Vali
Persze, hogy elfogadjuk!!!
Nagyon várjuk már!!!És köszönjük szépen előre is!!!
Nagyon aranyos vagy!!!
Dorka
Én a Babymark ovulációs tesztet használtam. Nekem nem jött be. Folyton marhaságokat mutatott. Még akkor is két csíkos volt, azaz tüszőrepit mutatott, amikor UH-gal bizonyítottan nem is volt peteérésem.
De talán neked beválik ez a másik fajta
Stella
Nagyon-nagyon drukkolunk hétfőre
Móni
Neked pedig a tüszőnézéshez drukkolunk
Nem lesz még késő a 14.nap
Legalább szép nagy tüszőket fogtok majd látni
Judyt
Igen, holnapután már a 31.hetet kezdjük
Talán már egy picit tényleg felgyorsult az idő
Az elején olyan lassan teltek a hetek, most meg nem győzök folyton boldog új hetet kívánni Kristófnak
Még 7-8 hét, és meg vagyok elégedve
Persze kihúzhatjuk a 40.hétig is, de a betöltött 37.héttől már megnyugszom. Legalábbis a koraszülés részétől
Pilis
A teljes szülőszoba röviden arról szólt, hogy az anyukának azt mondták az első UH-on, hogy beteg a babája és vetesse el. Ő nem vetette el. Elment pár hét múlva újabb UH-ra, kiderült, hogy 2 baba is van a pocijában, az egyik egészséges, a másik beteg, teljesen nyitott a hasfala. De az anyuka nem akarta elvetetni a beteg babát így se, hisz akkor veszélybe sodorta volna az egészségeset is
A beteg baba a 33.hétig húzta, akkor elhalt, az anyukánál beindult a szülés, meg kellett szülnie idő előtt a másik babát is, a halott babát pedig műtétileg kivették. De a szülők nagyon optimistán álltak a dolgokhoz, ők úgy vélték, hogy a halott kislány azért tartott ki ilyen sokáig, hogy a testvérét életben tartsa. Mert ha ő hamarabb elhal, akkor a tesónak is jönnie kellett volna ki.
Nagyon szép történet volt.
Csak nem kellett volna az az antibiotikum a terhesség elején és akkor talán a kisfiúnak se lett volna szívfejlődési rendellenessége
Tündi
Mi lenne, ha a következő hónapban(ami persze már nem lesz
, de ha mégis), nem mérnéd a hődet?! Úgyis mész dokihoz, ott úgyis kiderül, hogy van-e peteérésed, vagy nincs. Ti pedig akcióznátok mondjuk a 10.naptól a 20.napig kétnaponta. Így nem maradhattok le semmiről, és nem kell agyon stresszelned magad a hőd miatt
talán már ennyi sokat segítene
Tudod, nekem is abban a hónapban jött össze Kristóf, amikor először nem hőmérőztem. De te tudod
Képzeljétek, este csuklott Kristófom
Most először
Legalábbis én most vettem észre először
Percekig kattogott az alhasam, ott ahol a buksija is van, szép szabályos ütemben, még kívülről is érezhető és látható volt. Pedig már azt hittem, sose fogom megtapasztalni, mert a könyvek szerint már hetek, hónapok óta érezhettem volna, de eddig még sose éreztem ilyet
Olyan muris volt
Babus+Kristóf