Claire "sztem az az elmélet is elgondolkoztató, h akkor kell mást adni a gyereknek, amikor testileg is megérik rá, pl tud , próbál fogni, tud ülni, h egyen, mint ahogy akkor adunk neki darabosat, ha tud rágni."
...ez elgondolkodtatott és szerintem is így az igazi. Bár én már venném a rágókát, mert lehet,h. fogzunk
de még nem is tudunk fogni, akkor meg mit akarok?!
Na, az esti alvások újra változóban
)))) hamarabb elalszanak a drágáink. Levente kajcsi, böfi után be van rakva a kiságyba , cumi a pofiba és kijövök, aztán kiesik a cumi , jelez, bemegyek,visszaadom, kijövök, esetleg megint jelez később, akkor bemegyek megint
, aztán később már nem jelez, de bemegyek,h.mi a helyzet, alszik e már,h. Zozót bevihessem. Alszik, cumi már nem kell, ágy közepére van "hajítva"
. Levit átfordítom hasra, nem kezd el nyekeregni, úgyhogy vihetem be Zozókát, aki már közben a másik szobában félálomban van a kajcsi után. Hasra rakom és ha szintén nem hisztizik, nem mocorog, akkor elalszik úgy...és nincs hiszti
))ehhhh....Nem tudom miért, de úgy veszem észre,h.ha nem hason alszanak, akkor többször fölébrednek.....ezért ragaszkodom a hason alváshoz.....Max.hajnalban a kajcsi után Zozót már hanyatt rakom, mert olyankor nem szereti a hason alvást....Szóval
sokkal jobb a helyzet.
Remélem mkinek jól telik a hétvégéje. Ma már mi is csaviztunk, elmentünk a mamát meglátogatni a temetőbe (párom anyukája). Kicsit buszoztunk, letakart kocsikkal persze (huzat stb.), de jól bírták a babák,nézelődnek már sokat és az úton általában alszanak
Szóval csupa jó élmény. Mkinek csak ilyet!
Ja! azóta sem kellett az őszibarack...többet szopizunk és jön a foscsi
.