Sziasztok,
örülök, hogy minden kis beteg jobban!!!!
Dia,
csodaszépek a gyerekek, megnéztelek titeket az fb-n! Nagyon jól hangzik amiket tanulsz, változatlanul irigykedem! Bencének gyors gyógyulást, remélem Áron nem kapja el! Tetű: a vírusgazda továbbra is suliba jár. No comment
Évi,
nincs időd rosszul lenni, na igen erre emlékszem én is, de talán jobb is volt így
. Hajhullásra nincs tippem, eddig még megúsztam...., de nagy valószínűséggel vitaminhiány lehet az oka. Ja és tényleg nem érdemes egy csomó dolgon rágódni mert attól nem lesz jobb. Tegnap reggelire evett Olivér először szétfőtt keménytojást (tényleg az volt, biztosra mentem
), vagyis abból 2,5 karikát. Összetörtem, kis vajjal összekeverve rákentem a kenyerére, szépen megette. Eddig nem láttam, hogy bármi baja lenne. Tejet még nem adok neki, szopizik még.
Tünde,
sajnos a homokozó homokjától simán lehet hasmenéses kórságot összeszedni. Mi már rendszeresen kezet mosunk Olivérrel, mert amit meglát azt megfogja-kóstolja, arról nem beszélve, hogy folyton könyékig a keze a szájában van... jáj
Claire,
Malacka és Micimackó ezen jót nevettem, édesek lehetnek
. Zenés móka jó lehet, ez vmi tücsök-zene szerű program kicsiknek?
Barbcsi,
örülök, ha sikerült jobb kedvre derítenünk téged, ez volt a cél! Örülök a sok szép közös programnak Tomival és Bencével, elhiszem, hogy jót tett nektek! A legfontosabbat leírtad: szeretitek egymást Tomival, imádjátok a kisfiatokat és egymásért mindenre képesek vagytok! Ez a lényeg!
Jó úton jártok, csak így tovább! Ha úgy érzed elfáradtál, itt mindig lesz hozzád pár jó szó, tudod, hogy itt csupa kedves és segítőkész anyuka van!
Ircsi,
milyen nagylány már Chloé! Nagyon tündéri, szép nagy szemekkel! Testvéreid jól vannak? És a kis csoki babák? Róluk mostanában nem írtál, azért kérdem:).
Mares,
de jó, hogy a kistesót tervezed/tervezitek! Hidd el Apa is rááll majd, Gergő baba folytatásért kiált! Hajrá kistessóóóó!
Nincs Keszthelyen kismamaklub, vagy vmi hasonló? Nagyon kicsi város?
Limo, Csillag?
Mi jól vagyunk, az is hír, hogy nincs hír
.
Ma volt a kéményseprő, ellenőriztettük a kéményt a fűtésszezon előtt. Még a kazánt is meg akarjuk nézetni, biztos ami biztos. Szerencsére a kémény rendben van, egy szellőzőt azonban be kell szereltetnünk a fürdőszobába. Na mindegy, inkább ez, mint hogy baj legyen. Sétáltunk délelőtt, beköszöntünk az oviba, ahova Ilang járt és ahova Oli is fog. Na megyek is, mert teregetnem kell és Olivér sztem nemsokára ébred.
Szép napot!