Sziamindenki. Csak nagyon kevés dologra irok szerintem, mert úgy néz ki, hogy tönkremegy a nagygépen a winchester, és most azt nem szabad bekapcsolni, mert akkor hátha többet nem lehet már, és tele van mindenfélével, ami viszont fontos. De este jön Gergő, vesz vinyót,és akkor újra rávetem magam a babanetre. De ennek nem rádiós az egere, én nem tudom átplántálni, és igy nagyon rossz it ülni. Épp elég volt elolvasni. Szomorúan veszem észre, hogy Esztyxhez csak egyedül megyek. Pedig tényleg vár minket, mert a mai napot ki kell húznia valahogy, holnapra már van programja
Én már utána azt hiszem, ha megvan a baba, úgyse mennék, mert akkor már a család, meg minden, úgyis mindig mindenki zaklatni fogja, és inkább pihenjen. Ha valaki mégis jönne esetleg, megirom a pocaktalis emilre a számom, hivjon, vagy küldjön smst. a Bakáts tér az ott van, hogy a 4-6-os villamosról a Mester utcánál kell leszállni, és ha az Oktogontól megyek, akkor a vill. végénél levő utcába kell a vill. érkezési oldalán bemenni. )tehát megyek vissza arra, amerről a vill. jött, balra átmegyek az úton, és a legközelebb levő utcába be kell menni, és sétálni egy-kétszáz métert. És lesz egy nagy templom, az a Bakáts tér, de az utca jobb oldalán már ott is van a kórház )pont a templom bejáratával átellenes oldalon) Na, jó részletes voltam.
Tali ügyben én nem vagyok a héten annyira mobil, tekintettel arra, hogy várom az apósomékat, hogy elhordják a kacatokat a lakásból, valamint meg kell csinálnom több kiló mézestésztát vasárnap, de nem is tudom, hogy mikor érek rá. De nagyon szivesen találkozok Edwiggel és veletek a héten, ha épp megfelel
Edwig, várjuk az időpontot! Aura, javasolnám, hogy irj rá egy esemest, hogy rá várunk, mert nem biztos, hogy különben jönne egyhamar, azt lecsuszik rólunk
mézeskalácstalival meg annyi, hogy akkor tészta rendben, és mindenki hozzon aki tud, szaggatót, meg diszitődolgokat, és aki meg nem tud semmit, mondjuk vállalja be a tojásfehérjét (asszem elég lesz 3, nem emlékszem, mennyi maradt...) meg javaslok fél kiló porcukrot (nem kell mind), ami kell a tojáshabhoz, ami a tetejét disziti. Ha valakinek otthon van habzsákja, és vékony adagoló hozzá, azt is hozzon, akinek nincs, az néhány TISZTA, és nem túl nagy, nem túl kicsi nylonzacsit, mert az is jó hozzá, megirni a kalácsokat habbal... És majd egyetek narancsot karácsony előtt egy héttel, mert ha azzal teszitek egy dobozba, hogy megpuhuljon, igggennagyonfinom aromája lesz!!! Na, ezt jól leosztottam már megint.
Akkor most már csak tényleg annyi telik,, hogy nagyon jó volt tegnap tornázni, és az előadás is nagyon jó volt, én nem szoktam pityeregni meg elérzékenyülni a mindenféle születéseken meg születéstörténeteken, meg ilyesmiken, de ez most... szóval le a kalappal a doki előtt, tényleg.
Ja, és a fényképezőnk állitólag tökjó, csak engem nem annyira érdekel a fotózás, szóval annyira nem tudom, hogy mit tud, és utálom, ha fényképeznek, tudom, azért néha muszáj, és oda is állok, és vágom a pofákat, és mindig letörlöm, amiket a gergő csinál rólam szegény. Szóval nem nagyon van, de majd rászánom magam.
Uff, sajog a hátam az üléstől, nem is szóltam hozzá semmihez, csak aami nekem fontos volt
most szégyellem magam. Sebaj, majd holnap!!! vagy fennmaradok éjjel...
Kikocska
30+6