Új privát üzeneted érkezett!

Kormi, nem hiszem, hogy az lenne. A nevét nem tudom, csak azt, hogy a Baross utca felől mentem, és a Kálvin téren volt egy patika. Én is kerestem a neten, de nem találom :( Sajálom :(
inek
 
 


Sziasztok,
Üdv a Klubban Csajok!
Köszönöm, h. érdeklődtetek felőlem, túl vagyok a műtéten. Baromira fáj, de majd elmúlik!
Tele voltam összenövésekkel a kismedencében, a méhem ezáltal asszimetrikus volt a jobb oldalon, de ezeket átvágták, és most rendben van alakilag. Egyébként pedig hashártyagyulladásom van, amit én észre sem vettem, mert panaszokat nem okozott!
Majd erre kapok vmi gyógyszert hétfőn, akkor kell mennem varratszedésre magánrendelésre. :(
A jobb pv-em átégették, mert nem átjárható, és nehogy legyen még 1 méhen kívülim.
Szóval volt lapar, hysteroscopia, hsg, és cromopertubatio.
De sajnos így is csak az IVF a megoldás. Az sem most lesz!
A háziorvosom annyit mondott-empatikus a drága-hogy minek mentem, ha így is lombik a vége?
Azért, mert így nyugodtabb vagyok, hogy ezt is megléptem.

mary80
 
 


Szia,Mary!Végre tudunk rólad,mert nagyon izgultunk!

Sajnálom,hogy érdemben nem tudtak segíteni,de az hátha jót tesz a dolognak,hogy normál alakú lett a méhed!Meg,hogy fény derült a hashártyagyulladásra,amit most gondolom,kikezelnek.

Üdvözlöm az idióta háziorvosodat :twisted:
Nagyon jó,hogy elmentél,mert megnyugodtál abban,hogy mindent megtettél és még azért eredménye is volt (méh).

Hátha majd a következő IVF sikerül!
Vendég
 

 
 

köszi, inek! ha legközelebb arra járok megpróbálom így megtalálni :)

Ó, mary... jobbulást! Meglátod napról napra jobban leszel!!!
kormi76
Budapest IX. kerület
 
 


Sziasztok,
új vagyok köztetek, holott a kisfiúnkat Urbancsek professzornak köszönhetjük. Most újra nekivágtunk; szeretnénk ha bővülne a családunk. ICSI volt, s elsőre sikerült is. Most is nagyon bízunk abban, hogy jövőre érkezik a kistesó(k). Első vérvételen túl vagyok, férjuram meg andrológia tesztre megy jövő héten. SOTE-ra csak decemberre adtak időpontot, ezért a magánba megy húzós összegért. Ezek után megint teszt jön neki, csak már az ARO-n? Ennek eredménye mennyi idő kb? Nekem a vérvételek után mi jön? Nem emlékszem már pontosan. S szerintetek milyen alkalmakra kell a férjnek is jönnie? Hosszú munkanélküliség után végre van állása, nem fog tudni sokat ellógni a munkahelyéről. Még mindig annyit kell várni?
Bocs, ha sokat kérdezek. Jó éjt mindenkinek!
dondon
Budapest XII. kerület
 
 


Szia,Dondon!

Üdvözlünk körünkben :wink: és drukkolunk!
A férjednek tényleg az ARO-ra kell mennie az andrológus által adott papírral.Kb.1 hét alatt kész a lelet,akkorra már kérhettek is időpontot a profhoz,persze,ha már te is kész vagy a vérvételekkel,mert utána neked már nincs semmi.
Erre a konzultációra nem is muszáj a férjednek menni,legközelebb csak leszíváskor lesz rá szükség,de akkor egész nap.

Gratulálok a kisfiadhoz,mennyi idős?Milyen szerencsés vagy,hogy elsőre sikerült!Kérdezz nyugodtan!Ja,és néha nagyon sokat kell várni sajnos.
Vendég
 


Köszi szépen az infókat! LH tesztet beszereztem, 09.23. után folytatódnak a vérvételek. Remélem addigra férjem leletei is meglesznek.
Kisfiam lassan 2 éves lesz; szóval épp ideje a kistesónak. Na, meg a biológiai órám gyorsan ketyeg, mindjárt 40 leszek. Úgy várom már, hogy újra babázhassak!
dondon
Budapest XII. kerület
 
 


Sziasztok!

Tegnap voltam a klinikán, sajnos még magasak a hormonszintek a stimuláció elkezdéséhez, így még egy hétig szúrom a Gona-t. Remélem, jövőhét csütörtökre már jó értékeket produkálok :wink:.
Így kedves Alexia sajnos nem tudunk találkozni 21-én, mert nekem csütörtökön kell mennem.
Az normális, hogy nem jött meg a menstruációm (ellenben a mellem nagyon érzékeny, olyan, mint az első két várandósságom elején)?? Tegnap a professzor azt mondta, emiatt ne izguljak, elképzelhető, hogy ki fog maradni a vérzésem.
Mary, remélem, hamar rendbe jössz, és újult erővel vágtok az IVF-be.
Mindenkinek nagyon jó hétvégét, a pocis kismamák nagyon vigyázzanak magukra, mi meg bízzunk a mielőbbi bébiáldásban!!
maci80
 
 


Sziasztok,
Köszi mindenkinek!

mary80
 
 


Szia kormi76 !

Azt mondta a dokim hogy sajnos mostanában egyre több negyvenes pár van ugyan ebben a cipőben mint mi. Lehet, hogy mindent rendben találnak mindkettőnknél de akkor sem lehet közös gyerekünk. Erre volt a következő kérdése hogy a lombikon gondolkodtunk-e már:)
Szerinte ez nem genetikai és nem is kromoszóma probléma , nem is igazán tudják mitől van ez, de mi azért bízunk még a természetben:))) Hátha nem lesz igaza. Persze ha máshogy nem sikerül akkor ez is szóba jöhet még....


dondon: mi sem kaptunk korábbra időpontot a párom vizsgálatához de azért keresgélünk másik dokit ill klinikát. Nektek hol sikerült gyorsan időpontot kérni ? Előre is köszönöm a segítséged.

Szép estét a kismamáknak és a leendő kismamáknak is :::::)))
edina71
Budapest
 
 


Üdv. Mindenkinek!

Szomorúan látom, hogy az új fórumosok mellett, vannak még régi babáért küzdő emberek!:(
Szívesen mondanám azt, hogy remélem mostmár mindenkinek sikerülni fog, de a hosszú évek alatt, ez szöveg egy kicsit sablonossá vált a számomra.
Így az mondom, mindenkinek nagyon sok szerencsét, erőt és kitartást kívánok a babához vezető úton! :wink:

Edina
Megakadt a szemem az utolsó hozzászólásodon és meg kell, hogy mondjam teljesmértékig egyetértek veled! Az orvosok nemcsak a negyvenes, de a harmincas, húszas éveikben járó páróknál (akiknél tényleg minden rendben van) sem tudják megmondani, hogy igazából mi a probléma.
Először az ember megpróbál természetesúton teherbeesni, aztán ha nem sikerül elmegy az orvosához, aki elküldi valamilyen vizsgálatra, egy, két kezelést talán elindít nála, de ha terhesség nem jön létre, rövid idő múlva tovább küldi egy speciális helyre, ahol újabb vizsgálatok várnak az emberre és párjára, majd kezelés, kezelést követ és amikor a kudarcok egymást követik az ember az intézménytől, orvosától várja a megoldást, az okot, hogy vajon miért nem sikerül a várva várt baba. Ekkor az orvosok általában elküldik az embert még ilyen-olyan vizsgálatra, de az is nagyon sokat számít, ha maga az ember megy utána a dolgoknak, megy el olyan vizsgálatokra amit az orvosa meg sem említett, ugyanis ha megcsináltatja és utána elmondja, az orvosok mindig helyeselnek, hogy jó hogy végül ezt is azt is megnézette. Az embernek hallgatnia kell az orvosára, de saját magára is, így tényleg nincs kit okolnia azért, mert ennek-annak nem nézett utána. Az orvosok is leterheltek vagy ha eszükbejut egy vizsgálat, lehet, hogy azért nem mondják meg az embernek hogy mennyen el rá, mert nagyon költséges (pl-ul nálunk régen ezért nem csináltatták meg kromoszóma, genetika vizsgálatot). Szóval ha az ember mindent elkövet sem lehet biztos abban, hogy az orvos megtudja mondani mi a baj, mert az igazság az, hogy ők sem tudják. Mi huszonévesen, jó eredményekkel, sok kezelésen, vizsgálaton, műtéten túl nagy kérdőjelek vagyunk az orvosok szemében.............amit el is fogadtunk. Nem tudom, hogy mikor megyünk tovább, csak azt tudom, hogy egyszer sikerülni fog! :D
gyalogkakukk81bipbip
Budapest X. kerület
 
 


Röpcsikém,
mi van veletek?Most nagyot pihentek az 5.előtt?Ígértél nekem e-mailt,de nem kaptam.Sokat gondoltam rád,hogy mi lehet veled...

Akik épp ringben vagytok,ki hol tart?

Én már tegnap éreztem a hasam,és ma reggel is,úgyhogy szerintem holnap,de legkésőbb péntek reggel meg kell jönnie és akkor pénteken irány a klinika!Különben ma is jót futottam a Margitszigeten,csudaszép hely!
Vendég
 


Edina71, szia! Nos, a klinikán a Murber ajánlotta dr.Riesz Péter magánrendelését. Ő minden kedden este rendel, s azonnal meg is van az eredmény. Sajnos nem túl olcsó. Férjem tegnap volt is nála, s nagyon meg volt elégedve a dokival.
dondon
Budapest XII. kerület
 
 


Edina,
mi meg a Rusz Andrásnál voltunk,szintén magánban,egy hétköznap este,talán csütörtök volt...2 éve 20 ezer volt,szintén azonnal volt eredmény.

Mary,
hogy vagy?Gyógyulgatsz?
Vendég
 


Sziasztok!
Rusz doktor jelenleg külföldön van, csak jövő tavasszal jön haza (legalábbis nekem ezt mondták a ÁEK-ben, mikor kerestem)
Mi a Potenciaklinikán voltunk Fekete Ferenc doktor úrnál. Ha jól emlékszem 20-25.000 volt a vizsgálat, de nagyon készségesek, nem kell sokat várni időpontra az eredményt pedig 1/2-1 órán belül megmondja, és elfogadják a klinikán, csak a spermavizsgálatot kell itt is megismételni (mellesleg nekünk ott ajánlották a SOTE-t is :) ) Ha egészségpénztártag vagy kérhetsz számlát, és el lehet számolni.
Én holnap megyek a klinikára, hétfőn végre megjött, így remélem, már elég alacsonyak a hormonszintek :wink:
Szép estét Nektek!
maci80
 
 


Szia gyalogkakukk81bipbip !

Mi is mind a ketten azon vagyunk , hogy ez az apró jövevény minél előbb össze jöjjön hiszen a párom már 41 én 40 leszek az idén és félő, hogy kiszaladunk az időből. Nekem már van két nagy fiam de azóta eltelt 18 év és bármi történhetett velem is odabent na meg már nem vagyok 20 éves sem ....

Még nagyon az elején vagyunk a dolgoknak és bízunk az orvosok tudásában de sajnos a természet néha mást akar mint mi:(

Szorítok mindenkinek és mi azt valljuk a párommal, hogy a remény hal meg utoljára:))).

Szóval próbálkozunk és reménykedünk.
Kellemes napot neked Edina
edina71
Budapest
 
 


Szia dondon !

Igen őt mi is megtaláltuk a neten és szimpatikusnak is tűnik a doki.
Mennyivel előbb jelentkeztetek be ? Van esély arra hogy a héten ha telefonálunk neki akkor jövő hétre tud még időpontot adni ? Most mennyi volt nála a vizsgálat ?

Szia mmzsó !

Köszönöm válaszod de ő sajnos tényleg külföldön van mert próbáltuk hívni és jelenleg nem rendel.
Szép napot mindenkinek Edina
edina71
Budapest
 
 


Edina71,
23000 volt a teljeskörű vizsgálat, s az eredmény rögtön elkészült. EP számlát adott róla.Szerintem hívjátok, remélhetőleg már jövő héten mehettek hozzá.
dondon
Budapest XII. kerület
 
 


Sziasztok!

Kivel mi újság?

Alexia,Bea,
hogy haladtok?

Maci,
elkezdtétek a stimulációt?

Nekem reggel jött meg,voltam vérvételen,mindjárt szaladok vissza UH-ra!Izgi!
Vendég
 


Sziasztok!

Csütörtökön elkezdtük a stimulációt, és kaptam Bromocriptint. Péntekre virradó éjjel elkapott egy migrénes roham, erős fejfájással és hányással, úgyhogy a professzor úr most le is állított a Bromocriptinről. Nem tudni, hogy attól voltam e rosszul, de mondta, hogy biztos ami biztos, most ne szedjem pár napig, hétfőn úgyis megyek, majd megbeszéljük a továbbiakat.

Edina!
Sikerült időpontot kapnotok?

Zsó!
Remélem, az UH-n jó híreket kaptál :wink:

Jó hétvégét mindenkinek!
maci80
 
 


Maci,
örülök a stimudnak.Remélem,jobban vagy már.

Nekem nem volt UH,a véreredményen már elbuktam,magas lett az FSH-m,úgy döntöttünk,várunk egy hónapot,hátha jobb lesz legközelebb,mert az utolsó támogatott próbálkozásból jó volna a lehető legtöbbet kihozni.
Vendég
 


Sziasztok!

Zsó, köszönöm érdeklődésedet, én szurizom magam, a hónap végén megyek vissza. Mit jelent, hogy magas lett az FSH-d? Mennyi lett? És a többi hormont is megnézetted?
bea111
Budapest XV. kerület
 
 


Bea,
11,2 lett az FSH-m,sajnos nekem mindig 10 körül van,mert 10 éve kemoterápiám volt és az kicsit hazavágta a petefészekműködést,de azt mondta a prof,hogy örüljek,hogy egyáltalán működnek,mert csomó nőnek kampec kemo után.

Szóval nálam úgy kezdődik a rövid protokoll,hogy 2-3.napon néznek FSH-t,LH-t,ösztradiolt.

Hónap vége az mindjárt itt van,hétfő már 26.Majd szólj,hogy tapaszt vagy tablettát kaptál,mert tudod az az ismerősöm,akiről írtam,továbbadná az övét.

Alexia,
hol jársz a kezelésben?

Rabne,
megvolt a katétercsere?Hogy vagy?

Mary?
És mindemki?
Vendég
 


Szia Zsó! Végül is nem volt még meg a csere, holnap(26.) lesz. Eléggé izgulok, hogy minden rendeben legyen.
Okt.3-án meg megyek a klinikára. Remélem legalábbis, hogy nem lesz szövődmény. Eddig sosem volt.
Olvasom,hogy Ti elkezdtétek, hogy vagy, mi a helyzet?
rabne77
Újszász
 
 


Rabne,
drukkolok holnapra!Valamit félreértettél,nem kezdtük el,a magas FSH miatt.Következő ciklusban újra megyek.
Vendég
 


Sziasztok!

Látom, hogy mindenki küzd és bízva bízik!! Kitartás mindenkinek előbb vagy utóbb sikerülni fog!

MMzsó: Nagyon sajnálom,hogy nem sikerült elkezdened, de tudod, hogy nekem is a sikeres lombik előtt volt egy leállított stimulációm!! Bízzál benne, hogy ez neked is akár jót is jelenthet!! :)))

Bea! Szorítok neked is a fagyi babákkal kapcsolatosan, mikor lesz a beültetés tudod már??

Edina 71: Mi is a dr Reisz Péternél voltunk már 2* is, andrológiai és sperma vizsgálaton is. Minden gond nélkül elfogadták 20-25000 Ft között fizettünk és talán 2 nap múlva már kaptunk is időpontot. Szimpatikus doki:))

Maci: Örülök annak, hogy eltudtad kezdeni a protokollt!

Csajok ha valakinek kellene van eladó 8 vagy 9 db Fostimonom!! Sikeres lombikból kimaradt!


Magamról annyit: már a 17. hétben vagyok, valószínűleg fiúcskát hordok a szívem alatt. Kitűnően érzem magam, dogozom ezerrel, igaz otthon volna mit csinálnom, de azt egy kicsit hanyagolom és átengedem másnak. 2011.10.12.-én a szülinapomon viszont mennem kell magzatvíz vételre a korom miatt és nagyon félek tőle:(((

Mindenki puszilok és kitartás!!!
zsuzsika76
 
 


Zsuzsika,
a férjemnek is aznap van a szülinapja :wink: .Tudod,hogy kor ide vagy oda,ez nem kötelező?Mármint az amniocentézis.Dönthetsz úgy,hogy nem kéred.

Köszi a biztatást,hát tudod,nekem már 2010 nyarán volt egy leállított ciklusom,úgyhogy ezen az alapon már rég szülnöm kellett volna...de azért természetesen bízom a sikerben.
Vendég
 


Kedves Mindenki!

Szeretném a tanácsotokat kérni, pontosabban, hátha már találkozott közületek valaki hasonló esettel. A Kaáli-ban embriótransferem volt 09. 08-án. Két hét múlva kellett a teszet megcsinálni. Ez halvány pozitív lett. Másnap csináltam egy másikat, ez már olyan "szabályos volt. Aznap elmentem vérvételre, délután a doktornő közölte, hogy '0' a hcg-m. Kétszer is visszakérdeztem, hogy biztosan '0' az eredmény, azt mondta, igen.
Ezután még csináltam 3 egymás utáni napon tesztet (3 félét), ügyelve arra, hogy szabályos legyen minden. Mindegyik pozitív lett. Ezt egyszerűen nem értem, hogyan lehetséges, hogy a vérben nincs hcg, mégis pozitív a teszt.
Az első hármat lefényképeztem, az utolsó kettő is szép, egyértelmű jelet mutat.

http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 1.2024.jpg

Ma elmentem egy privát laborba hcg-t nézetni. Délutánra várom az eredményt. Volt már valakinek hasonló esete????

Zsóka
zsóka1113
 
 


Sziasztok!

Örülök, hogy mindenki jól van!

Zsó, ne bánkódj, hogy nem most kezdtétek, tényleg érdemes kivárni a legmegfelelőbb alkalmat :)

Zsuzsika, tök jó, hogy ilyen aktív vagy, és hogy picivel is okés minden. Voltatok kombinált teszten? az is indokolja, hogy kell a magzatvízvizsgálat? Én nem megyek, pedig már 34 vagyok. pont azért mentünk a kombi-tesztre, hogy ha egy mód van rá, akkor elkerüljük. De mivel full negatív volt a teszt, így nem lesz amnio nekem sem, én is nagyon féltem tőle. Persze, ha indokolta volna valami akkor egyértelmű lett volna. De ha kell, akkor se izgulj! Minden rendben lesz!

Rabne, nagyon nagyon szorítok mára műtétre!!!

Maci, a bromotól én sem éreztem jól magam, de azért ilyen rohamom még nekem sem volt!!! Nem hiszem, hogy baj lesz belőle, ha nem szeded! :)

Van megmaradva a lombikból egy pár gyógyszerem, ha valakit érdekelne, keressetek!!!! CHORAGON 2adag, MENOPUR 7 adag, Clostybegyt 1doboz, Bromocriptin 1 doboz.
inek
 
 


Inek,
engem érdekelne a Choragon,a Menopur és a Bromocriptin.
Priviben megírom az email-címem!

Zsóka,
remélem,a privát laborban kiderült,hogy nem 0 az a hcg,kizártnak tartom.Nem lehet,hogy összecserélték a papírokat?Mindenesetre furcsa...
Vendég
 


Sziasztok!

Sajnos a laborból nem küldték át az eredményt, annak ellenére, hogy 4 órakor ezt megigérték. Szóvel holnap reggelig izgulhatok tovább..

Köszönöm az észrevételeiteket.

Maci!

Én is szedtem/szedek Bromocriptint, amitől az első nap majd megpusztultam, forgott velem az ágy, hánytam stb. Később rájöttem, hogy csak fokozatosan 2-4 alatt kell kialakítani a végleges dózist, akkor nincs gond. (negyeddel, féllel kezdeni és főleg este lefekvés előtt bevenni) Engem ma már egyáltalan nem zavar. Próbáld meg, hátha Neked is bejön. Nekem az orvos mindenképpen tanácsolta a Bromo szedését, mert a magas prolactin gátolja a teherbeesést és fokozza a vetélés esélyét...

Holnap jelentkezem.
Zsóka
zsóka1113
 
 


Szia Zsuzsika76!

a magzatvízvétel miatt ne aggódj! Én is voltam anno a SOTE I.-n. Nagyon kedvesek voltak. A genetikus részletesen elmagyarázott mindent. Ő pl.azt mondta, hogy mióta ő praktizál, nem fordult még elő vetélés sem az ő, sem a kórház történetében a beavatkozás miatt.
dondon
Budapest XII. kerület
 
 


Sziasztok!
Látom,a múltheti pihenés után ismét aktív a társaság:-).
Inek
Ne aggódj a vizsgálat miatt,az egyik ismerősöm is most volt a SOTE-n ilyenen és nagyon félt ő is,de azt mondta nem volt vészes. Én is mérleg vagyok,10.02.:-)
Zsóka
Köszi a tippet a Bromora,kipróbálom,mert ma is mondta a professzor hogy szedjem.Meglátjuk,holnap fel bírok e kelni.
A stimuláció jól halad,szerdán megyek újra,remélem akkor már mond valami konkrétumot is:-). A tesztekről annyit,hogy nekem egyik terhességemet sem mutatta ki se a labor,se az otthoni teszt a 7-8.hétig,úgyhogy nagyon szorítok Neked!! Szerintem ennyi pozitív teszt jelent valamit!
Rabne
Remélem,ma minden rendben volt!
Jó éjszakát mindenkinek!
maci80
 
 


Bocsi,benéztem,Zsuzsinak akartam írni,hogy ne izguljon a vizsgálat miatt,kicsit késő van már,bocsi:-)
maci80
 
 


Zsó, küldtem email-t!

Zsóka, remélem ma csupa csupa jó híreket kapsz!!!!

Maci, nekem is az vált be a bromoval, hogy közvetlenül csakis lefekvés előtt vettem be!
inek
 
 


Sziasztok!


Megkaptam az eredményt 790 lett a hcg-m. Szeptember 08-án volt a beültetés, így akár egy későbbi beágyazódással még jó is lehet..... :lol:

Persze tavaly volt egy hasonló esetem, akkor nem nőtt eléggé a hcg és missed ab lett belőle. A sors nem teheti ezt velem mégegyszer....

Most még azt sem tudom hogy mit csináljak... :roll:
zsóka1113
 
 


Sziasztok!

Zsóka, nagyon örülök, bízzunk benne, hogy most minden rendben lesz :D !!!
Köszönöm a Bromo-s tippet, este csak 1/4-ed vettem be, és nem volt tőle gond.
Az elsőt is este vettem be közvetlenül mielőtt lefeküdtem aludni, mert mondták a klinikán, hogy akkor kell, én meg szót is fogadtam.
maci80
 
 


Szia mindenki! Hú, de belehúztatok! Zsuzsika76 nagyon örülök, hogy minden jól alakul.MMzso, bocs, nem voltam elég figyelmes. Már nagyon izgultam.Szerencsére rendben lezajlott a csere, már jól vagyok.Köszi, hogy gondoltatok Rám! :lol:
Zsóka113! Nagyon drukkolok!
Üdv, további száp napot!
rabne77
Újszász
 
 


Rabne,
örülök,hogy minden jól ment!Akkor most drukk a jövő hétre,ha jól emlékszem,akkor mész.
Vendég
 


Sziasztok!

Zsó, tegnap voltam a SOTE-n. Vérvétel után a professzor úr azt mondta, hogy a Gonapeptyl megtette a hatását, kezdődhet a tapasz alkalmazása (Dermestril). Ne haragudj, örömömben rögtön ezután nagy lendülettel el is mentem kiváltani a patikába, utána a hazafelé úton jutott csak eszembe, hogy az ismerősödtől is megvehettem volna. Elnézést. :oops:
Te hogy állsz? Mikor fogsz végül visszamenni?

Zsuzsika, köszönöm a biztatást, aranyos vagy! Ha minden jól megy, valamikor október elején lesz a beülti. Örülök, hogy jól vagytok, szorítok, hogy minden rendben legyen! Vigyázz nagyon magatokra! :D
bea111
Budapest XV. kerület
 
 


Bea,
jaj,de jó!viszont,ha kell még,szóljál,azt mondta az a lány,hogy meg is adhatom a számát.
következő mensi 2-3.napján kell mennem,ha 28 napos ciklusom lesz (ami nem jellemző),akkor 21-én pénteken megyek 1.napon,ha hétvégén jön meg,akkor meg 24-én hétfőn (de jó,hogy 23-a vasárnap!).

Hajrá nyálkahártyanövesztés!
Vendég
 


Zsó, akkor már téged sem sok választ el attól, hogy elkezdjétek a következőt! Remélem, mostmár sikerülni fog! Megérdemelnénk. Ami a tapaszt illeti, ahogy kiszámoltam, köszönöm, de nagy valószínűséggel nem fog kelleni. Bőséges adagot írt fel professzor úr, én azt mind ki is váltottam, így lehet, nekem is lesz majd mit tovább adni annak, akinek szükséges. Legalábbis abban reménykedek, hogy fog megmaradni... mert az azt jelentené, hogy sikerült... :D
bea111
Budapest XV. kerület
 
 


Sziasztok,
Csak 1 gyors kérdés.
Ugye a műtét miatt most a rákszűrés nem esedékes, de ha elkezdenénk az újabb fagyis ET-t, akkor pedig kérik, jól gondolom?
Jó 7végét!

mary80
 
 


Szia Mary!

Írtam privi üzit, de eléggé bénázok, mivel még ezt a funkciót soha nem használtam. A biztonság kedvéért kétszer is elküldtem a levélkét, mégsem látom sem az elküldött, sem a kimenő mappában. :roll:
Azaz: vagy megkaptad kétszer, vagy egyszer sem. Kérlek, légy oly kedves jelezz vissza nekem. Köszönöm. :D
bea111
Budapest XV. kerület
 
 


Bea,
Visszaírtam! Ügyi voltál! :)

mary80
 
 


Szia Mary!

Megint írtam, de már meg sem lepődök, hogy megint nem látom sehol az üzimet. Ez normális, hogy az elküldött privát üzenetet egy darabig nem lehet látni? :roll:
Ne nevessetek! :D
bea111
Budapest XV. kerület
 
 


Szia Bea,
Nyugi, megkaptam! Majd belejössz!

mary80
 
 


Mary,
tetszik nekem,hogy ilyeneken gondolkodsz! :wink:
A rákszűrésnek 1 éven belülinek kell lennie.
Vendég
 


Zsó,
Köszi a választ, akkor az ideiből kiesünk, az fix. Ugyanis ma jött meg, tehát a rákszűrés még az azt követő héten tudom megcsináltatni, mint ahogyan elkezdenénk a fagyisat. Na jól kifacsartam ezt a mondatot... :S
Szóval, ez van...

mary80
 
 


Sziasztok!

Olvaslak ám benneteket, csak nem mindig van időm hozzászólni a dolgokhoz!

Mary: szerintem, ha a Klínikán csináltatod akkor elfogadják... Megkérdezhetem, hogy miért küzdesz ismételten a fagyis programmal??

Bae: Hogy vagy? Mikor lesz a beültetés?
Mmzsó: Neked is gyorsan el fog repülni az idő és 24.-e lesz! Már csak 3 hét!!

Rabné: Neked mikor kezdődik a program?

Inek: Ti hogy vagytok? Tudod már a babák nemét? Milyen szép lenne ha a 2 fiú után 2 kislány lenne?? Szép nagy család lesztek, lehet nyitogatni a pénztárcát...:))

Az én 3-as ikres barátnőm is nemsokára megfog szülni, már csak néhány hét...:)
zsuzsika76
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?