Sziasztok! Huhh, dejó volt olvasni ilyen sokat!
Kicsit olyan volt, mint egy regény, és most hirtelen nem is tudom, hogy miket akarok írni, és biztos el fogok felejteni dolgokat.
Orbis, attól nem "sértődsz meg", mikor vadul dolgozol valamin, kétszer is, aztán másnak tulajdonítják a munkádat?
Egyébként bár nevetőgörcsök nem jönnek rám, de a hülye hisztijeim mellett nekem is vannak olyanok, mikor az átlagosnál jobban érzem magam, és sokkal könnyebben nevetek, és hülyeségeket beszélek. Kicsit olyan, mintha becsiccsentettem volna.
Meg még vannak olyanok, mikor óriási szeretetrohamok jönnek rám, és nagyon szeretek mindenkit. Ha senki nincs a közelemben, akkor a pocakomat
Kriszta, nagyon örülök, hogy jössz, és írsz nekünk, mert akkor te is jól érezted magad velünk, meg minden. És Andris szép. Most is, meg születésekor is. De szerintem szépek a babák mind, mint a talin annak hangot is adtam
Bár Andris különösen jól sikerült példány. És nekem az András név is úúúúgy tetszik, meg az is, hogy Bandi, de a Gergőnek nem, szal nem lesz Bandikánk sose
Drukkolok a szülőknek, nem is tudom, kinek jobban, Talán Esztyx, neked a legjobban, elvégre te laksz legközelebb
meg te szeretnél legjobban, bár Dia, te is mindent megteszel, pedig lenne még időd
És nagyon örülök, hogy most többet írsz, biztos mert van sorstárs
Tök jó, hogy egyszerre születik egy csomó baba, aztán meg pihi, aztán megint egy adag, Kéne tudni, hogy mi történt, mikor ezek a babók fogantak
Edwig, te meg ne aggódj, ha figyelnek, jó kezekben vagy! A fehérje a pisiben terhes-toxémiára utal, amit mondtam, hogy a lábdagadás az első jele, és énis félek tőle nagyon. Nem baj, ha komolyan veszi a doki, mert inkább spirázza túl a dolgot, minthogy baj legyen. A kismanóval meg beszéld meg, hogy forduljon meg, mesélted, hogy milyen jóban vagytok, hátha még nem éli az első dackorszakát, és szót fogad az anyjának
Márti, neked is ugyanezt tudom mondani fehérjeügyben... Bár a védőnénid tényleg ártónéni, vagy támadó, vagy valami ilyesmi. Én ilyenkor mindig arra godnolok, hogy milyen jó dolgom van. Pont nekem is talált 2 hete a pisben fehérjét, meg minden szart. És ahhelyett, hogy idegesített volna, pedig én is vizesedek nagyon, és nem tudok a fűszeresről lemondani, mondta, hogy lehet, hogy rossz a gép, vigyem át a mintát a kórházba, hogy nézzék meg ők is. És most, hogy voltam eredményért tegnap a dokinál, kiderült, hogy semmi baj, egykis kálcium meg fehérvérsejt van csak, de ez még belefér. Egyébként nem tartják benn az embert csakúgy a kórházban, nem? Elég sokba kerül
huhh, elég sokat írtam. MOst ezt elküldöm, azt elolvasom megint, hogy mit akartam még írni...
Kik.
30 PONT jeeejeee uúúú (azért a dokibácsival megbeszéltük, hogy azért még nem kell szülni
)