Sziasztok!
Most értem haza (anyu, torna, vásárlás) és most vettem észre, hogy a gépet bekapcsolva hagytam.
Sebaj, legalább nem kellett rá annyit várnom, rögtön itt találtam magam a fórumon.
Megvettem a Kushies márkájú mosható nadrágpelusokat. Annyira jól néznek ki, teljesen oda vagyok.
Vettem mosószódát is. És FIGYELEM a Nádor u 34. Zöldboltban, a legolcsóbb a mandulaolaj. Ma még sütök nektek valamit a talira, meg varrogatok. Legalábbis ezt tervezem, teljesen felpörögtem az édes kis pelusok miatt.
Katy!
Jól hangzik a házhozjövő segítség. Éljen, éljen!!
Vigyünk bögrét?
Kikocs!
Teljesen átérzem a kiborulásodat a rumli miatt. Ráadásul pont most amikor nem tudod magad önállósítani. Ezt csak apósodék tudják megoldani? Barátok nem tudnak segíteni? Én kétszer költöztem a terhességem alatt és mindannyiszor a barátaim cipeltek mindent. Legutóbb ki is takarítottak és mindent ők pakoltak el, nekem csak mondani kellet mit hova. A bőgéssel egyébként semmi baj, oldja a feszültséget. Legalábbis abban aki sír.
Ja, és a babának vásárlás tényleg gyógyír!
Most látom, hogy már egy órája írom ezt a hozzászólást. Közben telefonálok, vacsorát adok a páromnak, útnak eresztem stb.
Aranyeresek!
A bábás könyv javasol egy olyat, hogy tekerjetek jégkockát gézbe vagy zokniba és arra kenjétek a mindenféle kenőcsöt aranyér ellen és ezzel ápoljátok a kritikus helyet. Egy barátom kipróbálta és azt mondta elég jó.
Bagzerka!
Én voltam azon a tanfolyamon amit Orbis írt. Olcsó volt és tanulságos. Tök sokat számít, hogy kipróbálhatod. Mivel mániákus vagyok, egy másikat is el fogok végezni dec. 8-án 11h-kor, infót itt találsz:
http://www.hordozokendo.hu. Ha gondolod mehetünk együtt.
Teljesen a páromra ismertem a trükkös programelrángatást olvasva.
Akarata ellenére is eljön, csak olyankor többet árt mint segít. Ha van kedve akkor viszont imádok vele vásárolni. A saját ruháimat is csak vele veszem meg, mert olyankor tuti jó darabokat veszünk. Ő kabbalám vásárláskor. Kár, hogy olyan nehéz rávenni.
Orbis!
Lehet, hogy nekilátok a poncsónak péntekig, de azért mindenképp kell a minta. Köszi.
Rékacs!
Állati jó hangulatú az adventes kép! Kicsit irigykedem. De majd holnap mi is kamera elé állhatunk.
Aura!
Már hiányoltalak. Jó, hogy előkerültél
Lili(36+2)
A gyógytornász lány is azt mondta, hogy lent van a pocim(izgi
)