bea,
a vonalzódnál egy évet mutat és a hónapot jelzi a labda meg az autó
én nem csináltam genetikai vizsgálatot,mert teljesen mindegy,h mit mondanak,én úgyis megtartom. 37 éves vagyok, még nincs gyerekem én nem engedhetem meg magamnak,h elvetessem és soha nem tudnám meg,h a baba tényleg egészségtelen volt e... a down kórral kapcsolatban vannak fenntartásaim,mert nem tudják 100%-os an megmondani. te meg dönts! szerintem ez egy nagyon nehéz döntés lehet... nekem 2 ismerösömnél állapították meg a down-kórt,mindkettö megtartotta és egészséges babákat szültek.
de tudod mit?,minden rendben lesz a vizsgálattal és nem leszel ilyen helyzetben
Dincus,
nekem is volt,h sötétebb volt a vizeletem,de mivel csak néha néha, így nem ijedtem meg.
a rosszulléttel kapcsolatban engem mindig azzal biztatnak,h minél rosszabbul vagyok,annál jobban van a baba. de ha te fertözést gyanítasz,akkor mindenképpen nézesd meg magad...
a lány babával kapcsolatban annyit,h már több embertöl hallottam mostanság,h egy anyának mindenképpen kell egy lány,mert egy anya-lány kapcsolatnál nincs szebb... hát igen egy fiúnak,ahogy bea is írta más érdeklödési köre van... egy lánnyal az anya sokkal több mindent meg tud beszélni,szinte barátnök
én mondjuk nagyon fiús voltam mindig, de a családban van több csaj is aki nem annyira lányos típus,uh ezért is mindegy,h mi lesz...
én megmondom öszintén,h én nem vagyok az a rózsaszínü, hello kitty-s kislány fan
de most ezért ne tessék ám engem utálni, mert nem tehetek róla
én sem voltam sosem nöies, talán egy 5-6 éve van hogy elöfordul hogy egy kicsit nöiesebb cuccot felceszek,de nem viszem túlzásba
volt egy barátnöm,aki meg pont az ellentétje volt
mindig magassarkúban,szoknyában, olyan igazi nö volt
olyan jól mutattunk egymás mellett
na elég a magyarázkodásból,megyek egy kicsit dolgozni