Na szóval a sztori
vagy inkább
Kiderült, a minap, hogy nem olyan régen nézték a kislánynak a vizeletét és bacikat találtak benne. A sógornőm meg teljesen le volt döbbenve, hogy mitől.
Persze nekem rögtön bevillant ismét egy kép, ami történetesen nyáron történt nálunk, hogy kint az udvaron pisiltette a kislányt, szerencsétlennek folyt a lábán meg a kis seggén, de ez az eszement már húzta rá a bugyit, vagyis törölgetés nuku. Ez nem csak az udvaron bevett módi, hanem otthon is. Wc után kezet nem mosunk, úgy ahogy evés után sem kell fogat mosni!
Ja és mint említettem már egészségügyet végzett a drágám és ott is dolgozik, most gondold el, hogy egy ilyen kezei közé kerülsz.
Szóval Bea, mondtam én hogy az Isten állatkertjéből Te nem láttál még minden fajt, ez egy külön példány! (szerintem elkülönítve is kellene tartani).
KÉPZELJÉTEK!
A leányzó még mindig nagyon próbálkozik a hasrafordulással, egy kicsit segítettem Neki, vigyorgott, körbenézett és hasról átfordult hanyatt (amit még sose csinált, csak lestünk a párommal)
A kis huncut! Erősen titkolta, hogy ő bizony ezt már tudná, ha sikerülne hasra fordulnia
Eddig nem nagyon szeretett hason lenni, szerintem mostmár fog
Andi
Ne idegeskedj! Szép formás és egészséges a lányod, ez a lényeg!!!!!!!!
Én is akarok menni vásárolni, de még mindig nincs készen a kocsink!
Tegnapra ígérték, állítólag ma meglesz, bár még a műhelybe nem sikerült beállni vele, hogy az utolsó simításokat elvégezzék rajta (délelőtt vitték vissza a fényezőtől). Komolyan mondom már lassan becsavarodok, másfél hete autó nélkül vagyunk...
Mondtam is a férjemnek, hogy ha meghozták, megyünk, mindegy hogy hova, csak valahova el.
Vásárolni
Puszi:
Meli