Húúúúúúúú csajok, én csak kamillázok
inkább nem is szólok bele ebbe
csak annyit engedjetek meg, hogy én sem az elejétől vagyok itt, de hiányoznak a régiek, pedig alig ismerem őket, s én is gondolkoztam rajta, hogy írjak-e a babásodás, ill. szülés után, de úgy megszoktam az itteni társaságot, hogy nem tudtam elszakadni, én is írok másik topicba, vagyis az túlzás, mert szinte olvasni sincs időm
Régiek, ha van kedvetek, gyertek, bár már nekem sincs sok kedvem többet ide jönni! Ha csinálnátok egy zárt topicot (régiek), akkor szívesen csatlakoznék, ha nem bánjátok!
Lombikbaba
nagyon édi a kislányod, egy tünemény
köszönöm a választ is a 2 órás szopival kapcsolatban, nálunk az a baj, vagyis nem tudom, hogy baj-e, hogy ő mindig 2 óránként szopizik, de most megpróbálom a 2,5 órára áttérni, talán az nem lesz annyira vészes neki, de az alatt a fél óra alatt végig ette a kezét
úgy sajnáltam szegénykémet, meg persze a melleimet, amik full bedurrantak
Rekuja
biztosan sikerülni fog
nagyon pozitív hozzáállásod van mindenhez és vicces sokszor, amit írsz
s tök rendi vagy, hogy segítesz a kenguruban. Egyébként még sosem próbáltunk sem kengurut, sem kendőt sem, majd most meglátjuk, de szerintem a kis drágám ellesz benne, mert szeretne mindig rajtam csüngeni, de én a lombik és a terhesség alatt totál elgyengültem, mert sok volt a gond a terhességemmel és szinte semmit sem csináltam, így nem nagyon bírom el, s már 51 kiló vagyok
a hátam így is fáj sokszor, de remélem könnyebb lesz kenguruval. Ha valaki tud nekem tanácsot adni, hogy hogyan lehetne hízni szopi alatt, szívesen venném, mert nagyon szörnyen nézek ki
ami bánt is már nagyon
Betty, Bri
kár hogy ilyen téma miatt kellett jönnötök, de örülnék, ha hallhatnék felőletek
bár ahogy írtam Betty téged olvaslak
Bri téged meg látlak face-n
legalábbis igyekszem nézni a képeket
nem azért, hogy nyomozzak, de gondolom nem is feltételezed ezt rólam!
nagyon édi a kis Minikéd, úgy tartanék már én is ott
az én aranyom elég lusta
még csak emelgeti a buksit, nem akar nagyon forgolódni, csak egyszer fordult hasra eddig.
Biztosan kihagytam pár dolgot, amihez hozzá akartam szólni, de még mindig van egy rész, amit nem volt időm olvasni...