Jó reggelt!
Kukac rendben volt,persze még tornáztatni kell,mert nem jön teljesen hátra,Balázs kivételesen nagyon ügyes volt,mikor bementünk köszönt,hogy szia,aztán szó nélkül tűrt mindent.Meg is lepődtem.
Kipróbáltam a popsikrém nélküliséget,tegnapelött délután nem kentem,aztán amíg Balázsnak vágtam este a haját Nono bekakilt,kb 15 percet volt úgy,aztán már nagyon mondogatta,ujuj,csíp,au csíp,és fürdés közben is meg utána is.Aztán tegnap délután megint kipróbáltuk,már 20 perc múlva,talán az első pisinél jött,hogy csíp,majd abbamaradt,aztán már este is kezdte,de még fürdés után is.Asszem én maradok a popsikrémnél,mi boraxost használunk,gyógyszertári kikevert.
Törpi,szegénykém.Nagyon nehéz lehet látni,de hogy Emma meg ilyen jól viseli,nagyon ügyes!!!Reméljük Míra is hamar rájön,vagy Emmát látva elfogadja,hogy nem vagyott,de mindennap mész érte.
Sógornőm az ocsillicoccinum(bocs ha rosszul írtam) amit adott az ovikezdéskor a gyerekeknek,asszem az is van megelőzésre.
Babus,nagyon jó lehetett a maszatklub
Jövőhét itt a klauzálban?Milye ruhában mentetek?Vagy vittél váltót?
Kisbarátnőnk a játszóról a Lili,nem tudom emlékszel-e rá.Itt volt egyik délután játszani.
Timi
Noémi már megtanulta,hogy felül le kell fogni a gurigát,és úgy tépni,Balázs viszont még lerántja az egészet
Foghatod a kezem
de akkor nézünk más filmet,nekem amúgy tetszettek az előző részei,nem az a klasszikus horror.Apa mondta,hogy ő biztos nem nézné meg.Mondom a verdákat is adják 3D-ben,erre megkaptam,hogy a végletek embere vagyok
Móni,én elvileg akkor adom a cebiont,ha betegek,de gyakorlatilag el szoktam felejteni
Meggyógyultatok?
Rana,én vettem esőruhát tavasszal,párszor volt csak rajtuk,de nagy szélben is jó volt,viszont csizmát akkor nem vettem,de most fogok.Még jó a tavaszi ruha,nadrág kantáros,így állítható,kabát meg amúgy is nagy volt.Végülis eső után is jó,nem csak esőben,és mehetnek a vizes fűben,meg tócsákban.
küldök g-mailes elérhetőséget.