Új privát üzeneted érkezett!

Móni: ovi nem kötelezö csak az utso év azaz a nagycsoport :shock:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest

Nyulasz: jó úgy, akkor lehet úgy megyek, hogy hozzátok megyek először.

Babus: ezek szerint jó a 6 körül! :wink:

Én ezekkel a vitaminokkal, cseppekkel kissé szkeptikus vagyok. A szervezetnek már nem is marad semmi dolga, mert megoldja helyette a gyógyszer? Amikor beteg, akkor oké, de az sosem értettem, hogy egy egészséges gyereket miért kell ilyenekkel tömni. Bocsi, de ez úgy kikívánkozott, senkit nem akartam bántani és lehet én gondolom rosszul. :?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Timi: na ezért kérdezema véleményeket :wink: én se adtam eddig :lol: nem tudom h tényleg van-e ilyen megelözö hatása vagy sem vagy tényleg elég akkor adni ha betegek :wink:

babusok
Budapest

10re megyünk maszat klubba kiváncsi vagyok :lol:

babusok
Budapest

Timi! a c vitamint te is eszed csak más formában nem?
és szerintem a c vitamin az egy csoda, nem véletlen kapott Szent-GYörgyi Albert Nobel díjat a munkásságáért
A Béres meg úgyszintén,
támogatja az immunrendszert és így az sokkal erősebben tud védekezni
ilyen szemszögből is lehet nézni

Móni
KépKép
reunion

Babus: a c-vitaminnak nincs megelőző hatása, egyszerűen átmegy a szervezeten, mert a fölös kiürül.

Móni: nem eszek c-vitamint max. gyümölcs, zöldség formájában és a gyerekek is. Amikor náthásak ? voltak adtam, eddigi életükben talán 2x. Az immunrendszer támogatása rendben is lenne, de csecsemőkorban mit támogatsz, amikor még sehol nincs a saját immunrendszer? Óvodás korban már inkább, de én ott sem igazán fogok ilyeneket adni, ha beteg, kap, amit kell, de egészségesen minek tömjem mindenfélével, ami akárhonnan nézem gyógyszer. De hangsúlyozom, ez az én véleményem. Lehet, azért is gondolom így mert túl sok olyan családot láttam, ahol anyuka folyton fertőtlenítőkendővel rohangált a gyerek után és etette vele a vitaminokat és az a gyerek folyton beteg volt, mert kb. 1 hetet járt oviba, utána kettőt nem és ez így ment 2 éven keresztül.
Nyilván mindenki másképp gondolkozik, ettől szép az élet, hogy nem vagyunk egyformák! :wink:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Igen így van :D

Pont erre gondoltam, hogy zöldség gyümölcs formájában, és amellett, hogy finomak, nekem mindig eszembe jut hogy most jót teszek magammal meg magunkkal, mert ilyen olyan vitamin van benne :wink:

Én biztos, hogy mindig tömöm őket C vitaminnal, bármilyen formában mert rosszat nem tehetek vele, mivel a fölös úgyis kiürül
és akkor talán nem kell Nekik majd a szükséges pl antibigyó mert eddig azt elkerültük, és ha eddig sikerült, akkor ezután is szeretném elkerülni

Móni
KépKép
reunion

Móni: na, nekem ilyenek nem jutnak eszembe, hogy most jót teszek magamnak, bezzeg, amikor a csokivitamint eszem! :lol: Bár akkor nem a "jó" jelző jut eszembe. :lol:

Nyulasz: mi volt kontrollon?

Szerintetek is tisztában van a gyerek a wc-használattal?
Kép

Csak egy egész guriga wc-papírt használt el. :? :twisted: :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Sziasztok,

annyira kész vagyok, hogy nem is tudom, mit akartam már reagálni :oops:
Car napom volt; én benn, Míra kinn bőgött. Ő konkrétan egész délelőtt hüppögött, időnként jobban rákezdett. Olyankor én is odabenn :cry: :cry: :cry: Folyamatosan fogta valamelyik gondozó a kezét, vagy épp ölben cipelte, de hát.... Mikor kiadták, mint a lánc, sírni kezdett, de tartottam magamat, mosolyogva kérdeztem, mi is a baj. Aztán azóta is hüppögve alszik :(
Emma meg elvolt a társaival, vagy magában, teljesen jól érezte magát, ő menni akar holnap is. Bár szó nélkül jött velem haza, de nem zavartatta magát, hogy anya nem volt ott egész délelőtt :)

Ennyi voltam, most kidőlök, mert idegileg jobban megvisel ez az egész, mint amikor itthon tépázták az agyam :shock:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812

Törpi: mit mondhatnék! Nagyon sajnálom, de tarts ki! Szerintem Míra is el fog jutni oda, hogy elfogadja a bölcsit, csak neki sokkal nehezebb. De menni fog! Neked legyen nagyon-nagyon sok erőd! És jól csinálod! Bárhol bármikor lehet bőgni, csak előtte nem! Akár a vállamon is, majd odaszorítom a telefont! :wink:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Lányaim 1-kor keltek. :shock: Szerintem estére én is kész leszek.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

[quote="timi76"]L írta:timi76ányaim 1-kor keltek. :shock: Szerintem estére én is kész leszek.

enyémek még le se feküdtek :evil: :twisted: pedig probálkoztam :oops: :lol:

babusok
Budapest

Törpi: kitartás :wink: azért számitottál rá h nem lesz egyszerü meccs :? :wink: de ahogy Timi irja ügyes vagy és ne elöttük jol csinálod :wink:

babusok
Budapest

na végül ide mentünk ma maszatolni:
http://akh.ujbuda.hu/

babusok
Budapest

iszonyat jo volt csak mi voltunk :shock: :lol: Csajok nagyon élvezték :lol: festettek ragasztottak gyurmáztak legalább lesznek ötleteim h miket lehet kézmüveskedni (totál analfabéta vagyok ezekhez :oops: )

babusok
Budapest

Hát Csajok, köszi, de nem látom túl rózsásnak a holnapi napot sem. Mióta felébredt Míra, azóta nem mehetek 2 méternél messzebb tőle :( De ez asszem normális.
Próbálok én erősnek mutatkozni, de.... na mindegy, nem írom le az érzést, mert vannak még előttem páran, akiknek szoktatni kell :wink: remélem és kívánom, hogy olyan jól reagáljanak a többiek, mint Emmám.

Babus, mik ezek az új ötletek? Mert én is elég ötlethalott tudok lenni :oops:

Én adnám a Cebion-t, de mindig elfelejtem :oops: így néha napján meg nem adom. Remélem esznek elég gyümit, bár ez most a bölcsiben annyira nem megy nekik, remélem idővel belejönnek az ott kajálásba is.
Most vettem nekik a bölcsi miatt felső légúti megbetegedések megelőzésére és kezelésére Vironal-t, remélem hatni fog.
Krém rám is rámrohadt, nagyon rég nem használjuk, csak esténként, míg pelusosak voltak.
Sterimart én is mindig fújok, aztán várok a szívással pár percet, hogy legyen ideje oldani a cuccot. Utána meg Nasivin. Dokim tanácsa volt ez.

törpilla812

Nyulasz: az a film, amit kinéztél horror! :? Foghatom a kezed? :oops: :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Sziasztok!

Törpi, bölcsihez kitartást! Csak lesz jobb is!

Zsófi, megnéztem a kimászós a filmet, amit küldtél, hát nem semmi! Mondjuk nálunk sokkal lentebb van az ágyrács. A tiéteket nem lehet lejjebb tenni? :roll:

Cebion: kampányszerűen adom a rossz idő és / vagy taknyolás beköszöntével. Nyáron most nem kaptak.

Írtatok az esőnadrágról. Kinek van, és mennyire hasznos? (Veszek kettőt és ott fog minden nap szembesíteni a kidobott pénzzel, vagy nem veszem meg és minden esős napon bánom majd a percet, hogy miért is nem?) Gumicsizmával is így vagyok. Mennyire nélkülözhetetlen vajon?? :roll:

Mi az a Vironal?? Receptköteles??

Én kaki után mindig használok krémet (Niveát), pisinél meg törlőkendőt se. Így szinte mindig üdék és szépek a popsikák. Ha valami bibi van, akkor meg jöhet a "varázskrém" (Neogranormon) :wink: A Sudocream-mel viszont csupa nega tapasztalatom van... :roll: :?

Babus, maszatolás jó lehetett. Nem küldesz ötleteket??? (Ide is feltehetnéd, képekkel illusztrálva, gondolatébresztőnek)

A taliról meg szívesen megnéznék pár publikus képet, ha szabad...
:roll: :roll: :roll: :roll:

Máshoz hozzászólni nem tudok, úgyhogy eldőlök lassan.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Szia Rana,
Vironal természetgyógyász boltban kapható, azoknál, akik foglalkoznak Energie termékekkel. 1 csepp kúraszerűen 21 napig, probléma esetén 3 csepp.
Most enyémeknek is nyomom a Cebiont, hogy látom a bölcsiben a taknyos kiskölyköket. Sajnos Emma is kezd náthásodni, de legalább a gyógyszer segített a köhögés megszüntetésében.

Esőruha, csimma, nekünk nagyon hasznos volt tavasszal. Az ősz hasonl lehet, bár már most látom, hogy igencsak át fog alakulni a napunk a bölcsis lét miatt. De aki otthon van törpékkel és sokat mászkál velük a szabadban, annak szerintem elengedhetetlen. DE, hogy tuti ne bánd meg, nem pont jót kell venni, ezek mérete elég tág magassági lehetőséget biztosít. Csizmát meg enyémek 35 fokban is képesek lennének felvenni :shock: , így egy kicsit nyirkosabb napon, vagy eső jutáni napon simán rájuk adom vastagabb zoknival.

Lányaim legújabb szórakozása, miután fodrásznál jártak, hogy az én hajamat fésülgetik. Ezt csak azért osztom meg Veletek, hogy ne lepődjetek meg, ha kopasz leszek. És persze ledöbbent arcok nélkül ismerjetek meg :wink:

törpilla812

Jó reggelt!

Kukac rendben volt,persze még tornáztatni kell,mert nem jön teljesen hátra,Balázs kivételesen nagyon ügyes volt,mikor bementünk köszönt,hogy szia,aztán szó nélkül tűrt mindent.Meg is lepődtem.

Kipróbáltam a popsikrém nélküliséget,tegnapelött délután nem kentem,aztán amíg Balázsnak vágtam este a haját Nono bekakilt,kb 15 percet volt úgy,aztán már nagyon mondogatta,ujuj,csíp,au csíp,és fürdés közben is meg utána is.Aztán tegnap délután megint kipróbáltuk,már 20 perc múlva,talán az első pisinél jött,hogy csíp,majd abbamaradt,aztán már este is kezdte,de még fürdés után is.Asszem én maradok a popsikrémnél,mi boraxost használunk,gyógyszertári kikevert.

Törpi,szegénykém.Nagyon nehéz lehet látni,de hogy Emma meg ilyen jól viseli,nagyon ügyes!!!Reméljük Míra is hamar rájön,vagy Emmát látva elfogadja,hogy nem vagyott,de mindennap mész érte.
Sógornőm az ocsillicoccinum(bocs ha rosszul írtam) amit adott az ovikezdéskor a gyerekeknek,asszem az is van megelőzésre.

Babus,nagyon jó lehetett a maszatklub :D Jövőhét itt a klauzálban?Milye ruhában mentetek?Vagy vittél váltót?
Kisbarátnőnk a játszóról a Lili,nem tudom emlékszel-e rá.Itt volt egyik délután játszani.

Timi :lol: Noémi már megtanulta,hogy felül le kell fogni a gurigát,és úgy tépni,Balázs viszont még lerántja az egészet :lol:
Foghatod a kezem :lol: de akkor nézünk más filmet,nekem amúgy tetszettek az előző részei,nem az a klasszikus horror.Apa mondta,hogy ő biztos nem nézné meg.Mondom a verdákat is adják 3D-ben,erre megkaptam,hogy a végletek embere vagyok :lol:

Móni,én elvileg akkor adom a cebiont,ha betegek,de gyakorlatilag el szoktam felejteni :oops: Meggyógyultatok?

Rana,én vettem esőruhát tavasszal,párszor volt csak rajtuk,de nagy szélben is jó volt,viszont csizmát akkor nem vettem,de most fogok.Még jó a tavaszi ruha,nadrág kantáros,így állítható,kabát meg amúgy is nagy volt.Végülis eső után is jó,nem csak esőben,és mehetnek a vizes fűben,meg tócsákban.

küldök g-mailes elérhetőséget.

KépKép
noba
Budapest

Rana: remélem akkor átküldi Nyuszi a képek elérhetőségét ha nem kiabálj :wink:
ötleteket majd szívesen fotózom meg rakom akkor ;)
Nyulasz: na de jo h rnedben volt doki jo is h szakértö néha ránéz h mizujs :wink: figyi, a Csajszi aki tartja mondta ha a Klauzálban "sokan" voltak itt ugye meg senki...Nektek mennyire gond ide eljönni? abban a magasságban van ahova eljöttetek a játszira csak a másik oldalon hmmm??? beizzitottam még egy ikerpárt, csajokat lehet ök is jönnének :wink: játszos ruciba mentünk gondolkozom h mi is a jo lehet vmi felnöttpolo? ezen még agyalok vagy vmi kötény féleség még nem tom vagy csak játszos ruci amit nem sajnálok :lol:
Liliéknél jön teso??? (akartam irni nem tom irtam-e a barátnömnek tuti, szoval a Lili anyukája az egyik barátnöm barátnöje :lol: multkor láttam FBon képet aztán irtam neki h jééé öt ismerjük a játszorol :lol: )

babusok
Budapest

Babus,nem Liliéknél jön a tesó :lol: egy ismerősénél.Nem írtad,hogy ismerősöd ismerőse.Lois is közös ismerős,bár őt meg te nem ismered,asszem,néha ír ide,még a kaális időszakból ismerem.Nem gond odamenni :wink:

KépKép
noba
Budapest

Timi: akkor jössz 3 körül? :wink:

babusok
Budapest

Jó reggelt!

Már a wc ülőkén is zár van. Tegnap még egy párszor leszedtem róla Alexát. Este mondtam neki ott a bili, pisiljen bele, erre határozottan közli velem, hogy "Nem, oda-oda!" és mutat a wc-re.

Nyulasz: K. is azt mondja jó film, ő látta az előzőeket, de én félős vagyok, ha ilyet kell nézni, utána meg hajaj. Verdák? :lol: :lol: :lol: A kettő között nézzünk valamit! :wink:

Popsikrémet mi is már csak éjszakára használunk, cinkes gyógyszertári kevertet, a Sudo nekünk sem jött be.

Esőruha, gumicselló alapfelszereltség, utóbbi még nekünk is hiányzik.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

[quote="noba"]B írta:nobaabus,nem Liliéknél jön a tesó :lol: egy ismerősénél.Nem írtad,hogy ismerősöd ismerőse.Lois is közös ismerős,bár őt meg te nem ismered,asszem,néha ír ide,még a kaális időszakból ismerem.Nem gond odamenni :wink:

ja :lol: a barátnőm a volt csoporttársam amugy
és akkor Lois a Liliékkel közös ismerös?
akkor szoljak a csajnak h Ti is jöttök???

babusok
Budapest

Timi: wcs cukkancs ám :wink:

babusok
Budapest

Babus: 3-ra ott vagyok, lehet kicsit előbb. 2-kor indulok. (majrés vagyok ám, arra még sosem jártam) :oops:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Timi: szuper jöhetsz bármikor csörizz majd :wink:

babusok
Budapest

Timi, most láttam a képet, áááááááááááááááááááá!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Van egy olyan érzésem, hogy ez némiképp a lányaim hatása is :oops: Nem arra célzok, hogy Ti nem használjátok a wc-t, csakhát most látták, hogy más gyerkő is úgy csinálja és ott.
Horror filmet én sem bírom :oops: biztos gyenge az idegrendszerünk.

Nyuszi, jó hír, hogy Bada rendben. Látod-látod, ő is tud viselkedni, ha akar :lol: :lol:
Nekem bölcsivel nem voltak illúzióim, én tudtam, hogy ki fogok borulni. De ez ovival is így lenne jövőre. Iszonyú vagyok, szívem szerint magamhoz láncolnám őket :oops:

Ma Emma rossz kedvvel ébredt, ez azért kicsit érződött rajta, mikor elesett elkezdett sírni és feltartott kézzel az üvegajtó felé rohanni, ahol voltam. Tényleg érzi, hogy ott vagyok!!! :shock: Aztán a barátnője megvigasztalta, és ő megint egész jól elvolt egész délelőtt. Miután kihozták nekem, visszamentünk pisilni és ő az öltözők helyett visszafutott a termükbe, valószínű játszani akart, vagy lefeküdni a többiekkel :lol:
Míra eleinte egész jól vette az akadályt, hogy elmentem, épp sikerült egy kisautóhoz jutnia, így abban elvolt majd 3/4 órát. Emma és Petra is szereztek egyet, így hárman bandáztak. Mikor Emma kiszállt a sírás miatt, valaki be akart ülni, de Míra nem hagyta. Hát nem kicsit röhögtem. De egy ideig utoljára, mert aztán 10-től jött a sírás, hüppögés. Folyamatosan fogta valaki az ölébe, vagy a kezét, de sírdogált utánam. Aztán jött hazafele számomra a kopp, azaz leesett a tantusz, ez valamiféle olyan cselekvés számára, ami annyira őt magát nem zavarja, csak sír, mert... nem is tudom. Nincs is igazán kiakadva, csak fél, mint minden újtól. Talán. Ugyanis mikor megkérdeztem, jövünk-e holnap bölcsibe, nagy vígan közölte, hogy igen. És reggel sem volt gond, még ő noszogatott Emmával, hogy induljunk már. Persze volt "anya, ne menj el" meg valami másik szívfájdító mondata ebéd után (amire szerencsére nem emlékszem, mert én is annyira kész vagyok), de igazából rám sem és a bölcsire sem haragszik, és ez szerintem azért egy jó jel. Talán lesz ez még jobb is. Most csak biztatom ám magamat :? :roll:

törpilla812

Zsófi, uh, akkor ezt azért olcsón megúszta Meredek! Gondolom nem kicsit ijedtél meg. Jól csináltad, hogy bevitted, az a tuti! Jobbulást B-nek!

törpilla812

Zsófi: szegény Benyus! Gyógypuszi a homlokára! Jó, hogy nem lett nagyobb baj! Tapasztalatból mondom, másodszorra már nem fogsz ilyennel orvoshoz menni. :wink: (az elsővel én is rohantam, K.-t is hazarángattam a munkából)

Törpi: na látod! Ha nem haragszik sem rád, sem a bölcsire, akkor lehet csak még a szokatlan újdonsággal van baja és ez tényleg jó, mert talán hamarabb belerázódik, mint gondoltad. :wink:

Babus: csörgök ha ott vagyok, vagy eltévedtem! Remélem csak az előbbiért! :?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Na, lányok, én nagyon szégyenlem most magam! Kihíztam az összes gatyámat. :oops: :cry:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Zsófi: gyogypuszik buksira :wink: (öröm az ürömben de jo h volt segitség :wink: )
Törpi: ezaz menni fog vedd elö a pozitiv dolgokat :wink:

babusok
Budapest

[quote="szizzsófi"] írta:szizzsófis hát azért nem mindegy milyen vágású gyerek lesz belőle :wink:

:lol: :lol: :lol: :wink:

babusok
Budapest

hello csajok!

Zsófi! gyógyuljon az a sebecske gyorsan, B már így is szívtipró

Törpi! kitartás!!!!!!!!!nagyon jól csinálod

Rana! gumicsimma nekünk is jó hogy van igaz keveset használjuk de ezerért még így is megéri tescoban akcijós szokott lenni

Nyulasz! már izgultam, hogy rajtam marad az a 74-es overál
de az többet ér sokkal nem? azokat olyan drágán adják mások :wink:

Móni
KépKép
reunion

Móni,milyen overál? :roll: huh,nem igazán értem,lehet már késő van :lol:

Zsófi,jujj,én is rohantam volna vele.pussz neki!

Timi,rendben hazaértél?köszi a délutánt,estét,nagyom jól éreztem magam! :D

Törpi,ügyesek vagytok,menni fog ez!

Babus,milyen volt a tánc?

KépKép
noba
Budapest

Jó reggelt!

Nyulasz: hazaértem, én is köszi! Tök jó volt! Bár legközelebb valami vígjátékra ülnék be, nem mintha ezen nem röhögtünk volna jókat! :lol:
Szerintem Móni arra gondol, hogy kicsit beszállt a licitbe, hogy jobb áron menjen el a cucc.
:wink:

Zsófi: hát tényleg nem mindegy! :wink:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

haho CSajok
jelentem táncház jopofa volt elötte volt kis rajzolás persze az ölemben mind2 :lol: elöször volt éneklés meg játékféle ölemben végigülték aztán volt tánci na persze nem akartak :lol: deee sztem nagy haladás h nem orditottak h menjünk haza és mukk nélkül elvoltak idegenben gyerekek között majdnem 2 orát :shock: :lol: 300ft per fö kifizethetö áron van jöttek az ikerlányok is akik itt laknak nemmessze szoval szerintewm még megyünk aztán meglátjuk :lol:
Nyulasz: szerdán jöttök akkkor maszatolni? mert akkor szolnék a Csajnak
hétfön meg megnézzük a Tátikát kiváncsi vagyok
Timi: juj nem maradtál tul sokáig :oops: tök jo volt dumcsizni gyerekek nélkül :oops: :lol: mit néztetek végül?

babusok
Budapest

Babus: de jól hangzik a tánci! Szerintem jövőre mi is elindulunk ilyenekre, most még nem mernék. Vagy ez is olyan, mint a séta, csak neki kell indulni. :lol: Jó volt dumálni, majd legközelebb nem szervezek össze két programot, de most így jött ki jól.
:) Mozi: naná, hogy beültünk a horrorra! :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

ja táncihoz még a többség azért már ovis volt a játék is nekik valo volt mert az énekesnő kérdezgetett ök meg válaszoltak és közben énekelt enyémek még nem müködnek válaszolo modban :lol: szoval leginkább 4-6 éveseknek van ez kitalálva szerintem azért kiváncsi vagyok h rá lehet-e majd venni Csajokat h beálljunk táncizni :lol:

babusok
Budapest

Szisztok,

köszi Csajok, jól csinálom, jól csinálom, de ha nem látnak, akkor magamba zuhanok és bőgök. Most el kellett jönnöm a bölcsiből, de már átadásnál kezdte Míra, pedig előtte megegyeztünk, hogy nincs sírás, mert délre ott vagyok érte. Aztán már csak azt láttam az autóból, hogy megint ölben cipelik :cry: :cry: Én ebbe bele fogok halni :cry: Nem tudok semminek nekiállni, mert semmit nem tudok normálisan csinálni, állandóan körülöttük forognak a gondolataim, semmi nem képes elterelni, pedig azt hittem, vannak számomra teljes agykikapcsoló tevékenységek. De mégsem, úgy tűnik mindennek van határa.

Más: tegnap Emma 3 nap után megszülte a kakit. Hát hadd ne mondjam, milyen műsor volt. De sikerült. Bocs, a vulgárisságért, de egy felnőttnek is becsületére vált volna. Nem csoda, hogy szegény kis nő szenvedett. És ez így meg állandóan. Lassan nálunk is állandó vendég lesz a Leovolac, mert különben csak szenvedünk. Bár ki tudja, mert magától az érzéstől fél, azért ordít, ha ül a wc-n és ölel. Magyarán lehet, hogy ha naponta kellene neki menni, akkor naponta ez a műsor lenne? Akkor hagyom inkább a 3 napos etapokat, igazából az étvágyát, kedvét nem befolyásolja :oops:

Babus, köszi :wink: Ez a táncizás jó móka lehet, és nagy-nagy gratula a Csajoknak, fejlődnek ők is nyitottság terén. Nagy lépés lehetett ez nekik.

Timi, meg kell tudni, hány éves kortól mehetnek, és ha igen, akkor ne félj, max többet nem mész. Vesztenivaló nincsen. Mondókázós körben is boldogultál kettővel, nem?

törpilla812

Timi, én hétfő óta csak vacsizni tudok, annyira nem tudok lenyomni a torkomon semmi értelmeset nap közben az idegtől. Miután lefeküdtek itthon, még akkor sem :( Ez sajna kemény fogyókúra lesz. De ezt a fajtát nem kívánom Neked :(

törpilla812

Törpi: még egy darabig biztos azon fogsz pörögni, hogy vajon mit csinálnak, hogy boldogulnak, de hidd el, 1-2 hét múlva már te is fogsz tudni mást csinálni anélkül, hogy folyamatosan rágnád magad és Míra sem lesz ölben egész nap. Enni pedig KELL!
Szegény Emma, nagyon megszenved a kakival. :(
Mondókázáson még csak másztak és egyikőjüket átpasszoltam mindíg a csajszinak, aki tartotta. :wink: Úgyhogy még bátorságot gyűjtök és próbálom szófogadásra nevelni őket. Hát mit mondjak, nagy az ellenállás! :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Babus: itt a két űrhajós! :lol: Kicsit nagy, de jó lesz!
Kép

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

jaj de cukiiik ;) sztem simán jo lesz a csizma ugyis magasitja majd Öket :):):)

babusok
Budapest

Törpi: lehet jo lenne egy "kurát" (1 hét napi 2-3x persze ahogy látod h mennyire hajtja meg nálunk meghajtásrol szo sem volt ekkora adagtol) benyomni a laevolacbol hátha beáll...meg a paraffin olajat probáld ki reggel egy teáskanálnyit

babusok
Budapest

Babus: Hanga le sem akarta venni, sírva fakadt, amikor kihámoztam belőle, gyorsan el kellett dugnom, különben még aludni is ebben mentek volna. :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Na akkor nézek gumicsizmákat.
Ezt ismeri vki? Így horribilis az ára, de azt írja, 3x addig jó, mint egy hagyományos, és télen is. Hm...
http://www.liliputi.hu/index.php?m=prod ... L&catId=36

Timi, ezek téli overallok? Mennyire melegek? És hol vetted, mennyiért, stb. ;) Nagyon édesek benne.
Kilóban is látszik a hízás? Mert ha csak a nadrágok lettek szűkek, az még nem olyan vészes, az szinte pillanatok alatt visszamegy. És ezt mindkét irányban megtapasztaltam már....

Zsófi, hány cm-k a tieid??? :shock:
Jaj, sebet sajnálom, jóvágású, :lol: :lol:

Törpikém, annyira sajnálom, hogy így kikészít a bölcsi (jaj, látom, hogy az én sorsom is ez lesz... :( )

Nyulasz, Balázs igazi nagyfiú már! És fütyi is rendben lesz, az a lényeg! :)

Na mára ennyire futotta, ne írjatok túl sokat, mert holnapra megint lemaradok... :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Nyulaszkám, köszönöm a linket! :D

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana: tél overálok és brutálisan melegek, szerintem 1 body+ harisnya elég lesz alá. Babustól vettem. :wink:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?