Törpi,ja, az jó, ha hidegben felöltöztetik őket, de pont arra gondoltam, hogy oviban mindig minden ruhát ráadnak a gyerekre, amit Anyuka reggel hoz / betesz, még akkor is, ha közben 30 fok lesz. Szal én emiatt aggódom inkább, hogy nem öltöztetgetik-vetkőztetgetik majd őket elégszer az időjárás alakulása szerint, ahogy én szoktam (persze én túlzásba is viszem...)...
Meleget irigylem, itt 21 fok van bent, nem értem, miért nem fűtenek még.....
Porszívózás akkor mint nálunk...
(Érdekes mondjuk, hogy pont a hisztisebb gyerekem nem hisztizik orrleszíváskor...)
Alvást lásd lejjebb.
Timi, a nagyőrlők az 5-ösök?? Hát azok még nekünk sincsenek meg, én meg azt hittem, egy időre letudtuk a fogzást....
Zsófi, kérdeztem változásról? Most hirtelen nem találom, mire gondolsz...
Mi az az APG? (majd ha elküldtem a hsz-t, két mp múlva eszembe jut, gondolom....
Móni, akkor kezdem az Ellocomot, mert most megint nagyon randa.
Celluxozás jó lehet, csak a fal nem díjazza, gondolom...
Nyulaszkám, lufizás nálunk is megy (megyünk a Rossmannba, Ajsika hetykén rákiált a pénztároscsajra, hogy "Kérünk lufit!", az meg ad nekik mindig. Ég a fejem, hogy így koldul, de a múltkor ott kaptak lufit, és csak így tudom őket oda becsábítani, hogy azt mondom, a néni biztos ad majd lufit megint.
) Ma este kenem majd az Ellocomot. Csak a múltkor is ezt írta fel a doki ( a lábán volt), és nem kellett ellocom, hanem sima hidrat. krémtől 4 nap alatt elmúlt...
Én se csizmát, se kabikat, se overallt nem vettem még nekik.... Várom a vénasszonyok nyarát...
Nálunk délutáni alvás mostanában így néz ki: 1/2 1: ebéd. Utána pici játék, kaki, 1/2 2- 2 között leteszem őket. Na ekkor indul a ramazuri (ez eddig is így volt mondjuk, csak eddig kb 2-kor, legkésőbb 1/2 3-kor beájultak, aztán alvás 1,5-2-3 órát). Most a ramazuri néha 3-ig, de akár 1/2 5-ig
tart. Hallom az őrzőben, hogy vmelyik ha elaludna, a másik felpiszkálja. PL Ajsi ordít teli torokból: LETTTTIII! Nincs válasz. LETTTIIII! Nincs válasz. LETTTTIIIII! Bágyadt válasz a kiságy mélyéről: Itt vagyok! Ajsi: Gyere, fogd meg a kezem / ölelj meg / csúszdázzunk! / Dobd ide a macit! És akkor kezdődik elölről. És ami az idegesítő, hogy ez NEM FÜGG ATTÓL, hogy reggel hánykor kelnek!
Volt pl, hogy reggel 7-kor keltek és fél5-kor aludtak el nagy nehezen, de volt olyan is, hogy reggel 8:15-kor keltek és 1/4 3-kor már aludtak (altatás kb mindig ugyanakkor, fronthatás nem volt). Na erre varrjatok gombot!
A másik, amiben HELP ME PLEASE: hogy kezelitek a hisztiket???? Letti egyszerűen kiborít! Ma pl elalvásnál (most az előbb) azt mondta nekem, hogy "Kéred a macit szépen" Odaadom neki, erre visszadobja, és rámkiabál, hogy SZÉPEN! Na mondom, nem értem! Ekkor már bőg, hogy "Rendesen add a macit, Anya!" Próbálom másképp, az se jó. Már visít, ordít, levegőt se kap, és csak ugyanazt hajtogatja. Én meg próbálom mindig máshogy odaadni, viccesen, komolyan, így meg úgy, próbálom elterelni a figyelmét, meg mondom, hogy mutassa meg, hogy gondolja, de csak egyre belelovalja magát, és mint egy külföldi, akit nem értenek, csak ugyanazt hajtogatja. És MÁSFÉL óráig üvöltött!!!! A végén már otthagytam, mert az idegösszeomlás szélén álltam (Pedig gyűlölöm bőgni hagyni a gyereket). Mondjuk ez most nagyon durva volt, de általában ha nem az történik, amit kitalál (és nem pontosan úgy), akkor mindig ez van.
Általában sikerül megnyugtatni (rögtön megtenni, amit kér) vagy elterelni a figyelmét (ha nem lehet megcsinálni, amit akar) de mindig szar anyának érzem magam, főleg, ha otthagyom, hagy főjön a levében.
Szóval hisztis gyerekek anyukái: kérem az okosságokat, SOS!!!