sziasztok,
bocsi,hogy csak úgy belekotyogok,de az az igazság,hogy egy kicsikét közétek is tartozom.
Második babámat várom és újból a MÁV-ban fogok szülni.
Olvastam a kétségeket a fizetős szoba körül. Én csak ajánlani tudom mindenkinek,aki megteheti. Én a férjemmel és kislányommal töltöttem el azt a bizonyos 4 napot egy szobában.Lányom 2003 júniusában született. Nagyon klassz volt,másképp el se tudtam volna képzelni. Mire hazamentünk a férjem ugyanolyan profi volt mindenben,mint én. Az az igazság,hogy azon a nyáron ezt a 4 napot neveztük ki nyaralásnak utólag,annyira klassz volt. Szerintem az egyáltalán nem igaz,hogy ránk se néztek,sőt.... csak megnyomtam a csengőt és már jöttek is.nagyon segitőkészek voltak,voltak kedvenc csecsemőseim,akiktől mindent megkérdeztem,aki nem volt annyira szimpi,azokat meg csak meghallgattam. Nekem nagyon nagy segitség volt a férjem már csak akkor is,mikor tusolni kellett menni,stb.....mert hát szülés után ezek sem egyszerű mutatványok,mikor lehajolni sem tud az ember. Én legalábbis még a bugyimat se tudtam egyedül felhúzni.
Iszonyú nagyokat nevettünk emlékszem,tévéztünk,együtt kajáltunk és apa sem maradt le az első gyönyörű pillanatok egyikéről sem.
Most,hogy már a kistesót várjuk,most is úgy érzem,hogy ebbe a szobába szeretnék menni,persze apa nem tud velünk bent aludni,mert haza kell jönni a lányunkat ellátni,de szerintem annyi időt fognak bent tölteni nálunk,amennyit csak tudnak. Külön szobában nem zavarja a szomszéd kismamákat és babákat sem az akkor majd már 2 éves lányom.
Minden maminak további jó pocaknövesztést!
sziasztok
Évi és Petra