Évi! Helyes, kifelé a rossz gondolatokkal, sokszor ha az ember kimondja, meg a párja jól áll hozzá, már nem is oklyan sötét a kép. Kicsit olyan ez, mint az éjszakai rémálmokat végig gondolni vagy elmesélni nappal. Nyugi, lesz kistesó. Manapság nagyon hamar értesülünk a kis jövevényekről, akik néha meggondolják magukat
de a szívetekben van hely, tudni fogja vki, és érkezik, amint lehet!!!
Járás. gratula! Joni is most kezd önállóan járni, kis óvatosan, olyan mint egy kis dínó
, már olyan kb 20 lépést megtesz egyedül, és nagyon büszke
. Nonóka meg édesen tipeg, nyilván Joninak ez is inspiráló.
ma megmértem őket, no, most hízott mindkettő, Joni: 10,65, és növi ki a kombidresszeit. Nonó 8,17, és 68-74est hord
Viszont kinőtt 2 foga, így 12:6ra szépített!
Beszéd: a legfejlettebb mondat nálunk is, az "Ana, deleeee" (anya gyere)
Barbi, Tündi!: hányós-fosós
sajnálom, szörnyű, amikor mindenkin kitör, de tényleg van, h a gyerekekbírják jobban. Ennek előnye, h ők ihatnak rá egy kis Unicumot, legalább is mi azt szoktunk
! Jobbulást mindannyiótoknak!
Barbi! sok különböző gyerek, így hát nem unatkozunk, és legalább nem hisszük azt, h hú de rutinosak vagyunk, mert mindegyik bedob vmi váratlant
!
Ircsi! Nagyon csodálom, h ilyen könnyen mozdultok a világban, és drukkolok, h "helyeteken" érezzétek kint magatokat!
Woody! Fertőzés
! konyha
hajrá, kitartást ahhoz is!
allergia: bizony sokszor nem elsőre jön ki!!
Betti: igen, mi is Balogh dr nőnél voltunk, tényleg nagyon körültekintő és megbízható szakmailag.
Korinnának mondd meg, h nem lehet beteg, mert allergiás a gyógyszerre, ezzel mindenki jól jár
! Viccen kívül, jó egészséget!
Na, ha vkit kihagytam, bocs, most eltűzök a középsőimért az usziba: Claire
Ja, nem is mondtam, h 3 napos őszölésen voltunk Zalakaroson "majdnem kettesben"
értsd: a 4 nagyot itthon hagytuk, szétosztva a nagyszülőknél, mi meg vittük a piciket! Jól sikerült!