Na hello!!!
Épp sikerült jól feldobódnom, mert voltunk a dokinál, és képzeljétek, nyitva vagyok egy újjnyira végig. És tök lent van a feje. És mindez a varrás ellenére. Na és az a lényeg, hogy szerintem még kb. 2 hétig kihúzzuk, de tovább nem hiszem. És ez csak azért jó, mert a babucinak nem lehet semmi baja, és a doki bácsi is azt mondta, hogy ő már nem izgul, de persze jó, ha minnél érettebb, de végülis szülhetünk, nem baj. És én örülnék, ha decemberi baba lenne
Meg nekem már az is olyan nagy csoda, hogy eddig kibírtuk, komolyan. És úgy örülök!!!! Hulcsi, ha esetleg szülsz, és én is, akkor ismerjük majd föl egymást,jó?
Lili, látom ma te vagy az ügyeletes
Én is jövök, bár jön majd a sógornőm is, de amíg nem, addig írogatok. Meg Babus is itt van
Engem is picit sokkolt a szüléssztori, én is félek picit a teltháztól, meg attól, hogy nem fogom bírni a fájdalmat. De most eddzem magam, hogy bírjam. Nagyon szeretném!
Egyébként pont én is így vagyok, ahogy Lili, hogy végre járkálhatnék, és erre nem tudok. Tegnap elmentünk a KIKÁba, de mire bejáratódtam, már jöhettünk is haza. Szóval nehéz. És érzem, hogy lent van nagyon a feje, nagyon tud nyomni. Úgyhogy nem esik jól a járkálás.
Bagzer, meg kilósok! Ém mindannyiótokat láttam, és nem folytok szét egyáltalán, ne aggódjatok! Nagy a hasatok és kész.
Aura, nem reagáltam még, de annyira örülök, hogy ilyen jól alakulnak a dolgaid! Attól meg ne félj, hogy nem kápráztatotod el őket, mert a te egyéniségeddel nincs kétségem, hogy el fogod
Sütni én nem nagyon szeretnék, főleg, hogy nem szeretném, hogy ott szüljünk
, de azt nem lehet, hogy aki akar süt, aki meg nem, az beszélget? És szereti Brútusz kutyát, ha Kikocséknál lesz? Mert olyanra szívesen mennék én is.
Üdv a tavaszi babásoknak!!! Nahát, lassan világuralom lesz tényleg
Bagzer, Kikocska, hol lesz ez a videós szülésfelkészítő holnap? Lehet, hogy elmennénk, de csak a videós részére, mert ugye tornáznom nem szabad. És akkor fél6-tól kb. És mehetünk, ugye? Mármint hogy nem kell jelentkezni, vagy ilyesmi.
Szia Ttika! Hogy felejtenénk el, ne bolondozz! Egy csomóan nem nagyon írunk a hétvégén. Jó,, hogy jól vagy, nem is értem, miért zaklatnak mindenféle egyének, mikor te épp babanetezel!
Egy csomó mindenre szerettem volna reagálni, de túl sok, meg már reagáltatok. Úgyhogy drukkolok Kikocskáért, és nagyon kiakasztó a tesód.grrr-ahogy Bagzerka mondaná
Rékacs, a tv-re nem reagált senki, de én most írok: nekünk nincs tv-nk, és tök jó! Bár a számítógép is tud ilyen függőség lenni, de mégse olyan, mint a tv.
Na most elég volt belőlem, unom magam.
Noémi34+1