Új privát üzeneted érkezett!

[

Drágám nekem hisztis kölkeim vannak,de még én se jöttem rá a csodára

De ahogy olvastam amit írtál,mintha az én gyerekem csinálta volna

Nálunk eddig 55perc volt a max amit képesek voltak hisztizni(persze nem együtt,mert egyszerre csak az egyik bolondul meg) de se szép szó,se hangos,se halk.....se semmi nem jött be
Nyáron melegben előszerettel alkalmaztuk a hideg zuhanyt,most már elég berakni a kádba,nem kell megnyitnunk a vizet
De ez sem jön be minden alkalommal
aniti
Kaposvár

Törpi: nem szoktunk Szigetszentmiklósra járni, mert nagyot kell kerülni. Légvonalban közel van persze. Miért? Kellett volna onnan valami?
Paraffint én is hallottam már másoktól, Levolacot meg éhgyomorra igyekszem adni, dehát a Manó ízig-vérig az én lányom úgy néz ki, nála sem hatnak a hashajtók. :(
Alig evett délben, tele van az orra nagyon, hiába szívom, cseppentek, Fenistilezek. Ja, és a porszívó nem bírta a strapát, most kiraktam a teraszra hülni, hátha nem égett le a motor, csak túlmelegedett. Még jó, hogy kint van a garázsban a régi, most azt hoztuk be. Manónál nem lesz ez a takony olyan gyors lefolyású, mint reméltem! Hanga már tök jól van, csak azért szívom az orrát, mert beáll a sorba, hogy neki is. :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Tegnap Lidl-ben vettünk radiátorra rakható szárítót, kettőt egy áráért :D Összefogta a pénztáros és így egyet húzott le. Én észre sem vettem, hanem apa mondta már kint a kocsiban, hogy nézzem meg a blokkot.

Ma talán felkerül a falra a plazma tv, múlt héten megjött, csak a bolt a fali tartót felejtette elküldeni, az ma jön, ha minden igaz. Alig várom, olyan szép képe van! :D

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

hu lányok mennyit irtatok,reggel elaludtam,meg se hallottam a csörgést 6-kor,fél 8-kor apa szólt,most meg telefonról vagyok,így nem tudok visszalapozgatni.és valamiért nem működik a telefonon a következő sor gomb,ááá,asszem inkább este jövök a laptopról...

KépKép
noba
Budapest

Azt a ruhaszárítót én is néztem(bár nem élőben,csak az újságban),tényleg jó?
Nekem télen nagyon jól jönne.Utálom,hogy lassan szárad a cucc.A radiátornál meg pikk-pakk megszáradna és még a párásítót se kellene bekapcsolnom.Na lehet futok egy kört ovi után
aniti
Kaposvár

Nekem is kéne ilyen ruhaszárító. :roll:
Képzeljétek, itt még mindig nem fűtenek!!! 20 fok van a lakásban!!!!!
:evil:

Aniti, a hidegzuhany túl radikálisnak tűnik nekem... :( De lehet, hogy csak egyelőre... Apa azt mondja, várva-várja azokat a könnyű tinédzser éveket.... (Anyám szerint én is nehéz eset voltam, pedig feleennyire se hisztis, mint L Királynő :shock: :( )
Neked nincs egész véletlenül eladó téli holmid 92-98 méretben??? Ha nincs, nyakamba vehetem a várost, és vihetem a kitömött bukszát... :cry:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Zsófi, na egy-egy ilyen "köztes" dzsekink van még szerencsére tavalyról, most még ősszel jó lesz, meg tél elején, ha enyhébb idő lesz. Aztán meg majdcsak találok vmit nekik, vagy legfeljebb nem megyünk el itthonról. :roll: :lol: (Persze csak akkor, ha addigra lesz fűtés... :? )

Kinőtt szandi: A húgom barátjának a volt felesége rendszeresen kinőtt (és mocskos) holmikban járatja a gyerekeit, néha véresre dörzsöli szegénykék lábát a cipő. :( Pedig ki van tömve pénzzel, csak valszeg zakkant a nő (plusz úgy áll bosszút a volt férjén, ahogy csak tud, bár ez a kettő összefügg nála. És a gyerekek isszák meg ennek a levét - más téren is, sajnos). :(
Persze biztos van olyan is, akinek nincs pénze új szandált venni.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Ja, hogy hisztisek nagyon, azért gondoltam, hogy lányok... :lol: :lol: :lol: 8)

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Zsófikám, ha a lakásvásárlásunkra gondolsz, akkor az még nem biztos. Ha az lesz, meghívok mindenkit a lakásavatóra! :wink: :wink: :wink: :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára rana33 2011.10.10 20:19-kor.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Ja, és FŰŰŰŰŰŰŰTENEEEEK! (Vagy erre a jó hírre gondoltál inkább?? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Csajok kellene segítség!!!!!!!!

angol lecke kellene reklamációhoz
vettem ebayen kabátot, és nem ért ide, most az eladót hajkurászom, egyáltalán feladta-e, habár nekem idenyomhat bármit az orrom alá, hisz nem tudom mit adnak Angliában a postán számla gyanánt

szóval fordítani segítene valaki???????????

Móni
KépKép
reunion

Nekem is kéne ilyen ruhaszárító. :roll:
Képzeljétek, itt még mindig nem fűtenek!!! 20 fok van a lakásban!!!!!
:evil:

Aniti, a hidegzuhany túl radikálisnak tűnik nekem... :( De lehet, hogy csak egyelőre... Apa azt mondja, várva-várja azokat a könnyű tinédzser éveket.... (Anyám szerint én is nehéz eset voltam, pedig feleennyire se hisztis, mint L Királynő :shock: :( )
Neked nincs egész véletlenül eladó téli holmid 92-98 méretben??? Ha nincs, nyakamba vehetem a várost, és vihetem a kitömött bukszát... :cry:

Most hordanak a fiúk 98-104-et,nem nagyon van már ruhám.Most adtam el a 92-es overált is,még van a teszen pár cucc,nézz körül
banika1 néven

Hidegzuhany?Hát ööööööööö volt idő amikor én is radikálisnak gondoltam,de 2és féltől 3 éves korukig mintha a pokolban éltünk volna,és ráadásul ez nekik pont téli időszakra esett,szóval a bezártság még egy lapáttal rátett plusszban.Ölni tudtam volna néha
Most csak a szokásos: oviban jól viselkednek és itthon kiadják minden elfojtott energiájukat
aniti
Kaposvár

Rana ha jól sejtem Anitinek két fia van...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Én se néztem Rana vonalzóját :oops:
aniti
Kaposvár

Ja, hogy hisztisek nagyon, azért gondoltam, hogy lányok... :lol: :lol: :lol: 8)

Hát ez valóban nemfüggetlen
És mindkettő makacs,fafejű,mint az anyja meg az apja :lol:
Szóval kalandos az élet

És amikor elbizonytalanodnék,hogy baromira nem jól csináljuk,akkor általában belebotlok egy-két állati hisztis,neveletlen gyerekbe és megnyugszom,hogy mégse vagyunk olyan rossz szülők talán
aniti
Kaposvár

és elmentem,megnéztem a ruhaszárítót,de nekem nagyon kicsi :oops: .Amennyi cucc ráférne,annyit el tudok tenni a radiátorainkra is,meg a törölköző szárítóra ha sürgős.
így most költözik a szobabringa és akkor a ruhaszárítóm odafér a radiátor elé
aniti
Kaposvár

Reunion, szívesen lefordítom neked. Írd meg magyarul, és küldd át priviben! :wink: Remélem nem késő, ha holnap délután megcsinálom!

Aniti, hú, akkor a neheze még csak most jön? :shock: :roll: Titokban mindig reménykedem, hogy ez a csúcspont....... :?

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana!
Végre :D :D :D
én nem mondok semmit, mi már fűtött lakásba jöttünk haza szombaton
és nagyon jól esett
lakásvásárláshoz gratulálok :D most gondolom lenn vannak az ingatlan árak, ilyenkor van választék lakásokból

húúú én mostanában sokszor gondoltam rá, milyen jó is volt albérletben lakni, és csak havi 40 ezret fizetni :roll:

Timi! Nyulasz! gyógyuljatok
majd egyszer a könyvért is biztos eljutunk vagy majd a következő ikres találkozón :wink:

délelőtt volt műsor nálunk is , és apa ekkor benyögte
na látod milyen jó lesz majd ha a bölcsiben lesznek
nem kerülök gyogyóba

én megőrülök, hogy ezek nem tudnak 2 percig meglenni nélkülünk
ma betettünk egy tv-t dvd lejátszóval együtt a szobájukba, ott nézzék a gyésm-et vagy amit akarnak

de ezzel nagyon nem vagyok kibékülve, mert nem akarom, hogy tv nézés legyen a programjuk

Móni
KépKép
reunion

Nálunk a szobabringa funkcionál ruhaszárítóként.... :oops: :oops: :oops:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana a végre a fűtésnek szólt :lol:
Köszi, most várom mit reagál arra amit én írtam ha komolyabbra fordul a társalgás akkor leszek meglőve

nekem az lenne a legjobb, ha skypon vagy msn-en tudnánk egy gyors rögtönzést valakivel holnap

Móni
KépKép
reunion

Hát nekem is lelkiismeret-furdalásom van, amikor a Kisvakondot nézik egyhuzamban. De akkor olyan jó az a félóra nyugi!! Ilyenkor azt csinálok, amit csak akarok: mosogatok, vasalok, vagy akár porszívózhatok is!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Holnap mikor lenne jó neked a skypeozás?

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Aniti! Neked meg még vonalzód sincs! :x :roll: :lol:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

nekünk a sötétedés időpontja a legnyugisabb, amikor hazajövünk játszóról, akkor kicsit fáradtabbak, vacsiznak meg ilyesmi
de délelőtt küldök Neked üzenetet, hogy egyáltalán hogy áll az ügy

Móni
KépKép
reunion

no megpróbálok visszaolvasni :shock:

KépKép
noba
Budapest

Timi,kabátokat vaterán.Az egyik olyan,mint amit te is néztél,az a hosszított next,de az kicsi volt,aztán raktak fel egy 92-est is.Badának meg amit mutattam next,az nem volt olcsó,de remélem jól el tudom majd adni jövőre :lol:
Örülök,hogy Hanga már okés,Alexának meg jobbulást.Szerintem ilyen időben várható a taknyosság,nem lehet őket jól öltöztetni,mert az árnyékban hideg van,napon meleg,ha sok a ruha,és sokat mozog,akkor megizzad,és azért fázik meg,ha kevesebb a ruha,akkor meg azért.

Szárító király,mi a szilikon előkével jártunk így,ott variáltam,hogy 1500-ért megvegyem-e,mert az ikeából jöttem,és vettem békát,vágül megvettem,aztán ott is egybe húzták le,pedig egyik kék,másik rózsaszín :shock: :D
Tv helyén?Na majd lehet szép tévén duck-ot vagy mi a szöszt nézni :lol: :lol: :lol:

Rana,"kérünk lufit" :lol: :lol: :lol:
Jujj,alvás jól elcsúszott :shock: Bébiőrben mi is hallgatunk ilyen és hasonló dolgokat,de még mindg jobb,mint ha egyeül lennének,aztán órákig simogathatnád a hátát,míg álomba szenderül...vagy míg te álomba szenderülsz :lol: Jujj,a másik,ez a belelovallja magát egy hülyeségbe is ismerős.Múltkor Balázsnak ugyanaz a falat kekszkellett volna,mint amit Noémi megevett,hiába volt másik,csak mutogatott Noémire,és hajtogatta,hogy AZ KELL há nem tudtam megértetni vele,hogy azt miért nem tudja megenni már....igazából egy idő után el tudtam terelni a figyelmét,nyílván alvásnál ez nehezebb.mondjuk nálunk olyankor a kapcsold fel és le egyszer a lámpát bejön terelésnek,mert azt nem érik amúgy el,és ez kizökkenti őket a diliből.
Szóval én a terelésre esküszöm.Balázsnál az üvőltéssel nem megyek sokra,Noémi meg sírógörcsöt kap,és egyfolytában puszikat akar adni,hogy ne haragudjak...persze van amikor csak ezt a megoldást alkalmazom,ki tudnak ám rendesen borítani...
Melyik nap ünneplitek?Nem a fűtést,és nem is az új lakást! :lol:

Zsófi,no ezt feljegyzem magamnak,impregnáló spray,aztán valami ócska dolgon kipróbálom.Olyan szép ötújjas kesztyűk vannak a h und m-ben,hello kittys,meg minnie egeres,86-104 a méretezés,de hatalmas Nonóra :?

Uhh,de komolyan nyomja a bringával :shock: :lol: és milyen cukin örül neki :lol: :lol: :lol: mi is veszünk tavasszal!!!

Na ha anyuka kinőtt szandiban viszi a gyereket 8 fokban,akkor mit tehet az ovoda? :roll:

Törpi,hú,biztos nehéz lehet ez a kakidolog.A bepisilés nem lehet attól,hogy hűvősebb van,és kicsit felfáztak?Vagy ez hülyeség? :oops:

Móni,jujj,de komoly,medve úr :lol:
Ne már,régen vetted a kabátot?Remélem megoldódik!

Babus,mit kapnak szülinapra???

Banika,ó,ez a hideg zuhany komoly,vagy csak arcra fröcskölés? :roll:

KépKép
noba
Budapest

Van még itt valaki?Vagy menjek aludni?

KépKép
noba
Budapest

Szia Nyuszi, itt voltam, de már elmentél aludni :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812

Törpi,de most itt vagyok :lol:

KépKép
noba
Budapest

Jó reggelt!

Nyulasz: ügyi vagy vaterával, én végül nem találtam, illetve találtam, de elvetettem a dolgot, pedig annyira tetszenek a nextek. Szerdán megyünk topshop-ba, hátha kapok nekik jó kabit, mert ezt már nem lehet tovább húzni. Most azt sem tudom hogy viszem ki őket, mert ami van kabátunk, az melegebb dőre való, mellényeket -amire azt hittem most ősszel még jó lesz- kinőtték, begombolni sem tudom, ha rendesen aláöltöztetem, úgyhogy valamit most jól elszúrtam. :(

Törpi: mi újság? Hogy alakul a bölcsi?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Zsófi: hozzánk is érkezett éjjel a hálótárs, apa vállalta a futárkodást és hősiesen szállította vissza a csomagot. Hajnalban aztán ketten érkeztek, egyszer visszavittük őket, másodjára meg hagytuk, had bújjanak oda, ami tartott vagy 10 percig, aztán nem bírták tovább a tétlenséget. :lol:

Új tv szuper! Annyira szép! :D

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

húúú én mostanában sokszor gondoltam rá, milyen jó is volt albérletben lakni, és csak havi 40 ezret fizetni :roll:

Ez mostanában nekem is sokszor eszembe jutott :roll:
Mennyivel egyszerűbb volt.
Én már mondtam apának,hogy adjuk el a lakást és költözzünk albiba
aniti
Kaposvár

de ezzel nagyon nem vagyok kibékülve, mert nem akarom, hogy tv nézés legyen a programjuk

Emiatt ne aggódj szerintem.Én cseppet sem bánom,hogy sok mesét néztek az enyémek,mert pl a Micimackóból olyan szavakat,kifejezéseket tanultak meg,hogy csak lestem milyen választékosan beszélnek a kölkeim.
ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉs amióta ovi van,azóta nincs idő a tv-re.Komolyan.eszükbe sem jut.hogy kapcsoljuk be.Max a hétvége amikor mesét tudnak nézni,de most legalább nézik is és nem csak alapzajnak kell.
Mi pl nyaraláskor sem kapcsoltunk nekik tv-t,mert ha elkezdik,akkor tuti nem tudom kirángatni őket.Én meg nem azért utazok velük 500km-t,hogy üljünk a szobában a tv előtt.És pont
aniti
Kaposvár

..

csináltam vonalzót,de úgy látszik túl öreg vagyok már ehhez mert nem jutok dülőre vele :roll: :lol:
aniti
Kaposvár

Aniti! Neked meg még vonalzód sincs! :x :roll: :lol:

Csináltam,de nem tudom berakni ide :twisted: a tanyára gond nélkül beilleszti.Ide egyik kóddal sem :twisted: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
aniti
Kaposvár

Banika,ó,ez a hideg zuhany komoly,vagy csak arcra fröcskölés? :roll:

Nem fröcsi,ez véresen komoly volt.55 perc hisztinél azért már az én gyógyszerem is elgurult,amikor ezt napi rendszerességgel adták elő.Tűrtem,tűrtem,de az én idegrendszerem sem drótkötélpálya basszus
aniti
Kaposvár

Na én meg úgy jártam a kabátokkal,hogy tavaly vettem nekik a tescos leárazásban 2 pirosat,amiben van kizippzárazható mellény,így átmenetinek is jó,ha hideg van,akkor mellény vissza.
És ez olyan jó volt,hogy vettünk egy mérettem nagyobbat is,mondván jó lesz idén
Igen ám,de én ezeket totál elfelejtettem és vasárnap amikor a vákumos zsákokból szedtem elő a téli cuccokat,akkor szembesültem vele,hogy hurrá van két zsír új kabátunk :lol: :lol: :lol: :lol:
aniti
Kaposvár

Hát az albérletet én alig várom! Nem tudom még mi hogy lesz, ez a végtörlesztés sem egyszerű, úgy megemelték a kamatokat a bankok, hogy nem sokkal lennénk beljebb. Az lenne a legjobb, ha sikerülne eladni. Már ott tartunk, hogy a tartozás fejében is eladjuk, az sem érdekel, ha egy fillérünk nem marad, csak a tartozástól szabaduljunk.

Asszem pár évre le lesz a gondunk a különböző, csatokról, hajgumikról. Kaptunk egy nagy szatyornyit, szebbnél szebbeket. Most hogy rövid a hajuk, pont jókor jött! :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Állítólag az 1,2 euro/frank árfolyamküszöböt fel akarják nyomni 1,4-re.És ha visszamenne az euro árfolyama is a 274 körüli árra,akkor azért az keményen levinné a frankot 195ft környékére.
Ami tudom,hogy messze van attól a 160 ft környéki ártól ahol felvettük anno a hitelt,de még mindig elviselhetőbb lenne
Nem tudom nektek mennyi hiteletek van(nem is szeretnék a zsebetekben túrkálni) de ha picit ki tudtok várni,akkor lehet jobban jártok.
Én is sajnálnám ha menne a lakásunk,úgyhogy húzzuk a seggünket amíg tudjuk.Pedig borzasztó,hogy gyakorlatilag Apa megkapja a fizuját és el is utalja az Axa-nak no meg a rezsi egy részére.És akkor még az éves díjunkról nem is szóltam.
Ha nem lenne a hitelünk,mondhatnám,hogy jól élünk.így viszont sokszor úgy kell kisakkozni a hónap végét és olyan kilátástalan az elkövetkező 15 év

Kép
aniti
Kaposvár

Ó te jó ég most meg minden szinten tele vagyok vonalzóval

tessék Rana :lol:

Kép
aniti
Kaposvár

Aniti: mi olyan 140 ft körül vettük fel, nem keveset és ebből rengeteg lett. Mi max. fél évet tudunk még kivárni, onnantól viszont nem fogjuk tudni fizetni, mert párom keresete egy az egyben menne a törlesztésre, talán elég sem lenne. És akkor nem fizettünk rezsit, nem ettünk, nem vettünk levegőt sem. Gyesből meg ezekre nem futja ugye. Szóval mi nagy kakiban vagyunk, de annó a fene sem gondolta, pedig számoltunk még azzal is, hogy ha kicsit elszáll az árfolyam, akkor is bírjuk még és akkor is ha valami csoda folytán összejön egy baba. Na és itt a másik, amivel nem számoltunk, hogy ketten lesznek.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

No akkor hasonló kakiban ülünk :wink:
Ja és a mién 5 éven belüli vásárlás,így ha most adnánk el,akkor még adót is fizethetünk gazdagon rá
Szóval maradunk a seggünkön és próbálunk nekem valami melót találni.
Ja egy gyereket szeretnénk,ismerős :lol:
Nekem egy petevezetékem van,a másik a totálkáros.Anno a dokim azt mondta a méhenkívülim után,kb 1 évet ad amíg abban ringathatom magam hogy spontán teherbe esek,aztán kezdhetem az agyam a lombikra hangolni.
És amikor eldöntöttük,hogy legalább 1 évig tutira nem akarunk gyereket,mert kimínuszoltuk magunkat a lakással,na akkor teszteltem pozitívat.Majd a második uh-n közölték,hogy ketten vannak.Én ott összeomlottam.Olyan sokkot kaptam,hogy a doki 3x szólt rám,hogy vetkőzzek már le,mert alaposabban meg kell vizsgálnia :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Aztán amikor felhívtam utána a dokimat,csak nevetett.Mondtam neki ha a következő uh-on 3-an lesznek,úgy készüljön,hogy a 3.-at ő viszi haza. :lol:

Sajnálom,hogy így jártatok a hitellel.

Kép
aniti
Kaposvár

Aniti: mi is 5 éven belül vettük. Mennyi az adó, ha eladjuk? Jól összehoztátok a két babót! :lol: Nekünk sokadik lombikra jöttek, amikor már igazából az öribabára vártunk, de nekifutottunk egy utolsó körnek. :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

belinkelem a teszveszes linkem,mert Nyulasz múltkor nem talált meg

http://www.teszvesz.hu/listings/index.php?us=banika1

Timi
Adó? Hát ööööööööö 25 % bakker.Szóval mi emiatt is ülünk a seggünkön

http://www.apeh.hu/archiv/regiok/archivum_nydr/archivum_2010/ingatlanertekadozas20100427.html?query=ingatlan%20elad%C3%A1s

Kép
aniti
Kaposvár

Timi! ez a 140 valahány forint ez nem hangzik túl jól
a miénk 160 valahány Ft volt és így is a duplája :twisted:

Móni
KépKép
reunion

Aniti! Nekem is hiányzik az egyik petevezetékem, + a másik oldali petefészek is "piszkálva" műtve volt már, és így jöttek a csajok

igaz én megterveztem hormonszint méréssel a megfelelő időpontot :oops:

Móni
KépKép
reunion

Móni, küldtél végül privit? Hogy áll az ügy????
Ja, Medve Úr durva ügy, na nálunk is kb ez volt... :(

Nyulasz, fotó az új szerzeményekről??
Terelés, ja, én is próbálkozom, csak néha megneszelik ám a kis szenzorok, hogy én is bizonytalan vagyok... :roll: Legalábbis azt hiszem, ez lehetett a gond... De a lámpát majd megpróbálom legközelebb (remélem, nem lesz legközelebb.... :lol: )
Timin felbuzdulva (no meg jött ma a védőnő) én is levágtam Letti haját, és Apa szerint mint Sámsonnak, vele együtt eltűnt a kisasszony rosszasága is... No majd meglátjuk! :lol: :lol:
Alvás: hát ja, így mondjuk én is tudok legalább csinálni vmit, míg egymást szórakoztatják.

Impregnáló spray tuti szétcs.szi az anyagot, mert rá is van írva (Apa sokszor használja). Persze vmi ócska kesztyűt nem sajnálsz, azon ki lehet próbálni. VISZONT sztem annyira veszélyes anyag, hogy én cipőn kívül nem nagyon fújnám szívesen a kicsik más ruhadarabjára, kesztyűjére meg pláne nem (a szájukba is vehetik. Vagy azt, amit azzal megfognak). Még a sajátunkra se nagyon.... :roll: De persze ez az én mániám, lehet hogy túlzásba viszem...

Szülinapot holnap ünnepeljük, legalábbis ajándékokat, tortát (hű, ez még a mai nap feladata, Apát meg vissza kell szalajtanom a Corába. Ma már volt, de a marcipánfigurát és a gyertyát elfelejtettem mondani neki... :roll: :oops: Örülni fog nagyon...) mindenképp. Ha szép idő lenne, a "szokásos" (eddig még csak egy volt ugye) program lenne, állatkertezés, de sztem holnap sz.r idő lesz, ú.hogy megvárjuk a jó időt. Családi ünnep meg hétvégén lett volna anyósoméknál, de szegénynek most halt meg a testvére és pénteken lesz a temetés, ú.hogy nem hiszem, hogy a hétvégén tapintatosan venné ki magát, ha lufizgatnánk... :roll: Szerintetek? Hogy illik ilyenkor? Már mindegy, ha egy héttel később tartjuk.... (Legalább egybekötjük a karácsonnyal... :? )

Zsófi, futóbringához én is kedvet kaptam!!! Hátha lesz megint akció majd, szóljatok!!

Na elküldöm aztán olvasok tovább (elalvási stádium: most épp egymást hergelik meg énekelgetnek)

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Aniti! Grat a vonalzóhoz! Mégse vagy elég öreg! :P
Micimackót kb mennyi idős kortól lehet??? (Azért nem árt gondolom, ha minimális szinten tudják követni az eseményeket) És abból is van olyan rövid epizódos, vagy csak egész estés? Az unokaöcsém is nagyon szépen tanult belőle.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Hiteleket sajnálom, tényleg szívás. :( Nekünk csak egy sz.r panellakásunk van, de örülök, hogy anno nem vettünk fel hitelt. Nem is tudom, hogy élnénk meg, ha még ezen is idegeskedni kéne, hogy na holnap vajon mennyire emelkedik a részlet.... :?

Móni, Zsófi, nektek nem lombik volt? Rosszul emlékeztem... :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Aniti! Nekem is hiányzik az egyik petevezetékem, + a másik oldali petefészek is "piszkálva" műtve volt már, és így jöttek a csajok

igaz én megterveztem hormonszint méréssel a megfelelő időpontot :oops:

:lol: :lol: :lol: :lol:

sosem felejtem el amikor évekkel ezelőtt még az előző házasságomban pont úgy mentünk nyaralni,hogy ott volt elméletileg peteérésem.és elszántságomban vittem az ovulációs tesztet magammal.De éjjel utaztunk,reggeli első pisi kellett.Szállást nem tudtuk átvenni,mert korán érkeztünk,így maradt a parton egy jó nagy szikla ami mögött a termosz kupakjába pislantottam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: A cél érdekében mindent :wink:

Kép
aniti
Kaposvár

Aniti! Grat a vonalzóhoz! Mégse vagy elég öreg! :P
Micimackót kb mennyi idős kortól lehet??? (Azért nem árt gondolom, ha minimális szinten tudják követni az eseményeket) És abból is van olyan rövid epizódos, vagy csak egész estés? Az unokaöcsém is nagyon szépen tanult belőle.

Nem olyan rövidek a micimackók,de 2 évesen már fixen nézték az tuti.
Nekünk sok van,mert Apa micimackó fan :lol:

Kép
aniti
Kaposvár

Na akkor bevesszük a Micimackót is a repertoárba.
Ami most a nagy kedvenc nálunk (sorrendben):

1. Kisvakond (ebből 3 részt kell unásig, végtelenített formában nézni: a "Hóemberest", a "Tojásost", és a "Festékeset" :? )
2. Bogyó és Babóca
3. Maszkabál
4. GyÉsM (még mindig)

Többiek, mit néztek még??????

Nem hiszitek el, de még mindig áll a (Maszka)bál bent... :|

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X