Stella
Nagyon-nagyon fogsz hiányozni, de ha ez az ára, hogy pici babucijaid legyenek, hát egye fene, valahogy kibírjuk
Képzeld, szintén pocsék éjszakám volt, de nem is ez a lényeg, hanem az, hogy közben gondolkodtam mindenfélén és valamikor hajnalban hirtelen minden előzmény nélkül beugrott egy kép: karácsony tájékán jártunk, egy reggel(ami nálam már ugye dél) jöttem ide a Babanetre, olvastam volna végig az aznapi termést és megláttam Tündi nagybetűs írását, hogy JÁNYOK!!!STELLÁNAK ZEBRACSÍKOS TESZTJE LETT!!! És mindenki csak írta a gratuláló leveleket neked meg, hogy lám milyen boldog karácsonyotok lesz!
Biztos kinevetsz, de olyan furi érzés volt
Nem álmodtam, csak megéreztem, szinte láttam magam előtt, de olyan erősen, mint még soha. Szerintem ez jelent valamit
Tündi
Szegény, még elolvasni is szörnyű volt, nemhogy még kibírni
Biztos Kristófka különleges energiája adta meg a végső lökést és azért lettél jobban!!!
És...lesz kiságy
Most már tuti
1 óra körül indulnak érte Pestre
Illetve csak indul érte apuci egyedül és majd Pesten veszi fel az unokatesómat(ő ott dolgozik, rendőr
) Ennek, hogy egyedül megy, mondjuk nagyon nem örülök, egyrészt mert agyon izgulom majd magam, míg Pestre ér ebben a csúnya ködös időben, másrészt a tájékozódóképessége egyenlő a 0-val, márpedig egyedül kell eljutnia a Duna Plazáig, ami egyébként nem nagy kunszt, na de neki??? Szinte 1000% hogy el fog tévedni
Képeket majd küldök neked is mindenképp
Hétvégén már egy csomó kép lesz, amit fel kell tennünk a netre. Lesznek friss 4D UH képek, lesznek szobácska-képek, meg rólam pocakképek
És úúúúgy várom már a szombatot!!!
Nem elég, hogy lesz Kristóf-mozizás, még megyünk vásárolni is, kinéztem egy pár bababoltot, amiket mások is ajánlottak és tök nagy választék van, meg nem is a legdrágább és elvileg minden hiányzó babacuccot meg fogunk majd venni. Ollllyan jó lesz
Aztán még este be is pakolom a szobácskájába, vasárnap pedig jöhet a fotózás
Oké, befejeztem...
Jófi
Nem biztos, de talán a folyadék a Douglas-ban a megrepedt tüszőből származő tüszőfolyadék. Ez szerintem normális, de nem 100%, hogy jól tudom
A 15mm-es tüsző pedig valószínüleg már nem fog megrepedni így a 20.nap táján.
Ja, még egy apróság
Előbb olyan vicces volt
Én reggeliztem, Kristófka pedig ezzel egyidejűleg csuklott
Nyeltem egyet, aztán dobott egyet a pocim, nyeltem egyet és megint dobódott a pocim és ez így ment hosszú percekig
Babus+Kristófka