Timi,kabátokat vaterán.Az egyik olyan,mint amit te is néztél,az a hosszított next,de az kicsi volt,aztán raktak fel egy 92-est is.Badának meg amit mutattam next,az nem volt olcsó,de remélem jól el tudom majd adni jövőre
Örülök,hogy Hanga már okés,Alexának meg jobbulást.Szerintem ilyen időben várható a taknyosság,nem lehet őket jól öltöztetni,mert az árnyékban hideg van,napon meleg,ha sok a ruha,és sokat mozog,akkor megizzad,és azért fázik meg,ha kevesebb a ruha,akkor meg azért.
Szárító király,mi a szilikon előkével jártunk így,ott variáltam,hogy 1500-ért megvegyem-e,mert az ikeából jöttem,és vettem békát,vágül megvettem,aztán ott is egybe húzták le,pedig egyik kék,másik rózsaszín
Tv helyén?Na majd lehet szép tévén duck-ot vagy mi a szöszt nézni
Rana,"kérünk lufit"
Jujj,alvás jól elcsúszott
Bébiőrben mi is hallgatunk ilyen és hasonló dolgokat,de még mindg jobb,mint ha egyeül lennének,aztán órákig simogathatnád a hátát,míg álomba szenderül...vagy míg te álomba szenderülsz
Jujj,a másik,ez a belelovallja magát egy hülyeségbe is ismerős.Múltkor Balázsnak ugyanaz a falat kekszkellett volna,mint amit Noémi megevett,hiába volt másik,csak mutogatott Noémire,és hajtogatta,hogy AZ KELL há nem tudtam megértetni vele,hogy azt miért nem tudja megenni már....igazából egy idő után el tudtam terelni a figyelmét,nyílván alvásnál ez nehezebb.mondjuk nálunk olyankor a kapcsold fel és le egyszer a lámpát bejön terelésnek,mert azt nem érik amúgy el,és ez kizökkenti őket a diliből.
Szóval én a terelésre esküszöm.Balázsnál az üvőltéssel nem megyek sokra,Noémi meg sírógörcsöt kap,és egyfolytában puszikat akar adni,hogy ne haragudjak...persze van amikor csak ezt a megoldást alkalmazom,ki tudnak ám rendesen borítani...
Melyik nap ünneplitek?Nem a fűtést,és nem is az új lakást!
Zsófi,no ezt feljegyzem magamnak,impregnáló spray,aztán valami ócska dolgon kipróbálom.Olyan szép ötújjas kesztyűk vannak a h und m-ben,hello kittys,meg minnie egeres,86-104 a méretezés,de hatalmas Nonóra
Uhh,de komolyan nyomja a bringával
és milyen cukin örül neki
mi is veszünk tavasszal!!!
Na ha anyuka kinőtt szandiban viszi a gyereket 8 fokban,akkor mit tehet az ovoda?
Törpi,hú,biztos nehéz lehet ez a kakidolog.A bepisilés nem lehet attól,hogy hűvősebb van,és kicsit felfáztak?Vagy ez hülyeség?
Móni,jujj,de komoly,medve úr
Ne már,régen vetted a kabátot?Remélem megoldódik!
Babus,mit kapnak szülinapra???
Banika,ó,ez a hideg zuhany komoly,vagy csak arcra fröcskölés?