Új privát üzeneted érkezett!

Lányok, gyorsan írok.

Én szerintem édeset viszek, meg teafiltert. És Katy, ne hajtsd magad túl, úgy készülj, ahogy mi, ne jobban, nem kell háziasszonykodni! Ha nem lesz elég hely, legfeljebb lefekszünk a földreKép

Csilla, de jó, hogy minden ok, látod, elmúlt nyitott méhszájjal is a terhesség!Kép Nagyon örülök neki!

És két pozíciót én is meg tudok tanítani a hordozókendővel, meg elviszem a kis füzetemet is.

Puszi,
Noémi
33+1
vghnoémi
 
 


Na akkor a végére kiderül, hogy egy csomóan tudnak segíteni hordozókendő ügyben!Holnap hozzátok!Bár nekem szerintem addigra nem fog megérkezniKép!

Esztyx!
Mér nem szóltál, hogy péntekre vagy csak kiírva?Bár azt hiszem csak neked nem tudjuk még mindig a korodatKép!!!Akkor kijavítalak!
Már tényleg nincs sok hátra, meg Te vagy a következő a táblázatban most mindenki Téged irigyel!!!Én biztos!

Vica akkor ezek szerint Te is jösz!Szuper!

Csilla!
Örülök, hogy Ti is jól vagytok!

Mára nincs tovább!
Viszont felfedeztem egy csomó tök jó képet, kaptok is egyet ezt csak Nektek!


Kép

Puszi:Katy
30+5Kép
Katy
 


Sziasztok!
Most értem haza (anyu, torna, vásárlás) és most vettem észre, hogy a gépet bekapcsolva hagytam. KépSebaj, legalább nem kellett rá annyit várnom, rögtön itt találtam magam a fórumon.
Megvettem a Kushies márkájú mosható nadrágpelusokat. Annyira jól néznek ki, teljesen oda vagyok. KépKépKépVettem mosószódát is. És FIGYELEM a Nádor u 34. Zöldboltban, a legolcsóbb a mandulaolaj. Ma még sütök nektek valamit a talira, meg varrogatok. Legalábbis ezt tervezem, teljesen felpörögtem az édes kis pelusok miatt.

Katy!
Jól hangzik a házhozjövő segítség. Éljen, éljen!! KépKép
Vigyünk bögrét?

Kikocs! Kép
Teljesen átérzem a kiborulásodat a rumli miatt. Ráadásul pont most amikor nem tudod magad önállósítani. Ezt csak apósodék tudják megoldani? Barátok nem tudnak segíteni? Én kétszer költöztem a terhességem alatt és mindannyiszor a barátaim cipeltek mindent. Legutóbb ki is takarítottak és mindent ők pakoltak el, nekem csak mondani kellet mit hova. A bőgéssel egyébként semmi baj, oldja a feszültséget. Legalábbis abban aki sír. Kép Ja, és a babának vásárlás tényleg gyógyír!

Most látom, hogy már egy órája írom ezt a hozzászólást. Közben telefonálok, vacsorát adok a páromnak, útnak eresztem stb.

Aranyeresek!
A bábás könyv javasol egy olyat, hogy tekerjetek jégkockát gézbe vagy zokniba és arra kenjétek a mindenféle kenőcsöt aranyér ellen és ezzel ápoljátok a kritikus helyet. Egy barátom kipróbálta és azt mondta elég jó.

Bagzerka!
Én voltam azon a tanfolyamon amit Orbis írt. Olcsó volt és tanulságos. Tök sokat számít, hogy kipróbálhatod. Mivel mániákus vagyok, egy másikat is el fogok végezni dec. 8-án 11h-kor, infót itt találsz: http://www.hordozokendo.hu. Ha gondolod mehetünk együtt.
Teljesen a páromra ismertem a trükkös programelrángatást olvasva. Kép
Akarata ellenére is eljön, csak olyankor többet árt mint segít. Ha van kedve akkor viszont imádok vele vásárolni. A saját ruháimat is csak vele veszem meg, mert olyankor tuti jó darabokat veszünk. Ő kabbalám vásárláskor. Kár, hogy olyan nehéz rávenni.

Orbis!
Lehet, hogy nekilátok a poncsónak péntekig, de azért mindenképp kell a minta. Köszi.

Rékacs!
Állati jó hangulatú az adventes kép! Kicsit irigykedem. De majd holnap mi is kamera elé állhatunk.

Aura!
Már hiányoltalak. Jó, hogy előkerültél

Lili(36+2)
A gyógytornász lány is azt mondta, hogy lent van a pocim(izgiKép)

KépKép
savitri
 
 

 
 

Másfélórás hozzászólásom alatt lemaradtam a frissekről.

Vica! szépek vagytok a kendővel! És tök jó, hogy jössz a talira!

Eszter2004!
De jó, hogy nem tűntél el! Holnap mindenképp gyere! Én is kések kicsit mert előtte szülésfelkészülök a jógásokkal.

Esztyx!
Már nincs sok hátra. Észre se veszed és egykettőre ott lesz a kis babuci a hasadon. Csak győzzed pelenkázni. Kép

Katy!
Noéminek igaza van, nem kell háziasszonykodni. Csak kényelmesen!
Vigyünk párnát?

Lili(36+2)aki most elmegy bekeveri a keltésztát, de utána visszajön.

KépKép
savitri
 
 


SziasztokKép
Holnapi tali ügyben, mindenképpen megyek, de valószínű késni fogok, mert (sajnos) Mennem kell ctg-re, meg a védőnénihezKép Kíváncsi leszek mit fognak mondani...
Ha esetleg elakadnék telefonos segítséget kérekKép bár talán a thököly utat még megtalálom, bár ki tudjaKép Kép nálam nem lehet tudniKép
pussz
edwig 36+1
Vendég
 


SavitriKép
Hol vetted a mosható pelusokat?? Az jó már az elejétől a bébinek??
pusziKép
edwig
Vendég
 


BagzerKép
találtam egy ilyen oldalt, hogy.....
www.hordozokendo.lap.hu itt mindenféle van rólaKép Kép
pusssz
edwig
Vendég
 


Edwig!
Nádor u.34. ökoszolgálat(kapucsengő)
De lehet postai utánvéttel rendelni is. www.spelta.hu
4kg-tól jó a babának. A textilpelusos topikban azt javasolták a gyakorló mamák, hogy amíg nincs 4kg a baba addig rakjam klasszikus textilpelusba monapel S méretű külsővel.

Lili(36+2)

KépKép
savitri
 
 


Hahó! Most már itthon vagyok, innen irok. Képzeljétek mi történt velem az éjszaka. Az egész ugy kezdödött, hogy elfogyott a magneB6-om, és hétvégén nem tudtam szerezni. Na vasárnapra már keményedett a pocim, de vasárnap éjszaka majdnem éjfélkor arra keltem fel hogy ilyen félhangosan jajongok. Tisztára megijedtem. Az egész hasam ugy ahogy volt olyan volt mint az asztal, és éles fájdalom járta át az egész pocakomat. Nagyon fájt, azt sem tudtam mi lesz hirtelen, aztán kivánszorogtam, és találtam két darab magnzéium pezsgőtablettát, amitöl 15 perc mulva enyhült, majd elmult. Elég ijesztő volt....Nem gondoltam volna hogy ez a magneB6 ennyit számít.....

Na csak tanulságképpen. Kép

Puszi,
Eszter2004

ui: hétvégén anyosoméknál voltunk, és ott már 10 cm-es hó volt, gyönyörű fehér a táj. Csináltam képeket, ebből kettő fent van az albumomban: Eszter és Tibi névre hallgat.
eszter2004
 
 


Sziasztok!

Jó dolgom van: Anyukám kuglófja, egy bögre zöld tea és a babanetes hozzászólások tegnap dél óta. Kép Merthogy lassan csak kajával ülök le Benneteket olvasni. Kép

Örülök, hogy tetszett a babasarkunk! Apának is elmondom, hadd dagadjon a mája. Kép A kiságy egyébként családi örökség, valami távoli rokon csinálta saját kezűleg, mi csak kékről bordóra pingáltuk.

Kikocs! Üdv újra köztünk épségben, szerintem mostanában ne nagyon autókázz! És fel a fejjel, annál jobban fogsz örülni a szép új lakásnak! Kép És tök jó, hogy a helyére került a lepényetek! Kép

Edwig! Méhlepény ügyben csak annyi, hogy nekem a 35. héten III. stádiumúnak, egy héttel később meg II. stádiumúnak ítélte meg két különböző doki. És nekem még semmi jel, de így a betöltött 36. héttől én már bármikorra várom Babucim érkezését, nagy baj most már nem lehet vele. Kép

Úúúúúúúúúgy irigyellek benneteket a taliért, legszívesebben vonatra ülnék és mennék, de már nem merek olyan "messzire" kimozdulni. Meg pont akkor megyünk holnap szülőszoba-látogatásra, már nagyon várom.

Tegnap mi is sétáltunk egy nagyot Petimmel, olyan jó volt Kép, de utána totál kidőltem és moccanni se bírtam. Ja, és ti nem vettétek észre magatokon, hogy kevesebb türelmetek van bizonyos dolgokhoz? Én tegnap alig bírtam befejezni az adventi koszorút, pedig mindig úgy szerettem csinálni.Kép Azért szép lett így is. Kép

Ja, Bagzer, apasági! Nálunk fehérváron kérik a hajadonsági (vagy mi?) igazolást, mi szerdán futunk neki, majd mesélek.

Na, lelövöm magam és megyek, kivasalom az utolsó előtti adag babarucit. És holnap elkezdem a kórházi táskát is összepakolni. Rendes kismami vagyok? Kép

Jó talit holnapra, várjuk majd a beszámolókat!

Pusszantás,
Katinka
36+1
katinka
 
 


Eszter, ha ezt elmondod a dokidnak, szerintem ő is azt mondja, hogy hagyd abba a munkát. Biztos vagy abban, hogy a céged a legfontosabb?

kikocska
 
 


EszterKép

Te nem múlt héten kedden voltál a diabetológusnál (illetve laboron)? Szerintem találkoztunk (ha jól emlékszem, fekete gatyó, keresztbecsíkos pulcsi, és fekete kardigán volt rajtad). Én a dokinőre vártam. A fényképalbumodat nézve, te voltál.

Pusssz
Tüni
tüni
 
 


Mindjárt berakom a sütit sülni, amit majd holnap majszolunk.Kép
Képzeljétek mi történt. Lementem a közeli non-stopba lisztért és azon kaptam magam, hogy nem a Babamagazint rakom a kosaramba hanem az Anyák lapját. Egyszerűen már nem érdekeltek a terhességről szóló cikkek. Tök megdöbbentem, tényleg a végefelé járhatok, már az agyhullámok is változnak.

Hú Eszter2004,
elég ijesztő lehetett, nekem csak a vádlim görcsöl ha elfelejtem bevenni.

Fogadd meg Kikocs tanácsát és dagaszd te is a "ráérős" kismamik táborát.Kép

Lili(36+2)

KépKép
savitri
 
 


Sziasztok!

Orbis
Örülj neki, hogy nem fáj az aranyered, nem semmi milyen fájdalomtól szabadultál meg!!!! Elvileg a gyulladástól fáj, de hogy éppen kinek miért, ki tudja. De az hogy neked vérzik is néha, az sem jó!!!

Rékacs
Sajnos nem tudok menni a talira, mert kocsi híjján még sem merek belevágni az útnak ilyen messzeségből, lel-fől a járművekre, pláne evvel a rohadt aranyérrelKép
Pedig már a védőnőt is lemondtam.
Nagyon fáj a lelkem, hogy ennyien lesztek és én már megint nem tudok menni. Hihetetlen, hogy mindig valami közbe jön. Úgy utálom, hogy sohasem jön össze az amit én akarok. Mondjuk, azért 10%-ban örülök is, mert így hogy itthon ragadok, elválalltam a sogórnőmék 6 hónapos kislányának a babysitterkedését. Legalább előre jól kibabázom magamat és közben sokat gondolok rátok.
RÉKACS! VIGYÉL-VIGYÉL FÉNYKÉPEZŐGÉPET! Legalább láthassalak titeket virtuálisan.

Vica
Köszönöm a tippet, próbálgatom a Kristonost!
A vígaszalás meg jól jön !Kép KivagyokKép

Megyek is, mert szinte nem is tudok ülni ettől a rohadt értől.
Már most sárga vagyok az irigységtől, hogy holnap nem tudok menni, olyan jó olvasni, hogy mennyi mindennel készültök.
Fényképezzetek sokat és írjátok le, hogy milyen volt!!!!!!!!

Jó éjt mindenkinek
Márti(34+4)
hajdum
 
 


Na megsütöttem a sütit holnapra. Teszteltem is, egész ehető Kép Bár egy kicsit száraz lett, kéne rá lekvár, de nem mertem rá kenni, mert az már lehet, hogy sok lenne a jóból Kép De majd úgyis iszunk hozzá teát. Azt is viszek, van egy fini gyümölcsös.
Jók az ötletek, szerintem én viszek párnát meg bögrét is.
Kaptam végre időpontot a fogorvoshoz. Juj, annyira utálom!! Nem véletlen, hogy jó rég voltam utoljára. A másik, amit utálok az a nőgyógyász, dehát azt nem nagyon lehet mostanában elbliccelni.
Vettem reparon kenőcsöt, remélem még idejében észrevettem, nem szeretnék Márti-druszám nyomdokaiba lépni. Nem irigyellek!! És kár, hogy nem tudsz jönni. De jó babázást!!

Kikocska! Mi volt a Kikában?? Sok szépet vettetek? Felvidultál tőlük? Ott is van egy csomó babacucc, és olyan jó nézegetni őket. Én attól még akkor is beindulok, ha nem is veszünk, csak végigbogarászhatok mindent. Kép

Na megyek mosogatni. Már a 2/3-a kész, de nem tudom egyszerre megcsinálni. Pihennem kell közben. Aurát idézve: Csak nem babát várok? Kép Na igen, harmadik harmad. SŐT!! Negyedik negyed!! Ami tök jó, de ez már néha tényleg a "terhes" időszak.

Nem írok több semmit, jó éjt mindenkinek!
Na megint én leszek a mai első hozzászóló, ahogy elnézem.
Üdv:
Orbis (30+7=31!!!)
orbis
 
 


Márti de kár!
Már épp írni akartam, hogy elmegyek érted kocsival ha nem laksz túl messze, aztán a 6 hónapos kislányhoz értem, úgyhogy nem győzködlek tovább. Majd gondolunk rád.

Talisok!
Örömmel jelentem, hogy elkészült a nektek szánt kakaós kalács és nagyon jó illata van. Hogy Tomim meg ne egye előletek, sütöttem neki is.

Hihetetlen, hogy ennyi konyházás után még mindig itt pörgök és a varrást is fontolgatom. Valami újféle hormonok keríthettek hatalmukba.

Más: Ti fogtok valami plussz melegítő eszközt(infralámpa, hősugárzó) használni a pelenkázónál vagy fürdetésénél? Szóval amikor a babát meztelenre kell vetkőztetni?

Lili(36+3)

KépKép
savitri
 
 


Orbis!
Úgy tűnik mi mindig egyszerre ragadunk billentyűzetetKép
És a sütit is egyszerre vesszük ki a sütőbőlKép
Én rettegek a fogorvostól, pedig egyszerű tömésnél többre még nem volt szükség. Hiába szajkózta mindenki, egész terhességem alatt egyszer se látott fogdoki. Érzéstelenítés nélkül ugyanis nem merem vállalni. Ezzel pont fordítva vagyok mint az EDA-val. Mostanában persze olvastam, hogy kismamák is kaphatnak érzéstelenítőt, de már minden pénzünket elköltöttem babaholmikra, pelenkázóra. Talán 3-4 hónapot még kibírnak, akkorra talán el tudok szabadulni 1 órára a baba mellől.

Lili(36+3)
Már csak kettőt kell aludni és kinyithatom az első ablakot a babaváró adventi naptáramon.Kép

KépKép
savitri
 
 


Hazajött a férjem! hurrá! nem varrok

KépKép
savitri
 
 


Ezt most találtam! Nem tudom, rajtam kívül küzd-e még valaki ezzel, meg azt se, hogy ebben mennyire lehet hinni, de szerintem egy próbát megér...

Az Enkin-féle torna is megfordíthatja a magzatot:
Akik idegenkednek az orvosi beavatkozástól, azok számára is van lehetőség, hogy elősegítsék a fejvégű fekvés kialakulását. Enkin módszerének sikerét több száz eset bizonyítja. Kivitelezése roppant egyszerű: a kismamának ébren töltött ideje minden második órájában tizenöt percet térd-könyök helyzetben kell töltenie. Közben akár olvasni, rejtvényt fejteni vagy zenét hallgatni is lehet. Így kilencvenöt százalékos az esélye annak, hogy a faros magzat két héten belül megfordul.
orbis
 
 


Vicaaaaa
most küldöm emailben a fotókat....jó kis ízelítő!!
b

KépKép

KépKép
bagzerka
 
 


hát, most a végére értem. már bánom is hogy én nem készültem sajátsütésű valamivel....de majd gyümölcshozok! mi voltunk ikeában, picurnak vettünk remek kis csörgőt, meg magunknak szennyestartót, marcimnak jó kis forgószéket, nekem papucskát, szép lámpaernyőt...ilyeneket. ja, aztán barátaink, akiknek már féléves a babójuk telefonáltak hogy a sarkunkon vannak, és hoztak egy csomó pocakruhát....így hazasiettünk. helyesek voltak, babó ennivaló. aztán az új csörgőnket inkább nekik ajándékoztuk, ők már hasznát is veszik!!

no, megyek lefürdök, aztán ágyikóóó, holnap egy vidéki baba-mama fotózás, aztán találkozóóóó
sziasztok
bagz

KépKép

KépKép
bagzerka
 
 


Szió,

Katy, esküszöm, nem a barátnőddel akartam konkurálni hordozókendő-ügyben, pont egyszerre írtuk a dolgot! Azért elviszem, ha el nem felejtem, hátha tanulok egy-két jó fogástKép

Vica
mvica
 
 


Sziasztok! Na ma megint kijutott a kellemes éjszakából. Most az oldalamban volt éles fájdalom. Éjféltöl kettőig szenvedtem, aztán elaludtam, és most reggelre már nem igazán érzem. Mi a fene lehetett nem tudom. Ti, akik szintén 30-31 hétben vagytok,nincs ilyen panaszotok? Most napi három magneB6-ot szedek, de ha rendszeresen ilyenek lesznek az éjszakáim, felhivom a dokit.

Pedig ma reggel hamar fel akartam kelni, hogy megcsináljam a hajam, de nem jött össze.Ugy hogy bocsi, eléggé le leszek pattanva. Kép

Tüni!! Most akkot te vagy a szőke haju szigetszentmiklosi lány aki nemsokára szül és már van egy babája?? Mert akkor talizhattunk a doktornő szobájában. Ezen kivül két másik lány volt, az egyik Kisvirág a Máv topicbol és egy másik lány akinek az apukája egyiptomi. Ha láttál, akkor csak a szőke lány lehetsz. Kép

Hu én nem tudom mit vigyek. Sütit nem ehetek Kép, majd kitalálok vmit. Sütni-főzni nem tudok igy marad a bolti. Kép

Puszi, majd igyekszem,

Eszter2004
31.hét kereken (10-2 kg)Kép
eszter2004
 
 


Tüni, én kedden tényleg voltam a 247-ben, mert le kellett adnom a vizeletet! Te voltál az a lány akinek szóltam hogy menjen be, de mondta hogy ő megvárja a doktornőt? Hosszú barna haju...
eszter2004
 
 


EszterKép

A szőke, rövid stimmel, meg tényleg nekem szóltálKép (csak én addigra már kész voltam a laborral, és már csak a dokinőnek kellett referálnom a méréseimről). A szigetszentmiklósi, meg a második gyerkőc is stimmel, de hogy mindjárt szülnék... (ez mikor volt, bár szerintem az nem én voltam?).

Pusssz
Tüni
tüni
 
 


Sziasztok!

Jó ötlet, ha otthonról jöttök, hogy hozzatok bögrét, meg párnát! Számolgatok, de az a biztos, ha Ti is hoztok!
Katinka, Márti ez a találkozó bármikor megismételhető! Ezt az egészet azért találtam ki, hogyha bejön, akkor babástul is találkozhatunk majd itt!!!És kiugorhatunk a városligetbe is majd!

Eszter!
Egyidős lévén én lekopogom, semmi ilyen jellegű problémám nincsen szerencsére! Nagyon ritkán kicsit beáll a vádlim, de rögtön visszafeszítem és rendben van!Talán tényleg kicsit többet kellene pihenned!Bár aki eleve pörgős, mint Te képtelenség ilyet mondani neki!

Na készülődök! A párom tegnap felhasználta a tojásokat, amit a sütibe szántam, úgyhogy pótolni kell a hiányt!

Katy
30+6Kép
Katy
 


Jó reggelt!
Tegnapi lelkesedésemet teljesen felmorzsolta a hajnali kelés. Totál kivagyok. Most jöttem a dokitól. És már megint nem történt semmi. Ez persze jót is jelent, de valahogy mégis. Mindig arra számítok, hogy most már kiderül valami vagy nem is tudom. A szülésznőt is elfelejtette, majd holnap kell hívnom, hogy mit beszélt meg vele. A labort se tudtam megcsinálni, mert megfeledkeztem róla, hogy ilyenkor nem lehet reggelizni. Aztán mondtam, hogy szeretném ha már kiírna, hogy elkezdhessem intézni a szülési szabadságot, hogy januárra már legyen pénz. Erre írt egy igazolást veszélyeztetett terhességről, és azt mondta mondjam azt, hogy görcsöl a hasam és ne engedjem, hogy belenézzenek a kiskönyvembe. Kicsoda? a munkaügyis? a könyvelő?
Teljesen össze vagyok kavarodva. A kiírt időpont előtt 4 héttel nekem görcsökre kell hivatkoznom, hogy hivatalosan ne kelljen dolgozni? Ez nem jár már automatikusan?

na mindegy! még jó, hogy talizunk!
Csinálok még nektek forró csoki alapot, amihez már csak tejet kell önteni.
Juteszembe: Katy! kell fizetni a parkolásért a környéketeken?

Lili(36+3)

KépKép
savitri
 
 


Sziasztok!

Na, ezt nem kívánom senkinek! Fél órát küzdöttem a wc-n mire sikerült valamit produkálni, miközben nagyából dugig vagyok porcelán keménységűvel(bocsKép)
Most megettem egy tál grapefruit, narancs, mandarin mixet és lehet ma komplett gyümölcsnapot kéne tartanom. nEM TUDOM MITTÉVŐ LEGYEK?!
De van jó hírem is, egyetlen pisiléssel végigaludtam az éjszakát!!!!

Eszter! Szerintem sokat kellene pihenned, az segít csak. Saját tapasztalat. Bár nekem fájdalommentes keményedéseim voltak, de szinte egyhuzamban és mióta nem dolgozok, pihizek azóta sokkal ritkábbak(mondhatni normál mennyiség) és az egész pocakom feljebb ment!
Szóval hagyd a munkát másra.....

Lili! Én tervezem, hogy vásárolunk egy olyan pici hősugárzót, mert cirko fűtésünk van és nem szertém az egész lakást felfűteni, mert az egyikünknek sem jó, viszont a 22 fok sezrintem kevéske egy téli babbának mikor meztelenkedik.Pláne, hogy én az olajozásos masszirozás híve vagyok. tehát azt szeretném, ha tényleg meztelenkedne egy kicsi idig, ugy negyd óráig, mert szerintem az jó neki, ha pőreseggel(bocsKép) lehet.Na, ezt jól leírtam. de majd megbeszéljük a talin!!!

Már lemnetem boltba,(reggeli séta, hogy menjen a kakilás, de nem jött beKép)és megvettem a patikukit, meg valami sosságot, de lehet én is viszek még gyümit is, ha be tudok ugrani valami zöldégeshez.

Márti! sajnálom nagyon, hogy nem jösz!!!Azért remélem még egyzer igy egyben is megismerkedünk!!!

Na, megyek felporszívozom a hálót, meg elmosogatok!

Rékacs(34+6)

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs
 
 


Hogy eltünt mindenki!
A talira tartalékoltok mi?
Én meg itthon maradtam. Egyszerűen nem bírtam magam rávenni, hogy elmenjek a jógás szülésfelkészítőre. Pedig valószínű nem tudom pótolni majd a kihagyott alkalmat. De ez a reggel tacsra tett. Legalább nem kések annyit a taliról, csak nehogy ott is elaludjak.

Lili(36+3)

KépKép
savitri
 
 


Sziasztok!

Némi sárgasággal vegyes örömöt küldök a találkozóknak, az otthonmaradókkal meg alakítsuk meg a "jusztsemirigykedek" klubot.

Savitri!

Szerintem nem vétek kihagyni a fogdokit, ha nincs konkrét panaszod. Én voltam ugyan, mert mindent megteszek, amit mondanak nekem, mert nem értek hozzá, hát honnan tudjam, hogy jó-e vagy sem. Szóval voltam, és rá is kérdeztem a dokibácsitól, hogy tényleg van-e alapja a félelmeknek. Ő meg azt mondta, hogy terhesség MIATT semmivel nem romlanak jobban a fogak. A romlás attól van, hogy ilyenkor hajlamos a kismama mindenféle fogra károsat (cukor stb.) még nagyobb mennyiségben fogyasztani, tehát nem a hormonoktól van. Mindenesetre talált egy picurka lukat, azt betömte, de pl. olvastam olyan ajánlást is, hogy kétszer illene elmenni fogdokihoz terhesség alatt, hát én a másodikat simán kihagyom. Majd másra költöm azt a manit.

Jaj, már annyiszor elfelejtettem, de most nem fogom!
MINDEN ÚJDONSÜLT ANYUKÁNAK ÉS BABÁNAK nagyon sok szépet és jót, boldogságot, erőt stb... kívánok.

Figyu!
Van itt valahol a tömegben egy "hisztizők klubja" is, vagy mi, ugye? KÉrem a felvételemet!!!!!!
TEgnap csupán a hajmosástól úgy kifeküdtem, hogy órákig durcogtam. Megboldogult leánykoromban mosdóba hajolva mostam hajat, de ezt már a derekam nem bírja, így marad a kádban ücsörgés. De a kád nem nő velem együtt!!!!

És dagad kezem-lábam. Utóbbi néhány hete abba sem hagyja. Hajdanvolt bokámnak még a helye sem látszik. Már csak azt nem tudom, a lábamat dór, ion, avagy korintoszinak becézzem inkább.

Szerintetek akkor most nyűgös vagyok??KépKép

üdv. Ttika (28+3)
ttika
 
 


Lili!

Már annyiszor akartam kérdezni, a kismama-jóga (arra jársz, ugye?)milyen? A hangulat, az érzés, a gyakorlatok, szóval úgy egészében.. Én is voltam egyszer egyen itt, meg még megyek is, mert bérletet vettem, de annyira nem volt lélekemelő, mint amennyire azt olvastam. Vagy csak az elején ilyen, aztán belejövök?

Ttika
ttika
 
 


Hahóó!!
Hát lányok, én nem akarom elkiabálni, de én olyan jól aludtam, hogy csak na. Jó későn feküdtem le este, aztán sokáig nem hagyott a bgyókám aludni (úgy mocorgott, ilyet asszem még nem csinált!) de aztán amikor sikerült végre, akkor semmi ébredés. Akkor ébredtem fel először, mikor apuci készülődött (mindig felébreszt, hogy megölelgessen meg adjak egy puszit, és hát lehet, hogy bunkó dolog, de szegényt néha olyan méltatlankodva fogadom ilyenkor... Kép de csak vigyorog). Onnantól már azért néha felébredtem, néztem az órát, de azért majdnem 11-ig bóbiskoltam. Hát mit mondjak, isteni volt. Semmi pisi, semmi görcs. Remélem ez ezentúl mindig így lesz. (ez asszem hiú ábránd, dehát a remény hal meg utoljára Kép)

Na nem kotyogok annyit, majd élőben. Pussssz:
Orbis
tali:HURRRÁ!! Kép
orbis
 
 


Ttika!
Én nagyon szeretem a jógát amire járok. Hogy kinek mi a lélekemelő az egyéntől függ, meg a kismama-jógák is különböznek. Erre se tudom azt mondani, hogy tutira mindenkinek bejön. A mozgás viszont szerintem mindenképpen jó és maga a jóga hozzállás segít jobban odafigyelni a tested jelzéseire. Ami a várandósság alatt különösen izgalmas. Persze a heti egy alkalom ahogy én járok az hobbi szint és ha soha nem csináltál még ilyesmit akkor lehet, hogy nem érzed annyira hatékonynak. De a legtöbb nőnek főleg terhesség alatt, van hajlama az ilyesmire és hamar ráérez. Szerintem járj rendszeresen hamár úgyis van bérleted, aztán ha mégse tetszik akkor hagyd. Ezt is egy lényeges pontnak tartom a magunkra figyelésben. Ha nem jó ne csináljuk.

Lili(36+3)

KépKép
savitri
 
 


Szia Katy!

Jövök, rohanok, de asszem csak 2-re érek oda.
a süti az kész, de nektek kell tesztelni Kép
Na szaladok, mert mindjárt indulni kell!

Pusszancs Aura
aura
 
 


Én sem érek oda 1-re Kép
Addig készülgettem nagy ráérősen, hogy jól kifutottam az időből... de igyekszem!
orbis
 
 


Sziasztok!

Na, eddig vigyáztam a kiscsajszira! Jól kibabáztam magam.
Látom, nagyban zajlik még a találkaKép mindenki el van tünve.
Olyan kiváncsi vagyok már a képekre, meg a beszámolóra!!!

Lili
De édes vagy, hogy még el is jöttél volna értem. Te egy tündéd vagy!!!

Rékacs
Amikor nálam ilyen "porcelán" probléma van, akkor reggelente iszok 1 pohár meleg tejet vagy tejeskávét és simán megy minden. Egyébként régen a nagyanyáink is erre esküdtek, hogy reggel meg kell inni 1 ph melegvízet és tök jól beáll a dolog.

A tali én is nagyon sajnálom, de remélem lesz a jövőhéten is és egyben is megismerkedünk!
Mondjuk ehhez már csak az kell, hogy csüt.-ön nehogy bentfogjanak, mint a múlthéten.
Legfeljebb hozzám jöttök talira.

Na, írjatok minnél előbb!!!KÉPEK!!!

Puszi: Márti
(34+5)
hajdum
 
 


Lányok! KÉPEK ALBUM CIME: POCAKLAKÓ TALI

Végül is csak ugy lehet uj albumot ha én magam belépek és az én felhasználo nevem és jelszavammal fut. Igy ha vkinek van fotoja még, küldje a szabone@yahoo-ra, illetve ha vki szeretné hogy levegyem bármelyik fotot, csak irja meg hogy hanyas sorszámut. Most válogatás nélkül feltettem mind a 15-öt. És akkor most már mindig készitsünk fotokat! Mondjuk képleiráshoz még oda fogom irni az idöpontot, hogy majd meg tudjuk különböztetni. Kép

Pusza!

Eszter2004
31.hét, +8kg és + fél kiló süti a taliról! Kép
eszter2004
 
 


Edwig! Nem jöttél, minden rendben?
eszter2004
 
 


Tüni, akkor a rendelönél találkoztunk, de vhogy én barna haju lányra emlékszem. A tanácsadáson szoktam még összefutni egy szöke szigetszentmiklosi lánnyal, de akkor ö nem te vagy. Kép

Én azt hiszem nem megyek már csak dec 28-án, akkor kell laborral és vérvételre mennem. Semmi értelmét nem látom ugyanis hogy odabumlizok a munkahelyemre, ki tudja mennyit kell várnom, mert baromi elfoglalt szegény doktornő, és semmi ujat nem mond,értékek jók a diétával.

Szia,
Eszter
eszter2004
 
 


Hát ez jó voltKép!Kép

Csak tényleg jól itt hagytatok 6 kiló kajával!!!
Pár dolgot itt felejtettetek!Van itt egy sárga tetejű műanyag doboz, meg egy hordozókendő leírás, ami gazdát keres!

Megyek pihizni!

Puszi:Katy
30+6Kép
Katy
 


Hello Lányok!

Látom, jól sikerült a tali, tök kihalt volt a fórum egész délutántól. Aztán most újra benéztem, megnéztem a képeket is, nagyon jók! Kép Eszter, ha esetleg tudsz, tegyél képaláírásokat, mert nem mindenki ismerős...

Én ma totál kipurcantam, pedig csak vásárolni szaladtunk el, de majd' leszakadt a derekam. Kép Főleg miután délután még összedobtam egy gyümölcstortát is. Vasalás elhalasztva holnapra!

Délután voltunk szülőszobát nézni, izgi volt. KépSzépek és hangulatosak a vajúdók meg a szülőszobák, Anne Geddes babafotókkal. De valahogy nem bírtam magam odaképzelni, furi, nem? Kíváncsi vagyok, mikor megyünk "élesben". Kép

Ttika! Én is utálok hajat mosni, mióta muszáj hozzá zuhanyozni is. Én régen a kád elé térdeltem és úgy mostam zuhannyal, de már régóta nem férek oda. Kép Szerencsére a vizesedés elkerül, de ma a középső ujjaimról eltávolítottam a gyűrűimet, még épp idejében, alig jöttek le.

Na, vége a monológnak, megyek banánturmixot készíteni. Kép

Kevéspisiléses és nyűgmentes éjszakát Kép,
Katinka
36+2
katinka
 
 


Sziasztok!

Fél órája értem haza, de végre megint itt lehetek veletek.
Katy, hazafelé kezdtem gondolkozni, hogy igazán segíthetünk volna eltakarítani a romokat, most úgy szégyellem magam, hogy kismamik vagyunk, és erre se figyeltünk! Ne haragudj!
(sütök neked holnapra egy kis sütit Kép)

Eszter!
Tök jók a képek, nézem, hogy lemaradtam a szuper tetkómutogatásról Kép Azért a 10-es képet lekaphatnád, ha lehet kérni, valahogy nem ismertem fel magam, aztán mégis és jól elszörnyedtem Kép

Edwig!
Merre jársz?! Próbáltalak hívni, de semmi. Továbbra is remélem, hogy jól vagy!

Szép álmokat, görcsmentes éjszakát mindenkinek!
Aura

Ja!
Rékacs, a híg tejeskávé tényleg szuper, én minden reggel iszom egy bögrével és eddig kippkopp semmi porcelánosdi nem volt.
aura
 
 


Sziasztok csajszik!

Én is megnéztem a képeket, tök jók lettek!
Nem semmi mennyi kaját csináltatok! Terülj-terülj asztalkámKép
Valóba Katy, írd már le, hogy ki kicsoda, hogy mi is tudjuk akik nem voltunk.

Katinka
Hú, evvel a banánturmixal felzaklattál!!! Muszály rohannom nekem is csinálniKépKép

Jó éjt mindenkinek!
Márti
34+5
hajdum
 
 


jaj lányok tök jó volt ma találkozni!! sok fini süti, meg végre egy csomó számomra eddig ismeretlen ittenit is láthattam.....

húúú, a képek...jók, de néhányról letépkedném a fejem...meg az egész kis testem.... nem is mondok számokat, de asszem az első a csúúúcs! no, most megyek és visszaolvasok, mert tegnap este óta le vagyok maradva!!
bagz

KépKép

KépKép
bagzerka
 
 


így lefáradtatok?? hol vannak a baglyok????
huhuuuuúú
bagz, aki még dolgozik egy emblémán.....

KépKép

KépKép
bagzerka
 
 


Na megcsináltam gyorsan a képaláirásokat, és meg is dátumoztam a képeket. Aura drága kivettem a fotodat is.

Akkor majd várom a többi képet a yahoo-mra.

Ma nem volt semmi müsor éjszaka, ez a tali és a sütik együttes jó hatása lehetett. Kép

Rohanok készülödni!

Pusza-nyusza!

Eszter2004
31+1
eszter2004
 
 


Na megint én,jól elkések a melobol, de nem érdekel. Csak egy kérdésem van. Mondtátok hogy a evés után a baba sokat mozog,meg lehet figyelni. Én eddig ezt nem vettem észre, és most figyelem. Ma reggel jól bereggeliztem, de SEMMI!!! Ez most akkor baj? Szólnom kéne az orvosnak? Savitri, te mit mondasz? Neked is hasonloan passziv babád van mint nekem. Kép

Na rohanok. Ahhoz képest hogy egy hétig nem irtam, most behozom a lemaradást. Kép

Eszter
eszter2004
 
 


Sziasztok!

Katy!Még egyszer: KÖSZI SZÉPEN A LEHETŐSÉGET, HOGY SZÉTKAPJUK A PECÓT,NAGYON JÓ VOLT!!!!!

Eszter! Nagyon klassz lett a fotókiállítás!!Köszi!Meséltem a pasimnak, hogy mi újság veled. És mondta, hogy ha akarod segítn neked embert keresni helyetted, már olyan formában, hogy ő végezte az MBI-n a HR -es nemtuommit(nagyon értek hozzá) és fel tudja rakni a levelezőlistára, hátha ott van valaki. ha érdekel írd meg magánba,jó? Hátha akkor tényleg abbahagyod már ezt a munkadolgot!!!!!És hogy telt az éjszakád? Remélem nem volt keményedés?

Márti! Kár, hogy nem tudtál jönni!Legközelebb feltétlen gyere!!!Tényleg nagyon jól érezte magát szerintem mindenki, és nagyon kis csendes, szolid lányok voltunk(szegény Andriskát, jól felkeltettük egy párszor).

Arra gondoltam, hogy majd nyáron, mikor már tele leszünk talicskás bébikkel, nálunk a kertbe lehetne tali. Mit szóltok? Na,majd nyáron persze visszatérünk rá!!És akkor beszélgethetnénk mondjuk a ki mennyit szoptat,milyen színű a kaki és nekem már átalussza az enyém meg szepis témákról!! Meg Eszti stírőlhetné, hogy min aggódjonKép, pl: Az enyém lassabban eszik és még nem mászik, vagy már mászik és úgy nyel mint egy kiskacsa....HMMMM??Jól hangzik?

na dolograKép!!!

Rékacs (34+7=35)

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs
 
 


Sziasztok! Én is hihetetlenjól éreztem magam tegnap! Katy, nagyon köszönjük! Szerintem eddig még a mostani tali sikeredett legjobban, lehet, hogy azért, mert ilyen sokan ott voltunk! És tényleg nagyon jó volt, hogy jöttek olyanok is, akik eddig még nem. Most csak beugrottam, mert szerveztem magamnak programot annak érdekében, hogy úgy tűnjön, mintha haladnának a dolgok, de mikor hazajövök, úgyse tudok majd mozogni, és akkor majd idetelepszem megint észt osztani.
Remélem én is, hogy Edwig nincs semmi baj!!
És Rékacs a nyári tali-ötlet nekem nagyon tetszik! És annyira sajnálom, hogy én nem tudok semmi ilyesmit felajánlani, lévén pici lakás meg no kert... Kép
És még azt is remélem, hogy Cicmerákkal sincs semmi, ő is régen írt, vagy figyelmetlen vagyok.
Ja, és hajmosásügyben meg nem tudlak megérteni titeket, mert én mindig fürdés közben mosok hajat. Úgyis fürdik is az ember, akkor már belefér a hajmosás is alapon... Mint már írtam borzasztóan szeretek kádban fürdeni, és mondjuk az tényleg nem jó, hogy a fenekem már eltorlaszolja a hátsó részét a kádnak, szóval ha leengedem a vizet, és üldögélek benne, akkor a hátam mögött benne marad egy pár liter víz Kép Kép

Na, tényleg összeszedem magam, azt megyek.

Ja, Aura, megírod, hogy hova kell menni holnap tornázni? meg hogy hol találkozzunk? vagy akármi? nekem mindenhol jó, mobil vagyok Kép

Kik. 29+6

kikocska
 
 


Sziasztok!
Szörnyen begörcsölt a vádlim hajnalban, így még sose fájt. Kőszikla, és azt hittem mindjárt szétreped. Eszembe is jutott, hogy szüléskor is valami hasonlóra kell majd felkészülni csak pocak és gát tájékra kell képzelni a dolgot. Háááát….. elég rémisztő.

A tali annyira jó volt. Itthon még egy csomó ideig azt meséltem a páromnak. Tök jó, hogy már vannak képek. Viszont ez az emailben elküldősdi nekem elég nehezen szokott össze jönni, mert a képek mérete elég nagy.
Léptem: csináltam egy freemail-es címet pocaktali névvel, és bejelentkeztem a Babanetre szintén Pocak Tali néven. Így már lehet albumot nyitni, ahova mindannyian feltehetünk képeket. A jelszót(freemail és babanet) elküldöm mailben mindenkinek.

Eszter2004!
Nekem inkább akkor mozog a baba ha nem eszem. Ezt ma is bizonyította. Vérvételre mentem ugyanis, így a reggeli időpontja erősen kitolódott. Hana mindaddig rumlizott a pocakban amíg jól be nem kajáltam. Most nyugton van, mintha nem is létezne.

Lili(36+4)kinyitottam az első ablakot, már csak 23 van hátra

KépKép
savitri
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?