Új privát üzeneted érkezett!

[quote="evilany"]B írta:evilanyarbcsi,én remélem mielőbb jó helyre,helyzetbe kerültök!Olyan szívhez szóló olvasni amit írsz.
De nekem mondjuk mi nem az,bakker,bontakozik ám a terhesség,ma sírva fakadtam a Gastroking étlapon,mert ott volt hogy Soproni töltött borda,és eszembe jutott h egyszer voltunk Sopronban :roll: :roll:

Köszönjük, mi is remélünk! :) Emlékszem, mikor pocakos voltam, azon sírtam, hogy a Red Bull reklámban Vettel megszólalt magyarul. :oops: :lol: (pedig nem is neki drukkolok.) Viszont egyre több kismamát látok, és annyira vágyom kistesóra!!! :roll: :wink: Tudom, még fiatalok vagyunk, és van időnk, de ha jobb helyzetben lennénk, akkor nyugodt szívvel belevágnánk! Hiszen imádjuk a kisfiunkat, és 3 gyereket tervezünk. :wink:

Tényleg, pocakos képet mikor teszel nekünk? Már nagyon várom, olyan jó nézegetni! :)

Mennem kell, Bence felébredt, és már itt ácsorog a gép mellett. Este még benézek!

Kép

Kép
barbcsi

Lányok ez normális dolog hogy szülés után ennyivel iszonyat hullik a hajam még mindig,a párnáról egy tincset simán összeszedek reggel,tök undorító!Pedig már szedek vitamint,folsavat...

Barbcsi,mi is hármat...aztán meglátjuk..
Pocakos,pfff,hatalmas a hasam,igazából az vissza se ment szépen,csak ugye hordtam a gombos gatyát,meg formálós ruhákat,nem látszott,de most az már nem megy,simán úgy nézek ki mind félidősen Tomival,főleg estére.Nem szép :roll:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

[quote="evilany"] írta:evilanyn nem adtam még főtt tojást :oops:

Én sem mertem eddig, most is csak rákérdeztem. Tartózkodom tőle. :oops: :? És tejfölt adtatok? (bár natúr joghurtot, sajtot adtam már) Ha igen, akkor milyet?

Kép

Kép
barbcsi

Tomi fél 1 óta alszik... :roll: :roll:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Tojás :arrow: Zoé evett már bundás kenyeret is! :wink: :D

Tejföl is simán mehet...

Kép
gtunde75

Sziasztok!

Minden betegnek jobbulást!

Dia
Érdekes lehet az a suli!
Milyen tantárgyak lesznek?

Mares
Nagyon édes Gergő! Igazi pasi :lol: :lol: :lol:

Barbcsi
Tojás: én nem szeretem ha folyós a sárgája, lágytojás, folyós tükörtojás kilőve... a szilárd sárgájút eszi Chloe is...
Szerintem simán mehet a tejföl is, hiszen abban igazából csak a tejzsír van...

Évi
Hajhullás lehet hormonális változástól, vashiánytól....
Szoptatás alatt szedtél vitamint, vasat?

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép
Kép
Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok!
Megpróbálok senkit-semmit nem elfelejteni, de nem ígérek semmit, bocs :oops:

Tojás: nekünk is azt mondta a védőnő, h tojássárgája mehet, fehérje még nem. Én még nem adtam nekik, de anno úgy adtam, h jól megfőztem a tojást, sárgáját összetörtem, és belekevertem vmi főzibe!

Nálunk Nonó meggyógyult,. ma már voltunk zenén, nagyon élvezik, vigyorognak, táncikálnak, rázzák a csörgőket, próbálgatják a kis hangszereket! :D

Ircsi! Nagyon cuki a lány! És milyen nagy hajú :shock: ! Nonó még mindig sokkal kopibb.

Barbcsi! Hát igen, kicsit más a helyzet, mi is együtt lakunk, de külön lakásban, azért az egészen más. De neketek is össze fog jönni, és igaza van Tominak, sztem az ember mindig jobban értékeli, amiért megszenvedett, megküzdött.

Évi! hajhullás :cry: . Nem érsz rá rosszul lenni, ez jó, ne is legyél :D Egyébként néha tök jó, amikor az ember nem ér rá rágüdni a maga baján.

Még vmit akartam, de most mennem kell.

Claire
claire

Sziasztok!

Barbcsi: nem irigyellek, az együtt lakás és a vele járó dolgok miatt, viszont totálisan együtt érzek veled mert annyira szeretnék kistesót Gergőnek, hogy én már szinte "tegnap" már szeretnék :) ki is terveltem, hogy októberben összehozzuk és nyári baba lesz... de hát apát ezzel a dologgal még erősen boxolni kell ( jelenleg a meló miatt leginkább...)

Claire: de jó , hogy jobban van Nonó! És rázzák magukat? Gergő nem ilyen zenére mocorgó... mondjuk nem nézek tv-t és itt zenecucc nincs Keszthelyen, max egy magnó, lehet azt kéne főzéskor bekapcsolni és akkor hallana zenét is! ("énekelni" szoktam neki, de hát az azért más.. :oops: )

Ircsi: Chloé meg mint ahogy Tündinek is mondtam Zoé-ra, már olyan nagylányos hogy csak na! Már elmúlt hogy kisbabák.... kész nők!!!! :)

Évi: nekem Gergővel mondjuk terhesség elején, mondjuk a 16. hétig hullott, mint a fene, de én alig ettem, és ugye kiba szarul is voltam, majd szülés után a szokásos hogy pár hónappal rá ismét , most aránylag jó, csak hajmosásnál van sok sok haj... ( anyósom be is szólt mert éppen akkor jöttek, hogy júj, mennyire hullik a hajad, és hogy vágassam le jobban...) na mindegy, szóval én is szedek vitamint, meg nekem még a HAirclinic vagy hogy írják jó volt! Pocakkal ne aggódj, benne a kis lakóval csodás vagy így is úgy is :)))) ( kivi vagyok ám h kukis lesz-e vagy sem :) )

Tündi: Zoé jobban van? Gergőnek sem lett semmi baja...mármint a tali után

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok!

Gyors bekukk, tanulnom kell(ene):)

Ircsi amiről tudok:
kommunikáció - ezen belül most pszichológia
egászségmegőrzés
sérülések osztályozása
etika

ezek voltak már. Még nincs kialakult órarend (jövő hétre ígérik). Érdekes, de készülni kell. Most is jegyzetelnem kell még, mert órán vázlatot kaptunk, kiegészítettem, de van még hiányosság, azt pótolom. Két gyerek meg háztartás mellett nem könnyű, de majd csak sikerül beosztanom az időmet. Egyébként élvezem, hogy járhatok a suliba. kezd összekovácsolódni a társaság is.

Barbcsi Áron már kapott tojásfehérjét is. tejet is, de ezt ritkábban adom neki, kapja még a tápszert.
Együttélés nem könnyű, sőt.....de eljön majd a ti időtök és tényleg úgy van, hogy amiért megküzdesz azt értékelni fogod :wink:

Örülök, hogy a betegek jobban vannak :)

Bence belázasodott éjszaka, így nem vittem oviba. Meglátogattuk a drnénit, semmi különös, kis köptető oszt' csókolom.

Xtina Boldogságos születésnapot neked!

Pussz mindenkinek, majd jövök.....

királylány

Sziasztok,

örülök, hogy minden kis beteg jobban!!!!

Dia,
csodaszépek a gyerekek, megnéztelek titeket az fb-n! Nagyon jól hangzik amiket tanulsz, változatlanul irigykedem! Bencének gyors gyógyulást, remélem Áron nem kapja el! Tetű: a vírusgazda továbbra is suliba jár. No comment :evil:

Évi,
nincs időd rosszul lenni, na igen erre emlékszem én is, de talán jobb is volt így :wink: . Hajhullásra nincs tippem, eddig még megúsztam...., de nagy valószínűséggel vitaminhiány lehet az oka. Ja és tényleg nem érdemes egy csomó dolgon rágódni mert attól nem lesz jobb. Tegnap reggelire evett Olivér először szétfőtt keménytojást (tényleg az volt, biztosra mentem :roll: ), vagyis abból 2,5 karikát. Összetörtem, kis vajjal összekeverve rákentem a kenyerére, szépen megette. Eddig nem láttam, hogy bármi baja lenne. Tejet még nem adok neki, szopizik még.

Tünde,
sajnos a homokozó homokjától simán lehet hasmenéses kórságot összeszedni. Mi már rendszeresen kezet mosunk Olivérrel, mert amit meglát azt megfogja-kóstolja, arról nem beszélve, hogy folyton könyékig a keze a szájában van... jáj :roll: :roll:

Claire,
Malacka és Micimackó ezen jót nevettem, édesek lehetnek :lol: :lol: . Zenés móka jó lehet, ez vmi tücsök-zene szerű program kicsiknek?

Barbcsi,
örülök, ha sikerült jobb kedvre derítenünk téged, ez volt a cél! Örülök a sok szép közös programnak Tomival és Bencével, elhiszem, hogy jót tett nektek! A legfontosabbat leírtad: szeretitek egymást Tomival, imádjátok a kisfiatokat és egymásért mindenre képesek vagytok! Ez a lényeg! :wink: :wink: Jó úton jártok, csak így tovább! Ha úgy érzed elfáradtál, itt mindig lesz hozzád pár jó szó, tudod, hogy itt csupa kedves és segítőkész anyuka van! :wink: :wink:

Ircsi,
milyen nagylány már Chloé! Nagyon tündéri, szép nagy szemekkel! Testvéreid jól vannak? És a kis csoki babák? Róluk mostanában nem írtál, azért kérdem:).

Mares,
de jó, hogy a kistesót tervezed/tervezitek! Hidd el Apa is rááll majd, Gergő baba folytatásért kiált! Hajrá kistessóóóó! :wink: :wink: Nincs Keszthelyen kismamaklub, vagy vmi hasonló? Nagyon kicsi város?

Limo, Csillag?

Mi jól vagyunk, az is hír, hogy nincs hír :lol: .

Ma volt a kéményseprő, ellenőriztettük a kéményt a fűtésszezon előtt. Még a kazánt is meg akarjuk nézetni, biztos ami biztos. Szerencsére a kémény rendben van, egy szellőzőt azonban be kell szereltetnünk a fürdőszobába. Na mindegy, inkább ez, mint hogy baj legyen. Sétáltunk délelőtt, beköszöntünk az oviba, ahova Ilang járt és ahova Oli is fog. Na megyek is, mert teregetnem kell és Olivér sztem nemsokára ébred.

Szép napot!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Halihó!

Jelentkezem! Megvagyunk....Berci már majdnem teljesen jól van, még néha kicsit folyik az orra. Nem viselte meg a betegség, ugyanolyan rossz volt, és evett is, csak ugrált rendesen a takony az orrából, így nem akarom gyerekek közé vinni.
Rohanok, el kell küldenem egy emailt, de már fél órája nem megy át. ááááá
limo73

Limo,
jó látni! :) Gyors gyógyulást Bercibónak!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

sziasztok!

3 napos lázunk volt :arrow: tegnap estére elborították a gyereket a kiütések, reggel már alig látszottak... hogy a hasmenés hogy keveredett a dologba, nem tudom, lehet, hogy tényleg a homok...
:D

a tojás témához akartam még írni, hogy már tojás rántottát is evett Zoé, és ha jól rémlik Rékus is kapott már...

Kép
gtunde75

Így ahogy mondod Tünde! :) -evett tojásrántottát is, és nagyon ízlett neki!
Én a mézen kívül mindent adok (de ez a mondatom most dőlt meg, mert kapott már tejszeletet, amibe van méz.... :) )
Szóval az én lányom már mindent eszik.
Az almát is mint a nagyok, harapja :wink:

Tünde! Ha jól vagyok akkor azért mi talizzunk, mert nekem szükségem van rá!!!!!!
Kettőkor ment el apa, kicsit befordulandusz van, 17 napra ment.....
:cry:
(sírok mint a hülye.... az első nap a legszarabb)

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Clari :cry: :cry: szegény!!Ha jól lennék én is mennék!!! :(

Evés,tojást még nem múltkor kináltam tojásrántottával de nem kérte,de tojásos ételt igen,és minden reggel iszik 2.5-3 dl kakaót..már várja,1 húzóra issza :)

Tünde akkor összetett dolog volt ez nálatok!Legalább többször nem lesz ilyen...micsoda gyerekbetegségek vannak :(

evilany

Clárika atyaég!!! 17 nap???? persze, hogy jövünk... eszik, alszik és már röppenünk is... :)

Évi hogy vagy?

Limo jobbulást Bercinek!

Kép
gtunde75

Tünde,köszi,dideregve :) de már talán jobban.
Hiányozni fogtok csajok :(

Clarika én szívesen átsétálok máskor is ha ráérsz du-onként...a csemeték játszanak,mi dumcsizunk..

Dia még neked akartam,el is kezdtem de Tomi épp zakózott egy nagyot :) tök jó a suli,én mindig szerettem újra tanulni kezdeni.Persze nem két gyerkőc mellett csináltam...de te stramm csaj vagy :wink:

evilany

CLARIKA: csak gyors,mert ahogy DIa is mondta,nekem is tanulni kene :) nem csoda h pirsz, en mar 2 napnal ilyen vagyok,nem 17-nel!! Ha ott lennek, en is mennek !!

Tundi: akkor Zoe mar jobban? Tanulom Toletek a 3napos laz, tojas,tej es egyeb dolgokat...

Dia: tenyleg jokat tanulsz! Mennyi ido a kepzes? Hogy van sulid? Minden hezten?

Limo: Berci ahogy ugrik ki a taknyi belole :))) jo lehetett!

Sucer: egy barat van itt,de ok 2 het es hazamennek... Igazan veluk vagyok joba!! Tesot csak en tervezek, ez mind uram allasatol fugg,ami nap mint nap valtozik,h mi lesz vele... :(

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok,

örülök, hogy jobban vannak a gyerkőcök. :lol: 3 napos láz, ilyet, még nem is hallottam róla. (mondjuk nekem nem igen van gyakorlatom a gyerekek táján) :oops:

Évi, én hajam is elkezdett hullani mostanában, szerintem tuti vitaminhiány. Sírva fakadtál az étlapon, de jót nevettem. :lol: :lol: (már kellett, köszi)

Mares, jó hogy jöttél. :lol: Gergő nagyon helyes pasi. Nemsokára egy éves. :)

Dia, nem semmi, ügyes vagy. De úgy szép az élet, ha zajlik. :wink: Jobbulást Bencének!

Sucer, ez a tetű story nagyon durva! :evil:

Barbcsi, kitartás, csak ennyit tudok mondani és igen, szerintem is mond meg neki, ha valami nem tetszik, ha megsértődik, megsértődik, majd elmúlik.
Tojást rántottának, megfőzve, tükörtojás jól átsütve, bundáskenyér stb és tejfölt is adok, vagyis igazából már mindent, szerencsére nem válogat a kis drágám és nincs is semmi gond.
F1be kinek drukkolsz? Én anno nagy Kimi rajongó voltam.

Clárika, sajnálom :( az nagyon hosszú idő. Néha olvasgatom a blogodat ill. olvasgattam, szerintem tök jó hogy ennyit jöttök-mentek Rékával és én aztán megértem milyen nehéz mindezt segítség nélkül, de te ügyi vagy, jól csinálod. Gondolom nálatok is megvan a cél, amiért csináljátok, kitartást kívánok hozzá.

Ircsi, nagyon édes ez a kicsilány.

Én a héten bevállaltam 900 telefonkönyv kihordását...huh, nem gondoltam volna hogy ez ilyen sok. :? na,mindegy, megcsinálom, csak ne essen az eső, mert úgy nem olyan klassz.

Van egy nyári képem, most küldte át a barátnőm, sütit eszik Botikám...
Kép :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nklari80 2011.09.21 22:35-kor.

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Klári
nklari80

Ja és amit még akartam, de, nagyon jó lenne hazamenni, de az a gond, hogy Anyukám is dolgozik még (van főállása, másodállása hétvégente plusz egy nagy kert), szóval én nem igen tudnék dolgozni, de akkor meg miből élnék, azt nem akarom, hogy 31 évesen az Anyum tartson el. A másik ok, hogy nem akarom teljesen elszakítani Botit az apjától, nagyon szeretik egymást. Szóval először inkább megpróbálom itt megoldani a dolgokat, aztán ha nagyon nem megy, akkor majd hazamegyünk. :oops:

Klári
nklari80

Sziasztok!

Végre tettem fel pár képet (építkezőst is) a gmailre. Mindig csak ígérgettem... Persze, ezek a képek sem aktuálisak, már szerencsére cserép van a házon :D

Betegeknek jobbulást!

Sucer, nem csodálom, hogy kiakadtál a tanárnénire. Elképesztő...

Barbcsi, annyira, de annyira ismerős volt, amiket írtál a szülőkkel kapcsolatos problémákról... :roll: A költözés valóban jót fog tenni. Addig tarts ki!

Clárika, nagyon durva ez a külföldi munka... Kitartás!!!

Ircsi, tényleg nagyon helyes Katus Chloe!

A Micimackó-Malacka párosításon én is jót nevettem :lol:

Tojás, tejföl: merészebb voltam, mint Kristófnál. Bálint már kapott. Tejet nem.

Tanulás: minden elismerésem azoké, akik munka és gyerekek mellett tanulnak!!!

A még csak gondolatban lévő kistesóknak a legjobbakat kívánom :lol: :wink: :wink:

bekri

Hello-hello. Rohanásban ismét, de ez már nem csoda nálam.

Mares 2x egy héten: kedd-csütörtök, fél3-fél7-ig. Nem egyszerű, de senki nem is mondta, hogy az lesz. Még az elején vagyunk, így néha úgy néz ki a lakás, mintha bombatámadás érte volna, de majd csak összehozom a dolgokat.
Én szeretek a saját jegyzeteimből tanulni, így hiába kapjuk mail-ben az anyagot, azt nekem ki kell jegyzetelnem. A pszichológia óra első 4 óráját két napig jegyzeteltem, kölcsönkapott könyvet is bevetettem plusz még a netet is. Szeretek ezzel foglalkozni, a többit meg majd meglátjuk.

Nklari Boti nagyon aranyos, kis huncutszemúű. Kívánom neked a legjobbakat! Remélem nem esik az eső.

Klári kitartást, erős csaj vagy Te, menni fog ez a távollét is.

Betegeknek jobbulást továbbra is. Bence talán jobban, bár tegnap este még felment a hője.

Bekri minipasik jól vannak?
Rohanok a dolgom után, majd jelentkezem.

királylány

Sziasztok,

én is csak rohanásban, beköszönni jöttem:

Bekri,
de jó, hogy írtál, ezek szerint szépen halad az építkezés? Majd meglesem a g-t, csak most rohanunk kell a suliba.

Nklari,
örülök, hogy körvonalazódik, hogy mit is szeretnél, milyen lehetőségeid vannak. Nagyon édes Botid, igazi kis huncut! :)

Clárika,
17 nap?? Az nagyon hosszúnak tűnik, de hidd el, el fog röpülni! Elhiszem, hogy az első nap nagyon rossz, tudom sokszor átéltem én is :cry: :cry: . Ha az segít, gyere írj, mesélj magatokról! Megnéztelek az fb-n titeket, annyira édes Rékus :) :) , te meg egy vagány csaj vagy, aki nagyon ügyesen megáll a lábán! Én is szívesen találkoznék veletek.... nem jön senki se Bp. irányába??????

Dia,
én is így szeretek tanulni, a magaméból vhogy sokkal könnyebb tanulni. Jobbulást Bencének! Áron nem kapta el?

Olivér elaludt, nekünk meg indulni kéne a suliba... jájj

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Jó reggelt!

Minden tiszteletem Clarikáé, Tündié, akik lényegében apa nélkül élik a mindennapokat.
Én ezt nem tudnám hosszútávon csinálni :oops: :cry:

Dia
Ezek a tárgyak érdekesek :lol: :lol: :lol: :lol:
Én is a saját jegyzeteimből, a saját kidolgozott tételeimből tudtam mindig tanulni! :wink:

Sucer
Tesóim, csemetéik jól vannak :lol: :lol: :lol: :lol:

Limo
Bercinek jobbulást!

Klári
Nagyon pasi Boti :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bekri
Akkor lassan, de haladtok az építkezéssel!
Csemeték?

Chloe egyre többet beszél, és egyre jobban lehet érteni is, hogy mit mond! :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi, biztos nagyon edes Chloe, Boti is egyre tobbet beszel, de en meg nem nagyon ertem mit mond :oops: csak probalom kikovetkeztetni.

Evi, minden okes? Jol vagy? Nem szoktal ilyen "sokaig" nem jonni! :(

Nem unatkoztam ma, delelott telefonkonyv-kihordas Botival, aztan haza, csinaltam egy gyors ebedet, majd melo 3-5ig, utana ujabb tel.konyv kihordas. Elfaradtam. :( Hiaba, elszoktam mar a munkatol.

Szep hetveget mindenkinek!

Klári
nklari80

Sziasztok!

Ircsi érdekesnek érdekes, de néha csak pislogok, hogy miket is kell majd tanulni. Én kis naív gondoltam majd lesz egy kis pszichológia meg pedagógia és egy-két kellemes kis tantárgy, aztán a nagy fenét. Azt mondta a mentőstiszt, hogy "lehet boncolásra nem tudlak elvinni titeket" :shock: Há' még jó. Akar menni a fene boncolásra. Halott embert még nem is láttam (a nagyszüleimet sem néztem meg) és nagyon jól elvagyok így, köszönöm.

Zajlik az élet, ha van egy kis szabadidőm akkor rögtön a jegyzeteimmel foglalkozom, írom őket, kutatok a neten, stb.

Bence köhögése nem javul, lóf@szat sem ér ez a Fitotussin köptető. Asszem nyomok bele egy kis ACC-t.
tegnap kiszedte az apja a mozgó fogát, már itt hisztizett délután :twisted:

Nklári el is hiszem, hogy kifáradsz. Gyerekkel meg pláne. Nem irigyellek. Remélem mielőbb jóra fordul minden (már ahogy te szeretnéd) :wink: Boti nagyon aranyos a képen, olyan jófej.

Enyém gyerek is mondja a magáét csak nem értem. Viszont mindent megért. tegnap este mondtam neki, hogy majd ma viszem papához (mert fodrászhoz megyek) erre fogta magát kereste a szandikáját, de nem találta, és mutogatott az ajtó felé, hogy akkor indulás van. :D

Szép hétvégét!

királylány

Sziasztok!

Csak röviden, mert nekem is beadandót kell még írnom...

Dia: és mi a képzés amire jársz? hu... hulla... hát én is elvagyok nélküle!!!

Nklari: remélem h azért rendbejönnek a dolgok! Botika nagyon édes!

Bekri: annyira édeseket írsz :) melegség árad a szavaidból

Ircsi: miket mond? pl.: ? :))) úgy várom ezt én is!

elfelejtettem GErgő meg felsírt.. pedig még fél órát adhatna h a 7végén befejezzem ezt...

Tündi, Clárika: igen, Ti aztán stramm csajok vagytok!!!! Egyedül mindent! Én meg a majdnem Ti vagyok, api este 7 után a fürcsire ér haza és előbb alszik, mint Gergő! :)))) A 7en elmentem Gergővel a fülészetre itt KEszthelyen, mert nem volt jó a fülem, szegényem csak nézett miért turkálnak anya fülében :))) de jól viselte a babakocsiban :))) ( most ami lesz péntek, otthon leszek...., ha Ti-Évi-Limo esetleg egy fagyi az ARKAD-ban? gyerekekkel?)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

sziasztok
Klári,minden rendben csak szaladnak a napok,tart a megfázásom,Tomi orra folyik,mikor meglátja a porszívót+csövet hangosan üvölt:ne-ne-ne-ne ezennel ezt értelmes szónak veszem :) Miki háta beállt tegnap,izgalmas napjaink vannak.Voltam zumbán,egész jól bírtam,remélem így is marad

Mares,szívesen! Sztem péntekre nincs programunk.Csak Tomi alszik "hülyén" majd beszélünk.De szerintem a többiek is jönnének :) simán

evilany

szép hétvégét mindeninek!
Mi most elhúzunk , anyámnál ebédelünk, du a két középső elmegy Kakaókoncertre, a két kicsinek bébiuszi. Holnap a két középsőm osztályával, szülőstül, tesóstul kirándulás itt a hegyen, h egy kicsit összeismerkedjünk mi is. Egysuerű az élet :D. Persze ma még be kell vásárolni, tegnap mostam....vhogy így élünk mi!

Duma: nálunk is nyomják , vannak felismerhető szavaik, főként nevek, és persze "ana, ana", és ha messze vagyok, akkor "dele" :D
És ha v mit szeretnének, akkor "adá" (ez Jonó), illetve "adodide" (ez Nonó) és közben nyújtogatják a kis kezüket hozzá.

Vki kérdezte a bébi zenét. Igen, olyasmi, mint a Tücsökzene, nagyon szeretik. Bár itthon is énekelek nekik, meg mondókázunk, az mégis más. Itthon többnyire nem kazetta vagy rádió a "zenei" élmény, hanem mi :lol:képzelhetitek. A nagyok állandóan vmelyik hangszert gyötrik, időnként a kicsikkel az ölükben zongoráznak, stb. És hát amikor itthon vannak tényleg gyakorolnak is időnként, zongora, dob, xilofon, időnként furulya. Most, amíg ezt írom, bekapcsoltak a kicsik vmi játékot, amio zenél is, és arra riszálják magukat, meg dölöngélnek, és vigyorognak egymásra! Annyira cukik!!! tök jókat bohóckodnak együtt! :D :D

Megyek, sziasztok: egy elfogult anyuka :oops:
claire

Ja most jut eszembe hogy pénteken zumba,5-6-ig....hmmm...(és pénzem se lesz,30-a :roll: :roll: )legyen pénteken a babatali..?(vagy mégse,mert 5-re tornán kell lennem..?)Na ezen még agyalok!

evilany

Evi: miattam nem kell atszervezni, ez csak egy 5let volt. Tudod,mondtam h ha jovok haza jelzek :) ogy vagy? Pocaklako?

Claire: ez am a nem semmi program!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok!

Gyermekek jól vannak, Kristóf kicsit náthás lett az oviban, de abszolút jó kedélyű így is. Olyan klassz óvónéniket fogtunk ki! :) Nagyon furcsa, hogy nem tudom, mi történik vele - egy-két részletet időnként elkottyant a délután folyamán, a negatívumokat pedig gondosan a nap végére adagolja :lol:

Bálint egy akaratbomba, az érzelmek embere :) - ez időnként rengeteg türelmet igényel. Mostanában ő is alig eszik, határozott fejrázással jelzi, amikor elég volt. Időnként ez a momentum kimarad, helyette még egyértelműbb jelzést használ: a már félig megrágott falatot kiköpi. Igazán előbb is eszébe juthatna, hogy nem fogja már lenyelni. :wink:

Évi, pénzügy: én olyan 20-a után visszaszámolok, hogy mikor lesz már következő hónap... :roll:

Dia, Áron is milyen okos, annyi mindent megértenek ezek a kis törpék! Bence gyógyuljon meg!

Nklari, Bévi írta egyszer, hogy Lili tökéletesen és sokat beszél, csak egyelőre nem tudni, milyen nyelven :D

Claire, Nonó "adodide" - részemről ez a skype-os gurulós :lol: Karakán nőszemély lesz?

Mares, kezet foghatunk (a füretésre hazaérő apa). Talán ezért fekszenek nálunk későn a gyerekek? :oops:

Ircsi, én nem mondanám, hogy lassan halad az építkezés... :wink: Majdnem napra pontosan fél éve kezdődött. Nekem inkább feszített a tempó, erőltetett menet. De legalább van látszatja: már festenek bent, fűtést, vizet, áramot kötik. Inkább a bürokrácia az, ami csigalassú. Az áramot pl. 3 hónapja rendeltük meg. Akkor mondták, hogy szeptembernél előbb nem lesz meg. Azt hittem, viccelnek. :oops: De igazuk volt! :?

Tegnap megfáztam az építkezésen, csodaokosan még este 8-kor is rövidujjú pólóban törtem a fejem a tereprendezés mikéntjén. Lassan kezdek begolyózni tőle, hogy a keskeny domboldalon mi azért szeretnénk egy vízszintes részt kialakítani... 8)

Haláltéma: aki akarja, ugorja át... :oops:

egy hónapja halt meg a nagypapám. Sokat szenvedett, türelemmel. Felnézek rá. Én azért imádkoztam, hogy ne egyedül a kórházban haljon meg, hanem akkor, amikor ott vagyunk mellette. Nem így történt. Nekem megnyugtató volt a ravatalozóban nem a szenvedéstől átjárt arcát látni, hanem a békét, a megnyugvást rajta. Így őrzöm meg őt az emlékeimben.

bekri

Jó reggelt,

Bea, sajnálom. :(
Az építkezéshez pedig sok kitartást!

Nekem nincs összehasonítási alapom, de Boti is nagyon akaratos és ha valamit nem lehet, elkezd hisztizni, sírni, ilyen pl a laptop, ha kinyitom, ő is jönni akar, felmászik az íróasztalra, ütögeti stb :( A másik kedvence a hűtő, most is éppen azt pakolja... kiveszi a joghurtot és kibontja, akkor is, ha nem éhes.

Na, eddig bírta a drágám, mennem kell. :wink:

Klári
nklari80

sziasztok
Jaj Tomi megkergült pár napja...későn fekszik le,már egész héten,este pörög,játszik,nem álmos(hogy alig eszik,arról ne is beszéljünk)elaludt fél 11kor,fél 3-kor sír,áthoztuk,2 órát vergődött,bohóckodott,pakolászott köztünk mire visszaaludt.(előző éjjel ugyanez fél 5-fél 6)Aztán persze aludt 10-ig.Aminek következménye lesz hogy csak 2,3 körül megy újra aludni...akkor alszik fél 6-ig mint tegnap...és kukorékol 10-ig..ááá valamit ki kell találjunk,Reggel (azaz az előbb) pelenkázásnál láttam hogy felül is kint vannak a 4-esek,lehet ez zavar be éjjelente?...a héten 3 fogat is növesztett így..
Mert oké hogy kicsit később megy,de éjjel felkel 1,2 órákra,az apja se piheni ki magát,aztán meg 10-ig alszik,ez nem lesz így jó,tervezni se lehet szóval,nem jó.

Bea,őszinte részvétem :cry:

evilany

Bocsi az eltűnésért, de betegek vagyunk. :( A családból egyedül a kutya aki jól van…
Kedden a férjem kezdte a betegeskedést, utána Lili majd péntektől én.
Mikor már Lili jól volt csütörtök délutántól gondoltam akkor vele legalább minden ok, férjem persze még rosszul volt. Erre pénteken délutántól én voltam rosszul, majd Lili szombat reggelre belázasodott, tegnap este is 38,5 volt, most 1 órája is….
Hát nehéz így, hogy mindenki beteg!

Örülök, hogy már jobban vagytok!

Dia, Bencének Jobbulást!
Ügyi vagyok, hogy a gyerekek mellett tudod csinálni.

Ircsi, édesek a képek! :lol:

Clárika, 17 nap apa nélkül, ez durva. Hát én nem nagyon bírnám ki, főleg hosszú távon ezt csinálni. Le a kalappal!

Klári, durva lehet ennyi könyvet cipelni! Nagyon ügyes vagy, hogy Botival csinálod.
Édes nagyon ez a kép!

Claire, mi meg voltunk Ringatón élvezte Lili, így járni fogunk hetente.

Mares, hogy haladtok a tornával? Kell még járni?

Bekri, néztem a képeket. A gyerekek nagyon aranyosak.
Na és a ház is jól néz ki, merre költöztök?
Részvétem.

Évi, nem irigyellek ezek az ébredések durvák. Főleg kistesóval a pocakodban, nem is tudom, hogy bírod így a nappalokat, hiszen eleve álmosabb és fáradtabb ilyenkor az ember!
Nálunk is az orrszívás borzalmas, már az orrát sem engedi megtörölni…
Ja és nálunk eleve üvöltés van, ha csak simán porszívózok, így ha az orrát akarom már ha előveszem a porszívót üvölt sajnos!:roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára woody 2011.09.25 20:24-kor.

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Bekri :cry:

Évi: :( Lehet, h a fog. Időnként nálunk is gyorsítót vesznek be este, és mára virradó éjszaka igen nyugtalanul aludtak. Este Joni sokat sírt, mire elaludt, de még szopizni sem akart, nem tudom mi lelte, azt igazán nem tudhatta, h a betegségének van az évfordulója :roll:

Woody: Jobbulást! voltatok Ringatón? Mi a Marczira járunk, Diridongóra.

Megvolt a középsők osztályával a kirándulás , illetve inkább séta, végül a nagyfiam kivételével mindannyian elmentünk, háticipelőben vittük a két kicsit, jól bírták, még aludtak is benne, persze felváltva :lol: Tegnap este még nem tudtuk hogy lesz, mert Eszter lázas lett, de úgy tűnik legyűrte. (Oscillo)

Bekri: építkezés: kitartás, kitartás, kitartás :roll: Azt hiszem az a legnehezebb, h soha semmi nincs meg akkorra, és úgy íhogy az ember tervezi.

C
claire

Woody,jobbulást,simerős a téma :(

Nincs jó napunk,du.vérezni kezdtem,darabos alvadt vér,majd "csak"barna...bedöcögtünk az ügyeletre.(hej de ismerős)
Vizsgáltak,UH-t nézett hasit,majd hüvelyit,a baba él,1.39 mm a CRL(ez egy héttel kisebb mint "kéne legyen") DE a méhszáj fölött van egy 14x13 mm haematoma...vszinű a méhgörcs kapcsán bevérzett,az onnan ki kell ürüljön,kaptam utrot,kérdeztem,lehet e baja a babának,azt mondta,ha nem ürül ki a haematoma hanem továbbterjed,akkor igen. Házasélet felejtős,kimélő életmód,feküdni nem kell,de ne emeljek(hehe..)
El vagyok kenődve,nem tölt el nyugalommal hogy a haematoma vagy 10x akkora mint a baba...nincs jó érzésem.És hát hogy ne emeljek,jó duma.
Tudom,felmerül a zumba,de sztem azért az nem volt akkora megterhelés hogy ez legyen,tényleg.Hiszen a pocakom nem fájt,nem keményedett,és annyira nem fáradtam el,nem jobban min egy pörgős napon Tomival...de persze többet nem megyek.

evilany

Évi, sajnálom.
De tuti nem a zumba! Nyugalom, tudom nehéz...
Viszont a hematomával tényleg vigyázni kellene, nálunk a meddőségibe azt mondták akinek ez volt, hogy fekvés és nem szabad emelgetni! kb. 3 hétig volt nekik és utána szerencsére elmúlt és egészséges baba született. :wink:
Tudom nehéz betartani, de kellene!
Nem tud valaki segíteni neked holnaptól, anyukád v. anyós?
(sajnos ez tényleg veszélyes lehet)

woody

Woody,a fekvésre direkt rákérdeztem és nem kell...áááh.Holnap mondjuk megyek a dokimhoz.
El vagyok kenődve,de rendesen.
Mikire is mérges vagyok,igazából nem értem miért nem marad kicsit itthon.Megtehetné,laza munkahelye van...van is 3 nap szabija még(plusz ami a téli leállásra kell) azt mondja majd behivjuk anyukád vagy anyukám.Hát arról hallani se akarok. Anyám,el se tudja látni a Tomit meg nem fog nap mint nap bebuszozni.Anyósom,aki dolgozik,délutánonként,délelőtt megvan a maga dolga,nem fog itt ülni nekem haptákban hogy pl mikor kell egy pelusozáshoz felemelni Tomit.Különben se akarok én vendéget fogadni meg bájologni.

evilany

Mi a szarért kell nekem minden terhességnél vmi gond legyen????????????????? :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

evilany

Évi, fel a fejjel, csak pozitívan, minden rendben lesz!!!! Ha nem akarsz segítséget kérni, akkor próbáld meg úgy kímélni magad hogy pl a földön pelenkázol és akkor nem kell emelgetnem Tomikát, meg van a belebújós pelus, nem tom a nevét, azt menet közben is rá tudod adni. Meg amit én szoktam mostanában csinálni esténként, mert hulla fáradt vagyok az egész napi rohangálástól, hogy amikor nyafog és fel akar kéredzkedni akkor nem emelem fel, hanem én guggolok vagy ülök le hozzá és általában így is megnyugszik. Én nagyon szorítok!

Woody, jobbulást nektek, kis Lilinek lázcsillapító gyógypuszikat küldök. A tel.könyv kihordás meg nem olyan vészes, csak már elszoktam a melótól, szaladgálástól,így elfáradok. Mondjuk ma elkapott az eső, bőrig áztam, pedig nem volt messze a kocsi... :(
Az orrszívózás nálunk is rémálom. :cry: már akkor sír és remeg, ha meglátja a porszívót.

Ja, meg ami még reggel lemaradt, mert nem hagyott a fiatalember kibontakozni. Nagyon carul ébredtem ma, fáradtan, nyűgösen. Kávé után lefeküdtem a szőnyegre és a fejem alá tettem Botika plüskutyusát, erre odaszaladt és kivette a fejem alól, majd visszajött és odabújt hozzám a kis drágám és adott egy puszit. (mondjuk azt hogy puszit az egy kicsit túlzás, ilyenkor kinyitja a száját és konkrétan végignyálaz :lol: ) olyan édes volt. :D

Klári
nklari80

Köszönöm, lányok az együttérző szavakat!

Évi, nagyon-nagyon pozitív gondolatok keringjenek a fejedben! Ne törődj Mikivel sem, csak a jóra koncentrálj. Nagyon drukkolok Nektek!

Klári, Boti milyen bájos! A puszi az puszi, ha nyálas, akkor is :wink:

Woody, az egész család beteg... De legalább van egy kis fáziseltolódás... Engem időnként ez vigasztal :oops:
Nem költözünk messzire :wink: maradunk itt Dunakeszin.

Claire, az építkezéshez, igen, kitartás az kell, néha elfogy, és olyan kilátástalannak tűnik, de aztán valahonnan mindig lehet és kell erőt meríteni.

bekri

Évi, igen csak pozitívan!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Minden ok lesz!
Mikire ne legyén mérges, az most nem éri meg...
Viszont ha nem akarsz segítséget, akkor tényleg földön kellene pelenkázni és etetőszékbe nem kellene berakni, de nálatok ha jól emlékszem szét lehet szedni és akkor nem kell, majd akkor mentek sétálni ha Miki is otthon van stb...
Nagyon nehéz most neked és Tominak is az lesz, de a pocakban lévő babának most sajnos erre van szüksége. :roll:

woody

Köszi lányok.Igen a nehéz dió a délelőtti séták,játszóterezés..ha nem megyünk,hisztis.Na majd alakul.

Klári,édes lehetett,képzeld egyszer már nekem is adott puszit(Tominál puszi:tátott szájjal ráhajol vmire) igaz véletlenül :) ha puszit kérünk,ducc-ol,az az új tudománya,apukája tanította.

Bekri még a képeidig nem jutottam de most pótlom!

Közben beugrott,Limonak volt hematómája..na majd kifaggatom.

evilany

Jó reggelt!

Évi
Minden rendben lesz! Csak ne idegeskedj!
Ilyenkor érdemes lehet kis Rutascorbint szedni (3x1), az erősíti az erek falát.

Dia
Ha már pszicholgia van, az jó :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nekem a mániám :oops:
Ha esetleg BÁRMIBEN tudunk segíteni, szóljál!

Chloe nem visít, ha porszívózom az orrát. Már nagyon le sem kell fogni hozzá...

Claire
Nálunk is van mindig valami zene. Ha más nem, akkor Ádám gitározik....

Bekri
Részvétem :cry:

Minden betegnek mielőbbi gyógyulást kívánunk!

Klári
Nyálas puszi ismerős :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Chloe felismerhető szókészlete
Momma
2. Daddy
3. Hello
4. Hi
5. Bye bye
6. Night night
7. Cat
8. Shoes ("dooos")
9. Socks ("docks")
10. Hat
11. "Hoo hoo" (bagoly)
12. "Moooo" (boci)
13. "Baaaa" (birka)
14. "eeeeoooow" (cica)
15. "naaaaaaay"(ló)
16. Tree
17. House ("how")
16. Water ("waawa")
17. Milk ("mil")
18. Cereal ("yah-yal")
19. More ("maw")
20. Elmo ("Melmo")
21. Big Bird ("Buh Bir")
22. Oscar ("Da-Dah")
23. Bird ("Bir")
24. Count ("Nouw")
25. Mine
26. No
27. Ian ("Iaaah")
28. Book ("Buuh")
29. Banana ("Nana")
30. Ball ("bah")
31. Baby
32. Hot
33. Truck ("duh")
34. Car
35. Bus
36. Moon
37. Thank you
38. The end
39. Teeth
40. Door
41. Uh Oh
42. Spoon ("poo")

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

sziasztok
Ircsi ez igen! milyen szórakoztató lehet már :) nekem már az is tetszik hogy kérdezek valamit Tomitól és bólint ha igen (meg néha ha nem,akkor is :roll: )
Haematóma mitől lesz..? Azt mondta a dokinő hogy méh-görcsöktől,na de azért a terhesség alatt amennyi görcs van,nem lesz belőlük vérzés,vérömleny...a baba szétrugdos belülről,az se vérzik be..szóval nem tudom,de nem biztat

evilany

Sziasztok,

Évi,
ne aggódj az a lényeg! Nekem mindkét gyerekkel volt haematómám, és nem is kicsi! Utrót szedtem és igyekeztem nem emelni... Mind a kétszer leszakadt a 30 cm-es hó, Apa nem volt itthon, mit volt mit tenni lapátolhattam, ha a suliba, munkahelyre el akartunk jutni. Na az minden volt csak nem kímélés, de ez jutott. A lányok a praktikákat elmondták a pelusozással kapcsolatban pl. Kajáltatást úgy is lehet, ha még megvan a hordozó, vagy pihiszék, akkor a földön abba teszed Tomit és abban etetsz. Engem a 12.-ig hétig "kíméltetett" a dokim, addigra kezdett a bevérzés fölszívódni. Hogy mitől lesz ilyen, nem tudják megmondani, nekem mind a két terhességem így indult, kevés esélyt adtak, aztán mind a ketten itt vannak, szerencsére :D :D . Csak pozitívan, ne haragudj a világra, hidd el az nem segít! Mennek a pozitív energiák!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++A facebookon én jelöltelek meg, ha nem ismertél volna föl;). Takonykór elmúlt? Ébredésekkel mi a helyzet? Átmeneti volt?

Bea,
de jó, hogy jól haladtok az építkezéssel! Remélem tudsz jönni sűrűbben! Óvónéni, ha jó, nagyon nagy megnyugvás mindenkinek, elhiszem, hogy örülsz! Nagypapádat nagyon sajnálom, őszinte részvétem! :cry: :cry:

Woody,
Jobban vagytok? Gyors gyógyulást nektek!!!

Ircsi,
azta nem semmi szótára van már Chloénak.... magyarul is megtanítjátok majd? Nagyon nagy kincset kap Chloé azzal, ha több nyelvet tanulhat meg már gyerekkorában. Örülök, hogy a családoddal minden rendben! :wink: :wink:

Mares,
akkor nem nagyon van társaságod ott.... De bízzunk benne, hogy alakul. Nem írtad Gergővel tornáztok még? Nemsokára 1 éves lesz Gergő is, de izgi! Mentek haza ünnepelni?

Mi jól vagyunk, jó kis pörgős hétvégénk volt. Ilangot alig láttuk, annyi programja volt. Hihetetlen milyen nagy már... Ért bosszúság is, de már igyekszem ignorálni a dolgokat. Megyek, mert nem haladok így a dolgaimmal.

Szép napot!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Senki se mondta, hogy a játék nem fárasztó :D :D
Kép

Üdv,
Sucer
Kép
Kép