Látom, sehol senki
!
Beu!
Házassági évforduló... Nálunk az elsőre emlékezett a férjem, aztán az azt követő 11-ből kb. 9-et vagy 10-et elfelejtett
. Nem azzal van nálunk a baj, hogy elfelejti konkrétan, mert készül is rá, csak azt nem tudja soha, hogy az adott napon éppen milyen hónap hányadika van
. Ha ma megkérdezném Tőle, akkor se tudná, hogy aug. 14. van... Ezért általában úgy volt, hogy mikor én szóba hoztam, akkor: "... Te jó ég, ma július 10. van???? Nem is tudtam..." Aztán elővette a meglepit, amit már jó előre beszerzett. Vagyis csak a napokkal nincs tisztában
.
Ágy, tök jó! Most mi is épp bútorokat készülünk beszerezni. Ádámnak ágy és szekrény kell, Noéminek már csak szekrény. A régieket (mindenhonnan kapott szedett-vedett 100 éves ócskaságok, ill. a régi babakomódok, még csecsemőkorukból
). A baba miatt is kellenek a régi bababútorok, meg azért mégis csak nagyok már...
Hát, én úgy látszik, befürödtem ezzel a cickafark teával
. Tavaly olyan szépen beállította 30 naposra a ciklusomat az első adag tea, most, most meg már a 35. napon tartok, és sehol semmi
. Pedig olyan pocsék egy íze van, hogy csak na, és meg se érte innom
. 35-38 napos ciklust mindenféle tea nélkül egyedül is tudok produkálni... Bár, gondolom itt még benne van az is, hogy nem állt vissza minden az eredeti kerékvágásba.
A másik meg, komolyan nem hiszem el..... Kedden végre elvitték az utolsó 2 kiscicát is. Erre tegnap este itt nyávog egy kb. ugyanakkora cirmos cica, mint a mieink voltak
. Jól megette az enyémeknek kirakott kaját
, de gondoltam, ennyi volt. Reggel nem is volt itt, de délelőtt felbukkant, megint megette a kaját, és itt nyervogott. Biztos az anyját keresi. Valószínűleg valami kutya hurcolhatta ide, mert csupa nyál a feje, az oldalán egy pici seb is van. Amúgy eszméletlenül bújós, mikor leguggoltam hozzá, belemászott az ölembe, a nyakamba, ott dorombolt. Biztos ami biztos adtam neki féregtelenítőt, meg bolha spray-vel lefújtam, sosem lehet tudni... Azért bízom benne, hogy nem marad nálunk. A másik cicánk amúgy is valószínű vemhes lett 1 hete, lesz utánpótlás. Nem vagyok én macskamentő
. Ha a férjem felfedezi, eltöri a derekamat, az tuti
. Kész vagyok már a macskáktól...
Noémi tegnap hazajött a táborból, tiszta nátha (ez várható volt a sátortábor után...), amúgy viszont nagyon élvezte. Végre nincs nálunk egy "idegen gyerek" sem, ami 3 hét után eléggé üdítő tud lenni.
Az idő ma nagyon szép, főznöm sem kell nagyon, úgyhogy jó is van ebben a napban. Tegnapról maradt egy csomó kaja, azért egy kis túrógombócot csinálok, hátha valakinek nem kell.
További jó hétvégét mindenkinek! Azért írhatnátok is
!