Megjöttünk vásárlásból. Na nem most, csak hazaérkezés után fürcsi, hami, bepakolás a kocsiból, elpakolás..stb.
Ja, fél 10h-től 10h-ig egyfolytában dumált és kiabált, fel is hívtam anyukámat, hogy hallgassa már meg, mit művel az unokája. Könnyekig hatódott a mama
Leányzó mától hangosan kacarászik, eszméletlen, meg kell zabálni.
Ma ő sem volt hajlandó aludni, max. 3 órát aludt összesen, így a Tescoban már kezdett hisztike lenni, de amikor felvettem vígan nézelődött és már nem volt semmi gond
Mondanom se kell, hogy megint úton útfélen megcsodálják, ennek még örülök is, de amikor tapogatni is akarják, na akkor villámokat szór a szemem és angolosan lelécelek a gyerekkel együtt
Andi
Mi ma részegeskedünk, apa wishkyzik én meg bakers-t iszom.
Szép kis társaság mi???
Kika
Mail ment
Ja, kaptam gyönyörű virágcsokrot apától, meg egy csomagot (fürdősó, fürdőolaj). Mostanában ezekre vagyok beindulva. Egy forró kádfürdő, gyertyafény, illóolajok...
aztán vezetés??!!
Csak apának nem nagyon tetszik az eleje, azt mondja neki olyan érzése van a gyertyáktól mintha temetésen lenne. Hát nem illúzióromboló a drágám??? De így is imádom
Eve
Mi volt a szemészeten??? Vagy totál kidőltél az angolon???
Rami, Lujzika
Merre vagytok?
Bea belefulladtál a kukába??
Hugi
Anyaisten
Barátnőmnek is ilyen anyás a kisfia, úgy csüng az anyján mint egy kismajom
Bár mostmár azért valamivel jobb a helyzet náluk, már apával is elvan, de az elején csak az anya létezett. (8 hónapos)
Határozottság: tényleg kell néha, mert a fejünkre nőnek, bár szerintem csak próbálgatják feszegetni, hogy hol a határ
Huncutkodnak a Drágák
Puszi:
Meli