Sziasztok!
Tegnap voltunk a Cserepesházban a zenebölcsin.
Leírom a tapasztalataimat.
Elég furcsa volt.
Először kifizettették velem a havi díjat, mivel ikrek persze duplán. Ráadásul a nő 600 Ft-tal többet akart fizetteni velem.
Elnézte a tornával.
Még jó, hogy tudtam mennyi be kerül.
Ezekután felmentünk az emeletre. Nagyon pici, rossz levegőjű szobában van a foglalkozás. A tanárnő egyből azzal kezdte, hogy az óra végén megmondja az újaknak, hogy járhatnak-e. Akkor minek fizettetik ki egyből a havi díjat?!
Névsorolvasás volt. Kicsit emlékeztett iskolára vagy inkább katonaságra? Fiaim 2 évesek lesznek nemsokára. Nem ülnek meg egy helyben. Zolika bukfencezett néha, Viki mászkált. Segíteni nem segített semmit az újaknak.
Féltette a hangszereit. Akkor ne hozzon be olyanokat. Katonás fegyelmet akart. Mindenki azt csinálja egyszerre, amit ő mond.
Végül közölte, hogy nem vagyunk alkalmasak. Sőt még ha jönne velem valaki akkor sem. Egy másik 2 éves kislány szintén nem alkalmas, mert az anyukája nem tud rá és a kis testvérére figyelni. Szegény pici merészelt kicsit sírni.
Végülis nem írhatja ki, hogy testvéreket, ikreket nem lehet hozni, mert ez már diszkrimináció lenne.
Szóval, akinek a gyermeke megül egy helyben az merjen vállalkozni a zenebölcsire.
Ráadásul telt ház van, előjegyzés, sok mindenkinek nem szimpatikus a tanárnő, de mivel nics más mennek.
Ugyanez a nő tart a Zeg zugban is órákat, még drágábban.
Csak hogy valami jót is írjak. Előtte levő nap voltunk Zsebi baba zeneházban.
Ott alkalmasak a fiaim, még kedvezményt is kaptam, olcsóbb. Volt furulya, zene, báb is a mondókák és énekek, hangszereket nem féltette tőlük, bababarát volt.
Sőt még segített is.
A gyerekek mászkálhattak is.
Érdekes módon nemcsak a fiaim.
Ezt ajánlani tudom csak.
Szívesen olvasnám, ha valakinek voltak pozitív tapasztalatai a cserepesházi nővel.
Eri