Új privát üzeneted érkezett!

Köszi Emese!

Nekünk azzal nincs gond. Viszont azért szeretném, ha látná fogorvos néha, mert neki nagyon kell vminek fájni, hogy megmondja. inkább tűri, csak nehogy gyógyszert kapjon.
Jó gyerekfogorvost is tudsz?

Köszi: Kriszta
pamacs

Sziasztok!

Egy gyors bejelentkezés: elromlott a gépünk, most nem is a miénkről írok. Újak kellett venni és nem jó még. Ráadásul én is orvoshoz járkálok, most ideggyógyászatra. Majd holnap kiderül mi is van tulakdonképpen.....Szóval csak jeleztem, hogy még megvagyok, de rossz gép mellett nem tudok írni nektek....

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok Kedveskéim! Mindenkinek boldog szülinapot és névnapot kívánok, aki mostanság ünnepelt. Elnézést, hogy eltűntem egy kis időre, ez nálam akkor fordul elő, ha betegség áll fennKép SAjnos beleestem egy komoly influba, remélem a baba nem érezte meg... Nyugtassatok meg! Plíz! Olyan antibiotikumot kaptam, amit kismamák is szedhetnek, de diétás kajára fogtak (pirítós fokhagymával-még most is érzem magamon), szóval bízom benne, hogy a pindurka idebenn jól van. Szerintetek mit érezhetnek meg a pocaklakók egy ilyen betegségből, ugye nem lesz bajuk? Más. Én is felhívtam a 4D-seket, december 22-re megyek, akkor leszek 21 hetes, úgy gondoltam, megpróbálom addig eltitkolni a párom elől és meglepem szenteste a dvd-velKép Az áráról annyit hogy valóban húzós egy kicsit, de mire összekapom magam, hogy elutazzam Pestre, vagy Debrecenbe az utiköltséggel együtt szinte nincs is különbség. Eddig csak telcsin beszéltem velük, de nagyon készségesek voltak, és hasznos infókkal láttak el. Remélem Ti jól vagytok és készültök az ünnepekre. Én már karácsonyi lázban égek, lehet, hogy ez az érzelmi túlfűtöttségemnek köszönhető mert ezer éve nem vártam ennyire az ünnepeketKép) Puszi mindenkinek!

Sylke
sylke

Sziasztok!
Az unokatesóm volt a 6 éves gyerkőcével fogdokinál! Neki már keményen tömni kellett! A legújabb divat, hogy színes anyaggal tömik be a tejfogakat!
Azt nem tudom ,hogy mikor érdemes elvinni, de azt tudom, hogy a normálfogak kibnövése után kell elmenni egy olyan kezelésre amin egy védőréteggel vonják be a gyerekek fogát!

Sylke!
Legközelebb homeopátia és akkor nem kell izgulni!!!
Van belőle inmunerősítő is!
Szép karácsonyi ajándéka lesz a párodnak!

Nálunk is most lesz az igazi családi ünnep! Bencus mostmár érti a "karácsony" hangulatát! És ez olyan jó!

További jó pihenést!
k
kriszta13

Sylke!
Annyit azért még elmondok a 4D-ről mert kimaradt,hogy a DVD lemez amit adnak plusszos de nem tudom pontosan,hogy mit jelent , a mi DVD-nk nem játsza le.Szerintem jobb kazettát kérni, de ha gondolod érdemes a férjedet titokban kifaggatni erről a plusszos témáról addig is.
Üdv:Zita
szzita

Halihó!

Köszi a tanácsokat mindkét témábanKép Kriszta: homeopátiás készítményt kaptam, a neve abszolút kimondhatatlan számomra, eddig még nem találkoztam vele: oscillu.... akármiKép jót tett, klassz kis édességKép) Zita: a dvd lejátszónk lejátsza a pluszos és a mínuszos dvd filmeket is, remélem így nem lesz gond. Azért köszönöm a figyelmeztetést.Kép Puszi nektek, vigyázzatok magatokra!
Sylke
sylke

Sziasztok!

Túl vagyunk a heti első NST-n, szerencsére jó lett. A szombati is jó volt, de az uh-n csak az áramlást nézte meg a doki, semmi mást. Se egy súlybecslés, semmi. A férjem szerint ez már felesleges, úgyis nemsokára megtudjuk, hogy mekkora.Kép

Ditta, azért voltunk szombaton, mert az orvosom akkor volt ügyeletes.Kép

Bea, a Tescoban lévő gyógyszertárban is árulnak homeopátiás készítményeket. Elárulod Te mit fogsz szedni?

Kriszta, nem mondom, hogy egyáltalán nem hiszek a feng-shuiban. Gyorsan meg is néztem azt a koszorút, de nincs rajta száraz virág, vesszőből van fonva, az igaz, de művirágok vannak rajta, úgyhogy talán maradhat.Kép

Pamacs, köszi az érdeklődést, jól vagyunk és még egyben.Kép Bár kedd-szerdára csapadékot mondanak, lehet, hogy lesz valami. A dokim szerint ha esik az eső, több kismama megy be, hogy elfolyt a magzatvize.Kép Elvileg még pont egy hét van hátra.

Koda, remélem jókkal fognak biztatni az orvosnál. A gép miatt Kép.

És még nem is írtam a nagy újságot! Pénteken megérkeztek a lámpák, amiket tegnap fel is tettünk.KépKép Úgyhogy most már nem lehet kifogása a bébinek.

Puszi, Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Kriszta!Te kis kíváncsi! Kép

Mail ment!

Melinda
adnilem

Sziasztok!

Nálunk is gépmentes napok voltak. Újratelepítés, egy pár hardverelem csere.Kép Ráfért.Kép
Aztán tegnap András és Katalin nap. Az nem igazán fért rámKép, de muszáj volt. Jól sikerült minden, kaja fincsi volt, túlvagyok rajta.Kép

Neva!
Esküszöm nem láttalak és hallottalak. Annyira sajnálom, hogy nem voltál erélyesebb, ugyanis a 3 lányommal voltam, legalább Anitát is megismerted volna személyesen.

K.

KépKép

KépKép
kata007

Melinda!
Gáz van!
Nem jött át egyik címemre sem!
Egyre nagyobb a lyuk az oldalamon!!!!

k
kriszta13

Kata007!

Láttam a lányokat is és épp kóstolón voltatokKép
Ismersz, nem vagyok valami erélyes és hangos.
neva

Sziasztok!
Dodus én a másik tropikban olvastam erről a szerről.Állitólag szülésnél segit hogy jobban gyorsabban táguljunk,ja és persze szülésznő ajánlotta.Hát megprobálom hátha jo lesz,nem olyan drága.A neve:CAULOPPHYLLUM D12 Ez nem volt ott a gyógyszertárba de kaptam egy könyvecskét,apa ott dolgozott és elkérte nekem Kép,Amely szerint a végén a jelzések a higitást jelentik.Amit nekünk szedni kellene az ez lett CHALOPHYLLUM CH9.Én megprobálom rossz nem lehet .Ha veszel esetleg majd leirom hogy hogy kell szedni.
pusz bea

bea
beatron

Kriszta Drága!

Meg késve, de törve nem, a lista leszállítva.

Millió puszi :Magdi
lilien_csenge

DVD: van -R és +R. A +t nem minden dvd játssza le. Zita, ha nem tudod megoldani, mi szívesen átírjuk Neked -osra.

Sylke: minden Ok lesz. a meglepi ötletes, bár én nem bírnám ki.

Dodus: az én csajomnak bármi jöhetett, 41. hétig ki sem moccant. akkor meg az tett be,hogy kiderült műteni kell a Bátyusát. Kép
Biztos jól érzi magát. meleg van, kajcsi megy, Anya 1 mp-re sem hagyhatja egyedül.
pamacs

Neva!
Igen, tényleg voltunk ott.Kép
Vettünk is olyan zöldséget, mert valami isteni finom volt.Kép
Pedig lehettél volna erélyesebb. Sajnálom.Kép

Dodus!
Szorítok!Kép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Dodus!

Örülök a lámpának! Kép
Már nagyon izgulok...mintha én szülnék.Fájásaim ugyan nincsenek, mert nem tudom milyen azKép
neva

Sziasztok!

Egy jó gyerek orr, fül, gégészt keresek.
Olyat, ahová lehet bejelentkezni, és érti a dolgát.
Tudnátok segíteni??

Köszi elQre is :Melinda
adnilem

Melinda!

Nekem nagyon jó ismerősöm Dr. Kispál Erzsébet. Ő fent rendel a Vitonba a Városháztérnél.
Idős de tapasztalt szakember. Anita is hozzá hordja a fiúkat. Őt is leinformálhatod.

Magdi
lilien_csenge

Sziasztok!

Régen voltam már Nálatok, egyáltalán nincs időm semmire, de nem panaszkodni jöttem.

Itt ül Beni az ölembe, együtt írjuk ezt a pár sort, ő is ütögeti a billéntyűzetet.

Megint a segítségetekre lenne szükségemű:
Beni három napja nem kakált, kamillát itattam vele,de egyesek szerint még rosszat is tettem vele, mert lelutítja, az amúgy is lusta bélbolyhokat. Egy szó, mint szá a kamilla nem használt. Emese mondott egy szirupot, azt megvettem és be is adtam még délelőtt, de azóta sincs semmi, szegénykém meg itt szenved. Adtam neki ősilevet is (hipp), de az sem produkált még semmit, éjszaka sem aludtunk, masszírotam, ölembe hordozgattam stb. Tud valaki még valami csopdaszert?

Bébiételek: ki mit használ? Szerintetek melyik jó? Hipp, kecskeméti, nestlé?

Nem tudna valaki egy jó éttermet, ahonnan viszonylag jó áron lehet kajáért menni, és jól is főznek? Egyszerűen nincs időm főzni.

Na mwegyek, mert Benike megint szenved, megpróbálok még este jönni.

Sziasztok

Zsuzsa
nzsuzsa

Zsuzsa!

Én glicerines kúpot használtam lletve lázmérőzés.
Ezt már nézted:www.babanet.hu/faq/gasztro10.php illetve /www.ehalo.hu/index.nfo?tPath=/betegsegek/gyacs/constipation&article_id=60382&lar ticle=67753

Remélem tudtam segíteni.

Puszi MAgdi
lilien_csenge

Sziasztok!
Nektem sem nyitja meg mindig a babanetet?

Magdi Drága!
Ismtételten KÖSZÖNÖM!!!!

Betti!
Sikerült venni?
Hol vagy?
Képzeld ma már visszahallottam, hogy olvasták a szórólapot! Köszi! A Ti ovitoknál történt!

K
kriszta13

Sziasztok!

Zsuzsa!
Mint baromi székrekedős anyuka írok neked. Dórinál sokszor heti egy kaki van.Kép
Mindig is székrekedős volt.
Elvileg ha nincs semmi baja és még szopik nem kell vele foglalkozni. Azt veszem ki a szavaidból, hogy őt viszont zavarja.
Amit Magdi javasolt, kimondottan csak "tűzoltásra" javaslom mert nagyon hamar hozzá tud szokni a gyerek, aztán kórház is lehet a vége.
Mivel még csak négy hónaposak vagytok, sajnos nem sokmindent adhatsz neki.
A szirup az nem Levolac vagy Duphalac? Akkor igazán hatásos ha reggel éhgyomorra adol neki (ha lehet 4 hónapos babának). Kb. 1 dl vízben vagy tejben. Fontos, hogy éhgyomorra! Nem szopi vagy tápszer után.
Ami még hajt és ő is eheti: paradicsom (turmixolva), vagy lé, meggylé, szilva, narancs. Ilyeneket bébiitalban is kapsz, de szerintem hatásosabb ha te csinálod a paradicsom, vagy narancslevet.
Kerüljétek az almát és a banánt, DE NAGYON!!!!!

Bébiételben nekünk a Nestlé jött be, és Kecskemétiből a paradicsomos burgonya. A többit és a Hipp-et nem tudtam beletukmálni.Kép
Ezt persze gyereke válogatja. Nektek lehet, hogy a Hipp jön majd be.Kép

Ha van még kérdésed írj nyugodtan.

K.

KépKép

KépKép
kata007

Zsuzsa!
A Laevolac-ból még holnap reggel is adj be Beninek egy kis kanállal, és ha délig nincs eredménye, próbálkozz a szilvával az a leghatékonyabb gyümölcs erre.
Egy jó érett (lucskos szilvát hámozz meg, és jól törd össze villával, kis csipetekben adagold neki - már ha kapsz ilyenkor szilvát, ha nem jó a szilvalé is).
Nekem bébiételben a Mildi-k váltak be, olcsóbbak is mint a Nestle, vagy a HIPP, de azért Ádinak nagyon sokáig a HIPP-es Finomfőzelék volt a kedvence (teljesen mintha húsleves zöldségeit ennéd, szerintem is nagyon finom).
Székrekedéses gyereknél az alábbi kaják nem javasoltak, mert székletmegkötő hatásuk van:
banán, alma, rizs, burgonya, kukorica.
Jók viszont:
szilva, körte, barack, narancs, paradicsom (de csak mérsékelten, mert ezek nagy hascsikarást, hasfájást is okozhatnak).

Üdv:Emese

Üdv: Emese
mse173

Sziasztok!

Emese
Mégegyszer köszi és bocsi, hogy zavartalak, de már annyira kétségbe voltam esve, hogy nem tudok semmit segíteni a picikémen, hogy gyorsan hívtalak.

Kata, Magdi
Nektek is köszönöm a gyors segítséget. Beni már nem szopik, csak tápszert kap és most írtak fel vaníliás tejpépet. Az őszibaracklevet imádja, viszont reszeltem neki almát, de akkor ezt nem fogom neki adni, mert lehet, hogy csak rosszat teszek vele. Amúgy fél háromkor megérkezett a széklet, de szegénykém vörösre nyomta magát és rettentően kemény volt. Tegnap még a négy hónapos oltás is hozzá jött, úgyhogy lázasodtunk rendesen.

Ételkihordással kapcsolatban nincs senkinek tapasztalata?

Dodus
Megnéztem a gyerekszobátokat és nagyon-nagyon tetszett. Hogyan viseled az utolsó napokat? Ugye Te is nagyon izgulsz és várod már, hogy milyen is lesz a Babóka, kire fog hasonlítani stb.

Mégegyszer nagyon köszönöm Nektek.

Jó éjszakát!

Zsuzsa
nzsuzsa

Jaj lefelejtettem majdnem: lehet már négyhónapos babának forralt babavizet adni?

zsuzsa
nzsuzsa

Zsuzsa: lázmérő mindig bejött. De cseréljünk 1 napra. Kép Aletta van olyan, hogy 9-től délig lerendez 5-6 pelust.
Bébipapik: ez is az is jó. Fiamnál így volt: Sütőtök csak Hipp-ből. Körte a Nestletől és a Mildinek is vannak jók. A kiscsajnak meg csak cici, cici, cici. és említettem, hogy még a cicit is szereti Kép
Víz: úgy tudom igen.
És nálam a banán a legjobb hashajtó. még szülés után is bejött.

Ételes dolog engem is érdekelne.
pamacs

Zsuzsa!
Forralt babavíz (Óbudai vagy Humana) születésüktől kezdve adható, én az instant babateákat is azzal készítettem (4 hónapos kortól nagyon finomakat lehet venni, Ádi imádta a HIPP 7 gyógynövényes Gyermeketáját, még most is azt adom neki).
A kaja kihordás engem is nagyon érdekelne, én a Hermann Gimiben próbálkoztam, de betelt a létszámuk.

Emese

mse173

Sziasztok!

Két napig egyáltalán nem tudtam megnyitni a BN-et, nem tudom mi lehetett a baj.
Mindenkinek köszönöm szépen az érdeklődést, dicséretet, hozzászólást. Lóránt még nem akar jönni, fájások sem igazán vannak, én meg tök jól érzem magam.Kép
A székrekedéses és vizes hozzászólásokat szépen lementem magamnak, jól jöhetnek majd.Kép

Bea, én is ezt a homeot szedem.Kép

Zsuzsa, Pamacs, Emese! A férjemék a munkahelyükre az Ebédfutártól hordatják a kaját és mindannyian meg vannak vele elégedve. Nézzétek meg a www.ebedfutar-miskolc.hu honlapot, ott van a menü és az árak is. Kihordós!

Melinda, Isten éltessen sokáig, boldog névnapot kívánok!Kép

Puszi, Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

SZiasztok!

Adnilem, Dodus!
Nagyon boldog névnapot kívánok Nektek!

Dodus!
Babaszoba nagyon bájos. Most már kíváncsivá tettetek milyenek is azok a lámpák.Kép

Zsuzsa!
Én úgy hallottam, hogy tápszeres babáknál ritkább lehet a széklet.
Babán: az épp', hogy sárga megfogja a hasat, de ami már barnás, érettebb az inkább hashajtó hatású. Ez saját tapasztalat, ilyen pici gyerkőcnél, még nem próbáltam, de hátha...
Bébiétel: nekem a lányok a paradicsomos dolgokat ették meg a Kecskemétitől és a Nestlétől. A Mildi darabosabb és az nem igazán jött be náluk. A Hipp-et nem próbáltuk.
Ételkihordás: Én a Hermannból hordom, de mint látom Emese Írta, betelt. Kacajkának házhoz szállítja egy cég, mélben kérdzzetek rá tőle, milyen, esetleg egy hetit érdemes kipróbálni. Esetleg a Lánykoliból, vagy a Bíróságtól, vagy a 4-es ál.suliból nem lehet hordani? Úgy látom ezek vannak a lakhelyhez közel.

Gyöngyöske
gyöngyöske

Dodus! Adnilem!Kép

Boldog névnapot kívánok!
neva

Kedves Névnaposok!
Isten éltesse a Máriáka és Vivient!
Kép
Emese

mse173

Jaj, az előbb lemaradt, de Cat Vivienjének is boldog névnapot kívánok!Kép

Köszönöm a köszöntéseket! Aranyosak vagytok.Kép

Bea! Leírnád, hogy hogy kell szedni ezt a homeos bogyót? Mert én kétféle leírást is találtam, az egyik szerint szedem, de ki tudja, hogy úgy jó-e? Jöhet magánba is!

D.

Dodus
Kép
Kép
dodus

Melindák, Vivien!

Kép

Dodus, látom, még egyben, és minden oké! Egyébként én sem tudtam megnyitni a BN-t, és tisztára beijedtem, mi lesz, ha megszülsz, és nem értesülök róla időben!Kép

Lányok, gyerkőcök már várják a Mikulást? Nálunk már nagy az izgalom, az oviba holnap megy, ide meg délután! Bulizunk, mert a kicsinek is holnap ünnepeljük a szülinapját, nekem is szülinapomat, plusz a tesóm névnapját, aki szintén Melinda! Úgyhogy fogyókúra felfüggesztve!
Fotókkal majd jövök!

Addig is, jó várakozást!
Kép

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!

Cat!
Viviennek nagyon boldog névnapot kívánok!

Ditta!
A lányok várják a Mikulást, de készítettem nekik adventi naptárat is, így karácsonyig minden nap rejt valami meglepit a zsákocska.

Gyöngyöske
gyöngyöske

Sziasztok!
Dodus!
A bogyo szedése:
3 nap 3x5 szem
3 nap 2x5 szem
5 nap 1x5 szem
2 nap szünet
5 nap 1x5 szem
2 nap szünet
és megint 5 nap 1x5 szem és igy tovább.
Igaz ugy olvastam hogy 3-4 héttel a szülés előtt kell elkezdeni.
Hát én már lehet hogy nem jutok el megvenni.
Tegnap óta jósló fájásaim vannak,ma voltam nst-n a méhtevékenység nagy volt.Erre doki bácsi mondta megvizsgál,1 ujnyira ki vagyok nyitva.Azt mondta hamarabb meglesz a kicsilány.Ráadásul mostmár ráirta a papirra is hogy nagyon nagy a baba,de azt mondta majd meglátjuk hogy tágulok.Szoval nincs sok hátra,bár már bevallom én örülnék ha megszületne.
pusz bea

bea
beatron

Bea!
Hűha.....!
Akkor mindent bele! A gyerek mérete ,miatt ne aggódj, nekem is végig azt mondták, hogy nagy lesz Ádi, de "csak" 3600 grmmal született.

Emese

mse173

A névnapi jókívánságokat köszönöm szépen.

Dodus, Vivien!
Boldog névnapot!
Kép

Melinda
adnilem

Halihó!

Bea, köszi, hogy leírtad. Még annyi, hogy előtte-utána mennyi időt kell hagyni az evés-ivással? Mert én már hallottam 10 percet, 30 percet, 60 percet. Én 1*5-öt szedek, és inkább sok időt hagyok előtte is, utána is.Kép Úgy látom be fogsz előzni minket rendesen, icipicit irigykedem arra az 1 ujjnyira.Kép Ügyes légy, szorítunk Neked nagyon!

Puszi, Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Sziasztok!
Köszi a biztatást!
Én ugy tudom hogy 30 percet.Ja meg nem lehet mentolosat enni inni előtte és utána 1 órával.Pl fogat mosni sem.Hát majd meglátjuk mikor is akar kibujni Bianka Kép De szerintem nektek sincs sok hátra.Mikorra is vagy kiirva? 6-ra vagy valahogy igy nem?Az meg már nem sok Kép
Na megyek feküdni egy kicsit Kép
pusz bea

bea
beatron

Sziasztok!
Utólag és előre is Isten éltessen mindenkit!
Kép
Kicsit el vagyok havazva!
Most jutottam ide, de alig bírok ébren maradni!
Tegnap este voltunk szórólapozni! Remélem néhány lapot ott hagytak mert amiket láttam "jó" emberek letépték!

Homeopátia: a fogmosásá is megoldható a hom. fogkrémmel, ami még fontos, de ezt a patikában is elmondják, hogy nem érintkezhet a kezeddel és fémmel ,üveggel, csak műanyaggal;a Bence által is , napjában 150000* feltett "MIÉRT" kérdésre a hom. leírásokban találjátok a választKép; a szer. ezek a bogyók általában adagolófejjel ellátot tubusban vannak, de pl. az inmunerősítő occ...-n, soha nem fogom megtanulni a nevétKép, nincs.

Dodus!
Hamarosan egy csoda születik! Olyan jó!
Pihenj amennyit csak tudsz! Konceentrálj Pocaklakóra!!!
Olyan jó, most Nektek!!!
Kórházi tanács: nem tudom, hogy milyen temperamentumu vagy, de állj a sarkadra és ne hagyd, hogy betegként kezeljenek!!! Légy kemény és határozott!!! Nem jó a cukrosvíz és a tápszer! a TE cicid a legjobb! És Te fogsz a világon a legjobban szoptatni!!! Rá fogtok mind a ketten jönni, hogy kinek mi a jó és hogyan jön a legtöbb tejcsi!!!Nyugi!
Ja! Ha jönnek a könnyek, mert azok ilyenkor csak úgy jönnek, engedd őket ki! NAgyon fontos! Bárhol és bármikor ki akarsz fakadni, elő akarnak jönni az érzéseid: fakadj ki, engedd ki! Sok-sok dologt megelőzöl ezzel!
Ugye anyukatársaim!
Hamarosan egy anyucival többen leszünk!
Ez olyan jó!Kép
Dodus! Tudod mi lesz a legfurcsább, hogy nem a Te nevedet fogják mondani, hanem a babád anyukája!Kép
És akkor már visszavonhatatlanul ÉDESANYA leszel!!!!Kép))))
Még ha nem is fogod érezni!

Millió pusza mindenkinek!
k

U.i.: Nálunk is megy már a Mikulás láz. Ma voltunk egy iskolai Mikin. MEg voltunk szeppenve! Majd vasárnap kiderül!
Adventváró fát és gurugákból készítettem! Tök jó lett!
Húúúúúúúú, nagyképűen hangzott!
kriszta13

Sziasztok!

Dodus, Melinda, Vivien!

Kép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Hozom a formámat, nem?
Most vettem észre, hogy Boldog új évet kívántam!

Kérlek nézzétek el nekem!
A szándék a fontos, nem????

Úgy örültem, hogy van egy Micimackós képem és már csatolni is tudok!!!
k
kriszta13

Sziasztok!
Bekukkantottam ide is. Nagyon tetszik ez a hely, mert a tobbi forumban nagyon taplo, uninteligens emberek ocsaroljak egymast. Meglatszik hogy itt anyukak vannak.
Ne haragudjatok, amiert elohozom a dolgot, de bizom benne hogy valaki tud nekem segiteni. Ezert minden kovet megmozgatok.
Szoval januarra varom a gyerkocot. Sajna a legtobbi 5 evben nem voltam ilyen melyponton anyagilag. Ilyen az elet, sajna. Szoval a lenyeg: babakocsit keresek. Van egy szinte teljesen uj fenykepezom (nem digit), ami 65000Ft a Tescoba(Nyiregyibe lattam). Ajandekba kaptam, es mivel nekem van egy masik ezt egyszer hasznaltam. Van hozza taska, egy 40 kockas film, 2 potelem.Mivel jon a Karacsony abban remenykedem hogy valakinek jol jonne a fa ala. Csere, vagy megvetel, nekem mindegy, a lenyeg hogy most babakocsira van szuksegem. Nagyon remelem hogy nem fogtok haragudni ram, amiert ide is irtam ez ugyben, de remenykedek, hogy valaki felfigyel. Segitsetek ha tudtok legyszives! A "keres-kinal"-ba tettem fel kepeket rola, de ha erdekel valakit, irjon az enikotot@mailbox.hu-ra, ott "megbeszelhetjuk", kuldhetek meg kepet, leirast. Megegyszer bocsi hogy titeket zavartalak ezzel!
Sziasztok!
kteniko

Sziasztok!

Kriszta, tegnap láttalak, olvastalak az újságban.Kép A boldog új év is eljön egyszer (reméljükKép), meg tényleg a szándék a fontos. Én észre sem vettem, hogy mi van a szalagon.KépKép

Kteniko, sajnálom, hogy ilyen helyzetben vagy. Nekünk már van fényképezőnk, de hátha valaki másnak pont az kell majd. Sok sikert! És örömteli babázást!Kép

Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Úgy tűnik, mintha nagyon ráérnék, pedig nem.Kép

Ditta, láttam az új fotókat! Nagyon jól nézel ki rajtuk! Attila tortája klassz volt. És úgy láttam, egyforma függönyünk van.Kép (A miénk barna-szürke színű, a Tiétek?) Függönyvasalásban ezek szerint sorstársak vagyunk.

Na megyek takarítok tovább.

D.

Dodus
Kép
Kép
dodus

Koszi Dodus! En is ebbe bizok, s egyelore varok. Remelem a gyerkoc sem siet nagyon, s akkor meg van kb 6 hetem, hogy megoldjam.
kteniko

Sziasztok!

Dodus, te nagyon ügyes vagy, hogy már rátaláltál a fotókra, pedig még most akartam írni, hogy hol találhatók. Szóval itt:

http://babanet.hu/album/main.php?album=4116

Köszi a dicséretet! Hogy a szavaiddal éljek, én is nemrég voltam rőzse-igazításon!Kép
És nyugtáztam, hogy még mindig egyben! Már úgy izgulok! Szüléssztorit várok, már most közlöm! Mert te is a megyeiben fogsz szülni, és azokat jobban figyelemmel kisérem!Kép
Ja, függöny! Ezt egy pár napja varrattam, hát nem tudtam, hogy ilyen nehéz vasalni...Kép De azért nagyon szép! Szerintem kék-barna!

Még a bulira visszatérve, jól sikerült, Veronika kirakta a cipőt az ablakba, és anyuék, mi is oda vittük az ajándékot, és csengetéskor kinézett az ablakon, látta, hogy a Mikulás már lerakta a cuccot! Olyan jó, hogy még így hisz benne!
Az egyik újságban láttam egy nagyon jó karácsonyi receptet, és gondoltam, főpróbaként megsütöm, ilyen lett:
Kép

Hivatalos neve diós rudacskák fehér- és tejcsokiba mártva. Nem akarom magamat dicsérni, de nagy sikert aratott! Ha valakit érdekel a recept, szivesen bepötyögöm!

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Nagyon jól néz ki a sütid! Leirnád, hogy kell elkésziteni? Köszi.
Csütörtökön megyünk 3dre, ha a dokinak is jó az időpont. 29 hetesek leszünk és még nem tudjuk a baba nemét. Reméljük nem lesz szégyenlős és elárulja végre a titkát.
ELkészült a babaszoba is. Márcsak a függönyt kell megvarrni, de azt anyukám fogja.

Kép

KépKép
búzaszem

Sziasztok!Kép

Mivel én úgy emlékszem, hogy mind jó kislányok, kisfiuk voltatok az elmúlt évben, így küldöm hozzátok is a Mikulást. Tőlünk most ment el.
Kép

Mindenkinek további szép napot
Kép

marika

Marika, köszi!

Kép

Kép

Kép
ditta76

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X