Bagzer, Eszter!
Na hogy témába kapcsolódjak, elmondom, hogy a kórházban pár napig volt egy roma szobatársunk, 16 éves (!), és a 30. hétben volt. Komolyan semmi baj nem volt vele vagy a családjával, csak minden nap napi 3szor 20 ember elözönlötte a kórtermet lábosokkal -persze mindenki külön főzött-, és szivatták a lányt, hogy egyen már. Mi meg megőrültünk, 6-an voltunk összesen, és ez alatt az idő alatt nem lehetett pihenni egyáltalán. És most ezt csak azért írom, mert bennem irtó pozitív élményként csapódott le az egész, mert nagyon kedvesek voltak. Viszont emellett azt gondolom, mindannyian jobban járnánk, ha nem kellene együtt élnünk velük (és ezt nem fajgyűlöletből mondom, mert tényleg pozitív élmény volt, és nagyon kedvesek voltak.). Na ez a hozzászólásom, és tök jó, hogy ti is pozitívan csalódtatok! És meg kell mondjam, hogy ezt a lányt nem féltettem 16 évesen sem, hogy mit fog csinálni a bébijével, míg előtte nap volt egy fehér 16 éves lány, akit el nem tudtam volna babával képzelni, ő abortuszra jött, de egyáltalán nem rázta meg az egész. Azt hiszem, nem lett volna, aki felnevelje azt a kisbabát, ha megszületik. Rossz és még rosszabb között választhatott, azt hiszem.
Eszter, gondolkodtam írjam-e, de írom. A menstruáció szerű görcsök koraszülésre utalnak, és megmondom őszintén én gázabbnak tartom, mint a sima keményedést. Valószínű ugyanúgy görcsöl a hasad ettől függetlenül. Mindenképp menj el orvoshoz, mert irgumburgum és lárifári! Ezt most komolyan mondom, nem azért, hogy megijesszelek, lehet, hogy nincs semmi komoly, de lehet, hogy igen. És akkor meg el kell menni, és jobb ha kiderül. És szeretnék annyira rád ijeszteni, hogy komolyan vegyed. Húúúúú!
Szegény Mártit lehet, hogy bentfogták... Jajj, derítse ki valaki!!!!!!!
Rékacs, én nem azt gondoltam, hogy szülni szeretnél, csak nem értettem, miért írod, hogy végülis miért ne mennél.
Nagyon jó izéket vehettél, picit irigyellek, én is szeretnék már menni az IKEA-ba, nagyon szeretem. Meg minden áruházat nagyon szeretek. Meg egyáltalán az embergyűjtő helyek jók, ahol emberek vannak
Voltunk a körzetinél Péterrel, őt kiírta, engem meg otthoni pihenésre bíztatott, ami nem volt akkora újdonság, hogy meglepett volna, vagy különös nehézséget jelentene
Sima vírus, de én nagyon rosszul érzem magam, vagyis szerintem csak érzékenyebb vagyok. Mert végülis csak köhögök eléggé, de felszakad, meg folyik az orrom. Meg csúnya a torkom. Na tipikus. Edwig, neked is ilyen volt? Szegény. Én úgy szeretnék már meggyógyulni....
Esztyx, hát nem is tudom, mit írjak. Sajnálom. De nem tudom, mi a jobb, ha összeveszésre buzdítalak, vagy ha most inkább a békesség kedvéért tűrsz. Nem tom. Kitartás. És tényleg, hátha beindul a szülés... És különben kedves veled, meg nem marad feszültség meg ilyenek?
Most sokat írtam, mert Péter leült dolgozni, nekem meg már nagyon hiányoztatok.
Puszi, és ha tudnék, most ideraknék egy köhögős napraforgót, amilyet Edwig rakott.
Noémi 33+4