Sziasztok!
Utólag és előre is Isten éltessen mindenkit!
Kicsit el vagyok havazva!
Most jutottam ide, de alig bírok ébren maradni!
Tegnap este voltunk szórólapozni! Remélem néhány lapot ott hagytak mert amiket láttam "jó" emberek letépték!
Homeopátia: a fogmosásá is megoldható a hom. fogkrémmel, ami még fontos, de ezt a patikában is elmondják, hogy nem érintkezhet a kezeddel és fémmel ,üveggel, csak műanyaggal;a Bence által is , napjában 150000* feltett "MIÉRT" kérdésre a hom. leírásokban találjátok a választ
; a szer. ezek a bogyók általában adagolófejjel ellátot tubusban vannak, de pl. az inmunerősítő occ...-n, soha nem fogom megtanulni a nevét
, nincs.
Dodus!
Hamarosan egy csoda születik! Olyan jó!
Pihenj amennyit csak tudsz! Konceentrálj Pocaklakóra!!!
Olyan jó, most Nektek!!!
Kórházi tanács: nem tudom, hogy milyen temperamentumu vagy, de állj a sarkadra és ne hagyd, hogy betegként kezeljenek!!! Légy kemény és határozott!!! Nem jó a cukrosvíz és a tápszer! a TE cicid a legjobb! És Te fogsz a világon a legjobban szoptatni!!! Rá fogtok mind a ketten jönni, hogy kinek mi a jó és hogyan jön a legtöbb tejcsi!!!Nyugi!
Ja! Ha jönnek a könnyek, mert azok ilyenkor csak úgy jönnek, engedd őket ki! NAgyon fontos! Bárhol és bármikor ki akarsz fakadni, elő akarnak jönni az érzéseid: fakadj ki, engedd ki! Sok-sok dologt megelőzöl ezzel!
Ugye anyukatársaim!
Hamarosan egy anyucival többen leszünk!
Ez olyan jó!
Dodus! Tudod mi lesz a legfurcsább, hogy nem a Te nevedet fogják mondani, hanem a babád anyukája!
És akkor már visszavonhatatlanul ÉDESANYA leszel!!!!
))))
Még ha nem is fogod érezni!
Millió pusza mindenkinek!
k
U.i.: Nálunk is megy már a Mikulás láz. Ma voltunk egy iskolai Mikin. MEg voltunk szeppenve! Majd vasárnap kiderül!
Adventváró fát és gurugákból készítettem! Tök jó lett!
Húúúúúúúú, nagyképűen hangzott!