Sziasztok!
Húúúú, csak eljutottam hozzátok!
Gyorsan végigolvastam az elmúlt hetet és ismét megállapíthatom, hogy hihetetlen kreatív volt mindenki!
Ja, és ismét leesett az állam néhány alkotás láttán, de ez már természetes!
Minimaxi!
Ezek a repedések!!! Még mindig valami FANTASZTIKUSAK!!!
Hogy csinálod, hogy ilyen egyenletes? Nekem csak annyi bajom van a repesztésemmel, hogy túl színátmenetes. Ugyi a végére már alig marad festék az ecseten, így halványabb lesz. Ha meg ismét belemártom a festékbe és úgy húzom tovább, akkor meg meglátszik, hogy honnan folytattam tovább...Tényleg te milyen ecsettel(széles és rövidszőrű?) repesztesz?
Ánizs!
Jól értettem, hogy vasalod a szalvikat a feles gipszalapra? Eddig én nem mertem kipróbálni...pedig itt vár rám jónéhány kiöntött feles kép.
És, hogy teszed rá az ilyen nagy szalvit? Fóliás módszerrel?
Orsi!
Szorítok, hogy sikerüljön valahol a képeladásod is!
Stuci!
Örülök, hogy gazdira talált néhány képed, csak így tovább!
Köszi az infót a még mindig csudaszép tigrincses képről!
Úgy irigykedem, hogy milyen szépeket tudsz így nyomtatni...nekünk sajna nincs nyomtatónk
Nyomtatós lányok!
Amúgy milyen nyomtatóval lehet szépen szalvira nyomtatni? Azt hallottam eddig, hogy a tintasugaras sokkal szebben nyomtatja a színeket, mint a lézer, de viszont ha szalvira nyomtat, akkor a tintasugaras könnyen ekmosódik, amikor dekupálod.
Szóval tapasztalatokat kérek!
Anyko!
Sajnálom, hogy abba kell hagynod egy időre
, remélem azért nem hagysz fel teljesen vele!
Képárakhoz: ez a 350 Ft nagyon kevés! Nem tudom, hogy érheti meg neki? Ha csak nem valahol rátalált egy kupac készre becsomagolt gipszképre...
Én a koktélt 500, negyed normált 600-ért adom, de megjegyezték nekem is, hogy milyen olcsón adom. Pesten ue. akár 1000-1200 Ft-ért is eladható, de vidéken lehetetlen lenne ennyiért eladni. Ráadásul kiszámoltam 1 negyedes kép anyagköltsége mindent beleszámolva nekem max.150-200 Ft, összesen max. 1/2-1 órát időzök 1 kép elkészítésével és ezt adom 600-ért. Szóval nekem így is van rajta hasznom, de nekem ez csak hobbi és örülök, hogy valamennyi visszajön abból, amit már erre elköltöttem.
Holnap vissza kell adnunk a kölcsöndigit
, de este talán sikerül feltennem az utolsó ledigizett alkotásaimat. Bár az itt látott gyönyörűségek után már nem is merem megmutizni az én kis egyszerű képecskéimet...na, jó azért megmutizom!
A 7végén megint kimentem a piacra és csak úgy kapkodták a képeimet, röpke 1 óráig voltam kint és 7 képet vettek tőlem!
Tomi anyukája bölcsiben dolgozik és ő is szeretett volna bevinni néhány képet eladásra, de én "próba cseresznye"
alapon kivittem szombaton a piacra azokat is és mind elvitték!
Így most gyorsan megpróbálok újakat csinálni, hogy a bölcsibe is jusson.
Időközben kezd néhány egyedi megrendelés is befutni hozzám.
Azt hiszem többek között az a szerencsém, hogy jön a karácsony...
Na, mennek kell, mert felébredt a legkisebbem és engem kéret...
Pussz
Sztigris