Sziasztok! Már meg is jártam a hadak útját, megint szereztem kisruhákat, most az Aura által felfedezett turiból , csak az a rossz, hogy nem merek nagyonkislányos meg kisfiús rucikat venni, és így egy csomó szépet ott kellett hagynom
De azért egy kis hosszúujjú rózsaszínvirágos pólóval kivételt tettem, MUSZÁJ volt elhozni, főleg 300 pénzért
Legfeljebb lepasszolom Aurának
Noémi, remélem ma már kicsit jobban vagy! Meg Esztyx, remélem neked meg nem komoly a betegség. Bár a láznak burokrepesztő hatása is lehet
Bár az nem jó mégsem, mert a babának is árt a pici szívének, meg minden...
Roma témában én annyit mondanék (mert ugye nem lehet, hogy ne szóljak bele én is
) hogy szerintem vannak jó emberek, olyanok, akiktől félek, és rosszak. És nekem az az "elméletem", hogy cigánynak lenni egy életmód, életvitel, stílus. És tökmindegy, hogy valakinek milyen színű a bőre. És igyekszem tiszteletben tartani, hogy most kitalálták, hogy ők romák... Amit nem érek igazán, mert szerintem semmivel sem kevésbé pejoratív, és attól még hogy valaki nem roma származású nekem még lehet cigány...
Aura, szerintem az ijedezés nem feltétlen árt, ha az ember közben jól is érzi magát. Már mondjuk abból indulok ki, hogy a barátnőm gyakran szokta mesélni, hogy az anyukája onnantól fogva, hogy megtudta, hogy ő fog születni, folyton moziba járt, merhtogy majd nem teheti meg, és minden Hitchcock filmet megnézett (remélem jól írtam szegény nevét...) És barátném most lett jogászdoktor, 3 nyelven beszél felsőfokon, talpraesett, egyedül pasiproblémái szoktak lenni, de az kinek nincs?
Ja, és nagyon szeret aludni
Tényleg, nem tud valaki állást egy ilyen kvalitásokkal rendelkező fiatal hölgynek ? Szegény munkát keres, nem feltétlen akar lenni jogász, igazándiból bármit szívesen csinálna
Katinka! Nagyon drága vagy!
Ölelés érte!
És jó, hogy nem szültél a nagy idegeskedésben. Azért tök jó, hogy ennyien vagytok már a finishben... Egyébként minden szülni akarónak nagyon drukkolok. Bár Katinka meg Csilla még egészen türelmesen...
és bocsánat érte, de még mindig Esztyx-nek drukkolok a legjobban, valami miatt muszáj kivételeznem vele...
Remélem nem bántok meg vele senkit! Mindig várom, hogy mikor jön már sms vagy olvasom itt, hogy akkor most már királyság van
Dia, nem sok újat írtál, így elég nehéz reagálni rád...
De azért ha leírom a neved, az már jólesik?
Tuti, hogy volt még valami, de elfelejtettem. Na, mindegy. Olvasok egy kicsit, aztán próbálok szunyálni is, elég korán keltem ahhoz képest, mint mostanság szoktam, és még azóta nem volt megállás... (6-kor)
Kik. 30+1
Ja, Orbis, velem az a a baj, hogy gyakran írok és sokat
Lőjetek ám le nyugodtan, ha már untok...