Sziasztok!
Jó pár napig nem voltam és azóta rengeteget alkottatok! Csak ámultam és bámultam.
Én is beteg vagyok! Vagyis javulófélben. 4 napja rettenetes fejfájás gyötört. minden kijött belőlem, amit ettem ittam. Elmentem tegnap a dokihoz és csodát tett velem. Kiderült, hogy a legfelső nyaki csigolyám felett annyira le van tapadva az izom, hogy az erek el voltak szűkülve és nagyon kevés oxigén jutott a fejecskémbe. Na ezt az izmot fellazította röpke háromnegyed óra alatt....de azt hittem, hogy lerugom a fejét a dokinak, annyira fájt. De esküszöm, hogy amikor befejezte az izomlazítást, egyik pillanatról a másikra elmúlt minden bajom.
Koda!
Én a jövőhét végén megyek egy 1napos psichiátriai kezelésre. Tudod, ez olyan, mint a filmekben. Nagy terem közepén körben ülnek az emberek és kibeszélik félelmüket, bajukat, bánatukat egy doki felügyeletével. Azután pedig regressziós hipnózisra kell mennem, hogy kiderítsék, mik okoznak félelmet és feszengést. Sokan azt mondják, hogy ez a tökéletes gyógymód és persze mindez gyógyszerek nélkül. Eddig 1 kezelésen túl vagyok és megdöbbentő, hogy mennyit változtam. Már sokszor azon veszem észre magam, hogy vigyorgok, mint a tejbe tök, minden ok nélkül. Eddig ilyen nem volt. Meg sem tudtak nevettetni. Szóval fela fejjel!
Bocs, hogy off voltam!
Van jó hír is! Megnyílt egy újabb kreatív bolt Békésen. És húúú.....annyi szuper dolog van ott, hogy mersztegettem a szemem. na és a szalvéták...
Vásároltam is, pedig egy időre be kell fejeznem a dekupit..orvosi tanács...max csak magamnak! Sokat kell pihennem. Csak semmi plussz munka.
Azért most épp egy órát csinálok. Magamnak!
Ha kész, mutatom. Mostanában csak falapra dolgozom. Nagyon tetszik!
No meg ingyen van!
Ha valakit érdekel..az egyik netes barátnőm is felhagyott a gipszöntéssel és el akarja adni a sablonjait. Sok még ki sincs bontva. Teljesen új! Ha küldi a képeket, akkor fel fogom ide tenni! A csaj pesti!
Most be is fejezem! Megyek megmasszázsoltatom magam! Pihenek!
Anyko