Sziasztok!
Holly, le a kalappal előttetek, férjedet is belevéve. Remélem nálunk nem lesz ilyen.... eszik rendesen, csak az elején volt fájdalamas és sebes a cicim. Kórházban először mikor már nagyon bedurrantak a cicijeim, ráraktak a gépre, hogy fejjek. Majd bepisiltem, folytak a könnyeim közben. Rosszabb volt mint a szülés... Sajnálom Holly, képzelem mit állhattál ki, nagyon kemény, de én úgy gondolom, mindent megtettél. Első, hogy élvezd a gyemeket, és ne a "malackát"!
Tehát, miután brutális módon gépre tettek, másnak elég depi voltam a kórházban, nagyon fájt. Elsírtam magam- baba súlya csökkent( bár ez normális), rengeteg látogató, éjjel sem alvás, nappal a látogatók miatt, kész depi- anyu szólt a dokimnak. Felhívott, majd rám uszította a nővéreket. Még géppel is fejtek, de már nem fájt annyira... Nincs gondom azóta, szobatársnőmnek sem. Constanze! Ne engedd, hogy gépre rakjanak, mert begyullad a mell tőle,
harcold ki, hogy mutassák meg kézzel!!!!! Illetve fejd a tiéddel, de mutassák meg!!!
Szóval Holly, elismerésem, szörnyű fájdalom lehet!!!
Szülés isteni volt nálunk.
18-án Éjjel 1-30-kor arra ébredtem, hogy pisi lesz, elindultam és meleg csorgott a lábamon. Ajha, gondoltam, ezt nem is éreztem. Majd páromnak mutattam a pizsimet- hogy én nem pisiltem be!!! Hívtam a Balázst, aki mondta, hogy a mai napon még meg lesz a baba, irány a kórház. Magzatvíz- meleg, sós ízű( könyvből olvastam
és meg is kosta, muszáj volt a diagnózis miatt
)áttetsző színű, és csöpög az emberből...
2 óra után értünk be a kórházba, egy ujjnyira voltam nyitva, fel vettek az osztályra- NST, infulzió stb. Semmi görcsöm még nem volt, csak lágy összehúzódások. 12 órakor kaptam a fenekembe valami szurit, majd 4 órakor már 2 és 4 perces fájásaim voltak( mosdóba kapaszkodtam)
Megnézett az aktuális doki( aki szintén protekciósan kezelt), 2 ujjnyira nyitva voltam.
17-30-ra kellett mennem a szülőszobába. Előtte kaptam beöntést ( igaz voltam 4-szer, de inkább pucoljon ki, mint kellemetlen legyen, nem?).
És 6-kor szülőágyon NST. Párom jött is. Kemény 3 óra volt. Kitágultam, de a baba feje nem jött lefele.... Aki még nem szült, a fájdalom, olyan amilyet nem is lehet elképzelni...de... én élveztem, mert tudtam mi lesz belőle és olyan jó emberek vettek körül, áldás volt az egész!! Pannát a végén, úgy nyomták ki belőlem, és megszületett!!!!!!! az a megkönnyebbülés, isteni érzés. Nagyon szép volt, életem legszebb élménye, csak pozitívan gondolok rá vissza és közben is nagyon jól éreztem magam.
Pirosnak gratulálok!
Constanze! Bármi kérdésed van, nyugodtan..... Kitartás!!!!
Sziasztok!