Sziasztok,
megpróbálok visszakapcsolódni, jönni gyakrabban, bár ez nem tudom hogy fog menni, miután anyum kitalálta, hogy amíg csajok bölcsiznek, addig én ürítsem ki a tesóm és az én szobámat náluk, hogy ha végre eladnák, ne kelljen kapkodni. Nagy élmény lesz, tuti
Bölcsi témát hanyagolnám, nincs nagyon mit írnom újat Nektek róla, Emma remekül, Míra carabbul viseli. Itthon mindkettő elviselhetetlen, egymást gyepálják újra, és csak én kellek nekik. De naggggyon durván. Érthető. Ha változik a helyzet, majd írok róla, addig nincs mit.
Lexi, üdv köztünk, gyönyörű gyerkőceid vannak, szép család vagytok!!!
Zsófi, jobbulást!!! Tényleg én is azon agyaltam, hogy tuti rosszul emlékszem, de hisz nemrég voltak betegek. Szegény, mi fájhat neki ennyire, hogy ennyire vigasztalhatatlan? Nagy ágy kell. Minimum 200cm széles
Én is gyakran tapasztalom
Babus, én jókat mosolyogtam, nálam bevált
Most hétvégén BP-re kéne mennem esküvőre, nem is tudom, mit tegyek, hogy merjek így elmenni, hogy mindenkit elutasítanak. Pedig de jó lenne apával kettesben, végre kicsit én is feltöltődnék. Itthon nincs sok időnk egymásra mostanában két ragaccsal a nyakamban
Aztán én szenvednék a legjobban nélkülük
Nyuszi, hihetetlen Bada
Hát nem irigyellek. Ha nem is pont így, de hasonló "agresszióval" küzdöttem nem egyszer én is. Tehetetlen az ember. És tényleg nincs két egyforma gyerek két egyforma megoldással. Én mai napig a határtalan türelemre esküszöm, ahogy Te is. Csak hát néha elfogy, és a bolt meg nem egy köpésre van
Ettől függetlenül én úgy gondolom, hogy Te ezt hihetetlen okosan tudod csinálni, mindig is becsültelek és kicsit irigyeltelek
is érte. Én nem mindig tudok ilyen józan lenni, ha begőzöl a fejem
Timi, tudod, hogy igazi sorstársak vagyunk mi a lányainkat illetően. Még mindig csak az idővel tudlak biztatni. Néha nem tudom, mikor csináljuk jól, de a hozott anyagon átalakítani nem lehet, csak max egy kicsit finoman alakítani. Próbálkozzunk.
Lajos bá...