Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Edina, mi a Zsolnay Vilmos utcában lakunk, ami lehet közel is hozzátok, attól függ meylik végén laktok az Öv-Szugló utcának.


Klára! Ha visszaolvasol, én is ilyet kerestem még eredetileg, ahova egy héten kétszer lehetne levinni Zsófit...

No mennem is kell, legközelebb hétfőn tudok írni...

Sziasztok, szép hétvégét
jimma
 
 


Sziasztok,
Eszti,én is örültem,Ancsa nagyon aranyos és kedves kislány!Úgy néz ki pocaklakó nálunk is kiscsaj lesz!Hétfőn megyek megint akkor majd még alaposabban megnézik(genetikai uh).
Dini most megfázott így bölcsi ugrott,amúgy heti max 4 délelőtt megy,menne 9-12ig.Tetszik neki,bár sír amikor elbúcsuzunk de utána már töl jól elvan és rengeteget eszik ami nála nagy szó.
Mostanában nagyon ki tud készíteni nem tudom,hogy ciki vagy nem de szabályszerűen égnek áll a hajam tőle.Mindenre nemet mond vagy inkább üvölt,síkít és ütlegel,legfőképp engem de más gyereket is akit nem ismer és nem tetszik neki.Hát ezek a bölcsi melléhatásai(gondolom)bár bízom benne,hogy csak átmeneti állapot.
Én is olyen játszóbölcsit kerestem anno de mondták,hogy egész zuglóban nincs ilyen,Kőbányán az újhegyi lakótelepen van vagy volt 1 éve,mert a barátnőm odavitte a kisfiát.
A 700ft tudom,hogy nem olcsó a játszóért de ezt csak alkalomszerűen mondtam ha pl.szar az idő vagy hétvégén.
na megyek mert ápolnom kell a nagy beteget!
pusza
nyetus76
 
 


Ja,raktam fel új képet a profilomba a rosszaságomról!
nyetus76
 
 

 
 

Még vmi.Nem tudjátok hol lehet szőnyegtisztító gépet kölcsönözni valahol a közelben?
nyetus76
 
 


Sziasztok!
De jó, megkerült mindenki. Kép
Eszter, mit szólnátok pl egy délelőtti motorozáshoz a mormonok előtt? (Az a legalkalmasabb motoros terep, amit ismerek Kép) Persze csak a mainál szebb idő esetén.
Hogy milyen tantónénit szeretnék? Inkább tyúkanyósat, aranyosat, kedveset, de határozottat. Igazából könnyen lehet, hogy még elköltözünk addig, mire aktuális lesz a suliválasztás, de azért nézegetem a zuglói iskolákat is. Meglátjuk. Kép
Nyetus, ne aggódj, nagyon sok kisfiúra rájön ebben a korban a verekedhetnék, aztán szépen kinövik. Hogy eszik a bölcsiben, az remek, nálunk pont fordítva volt: Gellért ott is és az oviban is válogat, itthon viszont egész jól eszik. Gyógyulást Dininek. Szuper, hogy kislány lesz a kistesó, na nem mintha nálunk olyan jól kijönne egymással a két ded hasonló felállásban, de azért örülök, hogy így sikerült. Kép
Jimma, tudom, hogy Te is ilyet kerestél, és már akkor sem találtunk Kép Ráadásul a zenebölcsik-zeneovik (Cserepesházban illetve Zeg-Zug Gyerekházban) meg rendszerint délután vannak, így a két gyerekkel nem tudok egyikre sem járni, mert egyik ide való lenne, másik oda. Keresgélek tovább.
Üdv, Klára
klara
 
 


Klára,

igen, leginkább a Zoborhegy téri játszóra járunk, bár az én Andrisom csak 1 éves lesz, így a játszótér még nem köti le annyira. Főleg délután szoktuk lemenni sétálni. És ti?

Jimma, ti is közel vagytok, bár mi az Öv-Szugló sarkán lakunk, vagyis a felüljáró túloldalán. Néha előfordulunk az Öv utcai játszón is, gondolom, ti oda jártok... A te Zsófid mennyi idős?

Edina
ledina
 
 


Sziasztok!

Valószínüleg jövő év elején Zuglóba költözünk,(eddig Budán laktunk-unk), és Emese, a kislányunk áprilisban lesz három éves, abban kérném a segítségeteket, hogy ajánljatok ovit. Egyet sem ismerek, vagyis egy magánovit hallomásból, a KUCKO-t, de ott 50 ezer forint körül van egy honap, úgyhogy ez nem megy. Meg esetleg tanácsot tudnátok adni, hogy már most vegyem fel a kapcsolatot az ovikkal, mikor kell feliratkozni?


Feljebb olvastam, hogy valaki érdeklődött babaúszásról, mi két éve a Kalovits-féle úszásra járunk a Rubin hotelbe (XI. Budaörsi út), nagyon jó, tudok telefonszámot küldeni ha kell, van mindenféle időpont (hétvége is).


Kati
kati71
 
 


Szia Kati!
Nem tudom merre fogtok lakni. A Kucko a közlünkben van. De az udvarunkból sokan a Bóbita oviba járnak. Szeretik nagyon. Nekünk még 1 év van az oviig. Kép
Engem érdekelne a babaúszás. Bár ők már 2 évesek lesznek. A profilomban levő e-mail címre légyszíves küld el a telefonszámot és árat is. Köszi. Kép

Eri
simones
 
 


Sziasztok!
Edina, mi nem nagyon szoktunk sétálni, abból már kinőttünk. Illetve Janka sosem szeretett babakocsizni. Inkább játszózunk, ami a hideg beálltával nem lesz egyszerű. Majd megyünk motorozni/biciklizni legfeljebb. Egyébként ovi után szoktunk kint lenni főleg, vagyis délután. Amíg még szép az idő, megpróbálhatunk összeszervezni egy Zoborhegy téri talit. Kép
Kati, hát tényleg attól függ, Zuglónak melyik részébe költöztök, mert elég nagy ez a kerület. Kép Mi a Lengyel utcai oviba járunk, és nagyon szeretjük. Vegyes csoportok vannak, akár a Mályva tériben (ugyanaz a nevelési programjuk). Amúgy májusban kell jelentkezni szeptemberre az ovikba, előtte nem is lehet feliratkozni, de nézelődni esetleg érdemes már. Nyílt napok szintén tavasszal szoktak lenni. Év közben kicsi az esély, hogy felvegyenek bárhová is, mert teli vannak a zuglói ovik, de úgyis csak szeptemberben mennétek, ugye?
Sziasztok, Klára
klara
 
 


Sziasztok!

Elég fáradt vgayok ezért előre bocs, ha össze-vissza írok... szóval Zsófi október 21-én lesz 2 éves.
Szomorú vagyok, hogy nincs játszócsoport...

Nem is írok többet, mert annyira fáj a derekam, hogy hazamegyek pihenni....

sziasztok:
Barbara
jimma
 
 


Sziasztok!
Klára! A mai nap Is jó délelőtt és a holnapi is.10 körül benézek mégegyszer, ha tudsz válaszolj! Este írok hosszabban. Eszter
szti
 
 


Eszter, akkor legyen ma, szépen süt a nap, és úgyis dolgunk van a cserepesházban. Kép
Tehát a mormonoknál? 1/2 11 pl jó lenne? Ha nem, írjál gyorsan ide vagy mélt: kisklarus kukac freemail.hu
Előkotrom a latinkönyvet.
Dejó, dejó, talán végre sikerül a tali.
Puszi a többieknek is, Klára
klara
 
 


Eszter, most mi legyen akkor? Még itthon vagyunk. Legyen holnap? Mobilom 20/208-7916, remélem, nem kerüljük el egymást.
K.
klara
 
 


Klára,

A Zoborhegy téri tali jól hangzik! Kép De mikor? A hétfő kora délután pl. jó neked? Mondjuk 2 körül. Vagy legyen inkább máskor?

Edina
ledina
 
 


Edina, esetleg ma fél 5 körül? Mert a jövő hét még olyan messze van, ki tudja, mi lesz akkor. 2 körül enyimlány alszik, ha egyáltalán valamikor. Oviból 4 körül jövünk el, úgyhogy csak utána jó, vagy délelőtt bármelyik nap egyelőre.
Eszter, végül ott voltatok? Mi igen, csak később. De szép idő esetén mehetünk holnap is, csak beszéljük meg! Írjál sms-t.
Sziasztok, Klára
klara
 
 


Klára,
tegnap nem értünk rá, vendégünk volt. Ma fél 5-kor viszont jó lenne nekünk, és nektek? Ha jó, légyszi hívj fel a 0630-4880875-ön, mert mi már hamarabb lenn leszünk valamerre.

Más. Nem tudtok véletlenül olyan kirándulóhelyet Budapesten vagy a környékén, ahol babakocsival is lehet sétálni?

Sziasztok,
Edina
ledina
 
 


Edina, sajnos ma nekem nem jó. Kép
Másik kérdésre: attól függ, milyen a babakocsid Kép
SZiasztok, Klára
klara
 
 


Klára, ott vagy valahol? Nem jó végül is a ma délután fél 5? Nagyon szép az idő.

Edina
ledina
 
 


Edina, pont most léptem be. Kép Oké, próbálunk minél hamarabb odaérni! Egy ovis kisfiú meg egy másfél éves kislány lesz velem. (Ő is elég fiúsan néz ki.)
A mielőbbi taliig szia, Klára
P.S.: többiek???
klara
 
 


Sziasztok!
Tegnap voltunk a Cserepesházban a zenebölcsin.
Leírom a tapasztalataimat.
Elég furcsa volt. Kép Először kifizettették velem a havi díjat, mivel ikrek persze duplán. Ráadásul a nő 600 Ft-tal többet akart fizetteni velem. Kép Elnézte a tornával. Kép Még jó, hogy tudtam mennyi be kerül.
Ezekután felmentünk az emeletre. Nagyon pici, rossz levegőjű szobában van a foglalkozás. A tanárnő egyből azzal kezdte, hogy az óra végén megmondja az újaknak, hogy járhatnak-e. Akkor minek fizettetik ki egyből a havi díjat?!
Névsorolvasás volt. Kicsit emlékeztett iskolára vagy inkább katonaságra? Fiaim 2 évesek lesznek nemsokára. Nem ülnek meg egy helyben. Zolika bukfencezett néha, Viki mászkált. Segíteni nem segített semmit az újaknak. Kép Féltette a hangszereit. Akkor ne hozzon be olyanokat. Katonás fegyelmet akart. Mindenki azt csinálja egyszerre, amit ő mond.
Végül közölte, hogy nem vagyunk alkalmasak. Sőt még ha jönne velem valaki akkor sem. Egy másik 2 éves kislány szintén nem alkalmas, mert az anyukája nem tud rá és a kis testvérére figyelni. Szegény pici merészelt kicsit sírni.
Végülis nem írhatja ki, hogy testvéreket, ikreket nem lehet hozni, mert ez már diszkrimináció lenne.
Szóval, akinek a gyermeke megül egy helyben az merjen vállalkozni a zenebölcsire.
Ráadásul telt ház van, előjegyzés, sok mindenkinek nem szimpatikus a tanárnő, de mivel nics más mennek. Kép Ugyanez a nő tart a Zeg zugban is órákat, még drágábban. Kép

Csak hogy valami jót is írjak. Előtte levő nap voltunk Zsebi baba zeneházban. Kép Ott alkalmasak a fiaim, még kedvezményt is kaptam, olcsóbb. Volt furulya, zene, báb is a mondókák és énekek, hangszereket nem féltette tőlük, bababarát volt. Kép Sőt még segített is.Kép A gyerekek mászkálhattak is. Kép Érdekes módon nemcsak a fiaim. Kép Ezt ajánlani tudom csak.
Szívesen olvasnám, ha valakinek voltak pozitív tapasztalatai a cserepesházi nővel.

Eri
simones
 
 


A pénzt természetesen visszaadták végül, leküldtem a nőt beszélje meg velük. (próbálták volna nem visszaadni).

Eri
simones
 
 


Szia Eri!
Hát nekünk annyi tapasztalatunk van a cserepesházi zeneovival, hogy tavaly hiába tepertünk Gellérttel, nem sikerült beférnünk, létszámon felüliként elküldtek. Pedig telefonon és személyesen is próbálkoztunk. De ezek után nem is bánom. Kép
Zsebibaba zeneházába egyszer okvetlenül elmennénk (melyik napon is van?), meg Újpalotán is van valamilyen zenebölcsi, asszem hétfőn délelőtt. Ezen kívül szerda délelőtt 1/2 10-kor az Adria sétányon levő baba-mama klubban van egy félórás bábozós, éneklős kis valami, tesóknak szintén kedvezménnyel.
Egyébként meg rémesen eltűnt mindenki.
Edina, mi ott voltunk őám hétfőn, talán 5 percet késtünk. Ti végül nem jöttetek?
Üdv, Klára
klara
 
 


Szia Klára!
Szerda délelőtt van a kicsiknek és hétfőn délután a nagyobbaknak az XV.kerületben, a Csokonai Művelődési Házban Kép

Eri
simones
 
 


Sziasztok,
Előkerültem.Dini múlt héten nagyon köhögött,így csak egy napot volt böliben aztán itthon kúra.Ma már ment és most hatalmasat alszik.
Zenebölcsi témához:a cserepesbe velünk plyan bunkók voltak,hogy mondtam,kössz nem.Viszont van egy zenebölcsi az örsön a metró melletti nagy épületben,a mannhattan nyelviskola egyik termében.Hétfőn,szerdán délelőtt és péntek du.600 ft egy alkalom.Mi már kipróbáltuk és Dini élvezte.Nincs vas fegyelem,ami van zene tánc,bábok és pici hangszerek.Nagyon megdicsérték Dinit,hogy milyen ügyesen táncol meg zenél.Azt mondták biztos nagyon sokat énekelek vele.Én nem mondtam,hogy nem csak nagyon jól esett.Amúgy tényleg nagy táncos már egész pici kora óta.
Ha érdekel vkit,megírom az elérhetőséget.Ha pénteken időben ébred akkor mi megyünk.
majd még jövök
ciao
nyetus76
 
 


Sziasztok,

nem tudom ki kérdezte, de szőnyyegtisztítót lehet a Paskál utcában kölcsönözni, a házszámot nem tudom pontosan, de a Cinkotai és Öv utca közötti részen az Öv utca felé a jobb oldalon van. (itt lehet mérleget is kölcsönözni, lehet hogy csak ez van kiírva)Ha kell a pontos cím írj, utánakérdezek.

Judit

KépKép
KépKép
ytong
 
 


Sziasztok!
Nyetus!
Ez az? Kép
http://www.manhattannyelvstudio.hu/index.php?kismamaknak
Mi maradunk a Zsebi babánál. Azt könnyebb megközelítenünk. Kép
A cserepesben ki volt veletek bunkó? Az ott dolgozók vagy a zenetanárnő?

Eri
simones
 
 


Zöld cserepekbe vetette az Isten az emberiséget,
Nagy tenyerével a szánkba temette a gondolatot,
Hogy újra és újra a láng lobogása remegjen a vérben,
Mert csak a tűz ami hajtja előre a pillanatot.
puma
 
 


Sziasztok,
A szőnyegtisztitót köszönöm én kérdeztem!
Simones,igen ez az.A Cserepesben az ott dolgozó nő volt a bunkó,a zenetanárnőig el se jutottunk.Várólistára se akart minket felírni,mondván rengetegen vannak stb.A hozzáállásával és a hanglejtésével volt bajom.
Pusza
nyetus76
 
 


Sziasztok!

Van egy eladó hordozókendőm használatival 3500 Ft-ért ha érdekel valakit. e-mail: virgile@freemail.hu

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
virgike
 
 
 


Sziasztok.

Tudna nekem valaki segíteni abban, hogy védőnőt lehet-e változtatni? Ugyanis a III. kerületbe vagyok bejelentve, de a XIV. kerületben lakunk albérletben. A kérdés: lehet-e a XIV. kerületben védőnőt választanom? Ha igen tudna valaki nekem ajánlani egy védőnőt itt a XIV. kerületben?

Előre is köszönöm.
Hajni
blackskorpio
 
 


Hajni, a védőnő nem választható, viszont ha itt laksz albérletben, akkor keresd meg azt, akihez az albérleti cím szerint tartozol. Oda érdemes menni, ahol ténylegesen tartózkodsz, tehát jelenleg nem a 3. kerületbe, hanem Zuglóba. Azt hiszem, nem kell ide bejelentve lenni hozzá. 3 vagy 4 rendelőbe vannak szétsoztva a védőnők. Merre laksz? Megtippelem neked, hogy melyikbe tartozol, ha ez segítség.
Üdv, Klára
klara
 
 


Klara.

Köszi a válaszod. Rákosszeg parkban lakunk.
A címet is megírnád hová kell menni?
Köszi: Hajni.
blackskorpio
 
 


Hajni, szerintem Ráskay Lea utca, a pataktól kb 3 házra. Mi is oda járunk, jó kis rendelő. Hogy melyik védőnőhöz tartozol, azt nem tudhatom Kép
Szia, Klára
klara
 
 


Sziasztok!

Klára! Kép
Nem jöttök majd Zsebi babára? Mostanában kevesebben vannak. Kép

Eri
simones
 
 


Eri, jó, csak folyton közbejött valami. Majd igyekszünk. Kép
Klára
klara
 
 


Klára Kép
Előbb utóbb csak odaértek. Kép
Eri
simones
 
 


Sziasztok,

csak most kapcsolódtam be az oldalra, nemrég költöztünk a környékre Kép

Egy korábbi Cserepesházi tapasztalathoz szeretnék hozzászólni. Mi a Zeg-Zugban voltunk másfél éves kislányommal zenebölcsin, először és utoljára. Ugyanaz az unszimpi nő tartotta, kislányom is egy izgő-mozgó, úgyhogy én meg sem vártam, hogy kijelentse: nem vagyunk alkalmasak, mert félidőben kijöttünk...Kép Kép

Voltunk azóta az Aranytízben is, ott nagyon barátságos volt az egész, tudom mindenkinek ajánlani Kép

Nyul
nyul29
 
 


Szia Nyul, üdv itt!
Melyik részére költöztetek a kerületnek? Mi a Paskál felé lakunk.
Mi az az Aranytíz?
Régieknek is szabad ám írni Kép Nyetus, pocakod? Láttalak a 2005. tavaszi vagy nyári kismamáknál. Mikorra vagy kiírva?
Üdv mindenkinek,
Klára
klara
 
 


Sziasztok!

Szia Nyul!
Üdv itt! Kép
Én csak azért vártam meg a végét, ha már egyszer elbumliztam oda és kifizettem, akkor már megnézem. Szerencsére előző nap voltam a Zsebi babán, így már összehasonlítási alapom is volt. Kép Oda mi most is járunk. Kép

Klára! Kép
http://www.aranytiz.hu/
http://www.aranytiz.hu/aktiv_szules/reszletes_program.doc
itt a bóbita Kép
Nekem kicsit messze van 2 gyerekkel egyedül. Kép

Eri
simones
 
 


Sziasztok!

Köszi az üdvözletet Kép
Mi az Amerikai úton lakunk, az Idegsebészettel szemben.
Az Aranytíz tényleg kicsit odébb van, bár én elcaplattam a Mexikói útig, azután meg földalattival a Bajcsyig, de így is jó 40 perc volt....
Sajnálom, hogy nem jött be a Zeg-zug, mert az jó közel van (itt legalább nem kellett előre fizetni, úgyhogy se szó se beszéd leléptem...)
Most zenebölcsik helyett játszóházat kezdtem vadászni. Találtam egyet az Állatkertnél, nekem nagyon tetszett.Tudtok esetleg másikat is a közelben?

Nyul
nyul29
 
 


Sziasztok!
Nyul üdv!Kép
Klára,köszi az érdeklődést!Itt vagyok ám csak írni nem mindig van időm.Dini bölcsizik,már nagyon élvezi!A pocakom meg egyre csak nő,szerintem most akkora mint Dinivel 8hónaposan.
Holnap megyek dokihoz,majd megírom mi volt.
Ti mit csináltok hétvégén?Tudtok vmi jó mikibulit ahova egy 2,5évessel lehet menni?
Nyul,nekünk a récsey játszóház bejött, a thököly dózsa gy. út sarkán van,istvánmezei u.8.
pusza mindenkinek!Kép
nyetus+Pocilakó Kamilla aki már 27 hetes
nyetus76
 
 


Sziasztok!
Nyetus, örülök, hogy látlak! Kép Mi is kezdünk gondolkodni a bölcsin, mert elkezdtem járni egy tanfolyamra, és anyukámnak elég nehéz megoldania a heti kétszeri Janka-vigyázást. A Mályvába jártok, ugye? Jó? Esetleg a Tihany tériről hallottál vmit? Az nekünk közelebb lenne...
Miki-buli: Eri a XV. kerületi topikban mondott
egyet, 5-én délelőtt a Csokonaiban. Nálunk az oviban jön Miki, plusz anyósom iskolájában, úgyhogy haramadik helyre már nem készülünk. Tiszta tudathasadás ennyi Mikulás, nem? Kép (Tényleg, a bölcsibe is biztos jön, nem?)
Récsey játszóházról bővebbet tudnál írni? Mennyibe kerül, mikor lehet menni, milyen stb.
Nyul, jó helyen laktok! Mi is ott szerettünk volna, de nem találtunk arrafelé lakást annak idején. Talán a legközelebbi költözésnél Kép (Egyszer a panelban néztünk ott egy tök jó lakást, de elvitték az orrunk elől...)
Puszi, Klára
klara
 
 


Szia Klára,
Hát igen ezen én is röhögtem,hogy annyi télapót lát,hogy azt se tudja melyik melyik.A bölcsibe csak ajándékot kapnak télapó nem jön.Kép
Milyen tanfolyamra jársz?Mi a Mályvába járunk,elégedett vagyok a gondozónőkkel és Dini is jól érzi magát.Mondjuk nem sokat van ott csak 9-12ig,ebéd után itthon alszik.Sajnos nem minden gondozonő szimpi de szerencsére a mieink aranyosak.A tihany tériről nagyon jókat hallottam,állítólag többen vannak várólistán ott mint itt és Nagyon kedves mindenki.
A récseybe mindennap lehet menni 10től 700 ft egy óra.Sok a játék és viszonylag nagy a terep.A gondozónők kedvesek és ott is lehet hagyni a gyerkőcöt ha pl. be akarsz vásárolni stb.Mi kb.háromszor voltunk eddig de lehet,hogy most mikizünk még ott is egyet.Kép
Ha tudsz rakj majd fel képet,Janka már biztos sokat változott azóta!ciao
nyetus76
 
 


Szia Nyetus!
A XV. kerülethez nemrég raktam fel képet a gyermekekről, még nincs az archívban. Ott látható Janka és Gellért, amint anyósoméknál Túró Rudit zabálnak nagy egyetértésben. Kép
Bölcsis infókat köszi. Valszeg körülnézek nemsokára, bár ha várólista van, akkor úgyis csak szeptembertől vennének fel, gondolom. Nekem két délelőtt lenne fontos, 8 hónapon át. Rajzfilmrajzoló tanfolyamra járok Kép Gyerekkori álmom, és hátha összejön. A sok nagyokos diplomámat úgyis kb kenhetem a hajamra... Kép
Anyukám vigyáz Jankára ilyenkor, de ez hosszú távon nem biztos, hogy működni fog, nehéz megoldani.
Egyébként most Jankának vmi kötőhártyagyulladásszerű bigyó ment a szemére, rettentően néz ki. Ettől függetlenül aludni nem akar. Kép
Na megyek, nemsoká indulunk az oviba.
Puszi, Klára
klara
 
 


Sziasztok!

Köszi a récseys tippet, épp ma voltunk ott megnézni. Ma kezdődött ott egy rendezvény, Játékváros a neve, meg is lehet nézni a honlapjukat a jatekvaros.hu-n.(Vagy Te is erről írtál? Kép Kép )
Nekünk eléggé bejött, 750 Ft a belépő és addig maradhatsz ameddig akarsz. (2 éves kor alatt ingyenes)Itt is vannak óvónők, akik foglalkoznak a gyerekekkel, egyébként dec. 31-ig tart.

Nyúl
nyul29
 
 


Sziasztok!
Nyúl!
Megnéztem a honlapot, de az Kaposváron van.
Játszónak mi az Ikeában és a Kikában voltunk. Ezek ingyenesek, nem lehet otthagyni őket. Ill. a Kikában esetleg rövid időre, attól függ hány gyerek van.

Eri
simones
 
 


Sziasztok!
Ma voltam dokinál,pocilakónkkal minden oké.Most kb.700gr és igen mozgékony.
Mi pénteken megyünk a récseibe erre a kiállításra.
Klára,ez a tanfolyam jól hangzik!Nekem a szinkronizálás és a filmek fordítása tetszene már rég óta.Sajna eddig még nem volt időm erre de sose lehet tudni.Ehhez is el kell végezni egy tanfolyamot.
Jankának,jobbulást!Mitől van ez?Szerencsére nekünk eddig semmi komoly bajunk nem volt.Kopp.
Na megyek megnézem a fényképeket rólatok!
sziasztok,szép napot mindenkinek!
nyetus76
 
 


Sziasztok!

Bocs, rosszul adtam meg a címet: jatekvaros.com és nem jatekvaros.hu Kép Kép
Nekünk tényleg bejött, de az IKEA sem rossz ötlet...

Nyul
nyul29
 
 


Sziasztok zuglói anyukák! Remélem azért olvassa még valaki ezt a topicot, nem egészen "halott". Nemrég költöztünk ide, és gyermekem (7 hetes) a Ráskay Lea utcai rendelőbe tartozik, ill. onnan van a doktor nénink is. A problémám, hogy nem nagyon vagyunk vele megelégedve. Nem a szaktudásával van a baj, hanem az időbeosztásával. Vagyis eddig amikor ígérte hogy jön, valahogy sosem ért ide, ill. elkésett, s aztán felháborodott, hogy nem vagyunk otthon.
A rendelő közel van hozzánk, így onnan szeretnék egy doktornőt, de ha lehet, egy másikat. Tud valaki onnan egy megbízható rendes gyerekorvost ajánlani?????????????????
Konkrétabban az e-mail címen is megtárgyalhatjuk, kiről is van szó. Köszi előre is.
catharina
 
 


Szia Catharina!

A mi dokink is abból a rendelőből van, én nagyon elégedett vagyok vele, Balogh Zsuzsannának hívják. Ha nem ugyanarról az orvosról beszélünk, akkor szívesen mondok róla többet is...Kép

Nyúl
nyul29
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?