer dolgot terveztünk mára, mert holnap henyélni akarunk :oops:
limo73

Sziasztok megint gyors bekukk,sajnos páromnak melót még nem néztünk egyenlőre marad itthon munkanélkülin,és válalkozást akarunk csinálni,a kis mektakaritott forint rá megy reméljük fog müködni is,nyerőgépes cégnél dolgozott,mindenes volt hajnaltól hajnalig,nem volt egy könnyű meló,de ezt csinálja mióta leszerelt a katonaságtól most aug-ban volt 20 éve,és mivel adó emelés volt havi 120-ról 500ft lett a nyerőgép adója gépenként,ezért ők nem tudják folytatni lehetetlenség ennyi pénzt vele keresni,és jön az állam azzal,hogy mert igy akarja vissza forditani a szerencse játékot,a a lottó is az azt nem adóztatják,meg az online játékokat,ezért az otp vezér igazgatója kitalálta gyártat online gépeket,ugyan ugy lesz minden kocsmában gép mint eddig,csak annak nem lesz adója,és 50 millát lekel tenni annak acégnek aki tovább akarja csinálni a szerencse játékos dologt,köszi szépen az állambácsinak megint jól járt egy pár benfektes ember,és az államnak ebból nem lesz több pénze,csak erről sehol sem irnak,sajnos!!!!!!!!!!!!!!

Kép
bévi

Bévi
Jó, hogy jelentkeztél!
Gondokat sajnálom!
Más irányba nem tud lépni a párod? Szerencsejáték nem éppen egy biztos üzlet :oops: :cry: (én nagyon ellenzem... függőség, bűnözés :evil: )
Lili hogy van? Miket csinál? Képek róla????

Limo
Kell a munka az ember önbecsüléséhez is. Én teljesen megértem, hogy szeretnél valami "hasznosat" csinálni!
Drukkolok, hogy minél előbb legyen valami lehetőség!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Amikor nagy a csend...

Kép
Kép
Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Azt hiszem itt beszélgettünk a Tvről, találtam egy cikket, engem eléggé elborzaszt:

http://www.origo.hu/egeszseg/20111018-a ... vezik.html

Claire
claire

Sziasztok!

Ircsi szerencsejáték nem jó,dolog,de nagyon sok minden van amivel az ember dolgozik és nem jó dolog,ő alkalmazott volt szervizelte a gépeket meg könyvelte üritette,nyilván aki gépezett,gépezik annak a családja issza meg nagyrészt,de sok más is van ami káros cigi,ital,és sorolhatnánk sajnos igy alakult cégnek vége ez van ő az utcára került,de szerintem ettől nem lesznek kevesebb függő emberek mert lesznek gépek ugyan ugy csak a drága otp vezérigazgató kezében lesz több pénz,nah mindegy fog mshova menni dolgozni itthon nem is tudna ülni,még egyenlőre nincs másik de pozitivan állunk hozzá és remélhetőleg lesz.Lili már nagy lány és huncut köszönöm a kérdésed,már önállóan megy pakol rendezkedik beszélget szavakat és mindent megért amit mondunk neki egyedüli bajom alig eszik szinte semmit sokat küszködöm emiatt,ugye se tápot nem ivott és nem is iszik mivel tej és tojás érzékeny igy még azokat sem,nem könnyű,képeket majd töltök,ahogy időm engedi mert ezen a gépen nincs új róla,Katus is nagy betyár aranyos a képeken,ilyet Lili is szokott csinálni,ma megtalálta a játékok közt a homokozó lapátját,nagy csend volt én főztem ő meg homokozott a virág tövében elvonulva egy sarokba:)

Clarie cikk nem semmi:(

Kép
bévi

Bévi! No, még homokozó lapáttal, az egy dolog, enyémek múltkor kiskanállal virágföldeztek, meg Joni mindent elhantol a virágcserépbe, amiben egy nagy fikusz van, úgy hogy jó nagy a cserép- Múltkor a fogkeféjét dugdosta bele. :roll: :shock:

Remélem találtok vmi munkát a párodnak, és hátha vmi jobbat, perspektivikusabbat, mint ez volt. Persze tudom, h nagyon nehéz ma munkát kapni, de hátha szükség van rá.
Egyébként mi a végzettsége?

Claire
claire

Sucer köszönöm kérdésed, vagyunk. Tegnap jöttem ki Edövel a kórházból, ahová kedden, Imi 7. szülinapja megünneplése után este vonultam be, mert nem tetszett a szuszogása, megmértem és majdnem hanyatvágódtam, mert az oxigéntelitettség leesett 85%-ra. Ilyet még Regö se csinált. Kapott éjjel oxigént, atipusos obstr. bronchopneumonia. :(
A párommal minden rendben, amióta kiderült a pánikrohama mögötti betegség, a vesegyulladás és ki lett kezelve hosszú hónapok megfeszített munkájával.
Suli megyeget, nem rosszul, de nem is kitünöen. Imi feltünés mentesen tanul magától, Eni is sokat fejlödött, szóval nagy baj nincsen, csak hát januárban el kell dönteni a továbbtanulást... :(
Eni hárfázik nyár óta, most ez a nagy öröme.
Regö úszni jár illetve Döncivel zeneiskolába. Regö újra ovis, nagyon élvezi, de én is, mert pont egy ilyen oviról álmodtam. :)
Pénteken aláírtuk a ház adásvételiét, némi renoválás után pár utanyival odébbköltözünk. Nehéz menet lesz 5 gyerekkel és nulla segítséggel kettecsként renoválni, összes tapáta le, padlóburkolás, tapétázás, ganézás, mert a ház állapota kissé elhanyagolt. Szóval nem unatkozunk eztán sem.
Viszont így lesz kertünk, aminek mindannyian nagyon örülünk. :)

Aminek örülök, hogy holnap jön öcsém egy hétre! Jupi!

Most mennem kell Enivel hárfázni, igyekszem néha benézni és olvasni.

Barbi

Barbi
maass

Barbi
Kitartást a felújításhoz, költözéshez!
Képek?????

Enyém gyerek megveszett :cry: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Hisztisebb, mint az anyja :oops: :?
Mindent ő akar egyedül, persze, nem minden megy...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Oda vagyok. Vasárnap jöttünk haza a kórházból, erre tegnap este belázasodott Edö és azóta is lázas. Voltam ma dokinál, crp és leuko normál, pisi szintén, pocsl puha, nyirokcsomók rendben, sehol semmi feltünö. Hol nyügös, hol normál, 38,3-on fö. Legjobb esetben csak fogzik, más tünet egyenlöre nincsen, de résen vagyok. Ircsi? Hm? Azért csak nyugtalanít. Miért nem tud egyszerüen csak egészéges lenni újra!? :(

Barbi
maass

maass: nem lehet hogy benyalt valami vírust? Olyankor a crp normális, de a süllyedés mintha nem lenne az :( Legalábbis nekünk mintha valami ilyesmit mondtak volna a kórházban legutóbb.

Később jövök, ébredt a gyerekem :)
bettinyo

Barbi
Jobbulást Edönek!
Chloe nem volt eddig még lázas a fogától!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok,

gyors bekukk:

Barbi,
tudom nem vigasztal, de Olivér is 4. napja lázas, mondjuk ma már csak 37,7-37,9 fok körül. Hétfő-kedden végig 39-40 fok között volt a hője. Ezt megelőzően 2-3 nap hasmenése volt, de akkor még láza nem. Mire láza lett, nem lett más tünete, értsd, tiszta tüdő, egyáltalán nem piros torok, fül oké, nyirokcsomók rendben. Mi holnap megyünk vissza a dokihoz. Ne aggódj, minden rendben lesz! Gyors jobbulást nektek és kitartást a költözködéshez!

Ircsi,
Olivér (is) egyre hisztisebb, ha vmit nem adok oda amit szeretne, vagy nem engedem, hogy vmit csináljon, elkezd bömbölni, mint egy kis oroszlán. Mondjuk az is :lol: . Na de eszembe jutott, hogy Ilang anno 3 éves koráig brutálisan hisztis-akaratos volt, azt mégegyszer végigcsinálni?? :roll: :roll: Jáj. Mondjuk választásom nincsen, ezt a korszakot is túl kell élni... Persze azóta kinőtte a hisztit, bár akarata most is van :wink:

Évi,
hogy vagy? Tomika étvágya alakul?

Bettinyó,
meggyógyultatok teljesen?

Többiek????

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Edö immár hány is és nagyon betegnek tünik.

Barbi
maass

Szegény! Nem lehet, h a kórházban nyalt be valamit?

Nálunk a legnagyobb hányt, meg hasmenése van, de láz nincs, sztem "csak" ki kell pucolni belőle a dögöt.
Drukkoljatok, h ne menjen végig az egész családon, most jön az őszio szünet a gyerekeknek!
Mindenesetre mi az apjával ittunk egy kis unicumot, megelőzés képpen :wink:

Claire
claire

Őrület, még mindig nem alszanak :shock: :evil: . Szopiztak röhögcséltek, rendetlenkedte, sírtak....... Nem tudom, h mi ütött beléjük!
C
claire

Sziasztok! Beesek itt az iccaka közepén! :lol:

Jó kedvem van, mert apukám ma illetve tegnap (jó ég de késő van) volt 70 éves. :) Azért ez nem semmi.

Lili meggyógyult, bár igazi kálváriánk volt ezzel a vírusos torok gyulladással. látszott, hogy fájdalmai vannak, hiába kapott Nurofent, fújtuk a Tantumot. kénytelen voltam vissza vinni a dokihoz, akkor kaptunk cataflam cseppet. Na az segített. Annyira sajnáltam, hogy nem tudtam segíteni rajta. :(

Ezzel párhuzamosan kibújt három szemfoga, így 15-re bővült a fog állomány. :D

A középső gyerekemmel kinlódok, mert nem akar tanulni. Mátol ez itt a terror háza kérem, mert ez így nem mehet tovább. gyakorlatilag csak a wczéshez nem kell engedélyt kérnie, és tanulunk non-stop. Gergő meg nagyon hajt, mert itt a pályaválasztás, és egy jó hírű iskolát nézett ki.

Időm semmi egyébként, mert Lili egész nap úton van, már nem marad el csak egy szobába, így állandóan a nyomában vagyok, nehogy valami rosszat csináljon.

Jobbulást a betegeknek! Most mindenütt ez a hányós fosos cucc van a levegőben. :(

Évi! Örülök, hogy jobban vagy. Kerestem a blogod, de látom privát lett. Ha kapok bizalmat, szívesen olvasnálak.

Bevi! Sajnálom a gondokat, szurkolok, hogy minnél hamarabb rendbe jöjjenek a dolgaitok.

És míg el nem felejtem, gratulálok az első lépésekhez. :)

Juj! Szolgálati közlemény! Vasárnaptól akciós az Aldiban az egyberészes overáll. Én csak képen láttam, nekem tetszik. Ha szép élőben, kap egyet Liló. 8)

A Tescóban pedig 28-tól le van egy csomó játék árazva. Van jó pár FP játék is, pl. kalapács, sütifaló, varázskocka, autók. Van babakonyha, babakocsi, fiúknak építőkocka. Szerintem érdemes benézni.

Na megyek, elteszem magam holnapra. Jó éjt! :)
Vendég

sziasztok!

élünk mi is! :)

claire jól belehúztak tegnap este az ikrek!!! mikor sikerült végül is elaludni?

babakeksz apukádat Isten éltesse!!! apósom tavaly volt 80, de fitt és fiatalos, a mai napig minden hétköznap reggel 8-tól délután 4-ig lent bütyköl a műhelyében... :lol:
15 fog??? te jó ég!!! Zoénak még csak 9 van, de szerintem úton a következő, mert megint folyik az orra, és piros a popsi kasi után... :)
ahogy nézem Te se vagy valami koránfekvő fajta... mi a túrót csináltál még hajnali negyed 3-kor a gép előtt?!?!

Barbi jobbulást!

Ircsi kitartást a hisztihez! én nagyon nehezen viselem... annyira szeretném, ha több türelmem lenne! :( tegnap pl az volt az esti szórakozása, hogy belém csípett és még jól meg is tekerte a bőrömet... jó párszor rászóltam, hogy nem szabad, mert fáj... de csak nevetett és folytatta... na, egy idő után elgurult a gyógyszerem... rácsaptam a kezére párszor... persze akkor jött a sírás, nekem meg a lelkiismeret furdalás... annyira rossz ez...

sokkal nehezebb ez a "gyereknevelés", mint gondoltam.... egy csomó elvem, hogy mit hogy szeretnék vagy nem szeretnék már most dugába dőlt... pedig ez még csak az eleje...

Kép
gtunde75

Tünde! Nem is tudom, vmikor éjfél előtt :roll:

Jaja, jól látod ezt a gyereknevelés dolgot, engem is elszomorít, a nagyobb gyerekeimnek már mondtam is többször, h én is azt hittem, h majd én szépen megbeszélem a dolgokat velük, és oersze lesznek viták, meg ilyesmi, de ....szóval időnként az a benyomásom, h csak az 'erőszak'-ra reagálnak... Na, mindegy, regényket tudnék mesélni, de nem untatom a társaságot. az a szerencsém, h minden korosztállyal más a kihívás :Dés mindegyikben rengeteg öröm van, ez közhelynek hangzik, de azért igaz :D :D

BAbakeksz! Apukádnak további szép szülinapokat!!! Neked kitartást a nagyobbakhoz (is :lol:)! Én ma próbáltam Ábellel 6 osztályosba szóló felvételi feladatsort megoldani....no comment.

Évi! Merre vagy?
Többiek? Megyek aludni...talán :lol: Claire
claire

Sziasztok! Na, mi ez a kihaltság??? Szép hosszú hétvégét mindenkinek, ha addig nem jönnék!

Kerüljétek a hányós-fosóst, Ábel jobban van a többibe nyomom a natúr aloe gélt, és drukkolok erősen, jön az őszi szünet, nemá akkor legyenek betegek!

Múltkor reggeli után elvoltak egy darabig, aztán indultunk volna, de Nonó már fáradt volt, ilyenkor jut eszükbe szopizni, odatérdelt a szivacs mellé, kis ujjával bökötte a szopis párnát, nézett könyörgőn, és mondogatta, h "ott, ott"! Lehet ennek ellenállni???? :)

Tényleg, mondtam, h Jonit elengedték Dévényről? :D

Más: most a medencéjükben játszanak: kis medence, fejük felett egy gomba. Behoztam az erkélyről, letöröltem, h leeengedem, elrakom, erre úgy rácuppantak, tök szívesen belemásznak, fekszenek benne, most is ott röhögcsélnek. Persze nincs benne víz. Pont egy gyerekmedence kellett a nappalinkba :lol: . de legalább nem érzem úgy, h feleslegesen vettem meg!

Mai napom: reggel Dávid 0.ra ment, kicsit elaludtunk, így itthon hagyta a beadandó magyar feladatát, szóval amikor a kicsik délelőtt aludtak, akkor futottam egyet, a suli felé, bevittem neki
:roll: . Előtte persze reggeli műsor, utána meg Ábellel felvételi feladatokat próbáltunk megoldani. Futás után egy kis zuhi, hajmosás, aztán Nonó kimosdatása (sikerült derékig neki.....). Utána ebéd főzés, kaja, közben persze leállt a mosógép. aztán mosogatógép ki-be, + kézi mosogatás, most megy a második adag ruha, meg a mosogatógép, a nagy lement a zenesuliba, a kisebb majd jön haza, a középsőkért megyek, viszem őket, meg a 2 unokatesót sporttáncra, közben elrohanok az Auchanba, mert az van közel, aztán haza,teregetés, vacsi, stb, esti műsor. Éljenek az itthon unatkozó, lábukat lógató anyukák :lol:

Megyek, mert ha egy ideig nem figyelek eléggé, akkor rosszalkodnak: claire
claire

Sziasztok,

talán ma végre az írásig is eljutok. 8) Boti mellett nem lehet bekapcsolni a gépet, mert azonnal rácsap(na). Este meg mire elpakolok kidőlök. Bár mostanában az is gyakran előfordul, hogy egyszerűen elalszok Botival mesélés közben. :lol: Nem jött be ez a külön szoba nálunk. Nem akar egyedül aludni a gyermekem, sőt, igazából a kiságyban se nagyon. :cry: Így leraktam egy matracot a földre és amikor felébred éjszaka ott alszunk együtt tovább. Próbálkoztam néhány napig hogy amikor felébredt visszaraktam a kiságyba, de ahogy forog mindig hozzáér a rácshoz és felébred. Kiságyat mikortól lehet használni?

Claire, nem semmi, komolyan, pedig én se vagyok az az egyhelyben ülős típus... Képek nagyon jók.

Jobbulást a betegeknek!

Barbi,jó hogy jöttél újra. Költözés, házfelújítás, huhh, nem semmi, kitartást hozzá. Én csak egy költözésen vagyok túl, de az sem volt egyszerű. :( Edő jobban van?

Ircsi, amikor nagy a csend...ismerős. :lol: nekem is az szokott gyanús lenni.

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Klári
nklari80

Sucer, gratula Olinak a lépegetéshez. :D Jobban van már a kis drága?

Limo, én teljesen megértelek hogy dolgozni szeretnél. Sok sikert a munkakereséshez. Hogy tetszik Bercinek a bölcsi?

BÉvi, sajnálom a melót. Milyen vállalkozásba gondolkoztok?

Hiszti, nálunk is van és már a terelés se segít. Nem szoktam figyelni rá, otthagyom és elkezdek valami olyasmit csinálni, ami tudom hogy nagyon érdekli és láss csodát egy pillanat alatt elmúlik. :D

Amúgy teljesen le vagyok döbbenve hogy milyen okos és mennyi mindent megért és tud. Félre ne értsetek, nem különlegesen, csak én nem vagyok tapasztalt az ilyen dolgokban. Pl tegnap kivettem a szemeteszsákot a kukából, hogy leviszem, fordulok meg, már ott állt Boti az új zsákkal, hogy tegyük be. :lol: Ha mondom hogy az a ruha koszos, viszi a fürdőbe a szennyeskosárba. Elles mindent és csinálja. :lol: Ha főzök kivesz a szekrényből egy lábast vagy inkább többet, az a biztos és ő is kevergeti. Olyan édes.

Klári
nklari80

Évi, hogy vagy? Néztem a videót Tomikáról, nagyon ügyes. :D Ja és gratulálok a hízáshoz. A dokid tényleg nem ajánlja a béres cseppet 2 éves kor alatt? Azt nem mondta hogy miért nem?

Klári
nklari80

Végre megint ideérek:)....Ez a bölcsibe hurcolás macerás egy dolog :? ....annyira nem ám, csak most ugye időhöz vagyunk kötve, ami eddig nem nagyon volt, és persze kisfiam most alszik reggelente, amikor kelni kellene. Még egyszer sem értünk oda "időben" :oops: Bár különösen nem izgat, mivel semmi nem múlik rajta.
Talán nem kiabálom el, eddig nincs gond a bölcsivel. Ott tudom hagyni úgy, hogy nem sír, aztán azért sírdogál kicsit, de megnyugtatható. Örül amikor megyek érte, és nincs megsértődve rám.

Barbi!....Jobbulást nektek!

Ircsi!...Hiszti nálunk is kezdődik, és szintén mindent egyedül akar csinálni. Kell a türelem. Ráadásul nekem a párom is hisztis, mindig mondom neki, hogy az egy éves gyereknél oké, de nálad????

Nklari!.....A mi gyerekorvosunk meg pont a Béres cseppet ajánlotta. Kérdeztem tőle, hogy mivel közösségbe kerül, mivel turbózhatom az immunrendszerét. Napi 5 cseppet kaphat.
Berci is főz, - és pakol még mindig, csak máshogy - és krumplit pucol. Fogja a kezébe a hámozót és a krumplit, és húzogatja rajta, teljesen megegyező felnőtt mozdulatokkal.
limo73

Béres-csepp
Gyermekkori alkalmazása
10 kg testsúly feletti gyermekek szedhetik a gyógyszert. A javasoltnál nagyobb adagok bevételét megelőzendő - a gyermekek biztonsága érdekében - a készítmény gyermekektől elzárva tartandó.
http://www.beres.hu/hu/termekek/beres_c ... jekoztato/

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

sziasztok
megvagyunk,hurrá 4 napos hétvége,imádom az ilyent,ha együtt a család.Ma Nagykanizsán jártunk anyós családjánál,jól sikerült.

Klári,azt nem mondta h miért,csak úgy tudja h 2év alatti gyereknek nem igazán ajánlott. Hát,hallgatok rá ha már ő a gyerekorvosunk,tudom h kapja kisebb gyerek is,de Tomi talán nem szorul rá annyira...novemberben 15 hós oltás,akkor is lesz mérés úgyis.

evilany

Szerintem, mindenki nem győz betelni a csemetéjével... hirtelen úgy megnyílik a kis értelműk... annyira aranyosak... meg persze akaratosak, hiszisek... :lol: :wink:

Eddig is nagyon jó volt együttlenni Chloeval, de most.... :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Nagyon sok dologban teljesen partner... már nem az a tehetetlen kisbaba, beszélgetünk, együtt tevékenykedünk... :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi,igen,egyszerűen remek.
Tomi is mindent ért,amit nem is hinnék,ahogy Klári is írja.
Pl kérdem hol az ágyad,bemegy megmutatja-pedig pl sose mondogattam neki,ez az ágyad...meg mindent ért,és kommunikál,könnyebb így már :)

evilany

Honnan van ennyi energiajuk?????? En teljesen ki vagyok nyulva estere. :shock: :shock: Ma direkt figyeltem a gyerekemet, hogy mikor ul es mennyi ideig. Csak az etetoszekben. :shock: Meg a kadban is maszkal a kis husikam. Behozta az egyik poharat es azzal szorakozott, hogy megengedte a vizet, teleengedte a poharat, attotyogott a kad masik vegebe es ott beleontotte egy masik pohaba. :lol: :lol:

Limo, jo az ha a pasi hazias, :wink: holnap pogacsat akarok sutni, majd csinaljuk egyutt, kivancsi vagyok mit fog hozza szolni.

Evi, tok jo hogy jolt telt a hosszu hetvege. Kepek? :wink:

Ircsi, ti meg nemsokara utaztok. Pakolas megkezdodott?

Vegre letoltottem a kepeket a telefonomrol, sajnos nem valami jo minoseg, de oskovulet a telefonom, kovetkezo fizumbol meglepem magam eggyel. :D
Kép
ajaj, rossz felen vagyok a racsnak....
Kép

segitek pakolni....
Kép

Kép

Kép

Klári
nklari80

Jó reggelt!

Nagyon nagy fiú lett Boti :lol:

Költözésünk januárra halasztódik...még nem fejeződött be az új házunk felújítása...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok!
Olvasok, nézem a képeket, csak most ennyire futja. Őszi szünet van, itthon a kölykök, sőt apjuk is 3 napig, ilyenkor egyszerre próbáljuk megcsinálni a lakásban esedékes dolgokat, találkozni akivel kell, kirándulni menni, stb :lol: :lol:.
Mindenesetre átszerveztük a gyerekek hálóhelyeit, a Piciknek így lesz egy külön picike szobája, kíváncsi vagyok, hogy fog működni!

Boti tényleg nagyfiú, és látom segít :lol:
Ircsi! Bánod , h csúszik a költözés?

Tényleg nagyon jópofák most (is) ezek a picik. Enyémek most kaptak rá igazán a képeskönyv lapozgatásra.

Évi! Joni fogyott, sztem csak azért, mert annyira járni kezdett, mostgmár lehetőség szerint ő is 2lábbal közelíti meg, amit szeretne. Szóval remélem csak ennyi. 15hós oltáson azért talán megemlítem.

Na, most rohanok, rokonlátogatás, aztán temető.....
Írjatok csk, hadd olvassak, amikor idejutok :D
claire

Sziasztok!

Boti tényleg milyen nagyfiú már!!! :D

Nőnek, mint a bolondgomba... :lol:
Számomra hihetetlen, hogy egyik hétről a másikra változnak, fejlődnek.
Zoé is olyan dolgokat produkál, hogy néha leesik az állam... egyik nap még segítség kellett neki a formabedobóhoz, másik nap már önállóan keresi meg az adott formához a lyukat...
Mindent megért.
Ha kérem, kidobja a szemetet a kukába, becsukja az ajtót, ha mondom, hogy megyünk fürdeni, akkor bemegy a fürdőszobába, önállóan jelzi, ha éhes (rámutat az etetőszékre vagy bemegy a konyhába és ott mutogat)...
Egyre több szót mond ki és már nem csak hangutánzó szavakat :arrow: tegnap pl a kezébe adtam egy pici műanyag labdát, és erre megszólalt tisztán és érthetően: "golyó"... :)

Ircsi költözés :arrow: csalódott vagy, hogy nem ott karácsonyoztok?

Kép
Kép

Kép
gtunde75

Jó reggelt!

Nagyon vagány csaj Zoé :lol: :lol: :lol: :lol:

Claire
Nálatok nem lehet sose unatkozni :wink:

Nem vagyok nagyon csalódott, hogy nem költözünk még. Alapvetően itt is jó helyünk van, persze ez csak egy ideiglenes "otthon".

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ma nagyon fürge vagyok... vadas készül, kenyértészta kel, burgonyagombóchoz krumpli fő...

És még csak negyed 10....

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Világít a nap... egészen jó időnek néz ki... megyünk levegőzni is :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?