Új privát üzeneted érkezett!

Jaj de izgiiiiiiiiiiiiii, megyünk ma a nefrológiára, de majd csekkolom telefonon, van-e újság. :D
Puszik

dincuska
 
 
 
 
 
 


dincus-rendben, ahogy hazajövök meg is írom, hogy mi a szitu. :wink: Vigyázz magadra.Végre egy új oldal. :wink:

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


1 hét alatt betelt, szerintem jók vagyunk! :lol:

dincuska
 
 
 
 
 
 

 
 

Igen haladunk szép lassan. :wink:

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


timci,
írt is a csaj,nagyon aranyos,külföldre is küld cuccot... én 3 dolgot rendeltem most egyenlöre... a sárga autós labdát,virágos kokárdot meg remélem a kipp-kopp is meglesz :-)
én is várom az eredményedet,remélem fotó is lesz...

én ha legközelebb megyek,rá akarok kérdezni a 4D-re, azt is szeretnék nagyon... remélem nem drága...

dincus,
nekem most alapból visszajött a hányingerem, nem olyan vészes,mint korábban, de elöfordul... azért enni bírok...
ne félj visszajön az kiló ami lement...
egyébként hízni most én sem híztam az utóbbi hetekben... tartom a 63 kilót...
Vendég
 


kokárdát :-D
Vendég
 


Kielégítettem a kíváncsiságom a facebookon. :D
Megnéztem az összes fényképet, tündériek a gyerekek és nagyon szép családok vagytok. (Illetve lesztek Bazsa)
Alapjában fiú párti vagyok, de Dincus a kislányodat elnézve én is akarok egy ilyen szépséget magamnak!
Timci!
Szorítok érted és persze én is türelmetlenül várom a híreket!!
Múltkor kérdezted a nemét. Sajnos még nem tudom, de remélem, hogy hétfõn kiderül.
Bea
bea720818
Budapest
 
 


Sziasztok!

Köszönet, hogy többeteknek volt hozzám kedves szava! :)
Hogy mit lehet rólam tudni? Hát írok pár dolgot, s aztán majd kérdeztek, ha akartok.

Most júliusban volt az esküvőnk és lám sokat nem kellett várnunk a babánk foganására, de hát valahogy így is terveztük. :) Férjem és én is harmincon felül vagyunk. Meg hát úgy teljes minden, ha 1-2-3 gyerekünk lenne majd...:) Reméljük lesz is legalább kettő.
Szerencsére volt szerencsém látni felnőni nővérem 4 gyerkőcét és hát már szerettem volna én is a nyomdokaiba lépni.

Egyébként tanárként (francia-ének) dolgozom egy gimiben. Most csak félállásban, decemberig tervezem, aztán meglátjuk bírom-e addig is.

Ami a várandóságomat illeti, én ahhoz a típushoz tartozom, aki reggel nehezen tér magához, rosszul van(hányás). Aztán napközben szinte semmi, nem vagyok fáradékonyabb, mint máskor. Ez jó, de azok a reggelek... :(
Állítólag ez nemsokára elmúlik, de ha anyukám génjeit örököltem, akkor nekem ez még elhúzódik kicsit...

Múlt héten voltam genetikai uh-on. Ott hál'Istennek mindent rendben talált a doki.
A baba nemét még nem tudjuk.
Hát elsőre kb. ennyit, csak győzzétek olvasni. :D
Pussssz
Mse
emi79
Dömsöd
 
 


Áááááááá és végre megvan a vonalzóm is! :D

Kép
emi79
Dömsöd
 
 


Sziasztok csajok!!!

Sajna a neme nem derült ki. :lol: Már megint ugrat minket, pedig a doki elég sokáig birizgálta, de nem akart másként feküdni.Pont úgy alszik, mint a bátyja.... :lol: Pocakon és a lábait felhúzza.Így sajna nem tudtunk bekukkantani. :lol: De 10-én mennem kell kötelező Uh-ra,így hátha akkor kiderül majd.Mindig viccel velünk ez a gyerek.Fotót is kaptunk, de csak 1-et és nem igazán látszik rajta semmi...Csak a feje és a gerince.A lényeg, hogy mindene tökéletes és minden a legnagyobb rendben van.Atticy-nak megmutatta a doki, hogy hogy ver a kicsi szíve, hanggal. 8)

bazsa-örülök, hogy sikerült felvennetek a kapcsolatot.Nekünk is a sárga labdi van. :wink: Biztosan nagyon fognak tetszeni.A reggeli hányingerek szerintem hamarosan kimaradnak nálad is.Én hála már tünet mentes vagyok. 8)

Bea-kíváncsian várom a hétfői Uh eredményed, hátha megtudjuk a kicsi nemét... :roll:

emi-örülök, hogy írtál magadról pár sort.Biztosan lesz tesó is, ha ilyen hamar összejött az első baba.nekünk is hamar jött 3 nap alatt kész is volt. :lol: Nekem is ilyen volt még a 14 hét, de ne aggódj, hamar elmúlik, még bírd ki egy picikét.Most egész fitt vagyok már. :lol:


Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Nem tudom ti látjátok-e? Jobb oldalt lefele néz a kis buksija,fönt meg a gerince látható.És a pocakban a kis szervecskék. :lol:

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


timci,
persze,h látni :-)
épp kérdezni akartam,h hason fekszik vagy fordítva raktad fel a képet? :-D
nagyon szép :-)
figyu,tök mindegy a neme, a lényeg,h egészséges legyen... én eldöntöttem,h nem akarok többet a nemével foglalkozni, a dokinömnek is megmondom,h felejtsük el a témát :-)
Vendég
 


bazsa- igen, igen!Tejesen igazad van, de én akkor is kíváncsi vagyok... :oops: :lol: És Atikám is...Biztosan egészséges lesz,és mindenkié!!!! :wink:

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Timci!
Nagyon jó hírek ezek! Olyan elcsépelt szöveg, de tényleg igaz, hogy mindegy a neme, csak egészséges legyen!!
Igaz, hogy el sem tudom képzelni, hogy mit kell kezdeni egy kislánnyal, de nagyon örülnék, ha az lenne.
Ha meg fiú, akkor azért.
Kivülről fújom a spanyol és olasz focicsapatot a játékosokkal együtt, az összes autómárkát, a tankok típusát, puskát simán rajzolok vagy 10 félét.... és minden ilyen nélkülözhetetlen információt tudok ám :D

A 12. heti genetikai tesztem eredménye alapján az életkori kockázat 1:150, ami a tesztben meg kijött 1:220, magas kockázat down-korra.
Ezért is gondolom komolyan, amit a nemekről mondtam.
Hétfőn megyek a Sote-ra genetikushoz. Ott fogom megtudni a magzatvíz vizsgálat időpontját.
Tele vagyok aggodalommal, még jó, hogy a férjem el tud kísérni. Sokat jelent, ha ő is ott van.

Bazsa!
Nem úgy volt, hogy neked kislányod lesz?
Megrendelted már a babakocsit?

Emi!
Bőven van még időd szerintem akár 3 gyerekre is! Gondolom a 79 a születési éved! Láttad az enyémet? :D

Dincus!Rendben volt minden Emmával az orvosnál?

És végre nekem is van vonalzóm!!!

KépKép

KépKép

KépKép
bea720818
Budapest
 
 


Csak azt nem értem, hogy Bencét miért2 évesnek, bálintot meg miért 1 évesnek jelzi, holott a korukat jól számolta ki?????????

KépKép

KépKép

KépKép
bea720818
Budapest
 
 


Bazsa, köszönöm, kicsit megnyugodtam! Valamiért délutánra vagyok rosszabbul, mintha lemerülne az aksim...szédelgek...borzasztó. Az első 12 hétben nem volt ilyen. Most nem tudom, hogy ez terhességi tünet vagy még a gyomorrontás utóhatása?
Meg szerintem van valami fertőzésem is, kicsit sárgább a vizeletem, majd csináltatok egy vizsgálatot, de itt csak kedden van labor.
Bea! De aranyos vagy, köszönöm! :D Én is miatta szeretnék lányt, én meg a fiút nem tudom elképzelni, de ugyanúgy örülök majd bármelyiküknek, minden mindegy, csak az egészség számít! Remélem kiderül, hogy fölösleges az aggodalom, sajnos ilyenkor a kor miatt jön ki ez az eredmény...a barátnőméknél is ilyesmi volt, aztán teljesen rendben volt az amnio. Meg elmentek az Istenhegyire, ott elég alaposak voltak.
Klasszak a vonalzók, tökéletesek! :lol:
Annyira tetszik, hogy kitartotok a B betű mellett, komolyan! Nálunk ez az E-vel van... :lol: Nem direkt alakult ki így, mert anyum Edit, én Edina, Emma meg teljesen véletlenül lett, nem pont így akartuk választani. De már ez akkora poén, hogy tesónál is folytatni kéne. Vagy legalább maradni a germán neveknél. :D
Emi! Nagyon drukkolok, hogy minél több lurkó ugráljon körülöttetek majd, de mért ne lehetne így? :lol: Gratulálok az esküvőtökhöz és hogy ilyen gyorsan összejött a babó! :D Elmúlnak a rosszullétek nemsokára -genetika így vagy úgy-, bár én most nem is szólalok meg, mert megint kicsit benne vagyok. :)
Timci! Én is ki tudtam nézni simán! :D Olyan aranyos! :D Sebaj, hogy nem tudtátok meg, majd legközelebb, a lényeg, hogy egészséges! :lol: Talán majd én megtudom hétfőn... :lol: De én is csak azért szorítok, hogy rendben legyen! :D

Puszik lányok!

dincuska
 
 
 
 
 
 


Timci: örülök, hogy jobban vagytok. Mi még nem tudjuk mi a neme, de remélem 2 hét múlva 18. heti uh-n kiderül. Múltkor szépen beterpesztett, de akkor még nem is figyeltük és nem is látszott annyira. Persze tegnap nézegettük, a kisfiú kislány rucikat, annyira cukik vannak.

Bea: nem is figyeltem az elírást- ökör-ököl :) most jót nevettem én is magamon. Amúgy nyugi, szerintem minden oké, a vizsgálatkor minden rendbe lesz.

Tegnap lementem a védőnőhöz, hogy hallgassuk meg a törpike szívét, mert én nem találom itthon, és hát azért izgulok a görcsölés miatt nagyon. Gyógyszerrel jobb, de hétfőn megint kicsit jobban görcsölgettem. DE minden oké volt, szépen dobogott, és anyu is elkísért, ő is nagyon örült. DEEE képzeljétek, újra le kell vetetnem a hepatitis szűréshez a vért, mert valami nem volt okés vele (lehet valamit ők rontottak el, de bármi lehet). Ami a leggázabb lehetséges, hogy az vagyok, mert apukám anno nagyon beteg volt, bár megkaptuk a védőoltás akkor, de lehet addigra már beteg lettem. Kicsit kész vagyok mi lesz. Remélem minden ok. Atinak el se mertem mondani, ne izguljon ott kint. Így is izgul értünk eleget.
Anyu eljött hozzám kedden, és holnap megy haza. Így legalább tiszta lett a lakás:) és nem vagyok egyedül. Pénteken meg megyek apósomékhoz kecskemétre, aztán majd anyuhiz kalocsára 1 hétre. Szegényt jövő hét vasárnap hozom haza hozzám tatabányára, mert 10-én műtik. De legalább itt lesz velem utána végig.
Ezeket a labdákat én is megnézem. annyira szeretem az ilyen kézzel készült dolgokat.
Ja, és facebookon a nevem Pécsi Zita, aki akar keressen meg, szívesen felveszem a kapcsolatot mindenkivel. van fent pár képen a bébiről is:)

Bazsa: nagyon szép vagy!! Annyira szép a pocakod. Én épp panaszkodtam a védőnőnek, hogy 16 hetesen milyen kicsi a pocakom, és csak 60 dekát híztam eddig, de azt mondta minden oké.

Kép
babci86
Tatabánya
 
 


bea-a vonik jól mutatják a gyerekek életkorát.
Azt hittem, hogy véletlen egybeesés a sok E-betűs név, de ezek szerint nem.Jó, hogy találtatok belőle megfelelőt. :wink:
Én sem tudom mit kezdenék egy kislánnyal... :oops: :roll:

Dincus-mi a helyzet az eredménnyel Emmusnál?Biztosan kicsivel is minden rendben lesz, nincs miért ne lenne.

Csajok még érzitek a mocorgásokat?Én igen... :lol: 7 hétre már hallanak is, úgyhogy lehet beszélni velük,és imádják ha simogatva van a pocak. :wink:

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


babci-a legfontosabb, hogy észrevették és hogy ne legyen félreértsé újra megcsinálják.Én biztos vagyok benne, hogy nincs semmi baj.Kár is lenne megijesztened Attilát.Nyugodj meg és pihenj sokat.Biztosan nincs semmi baj.Sokszor ezek az eredmények butaságokat mutatnak ki.Már volt rá jó pár példa.Most a kórházba is volt egy anyuka a 6 hónapos kisbabájával,és neki meg azt mondta az orvosa, hogy halott a magzata.De nem hagyta annyiba,elment máshoz Uh-ra és kiderült,hogy a pici él és virul,és most a karjaiban fogja.Te tegyük fel azt, ha szót fogad neki és elveteti?Hát ezért kell megismételni a vizsgálatokat, ha netán rosszat mutatna.A szomszédomnak, meg azt mutatták ki hogy dawnkoros lesz a gyereke, mert nagy volt a kockázati szint.És tessék egészséges a kisfia.Szóval...ne izgulj!!! :wink: Ezt neked is mondom Bea!!!!Ne izgulj te sem!!!

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


bea,
a vonalzódnál egy évet mutat és a hónapot jelzi a labda meg az autó :-)
én nem csináltam genetikai vizsgálatot,mert teljesen mindegy,h mit mondanak,én úgyis megtartom. 37 éves vagyok, még nincs gyerekem én nem engedhetem meg magamnak,h elvetessem és soha nem tudnám meg,h a baba tényleg egészségtelen volt e... a down kórral kapcsolatban vannak fenntartásaim,mert nem tudják 100%-os an megmondani. te meg dönts! szerintem ez egy nagyon nehéz döntés lehet... nekem 2 ismerösömnél állapították meg a down-kórt,mindkettö megtartotta és egészséges babákat szültek.
de tudod mit?,minden rendben lesz a vizsgálattal és nem leszel ilyen helyzetben :-)

Dincus,
nekem is volt,h sötétebb volt a vizeletem,de mivel csak néha néha, így nem ijedtem meg.
a rosszulléttel kapcsolatban engem mindig azzal biztatnak,h minél rosszabbul vagyok,annál jobban van a baba. de ha te fertözést gyanítasz,akkor mindenképpen nézesd meg magad...

a lány babával kapcsolatban annyit,h már több embertöl hallottam mostanság,h egy anyának mindenképpen kell egy lány,mert egy anya-lány kapcsolatnál nincs szebb... hát igen egy fiúnak,ahogy bea is írta más érdeklödési köre van... egy lánnyal az anya sokkal több mindent meg tud beszélni,szinte barátnök :-)
én mondjuk nagyon fiús voltam mindig, de a családban van több csaj is aki nem annyira lányos típus,uh ezért is mindegy,h mi lesz...
én megmondom öszintén,h én nem vagyok az a rózsaszínü, hello kitty-s kislány fan :oops: de most ezért ne tessék ám engem utálni, mert nem tehetek róla :-) én sem voltam sosem nöies, talán egy 5-6 éve van hogy elöfordul hogy egy kicsit nöiesebb cuccot felceszek,de nem viszem túlzásba :-) volt egy barátnöm,aki meg pont az ellentétje volt :-) mindig magassarkúban,szoknyában, olyan igazi nö volt :-) olyan jól mutattunk egymás mellett :-)
na elég a magyarázkodásból,megyek egy kicsit dolgozni :-)
Vendég
 


Babci, szerintem is minden rendben lesz, nagyon sokszor szúr el a labor is dolgokat. A pocakod miatt se izgasd magad, nekem Emivel a 20. hétig szinte nem is látszott semmi, első terhességnél ez teljesen normális. Meglásd, 2. terhességnél pikk-pakk, már a 10. hétre visszaugrik a pocid. :lol:
Timci! Épp ez az, hogy eddig véletlen volt...majd most a kistesónál ha E-betűs lesz, az már nem lesz véletlen! :lol:
Igen, elég sokszor érzem a mozgást, olykor nagyon gyengén, ilyenkor arra gondolok, hogy lehet hogy nem is ő az...főleg hogy ennyit zubogott mostanság a pocim...de van mikor egész erősen, ez főleg estefelé van, akkor nagyon aktív. :lol:
Ja még azt akartam írni Bea, hogy nekem fogalmam sincs az autókról, fegyverekről...bajban leszek egy fiúval...van valami ,,lány után fiam lesz felkészítő tanfolyam"? :lol: Lehet, hogy megyek hozzád, és megtanítasz egy-két dologra. :lol:
Ha meg most neked lányod lesz, Te jössz hozzánk, és bemutatom Hello Kitty, Barbie, Csingiling, a hercegnők és a pónik világát! Megbeszéltük? :lol:

dincuska
 
 
 
 
 
 


Bazsa, én sem izgulok túlzottan, igazából Emmával volt vagy 3 fertőzésem...állandóan kúpot kellett tenni...ahhoz képest most még nem volt egy sem. Egyéb tünet nincs, se viszketés, se semmi, csak egy kicsit több folyás (bár olvastam, hogy ez most még normális is lehet) meg ez a narancssárga pisi, az is főleg reggel, gondolom mert sűrűbb összetételű. Bocs, hogy ilyenekről is írok. :oops:
A család idegesít kicsit, hogy nem veszem elég komolyan, veszélyeztetem a babát, mért nem megyek orvoshoz...dehát szerintem ez tökre belefér a terhességbe...szerintem ki is röhögnének... ,,Tényleg? Fáradtnak érzi magát? Szédül néha? Kicsit étvágytalan? Nem terhes véletlenül?" :lol:
Hát a hello Kittyt én is ki nem állhatom, szerintem normális embernek felfordul a gyomra tőle... :lol: De ez jön az oviból... hogy a nemtom kinek ilyen játéka van, de cuki, meg a Minimaxról is... :lol: De amitől még inkább fejremászok az Elmo...na őt tényleg nem csípem.
Nincs ezzel semmi baj, hogy sportosabb vagy, nem az a nagyon nőciskedő, én régen az voltam nagyon, de mára már konszolidáltabb stílusban nyomom. Na ez jobban illik egy anyához. :lol: Múltkor (hát már régebben) Sógornőm kifejezetten rosszallóan nézett rám a miniszoknya miatt...pedig hát mért ne, ha jól áll? :lol:

dincuska
 
 
 
 
 
 


babci,
mindenki azt mondja,h nagy a pocóm ahhoz képes,uh ne izgulj,nem a tied kicsi,hanem az enyém nagy :-) és ezek esti képek,reggel kisebb :-)
szorítok,h minden rendben legyen a vérvizsgálattal kapcs.

timci,
igen már egy ideje hallanak bennünket és azt olvastam,h a mi hangunk lesz neki a legkedvesebb :-) hát én ezen akkorát röhögtem :-) ugynis nekem elég vicces hangom van :-)))
azért az durva,h halottnak nézte a doki a babát... az ilyenen úúúgy fel tudom magam húzni...

dincus,
ne riogass hello kittyvel meg pony-val,jajajjjjajajjjjajajjjj :-D
Vendég
 


ki az az elmo?????
Vendég
 


Igen, úgyhogy érdemes elkezdeni beszélni, énekelni neki, mesét olvasni...mondjuk, akinek már van, az úgyis megteszi, és akkor kettejüknek vagy hármójuknak szól, én mindig erre gondolok! :lol:
Meg érdemes babazenét hallgatni, nekem van mozartos, vivaldis, Gryllusos, mindenféle...olyan megnyugtató, és hátha kint is megnyugtatja majd. :lol:
Nem érdekel az orvostanhallgató barátnőm véleménye, hogy nem hallanak semmit az anya hangján kívül, mert annyira szigetel a magzatvíz...áhhhh :lol:

dincuska
 
 
 
 
 
 


megnéztem a google-ban, pedig tök cuki és milyen jóóó színe van :-)
Vendég
 


na akkor én már most hozzászoktatom a jó zenéhez :-)
én nagyon kemény zenét hallgatok, remélem neki is tetszik :-)
Vendég
 


Amikor Emmust vártam, épp musicalőrült voltam...és szereti!!!!! :lol:
Szóval jöhet akár a Metallica is!!! :lol:

dincuska
 
 
 
 
 
 


Megyünk is színházba októberben egy kedves barátnőmmel a musicalmesékre... :lol: Alig várom már! :D

dincuska
 
 
 
 
 
 


no metallica :-) az nem elég kemény :-)
Vendég
 


dincus az tök jó, ilyenben én is benne lennék...
nem fogod elhinni,de az autóban viszont classic radio-t hallgatok :-)
Vendég
 


Hát a párod zenéje után ezt tényleg elképzelni is nehéz... :lol:
Vegyes ízlése lesz a gyereknek! :D

dincuska
 
 
 
 
 
 


Én meg épp most vasárnap megyek a férjemmel és a sógoromékkal a Müpá-ba Gryllust, Sebőt, Sebestyén M.-t, Palya Beát hallgatni. Remélem a bébink is érzékel majd belőle valamit. :)
Énektanárként sokat olvastam a zene nagyon sok mindenre kiterjedő jótékony hatásáról. Meg aztán szembesülök is vele az életben, ovisoknak tartok zeneovit, nagyon fogékonyak és látom sokszor a fejlődést is.

Jól mondtad Dincus, a vivaldis, mozartos, gryllusos zenék tényleg jók és mindenkit bíztatok az éneklésre is, miután megszületett a baba, akkor is.

Ha gondoljátok hozok még egy listát zenékből, dalokból, mondókákból.
Na de most már megyek én is dologra, vár a fürdőszoba takarítás, délután diószedés, este meg kereszt szemezni szeretnék...
Szép délutánt mindenkinek!
Emese

Kép
emi79
Dömsöd
 
 


azért én is sok zenét meghallgatok ám...
amikor otthon vagyok és éppen 100 fok celsius koncert van,akkor én az elsö sorban vagyok :-)
nem kell megijednetek nem csak brutál zenét fog a gyerek hallani :-)
nekem talán csak a mai pop zenével van bajom,azt nem bírom hallani... meg a nagyon komoly zene sem az én világom...
na meg a jazzt nem bírom sokáig hallgatni... ha koncerten látom, élvezettel nézem,mert hihetetlen beleéléssel tudnak játszani,de hallgatni neeeeem bírom... :-)
ezeken kívül bármi jöhet... :-)
Vendég
 


Fú engem az egyik legjobb barátnőm elcipelt egyszer a MűPába egy komolyzene koncertre, asszem Bartók-Beethoven volt vagy valami ilyesmi. Nem akarta elhinni, hogy engem nem fog lenyűgözni ez a virtuozitás. Hú de hosszú egy óra volt... :lol:

Tényleg Emi, neked ez a szakmád, én szívesen fogadok minden javaslatot, mely a gyermekek zenei épülését szolgálja. :lol:
Jó szórakozást majd a koncertre, biztos élvezi a baba is a pocakban! :D

Ne kövezz meg Bazsa, én szeretem a mai popzenét, legalábbis sokat hallgatok rádiót. :lol: Én tényleg amolyan mindenevő vagyok, a jazzt is tudom élvezni, a rockot is, gyakorlatilag mindent. Nem tudom, ez szerencse-e vagy ízlésficam? :lol:

dincuska
 
 
 
 
 
 


Csajok nyugi! Minden rendben lesz. Ezek a statisztikai számítások még nem jelentenek önmagukban semmit. Bea, a negyedik babámat én is 39 éves koromban vártam, a statisztikai adatok nálunk sem lettek valami jók, de minden mást rendben találtak, és a többivel nem törődtünk, akkor nem kértünk a genetikai tanácsadásból. Aztán a tavaly nagyon nem alakultak jól a dolgok, már az ultrahangkor gondok voltak, és akkor meg én mentem a dolgok elébe: chorionbiopsziát kértem, ahol sajnos kimutatták, hogy beteg a babánk. De ismétlem csak egy adat még nem adat. Semmi ok az elkeseredettségre. A laborban meg sajnos elég gyakran keverik el a papírokat, nekem négyeskével az afp eredményét cserélték el. És ráadásul magas volt az értéke, de mivel írásba adtam, hogy nem kérem a genetikai vizsgálatot, így nem zavartak. Aztán hetek múlv vettem észre, hogy nem is az én leleteim! Azóta sokat gondoltam arra, hogy vajon mi lett annak a nőnek meg a babának a sorsa, akivel elcserélték az eredményeimet. :shock:
Orvostanhallgató barátnő meg nagy tévedésben van: Kodály írt arról, hogy igenis már magzati korban elkezdődik zenei nevelés. Simogatás és beszélgetés csak segít a babáknak. És valljuk be: nekünk is jól esik! :wink:
Képek nagyon jók, jó nézni benneteket!
Pussz, és kellemes pocakosodást. A méret meg nem számít. Szülés előtt is alig látszott a pocakom, egy szülésznő még meg is mosolyogta a kis méretét, aztán 4370 gr-os "albérlőm" volt. Szó szerint csodájára jártak, a gyemekgyógyász bejött a kórterembe, mert meg kart győződni arról, hogy egy ilyen vékony nő, ekkora gyereket tudott természetes úton majd 40 évesen megszülni. És hogy semmi nem maradt utána. Mert teljesen lapos hassal maradtam. Csak időnként csúcsosodott ki, ha oldalamra feküdtem.

Lilypie Fifth Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
kukucsi68
 
 


Kukucsi, amikor bent feküdtem a kórházban már a szülés előtt, néhány kismama azon versengett, hogy kinek nagyobb a hasa, és kinek lesz nagyobb súlyú a gyereke...Elég nevetséges volt...A legviccesebb egy roma asszonyka volt, aki állandóan csokit zabált, mert neki négy kiló feletti gyerek kell... :lol: Nagy volt a hasa valóban (sok volt a háj meg a zsír), de végül az enyém nagyobb lett, úgy röhögtem... :lol:

dincuska
 
 
 
 
 
 


Ahogy olvastam én is :lol:
Hát igen, vannak tévhitek egyes asszonykákban.
Pussz

Lilypie Fifth Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
kukucsi68
 
 


na most lebuktam :roll:
nekem is azért ilyen nagy a hasam,mert egész nap csak eszek :-)
úgy fogok kinézni mint egy tehén,de tudjátok mit??? nem érdekeeeel :-)
élvezem a terhességet és kész :-)
de tényleg sokat eszem...
Vendég
 


Szerintem ehetsz nyugodtan, mert nem látszik rajtad.

Lilypie Fifth Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
kukucsi68
 
 


csak a hasam nö :-)
Vendég
 


bazsa-egyél helyettem is.Én nem tudok sokat enni, csak többször keveset. :wink: Ha neked jól esik egyél amennyit csak akarsz.Én nem kívánok semmit érdekes.
Zene?Hát én Atticy-val Eminemet hallgattam, most meg édes vegyest.De Atticy amióta megvan rádióval alszik, persze nem hangosan, csak hogy ne ébredjen meg a hirtelen zajokra.És nekünk ez bevált.A kicsinek is lesz egy kazója. :lol: Már nagyon várom, hogy elkezdjem kimosni a rucijait és berendezhessem a szobáját.De azt majd csak Februárban fogom elkezdeni.
Tényleg, hogy döntöttél?Megveszed azt a kocsit?

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Bazsa!
Te egy zseni vagy!!!!! :D Sehogy sem jöttem rá, hogy a vonalzókon a gyerekeim szülinapja óta eltelt hónapok láthatók. Na mostmár ennyivel is többet tudok!
Egyél bátran, amit csak megkívánsz! Én azt gondolom, hogy aki olyan vékony testalkatú, mint Te, annak úgyis szülés után lemennek a kilói és visszarendeződik az alakja olyanra, mint amilyen terhesség előtt volt. Hisz ilyen alakot örököltél, ez nem fog változni a későbbiekben sem.

Sajnos nekem diétáznom kell az első naptól fogva. Mindkét előző babámnál 150 g-os szénhidrát diétát kellett tartanom a magas cukor miatt. Szerencsére elég volt a diéta, inzulin nem kellett. Így is 4700g és 3800 g súlyú kislovaim születtek. :)
Meg hát a kezdősúlyom sem kicsi... :oops:
Kukucsi!
Köszönöm a megnyugtató szavakat! Nem sokat adok én sem ennek a kombinált tesztnek az eredményére, hiszen ezek csak statisztikák. Értelmét sem láttam megcsináltatni. Az, hogy x számú 39 éves nőnek, akiknek ilyen véreredmények jöttek ki, azok közül egynek down - kóros a babája, nekem csak azt mondja, hogy 219 -nek meg egészséges!! Tisztában vagyok a korom miatt fennálló veszélyekkel. Nekem fontos lesz tudni, hogy nincs genetikai elváltozása a picimnek. Ellenkező esetben végig aggódnám az egész terhességem. Eléggé aggódós típus vagyok.
Dincus!
Benne vagyok az eszmecserében! :D De ki az az elmo?
Maradt egy Barbiem és egy Kenem kislány koromból. Szépen felöltöztettem őket a legszebb ruháikba és kiraktam a szobámba.Hát ... hamar eltűntek. Bent ültek a dömper vezetőülésében esküvői ruhában! :lol:
Lehet kislányos kislányt nevelni két bátty mellett?
Timci!
Hogy bírod ki februárig? A mosást megértem, nade a babaszobát????
Emi!
Nekem az abszolút kedvenc Elvis Presley!! Imádom, így a picúrnak is azt kell hallgatnia, ha akarja, ha nem. :D Remélem, hogy meg fogja ismerni, miután megszületik és megnyugszik tőle.
Babci!
Van már új vérvételes eredmény?
Melyik fajtája a hepatitisnek? Bár én nem értek hozzá, de úgy tudom, hogy csak a friss fertőzés okoz problémát. A legveszélyesebb C típust meg csak vérátömlesztéssel és szex-el lehet elkapni. A másik kettő meg meggyógyul, de a fertőzésen való átesettséget az ellenanyagszintek jelzik a vérből.
Várom az eredményed, remélem Te is megnyugszol tőle!!

Mindenkitől kérdezem: Kinél hol fog aludni a baba? Külön szobában vagy közösen?

Bea

KépKép

KépKép

KépKép
bea720818
Budapest
 
 


Sziasztok!

Mostmár köbüki rendben van az étvágyam, de visszatért az Emmánál is ismerős esti puffadás, felfújódás...

Bea! Ha kíváncsi vagy Elmora, keress rá a youtube-on. :lol: Ezek szerint ez is lányos dolog lenne? Piros kis szőrmók rendkívül idegesítő magyar hanggal megáldva, főleg a minimaxon megy, és állandóan okoskodik... 8)
Hát jó kérdés, mennyire lehet két fiú testvér után rózsaszín kis csajszit nevelni... de köztük elég nagy lesz a korkülönbség, szóval gondolom azért meglesznek a csajos dolgok is, és egy csomó klassz életvezetési tanácsot vehet át a nagyfiúktól. :lol: Szerintem jól fog járni! :D És még a fiúk sem tudják, hogy el fogják majd kényeztetni... :lol:

Alvás. Hát kényes kérdés számomra, mert Emmánál az volt, hogy annyira felébredtem minden mozdulatára, hogy gyakorlatilag nem tudtam aludni, de akkor a lehetőség sem volt meg, hogy külön aludjunk. Most átrakhatom egy külön szobába. De erősen gondolkodom, lehet hogy az első pár hónapban csak az a jó, ha velünk van. Viszont az is biztos, hogy sokkal hamarabb átaludná az éjszakát, ha menne külön szobába. Na kíváncsi vagyok a véleményekre! :lol:

dincuska
 
 
 
 
 
 


Végülis berendezhetem a szobácskáját szépen, aztán meg ha úgy hozza, és ő egy olyan alkat, egyszerűen áthozzuk a kiságyát.

dincuska
 
 
 
 
 
 


timci,
én sem eszek egyszerre sokat,de nagyon sokszor keveset :-)
igen megveszem a kocsit :-) a hozzá való táskát most rendeltem meg tegnap :-)
ne izgulj az evés miatt, a tesóm sem evett annyira jól és minden rendben volt.... az egy tévhit,h többet kell enni ha terhes vagy...
Eminem az jó zene,megnéztem a fimjét is,jó volt....
februárban csinálod csak meg a szobát? én sem bírnám ki addig :-)

bea,
4700 gr-os gyereket szültél?? wow,nem lehetett egyszerü :-)
neked volt kislánykorodban barbie meg ken? nekem nem volt ilyenem... de az vicces,h a fiúk beletették a dömperbe :-D
nálunk nem lesz egyenlöre babaszoba,uh velünk fog aludni. akartam nagyobb lakásba menni,de elöször megvárom mennyi pénzünk lesz. szegények vagyunk,mint a templom egere,de nem bánom,mert így is nagyon boldog vagyok :-)
szívem szerint idöben rászoktatnám a különalvásra,de ez nem lesz kivitelezhetö...

dincus,
örülök,h van újra étvágyad, a puffadás nálam is van estére, de olyan csini a hasam olyankor,h nem is bánom :-D


jajj de éhes vagyok,megyek eszek vmit :-)
Vendég
 


hétvége szag van...
Vendég
 


Igen, én is kiszagoltam, nem aktívkodunk nagyon... :lol:

Jó hétvégét Mindenkinek! :D

dincuska
 
 
 
 
 
 


bazsa-igen csak Februárban, nem szeretném, ha beporosodna addig...a fali dekorációkat lehet, hogy hamarabb...de az ágy összerakása az csak Febr.meg a rucik kimosása is és a hordozó meg mózes kimosása is.Hiába új, de csak poros.
Eminemnek én is láttam a filmjét.Szeretem,jó kis szókimondó pasi. :wink: Akkor meglesz a kocsi, de jó, majd küldj képet.Én is fogok.

bea-külön szobába fog aludni.A szoba közel van,úgyhogy minden rezzenést hallok és lesz légzésfigyelő is alatta,úgyhogy nem lesz semmi baja.Atticy is egyedül volt és itt van :lol: .Lehet drasztikusnak tűnik, de én így látom jónak.Neki is jobb és nekünk is.Lehet ennek köszönhető,hogy Atticy már 2 hónaposan átaludta az éjszakát...egyébként sem férne el a kiságy a hálóba.Akik együtt aludtak a picivel egy bizonyos ideig...mindenkinek későre szokta le a bababája az éjjeli cicizést a barátok-ismerősök között...

Dincus-ez az éjjeli puffadás mitől van Emmusnál?
Mindjárt hétfő és mész dokihoz!!!!!!!
:wink:

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Csajok ezt a kocsit nézzétek, na ne az árát, hanem,hogy mennyire szuper.Hasonlit a Graco Simbio és a Maxi Cosi Mura keverékére...

A neve Cicco I-Move.Hát nem mondom jól feladta a Chicco most a leckét a többieknek.Gyönyörű, csak bazi drága.Ennyiért autót veszel már.



http://www.youtube.com/watch?v=pgq8WFv3YTk

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?