Új privát üzeneted érkezett!

beu:örülök, hogy így érzel, biztos, hogy nagyon fontos a teherbeeséshez, hogy lelkileg is rendbe legyél.

Nóci:szerencsére nem fáj annyira, ha a nyelvemmel piszkálom akkor érzem, hogy valami nincs rendben, de nem piszkálom és kihúzom szeptemberig. Gyógyszert nem is akarok szedni, ha már kellene akkor orvos, legfeljebb magán. Sztk-ba nem vagyok hajlandó csak ismerőshöz, mert Gabit úgy megkínozták, hogy ebből nem kérek.

Vettem kismama könyveket, na most már még okosabb leszek, hisz az internet már nem elég, hátha olvasok még olyanokat ami miatt aggódhatok :P

Egyébként úgy néz ki jön az émelygés reggelente, szerencsére enyhe formában, de 10 előtt nem tudok ételre sem ránézni, mert tegnap már a WC-re rohantam, mert azt hittem rögtön viszontlátom, pedig már dél volt. Valószínűleg sokáig nem is tudnám titkolni. Vicces volt, mert pont akkor lépett be a főnököm, amikor az ebédemet fogyasztottam és pár másodperc alatt vihar kerekedett a gyomromba.Szóval biztos nézet, hogy amint megérkezett septiben nem feltűnő gyors léptekkel leléptem.
Na de mivel nem jött vissza alig mertem kimenni a WC-ből nehogy megint rám jöjjön. De már csak hétfő-kedd dolgozom szerencsére.
erika82
Erdőkertes
 
 


Sziasztok!

Mi ma baba zsúrra megyünk! Első szülinap! Viszünk két mese könyvet meg ormányos cumikát meg olyan rucira csatolható cummogó tartót! A minap épp nem találta és csak egy van belöle így gondoltam kell ez is! :D

Era! Örülök, hogy a fogad nem vészes és remélem nem is lesz és simán ki fogod húzni szeptemberig! Én most szépen szedek Dalacint írattam fel gyulladás csökkentöt a fogamra, mert fáj rendesen! Ebből tuti húzás lesz! Nagyon félek!!
Én direkt nem vettem kismama könyveket! Annyi bőven elég volt amit elötte lapozgattam a neten és a védőnénitől is kaptam csomagban egy rakás könyvet! Utána én parásnak éreztem mindent így úgy döntöttem nem olvasok, hanem itt bneten cserélek hasznos tanácsokat! És ezek be jöttek nekem!!!
Na émelygés az már jó! És így 7végén a kisboszorkád elött, hogy titkolod??? Mert így neki is feltünik, hogy valami nem stimmel!!
És hogy hogy csak még 2 napot dodozol?? Mész szabira??

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Erika kitartás még a két naphoz :D
És tényleg a nagylány nem sejt semmit???!!

Kép

Kép
Notes:

Kép
beu5
Budapest XVII. kerület
 
 
 
 
 

 
 

SZiasztok!!!!!!!!!!!!!

tegnap szuper volt a strandon!!!!!!!!!!
Mátém nagyon élvezte hogy csak velem is lehet!!!!!!!!!:))))))))

Nóci semmi baj.majd ide ér a levél:)))))

Panda szerintem a párod a méhen kívüli babát magában akarta lerendezni.meg általában a férfiak az ilyenekről nem bezsélnek........

Etrika nagyon jó olvasni hogy a párod ilyen lelkes a baát illetően:))))))))

Nócika remélem a nagyid már jobban van??????

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok lányok!

Hát egy pici ideges vagyok. Ma lehet túlhajtottam magam, bár csak füvet nyírtam, semmi nehéz dolgot nem csináltam ill. sétáltam a családdal, de estére egy pici barnás nyákot tapasztaltam, enyhén nyom a hasam, de véleményem szerint semmi komoly. Azóta már többször voltam wc-n és teljesen normális fehér folyásom van ami idáig is.Azért egy picit parázok lányok, most már nem szeretném ha baj lenne, mert annyira beleéltük magunkat a dologba.
Szerencsére nem folyamatos a rosszullétem, így tudom titkolni. Ma pl. semmi hányingerem nem volt.
erika82
Erdőkertes
 
 


Erika hátsón billentelek!!!!!!!!!!!!tessék jobban vigyázni!!!!!:)))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Erika!! Na, egy picit jobban vagy és akkor meg nem bírsz a fenekeden maradni!!! Ejnye!
Mikor is mész dokihoz?


Képzeljétek, ma itt volt apa egy régi barátja, a kiscsaj rögtön barátkozott vele, majd a du alvás után kézenfogta és nosza gyerünk a nagyvilágban. A srác azt hitte megint csak a kapuig, max a kocsiáig lesz a séta, mire 10 perc múlva telefonál, hogy a tökmag kivitte őt a játszótérre, úgy hogy közben körülnézett az úttestnél és gyorsabban áthúzta a felnőtt embert rajta :lol: és ugyan így vissza.
Azt sem tudtam mit gondoljak, de olan büszke voltam erre a picurra, nem is gondoltam volna hogy kitalál a játszóra, főleg hogy azon az útvonalon csak visszafelé szoktunk jönni.

Kép

Kép
Notes:

Kép
beu5
Budapest XVII. kerület
 
 
 
 
 


Beu nagyon ügyes volt Panka!!büszke is lehetsz rá!!!!!!!!:))))))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


beu:szerdán megyek orvoshoz, már alig várom, utána nyugodtabban alszom :) Egyébként tényleg nem hajtottam túl magam vasárnap, hát sokszor mondják, hogy a terhesség nem betegség és nem is tudom, nem vagyok hozzászokva, hogy hímes tojásként bánnak velem és igazából a férjem is azt a nézetet vallja, hogy ez nem betegség, tehát azt nem mondom, hogy nem kímél, de simán talpon vagyok egész nap. Azt gondoltam ez így normális is, de normális nem lányok? Vagy nem? Most jön majd a téli fűtési szezon, nekem át kell pakolnom az egyik sufnit, mert a fa nem fér be és utána még jön a favágás, igaz a fűrészt apa kezeli, de nekem fognom kell és raknom, szóval igazából nem ülhetek felpockolt lábakkal, a szénről még nem is beszéltem. Azt a pincébe kell vinni, ha csak 2 kilónként akkor is le kell jutnia. A családra nem számíthatok, szóval reméljük bírja a pici a kiképzést, ha végképp nem akkor majd ki kell találnom valamit. Apa betegsége miatt azért több feladat hárul rám pl. ő nem tud lépcsőzni fel-le mondjuk 20 percen keresztül (a szenet le kell majd vinni a kazánházba).

Jaj nagyon ügyes a kis csajszi, hát igen mi felnőttek nem is gondolnánk, hogy milyen sokat elraktároznak a világból, szóval aggodalomra semmi ok, mert a kedvenc helyére már csukott szemmel is eltalál. Tényleg nagyon talpraesett a kis manó.
erika82
Erdőkertes
 
 


Erika!
A terhességvalóban nem betegség, de "más állapot", amihez képest ugye néha a külső körülményeket is változtatni kell. Azért ez a fa-és szénhordás nem hangzik igazán "terhesprogramnak". Vigyázz magadra!

Beu!
Tök ügyes a kislányod! Csak úgy elvonultak édes kettesben a játszótérre, vagy más felnőtt kísérő is ment velük?

Tőlünk 2 hét után tegnap menetek el a tesómék. Noémit vittük táborba Gödöllőre (sátortábor ebben az időben :roll: ), remélem, nem betegszik meg 5 nap alatt.
Most itt van nálunk szombatig Ádám barátja (az ő nővére is együtt táborozik Noémivel), így a srácok sem unatkoznak.

Ma elviszik a két "lefoglalt" cicát, holnap meg a másik kettőt, úgyhogy HURRÁ!!! De ahogy láttam, szombaton "elkészült" a következő turnus :shock: , 2 hónap és megint lesznek picik. Aztán ivartalaníttatjuk a nagyot, mert ezt így nem lehet csinálni...
Közben kiderült a vörös kiscicáról, hogy valószínűleg nyelőcső szűkülete lett az agyrázkódástól (írtam már :?: :?: :?: ), csak pépes kaját tud enni, amúgy mindent kihány. Ennek ellenére el akarják vinni, pedig megpróbáltam őket lebeszélni róla, mert csak nyűgöt vesznek a nyakukba vele. Ők tudják. Meg akarják röntgeneztetni (1 sima + 1 kontroll rtg vizsgálattal), ami közel 20 ezer pénzbe fog kerülni, de vállalják. Én már majdnem 15 ezret költöttem rá :roll: . Ennyi pénz egy sima (amúgy nagyon-nagyon szép), közönséges házimacskára... Nem vagyunk normálisak...

panda
Halásztelek
 
 


Panda, igen édes kettesben mentek el - mint vak vezet világtalant :lol:

Erika, szerintem sem betegség, csak tényleg más állapot. Amúgy én sem változtattam sok mindenen, csak máshogy osztottam be az időm és a nehéz feladatokat. Főleg az első 3 hónapban, utána meg megint mindent bír az ember tele energiával...
Én azt vallom, mindenki azt és annyit dolgozzon, amennyit még jó szívvel és jóérzéssel csinál, ,ha már nem kellemes jobb ha elnapolod a dolgot és pihensz.

Kép

Kép
Notes:

Kép
beu5
Budapest XVII. kerület
 
 
 
 
 


Húh, hova tűnt mindenki??!!
Erika jól vagy???

Kép

Kép
Notes:

Kép
beu5
Budapest XVII. kerület
 
 
 
 
 


Sziasztok!!

Itten vagyok én is! Ma vacsizni voltunk a barátainkal! Ez pont jót tett a diétámnak! Bár csak húsit ettem nem pedig a krumplit! Tehát azért vigyáztam!

Era! Ez ahogy panda is mondja ez nem betegség ez egy más állapot! Kérlek szépen próbálj meg valami más megoldást találni a szén és fa hordásra! Oké apa nem tud lépcsőzni tudjuk miért! D a kicsi lányzó nem tud segíteni? Vagy valaki a családból?? Én szülés elött két nappal el tettem 16 kg barackból lekvárt meg 8 üvegnyi lecsót! Már rég rájöttem ezt nem kelett volna!
Mikor mész majd szerdán a dokihoz ugye meg említed neki a barnás folyást?? Mert én ezért kaptam utrot! Az első 12 hétben kelett szednem! Asszem napi 2 szemet kelett, de csak 1-et szedtem!

Beu! nagyon ügyesen van a gyerekek agya kitalálva! És büszke lehetsz rá, hogy elcipelte apa barátját a játszira!!!

Nita! Holnap feladom a csomit!!!

Panda! Huh nem semmi a kis vöri cica! Ez vajon mitől alakul ki? Így született?? Még egy adag cicus?? Jesszus basszus! Mire ezeknek is lesz gazdijuk meg öszülsz! vagy már most reklámozod, hogy lesznek és akkor addigra már lesz is gazdijuk??

Nagyikámat ma hazaengedték a kórházból! De bevallom nem tudtam anyummal beszélni mi lett a vizsgálatok eredménye szal nem tudom mit állapitottak meg! majd holnap meg tudom!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Halihó!

Én is vagyok, de a fiúk alig engednek ide :lol: . Bár, ahogy látom, nincs túl sok olvasnivaló :cry: .

Era!
Mi volt a dokinál? Ma mentél, ugye?

Nócika!
Jobbulást a nagyidnak! Kiderült már, mik az eredmények?
Igen, úgy néz ki, jön a következő adag cica :shock: . De már reklámozom :wink: , úgy néz ki, egyre már van előjegyzés :wink: , de csak, ha vörös lesz, egyet meg biztos megtartunk Ádámnak. Tegnap elvitték a másik kettőt is, a mama cica, szegénykém, elég sokat nyávog utánuk. A férjem jó fej volt, közölte, hogy az őszi adagból csak egyet tartunk meg Ádámnak, és semmiféle kifogást-könyörgést nem fogad el. Aztán hétvégén már azt mondta, csak annyi marad meg, amennyire "előjegyzés" lesz, meg az Ádámé. Tegnap, mikor elvitték az utolsókat is, már úgy állt a dologhoz, hogy csak az Ádámé, az előjegyzettek, meg ha "olyan nagyon szépek lesznek, hogy csak na...".
Most csak 2 apajelöltet láttam, a szép szürkét, meg egy gyönyörű, hosszú szőrű vöröset (olyan Main Coon féle, ismered?), de nem azt, amelyik a múltkor volt. Ki tudja, mi lesz a végeredmény...

Ma megvettem Ádám tankönyveit, 16.280 Ft :roll: . Még kell tolltartó, táska, füzetek, apróságok. Noéminek könyvek, füzetek, a többi megvan. Meg egy kis kaja a hónap végére :lol: .

panda
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Panda! Hát tényleg nem sok az olvasni való!!!!!!

Pedig Era! Én ma baromira vártam, hogy írj mi volt a dokinál!! Kérlek holnap gyere és mesélj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Panda! Ez a cica mizéria kicsit bonyolult! Asszem még vagy egy párszor el kell olvassam, hogy felfogjam most akkor hányadán is álltok a cica megtartással!!!
Tankönyv árak nem semmik! Istenem nem is tudom ezek az árak hova jutnak bár határ a csillagos ég!!!
Tényleg Ti most hogy álltok kistesó projecktel???

Én ma voltam fogdokinál ismét! Most csak a gyökérkezelt fogaimat átöblitette! Most mehetek 2 naponta tehát legközelebb péntek délelött lesz! Érdekes lesz! Mert mancit nem vihetem be tehát valakit megint kerithetek, hogy jöjjön velem! ÚÚÚÚÚúúúúúúúúúúúúgy de úúúúúúúúúúúúúgggyyy utálom ezt! mindig valakit meg kérni!
Ma lecseréltem a régi tűzhelyemet azaz hétfőn hoztuk haza és ma a régit el is adtam tőkéletes áron!!!! A jó üzletek váratlanul kötettnek!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


ERA!
Mi volt a dokinál?????


Nócika!
Jaj, ez a fog mizéria :roll: , még olvasás közben is kiráz a hideg...
Milyen az új tűzhelyed? Az enyém fönt gáz, lent villany. Jó, csak azt utálom, hogy a gáz rácsait nehéz tisztítani. Amúgy inox, ami nagyon klassz, mert akármi van akármennyire ráégve, befújom inox spray-vel, és csak le kell törölni, semmi sika-mika.

Kistesó: még 2x megjön (most a napokban, és szeptemberben), aztán durr bele :lol: !
A cicákat egyelőre még mély titok övezi :P . Majd 2 hónap múlva megszületnek, és a "nagyfőnök" dönt. De eddig mindkétszer "nem tartunk meg, csak max. 3-at" volt, de ahogy meglátta őket, mégis megmaradt mind az 5 :wink: . Azért bízom benne, hogy most nem születik ilyen sok... 1 tuti marad Ádámnak, a többi rejtély.

panda
Halásztelek
 
 


SZiasztok!!!!!!!

Era a terhesség tényleg nem betegség de akkor is vigyázni kell!!!!!!!!!

Panda jó sok a tankönyv:(((((

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Látom Erika még nincs sehol!!!

Nóci ne is mond, a fogorvosokból már most elegem van, pedig még el sem jutottam odáig. Akit kinéztem rohadt drága, aki apáét csinálja az egész hónapban szabin van... sztk??!! nos ezzel fenntartásaim vannak, de tegnap kaptam egy fülest biztos forrásból, bár állítólag nálunk körzetesítve van a dolog, de ezt persze nem lehet kideríteni így most anyuval ülünk a telefon mellett és hivogatjuk a fogászatot hátha valakinek sikerül. kész röhej.

Tűzhely, nekem villany, és 4 év után már egész jól ki is ismertem, főleg ami a sütőt illeti :lol:

Kép

Kép
Notes:

Kép
beu5
Budapest XVII. kerület
 
 
 
 
 


Jaj, nita majd el felejtettem. Olvastam az oldaladon az amerikai palacsinta receptjét, amit már tök régóta keresek! Köszi! megcsináltam, hát nagy siker volt!!!

Kép

Kép
Notes:

Kép
beu5
Budapest XVII. kerület
 
 
 
 
 


Beu szivesen....nálunk is nagy sláger:))))

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

gondoltam hozok pár képet....ezek múlt héten készültek:)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Bocsánat lányok, hogy nem voltam, de közben jöttünk vidékre, mert apa is szabin van és hazalátogattunk a családhoz.

Nos azért fejlemények vannak.

Kedd estére erősödött a véres nyák, így azt gondoltam ez már nem játék. Konkrét vérzést nem tapasztaltam, de elnehezült a hasam és fokozódott a piros csík a nyákban.
Tehát még kedd este kocsiba ültünk és elmentünk Gödöllőre egy magándokihoz, így a szerdait le is mondtam.
Nos azt mondta, hogy ne aggódjak, mert konkrét vérzést nem lát, de jobb megelőzni a bajt, kaptam ultrogestont vagy mi a szöszt, de nem tablettát, hanem kicsi golyócskát amit a hüvelybe kell mélyen felhelyezni.

Egyébként azt mondta, hogy még a műszeresen sem látszott vér (hüvelyi ultrahangot csinált), csak amikor a rákszűrést megcsinálta azon már mutatkozott, de azt mondta, hogy ilyenkor különösen érzékeny a méhnyak. Szerinte nincs semmi gond, főleg hogy van egy félcentis 6,5 hetes élő embrióm méhen belül tiszta környezettel.
ÉS ami fontos láttuk a szívcső pulzálását is, tehát megnyugodtam.

EGyébként az jó, hogy amióta ezeket a golyókat felrakom teljesen megszűnt a véres nyák? Akkor most hormonálisan volt ez a dolog, azt jelenti? Főleg úgy mivel mélyre kell felhelyezni az ujjamon sem látok semmit még csak barnát sem (bocs, de hát ezt fel kell helyeznem oda valahogy).
Tehát a 12. hétig nekem is ezzel kell élnem. Bár lehet én reagáltam túl, de már múlthét vasárnap óta tartott és egyre többször vettem észre és nem akartam, hogy vérzés legyen belőle.

Van képem is csak apának le kell tömörítenie és akkor felrakom.

Hát mindent leszámítva (aggódás és félelem) boldog vagyok, jó volt látni, hogy pulzál a kis szívkezdemény.
3 hét múlva kontroll és akkor megkapom a papírokat is a védőnőhöz.

Azért ezek után bizti óvatosabb leszek mindennel, mert most átéreztem milyen érzés félni attól, hogy elmehet a baba.
A szénpakolást nem úszom meg, de majd szétbontom a bálát és leadogattatom a nagylányommal egyesével és így nem erőltetem meg magam, nem kell lépcsőznöm és nem kell a bálákat emelgetnem.

Panda:akkor szorítok neked, hogy szeptemberben összejöjjön, nálatok is nagyok a gyerekek, biztos jó érzés lesz majd egy ilyen csöppséget dajkálni.

Egyébként nem mondtuk el a családnak és igazából csak a nagylányunk miatt, mert 3 hét múlva vissza kell még mennem kontrollra és akkor kapom meg hivatalosan a papírjaimat is.
Tehát 3 hét múlva bejelentjük. Arra nem gondolok, hogy baj lehet. Ezzel a babával nem lehet semmi baj, a férjem azt mondta, hogy csak pozitívan nyilatkozhatok, mert a negatív gondolatok vonzzák a negatív dolgokat, szóval bizti minden jó lesz.
erika82
Erdőkertes
 
 


Erika lehet kevés volt a sárgatested és az utró ezen segít....Barnikámat is nagyrészt az tartotta meg......szóval nyugi:)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Jaj, Erika, most megnyugodtam én is :DD ezek jó hírek ám, akkor most pihenj és apának igaza van!! csak pozitívan :lol:

Kép

Kép
Notes:

Kép
beu5
Budapest XVII. kerület
 
 
 
 
 


Beu!
Most látom, tegnap volt a házassági évfordulótok? Sikerült elérni valami fogdokit?

Nita!
Olyan jók a képek! Nekünk is van ilyen egy csomó még régről, de már tök nagy lovak, így vagy 3-4 éve nem nagyon van hasonló... Látom, van a falatokon hungarocell-díszítés. A tesóméknak is ugyanilyen van, nekik sok mesehős, ők Pécsen laknak, ott rendelték. Nektek is onnan van, vagy Pestről?
Igen, a tankönyv tényleg jó sok, és ez még csak az egyik gyereké...

Erika!
Legalább megnyugodtál (meg mi is :wink: ). Eleinte simán lehet "csak úgy" is a vérezgetés, az utrogestan tuti nem árt. Gondolom, várjátok már, hogy elmondhassátok :lol: . Képet várjuk.
A szénpakolás még az újabb verzióban is durván hangzik :cry: . Remélem, nem lesz semmi baj!

panda
Halásztelek
 
 


Igen sikerült kideríteni kihez tartozunk sztk alapon, de mivel róla nem hallottam semmit és lazán közölték, hogy minimum 3 hét mire bejutok, így marad apa fogdokija szept elején, mert ugye ő is szabin van... persze ha nem lesz addig semmi gond!!!

Igen tegnap voltunk 4 évesek :lol: Hát sok minden keringett bennem, jó is "rossz" is. Amúgy apa egész nap itthon volt, ami jó volt, ma is együtt csavarogtunk... De hogy még mindig mennyire nem ismerrrr :roll: Egy kis romantika igazán járhatna már nekem is.... egy kis kényeztetés...ááá de hát ő is pasi.
Na de mit is vártam, hisz az elmúlt év pont ilyen volt számomra, semmilyen..sőt. Talán a mostani, legalábbis bízom benne.


Ú, nem is mondtam, ma a tesz-veszen vettem Pankának egy ágyat, vasárnap megyünk érte, és a mi vendég ágyunkat ugyanazzal a lendülettel feltettem, lesz ami lesz. Nagyban vásárolunk mire csöng a telefonom, hogy megvették az ágyat:D Na ez az amire nem számítottam, teljesen feldobta a napomat :lol:

Kép

Kép
Notes:

Kép
beu5
Budapest XVII. kerület
 
 
 
 
 


Látom, sehol senki :cry: :cry: :cry: !

Beu!
Házassági évforduló... Nálunk az elsőre emlékezett a férjem, aztán az azt követő 11-ből kb. 9-et vagy 10-et elfelejtett :roll: . Nem azzal van nálunk a baj, hogy elfelejti konkrétan, mert készül is rá, csak azt nem tudja soha, hogy az adott napon éppen milyen hónap hányadika van :P . Ha ma megkérdezném Tőle, akkor se tudná, hogy aug. 14. van... Ezért általában úgy volt, hogy mikor én szóba hoztam, akkor: "... Te jó ég, ma július 10. van???? Nem is tudtam..." Aztán elővette a meglepit, amit már jó előre beszerzett. Vagyis csak a napokkal nincs tisztában :lol: .
Ágy, tök jó! Most mi is épp bútorokat készülünk beszerezni. Ádámnak ágy és szekrény kell, Noéminek már csak szekrény. A régieket (mindenhonnan kapott szedett-vedett 100 éves ócskaságok, ill. a régi babakomódok, még csecsemőkorukból :oops: ). A baba miatt is kellenek a régi bababútorok, meg azért mégis csak nagyok már...


Hát, én úgy látszik, befürödtem ezzel a cickafark teával :cry: . Tavaly olyan szépen beállította 30 naposra a ciklusomat az első adag tea, most, most meg már a 35. napon tartok, és sehol semmi :twisted: . Pedig olyan pocsék egy íze van, hogy csak na, és meg se érte innom :x . 35-38 napos ciklust mindenféle tea nélkül egyedül is tudok produkálni... Bár, gondolom itt még benne van az is, hogy nem állt vissza minden az eredeti kerékvágásba.

A másik meg, komolyan nem hiszem el..... Kedden végre elvitték az utolsó 2 kiscicát is. Erre tegnap este itt nyávog egy kb. ugyanakkora cirmos cica, mint a mieink voltak :roll: . Jól megette az enyémeknek kirakott kaját :evil: , de gondoltam, ennyi volt. Reggel nem is volt itt, de délelőtt felbukkant, megint megette a kaját, és itt nyervogott. Biztos az anyját keresi. Valószínűleg valami kutya hurcolhatta ide, mert csupa nyál a feje, az oldalán egy pici seb is van. Amúgy eszméletlenül bújós, mikor leguggoltam hozzá, belemászott az ölembe, a nyakamba, ott dorombolt. Biztos ami biztos adtam neki féregtelenítőt, meg bolha spray-vel lefújtam, sosem lehet tudni... Azért bízom benne, hogy nem marad nálunk. A másik cicánk amúgy is valószínű vemhes lett 1 hete, lesz utánpótlás. Nem vagyok én macskamentő :roll: :roll: :roll: . Ha a férjem felfedezi, eltöri a derekamat, az tuti :? . Kész vagyok már a macskáktól...


Noémi tegnap hazajött a táborból, tiszta nátha (ez várható volt a sátortábor után...), amúgy viszont nagyon élvezte. Végre nincs nálunk egy "idegen gyerek" sem, ami 3 hét után eléggé üdítő tud lenni.

Az idő ma nagyon szép, főznöm sem kell nagyon, úgyhogy jó is van ebben a napban. Tegnapról maradt egy csomó kaja, azért egy kis túrógombócot csinálok, hátha valakinek nem kell.


További jó hétvégét mindenkinek! Azért írhatnátok is
:wink: !

panda
Halásztelek
 
 


Hú, tényleg nem nagy a mozgás!

Mi tegnap kiruccantunk Gallyatetőre ebédelni, mert a vőfélyünk ott nyitott éttermet, s már 4 éve készültünk hozzá, most ez is kipipálva :lol: S amire azért nem számítottunk, hogy mindezt teljesen ingyen, mert nem engedte kifizetni a kaját. Jó csak a benzinbe került :D

Panda: Én a málnalevelet+palástfű teát már egy teljes ciklus alatt ittam, de azért rövidebb lett 46 napról lehozta 38-ra, azért ez már tetszett. Kiváncsi leszek a mostanira.

Nita, milyen gyerekülést vettél a biciglire???

Kép

Kép
Notes:

Kép
beu5
Budapest XVII. kerület
 
 
 
 
 


Sziasztok!!!!!!!!

tegnap lent voltunk Pátyon az unokatesóméknál!!!!
hivatalosan is büntető jogász lett!!
ezt ünnepeltük meg....hamarosan töltöm fel a képeket......jó sok lett:)))))

Panda a hungarocel díszeket a bababörzéken szoktam veni.sana csak pár darvbokat mert elég drágák....

Beu a neten vettem.majd lefotózom neked...

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nócika elfelejtettem mondani hogy meg jött a levél:))))))))kösziiiiiiiiiii!!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Beu!
46 napos ciklus :roll: ! Nekem a leghosszabb 38 napos szokott lenni, amikor szoptattam, előfordult egy-egy hosszabb is, de nem volt jellemző. Ált. 30-35 között. Azt olvastam több helyen, hogy a 35-36 napnál hosszabb ciklusokban nincs pé. Mondjuk, ezt nem tudom, én sosem nézegettem magam, csak akkor érdekelt, hogy van-e, mikor gyereket akartam :lol: . Azért általában észre szoktam venni, de különösebben nem foglalkoztatott eddig.
Galyatetős kirándulás jó lehetett. A Pöttöm hogy bírta a hosszú utat oda-vissza? Azért nincs annyira közel...

Nita!
Büntető jogász, hűha! Nagy buli volt? Az egész család levonult?
Érdekes, én a pécsi csaj honlapján nézegettem, az virágok, lepkék 200-300 Ft körül vannak, a Micimackós cuccok 1-2000, de lehet méretre rendelni, ha kisebbet akarsz, olcsóbb. Én nem tartom olyan drágának. Vagy a börzén drágább? Egy olyan csiga pl. ami nektek van, olyan 500 Ft-ba kerül nála kb.
Tényleg, a halásztelki könyvtárt nem ismered? Én alapvetően Miklósra járok (ma is megyek), de a gyereknek könnyebb lenne ide jönnie. Útba esik hazafelé, a miklósi meg majdnem 1 km-re van a sulitól meg a munkahelyemtől is.

Judy!
Veled mi van? Ha ennyire leköt a sok gyerek, lehet, hogy nem is kell harmadik.... Na jó, vicc volt :wink:

panda
Halásztelek
 
 



Sziasztok!!!!!!

Panda igen nagy buli volt:)))))akkorákat nevettünk....a blogba vannak képek.ahol ilyen zöld "könyvecske" van nálam /is/ az az okmány amit kapot unokatesóm!!!!!!

ennek a pécsi csajnak a honlapját meg tudod adni?
a börzéken tuti ráraknak még egy kis hasznot mert ez a csiga asszem 1000 ft volt anno......
Halásztelki könyvtárat nem ismerem:(((((

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Panda, szülés előtt és gyógyszer nékül általában 33-34 naposak voltak, aztán a szoptatás alatt, azaz az első évében nem is jött meg - na ez király volt :lol: - utána lett maratoni a dolog, pontosabban minden második alkalom, a másik az maradt normálisan 33-34 napos.

Galyatetőre és vissza is bealudt a gyerkőc, de tök jól bírta, ott meg be volt pörögve, vittük a kocsiját, de minek, mert ment ezerrel, így apa tuszkolta csak fel a hegyre :twisted:
Kép Kép [/img]

Kép

Kép
Notes:

Kép
beu5
Budapest XVII. kerület
 
 
 
 
 


ezek a hungarocel cuccok a pesti börzéken is 500.- (a legkisebb)-tól a csillagos ég!
Én gondoltam megpróbálok itthon csinálni de még nem jutottam odáig.. viszont ha a pécsi tényleg ilyen olcsó, lehet nem is megyek ki szeptemberben a börzére....

Kép

Kép
Notes:

Kép
beu5
Budapest XVII. kerület
 
 
 
 
 



Megnéztem, működik. A csajjal e-mailben fel lehet venni a kapcsolatot. Valahol van névjegykártyája is, de nem találom :oops: . Árak azért nincsenek, mert attól függ, mekkora méretben kell a cucc.

panda
Halásztelek
 
 


Beu nekem van ithon 3 nagy tábla hungarocelem csak nem tudom hogyan mivel álljak neki.....:)

édes a lányzód:)))))))

köszi Panda a linket:)))))))))nagyon jók vannak rajta:))))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


ÚÚ ezek tök jók, most megint ihletet kaptam, csak idő is kéne hozzá :roll:

Kép

Kép
Notes:

Kép
beu5
Budapest XVII. kerület
 
 
 
 
 


Beu segítenél hogy kell ezeket csinálni?mivel lehet festeni? :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nita, holnap előszedem a festéket, amit használni szoktam, szinte mindenhez - falra is ezzel festettem, nekem bejött. A napokban elástam a kanapé alá, mert jöttek mentek a bútorok itt a hétvégén, de most már látom a kupi végét :shock:

Kép

Kép
Notes:

Kép
beu5
Budapest XVII. kerület
 
 
 
 
 


Sziasztok lányok!

Hát látom azért páran voltatok erre felé .Nálunk itt vannak húgomék kislányai, tehát most három leányzóra vigyázok két hétig és programokat szervezek nekik. Hát nem irigylem a többgyerekes anyukákat főleg ahol három csajszi rohangál a lakásban, az egyik fején korona a másikén valami fejdísz és bálosat játszanak magassarkúban. A lakás olyan, mint egy csatatér, na de kiraktam őket a kertbe így én rendet tudok rakni.

Rebinek én is vettem hungarocell díszeket talán a vateráról rendeltem. Egy egész dobozzal jött mindenféle állat, fa, fű, csillagok, napocska, scooby doo, virágok talán 8000.- forintot fizettem érte, de teleraktam a szobáját olyan sok volt. Az elkészítésén már én is gondolkodtam, de munka és kert mellett őszinte leszek nem sok kedvem volt hozzá :(

Beu:útólag is gratula az évfordulóhoz, nekünk is most volt a házassági évfordulónk, a vonalzómon a kapcsolatunk kezdete van, de 2009.08.8-án házasodtunk össze.
És az én férjem is elfelejti ezeket a dátumokat. Most már azt csinálja, hogy a telefonjába beírja és kér hozzá riasztást így azért tudja, hogy mi van aznap, de volt olyan, hogy mire hazaért már elfelejtette. A családtagjainak a születésnapját nem is tudja, a miénket legalább igen. Hihetetlenek a pasik.
Legutóbb mentünk vidékre és felvett Budapesten kocsival megkérdezte miért csináltattam két ilyen szép virágcsokrot, mondtam neki, hogy tegnap anyud és dédid szülinapja volt és mivel ma megyünk hozzájuk hát kéne vinni valamit. Na azt mondta, hogy akkor most nagyon kihúztam a gödörből, mert ő elfelejtette.
Őszinte leszek lányok engem annyira nem zavar eleve a 14 év alatt megszoktam, a másik meg az, hogy egész évben kapok tőle szeretettet és gyöngédséget így tudom, hogy mindennél jobban szeret engem és a lányát.
Mondjuk volt már úgy, hogy mondtam neki, hogy egy kicsit elhanyagolsz mire ő azt mondta, hogy biztos meg fog jönni azért érzem így. Nos hát ők férfiak és így kell elfogadni őket.
Annak azért örülök, hogy ha bármikor is választania kell egy családi kirándulás vagy mondjuk haverok, jó film, munka vagy bármi más közt akkor számára egyértelmű, hogy velünk lesz. Nekem ennyi elég.

Egyébként jól vagyok, a reggeli rosszullétek picit erősödtek, de hánynom nem kell remélem megúszom. Mondjuk az émelygés sem jobb, mert így meg nem tudom eldönteni mi van.
Délutánra egészen jól érem magam.
Viszont hulla fáradt vagyok. Állandóan ásítozom és legszívesebben átaludnám a napot, na ez az amit 3 gyerek mellett nem lehet megtenni.
A hasfájásaim megszűntek, most már inkább szurkálgat néha és húzódik. Esti alvással vannak még gondjaim, mert néha egy-egy oldalon érzékenyebb a hasam akkor a másikra kell feküdnöm. Hason alvás elfelejtve és a háton alvás sem kényelmes, mert úgy is nyomó érzés van a hasamban. Gondolom ahogy nő a méhem.
Na nem panaszkodom.
erika82
Erdőkertes
 
 


Beu köszi:)

Erika azért tényleg rendes a párod......sajnos nem so olyan férfit ismerek én is aki meg jegyzi az ilyen fontosabb dátumokat....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


tegnap házhoz jött a buszocskánk:)))
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép

Kép
biciklim és háttérben a házunk:(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Erika!
Nem irigyellek a sok gyerek miatt :shock: . Én már nagyon örültem, mikor 3 hét után csak az enyémekre kell figyelnem :oops: .
Jó, hogy elmúlt a vérzés, a többi meg természetes. Azért vigyázz!!!

Nita!
Jók ezek a buszos képek :lol: . A férjed volánbusz pilóta? tök jó ez a gyerekülés. Nekem sosem volt, bár én csak boltba járok bicajjal...
A házat vettétek, vagy még építkeztek? A mienk is hasonló, annyi a különbség, hogy van rajta szigetelés, de nincs beszínezve hanem "szép" szürke :? . Ugyanígy drótháló kerítés vaskapuval, és egy sima udvar, leginkább gazzal mint fűvel :oops: . Hiába füvesít minden tavasszal a férjem, 3 hónap múlva tiszta gaz az egész :evil: .

panda
Halásztelek
 
 


Panda api igen itt dolgozik a volánnál.leginkább Halásztelki járaton van:)
épitkezünk már jó 15 éve:((((((
de hitelt akkor se veszünk fel.......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Hát nita a hitellel kapcsolatban megértlek, ha újra kezdhetném, az lenne az utolsó... akkor inkább albérlet mint saját lakás. De hát ki a fene gondolta, hogy ilyen szép világ lesz :roll:

Erika, örülök, hogy jól vagy :D Én is végig tudtam aludni a napokat az első 3 hónapban. Párom mindig mondta, ia hazajöttem a munkából, leültem a kanapéra és fél óra szunya :lol:

Hungarocel:
Én a mintát rárajzolnám, és kivágnám (sniccerrel). A festék amit mindenre használok: Deka, matt acryl festék (nem a legolcsóbb de jó).
Ma lementem a baumaxba, vennu hungarocelt, mert csak darabok vannak itthon, hát azon kívül mindent vettem. Még jó hogy itthon jutott eszembe :x

Kép

Kép
Notes:

Kép
beu5
Budapest XVII. kerület
 
 
 
 
 


Beu ezt a sniccert hol lehet kapni?
hungarocel nekem 3 nagy lap van itthon.......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


kivágni a figurákat mivel lehet hogy ne legyen szanaszét a sok apró kis hungarocel golyócska?
marad az olló? :roll: :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


nita - tapétavágó a sniccer, csak eddig nem jutott eszembe a magyar neve

Kép

Kép
Notes:

Kép
beu5
Budapest XVII. kerület
 
 
 
 
 


Nita!
15 éve építkeztek :shock: ??? Közös ház valamelyik szülővel, vagy teljesen saját?

Hitel
Nekünk van, még 14 év hátravan :roll: belőle. "Szerencsére" Ft alapú, az előre meghatározott ütemben emelkedik 12 évig, aztán csökken vissza 8 évig (vagy 10-10 év??? nem tudom), de max. 60 e lesz pár év múlva, aztán 45-ig csökken. Mi sehogy nem tudtunk volna saját lakásba költözni, csak így. A telek nagyon olcsó volt (1,2M), nem nagy a házunk (64m2 + tetőtér), de így sem tudtuk még befejezni.
Az a baj, hogy használt lakásra vagy új építésűre annyi kölcsönt kellett volna felvenni, amennyire nem volt fedezetünk, ill. nem mertünk bevállalni azt a nagy összegű törlesztőrészletet. Úgy voltunk vele, hogy ebbe belekezdünk, amíg van pénz építjük, aztán majd meglátjuk...
7,5 évig laktunk a nagyimnál egy 20 m2-s szobában, először ketten, 10 hónap múlva 3-an, rá 2 évre már 4-en. Gondolhatjátok, hogy fértünk el....

Nita,Beu!
Na, megy a hungarocell vágás? Nem nagyon recés a széle, és nem hullik folyamatosan belőle a sok kis szöszmösz?

panda
Halásztelek
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?