Sziasztok!
A fehérje diéta linkje:
http://www.vital.hu/themes/fogyi/fogyi_13nap1.htm
Remélem mükszik. Én nem kávézom így colát ittam helyette (na nem mintha egészségesebb lenne
)
Drasztikus, egészségtelen (bár mi nem az
), de roppant hatásos volt nálam.
Bau azért majd a ch diéta érdekelne, mert ha nem is 100%-an de szeretném csinálni (néha-néha egy kis elcsábulás a kismamának belefér
).
Hát nócika jól vagyok, igazából most érzem, úgy hogy nem is érzek semmit. Azon a héten amikor meg kellett volna jönnie rosszul voltam (gondolom a beágyazódás miatt). Most a héten némi étvágytalanságon kívül nem sok minden történik velem. Nem vérzek, nem görcsölök, néha szurkálgatok, szóval hát ha őszinte akarok lenni olyan bizonytalanul. Alig várom a jövőhét szerdát, hogy lássam minden rendben van.
Jaj de majdnem elfelejtettem az egyetlen igen kellemetlen tünet a melleim, hát na azok fájnak, de nem izomlázszerűen, inkább csak a mellbimbó érzékeny, de hát a hálóing is zavarja, szóval azért vannak jelek, hogy a picur életet kezdett bennem.
Egyébként tegnap töltöttem az 5. hetet. Rebussal bőven a 6. hét után (kb.8-9-10 héten) kezdtem el rosszul lenni, szóval a nyarat vödörrel kettesben fogom tölteni, ha olyan lesz mint Rebussal.
Sajnálom beu az időjárást, de most is kisütött a nap és talán a hétre már jobb időt mondanak, de még így sem strandidő.
A fogászatról hallani sem akarok, pedig tudom szomorú sorsom most nem úszom meg, mert kötelezően mennem kell és még nem is tudom kihez. Magándokihoz most nincs pénzem, elég a nőgyógyit kifizetni, szóval para van és 4 fogamat legalább tömni kell, nem fájnak, de tavaly csináltak valami felvételt róla és a magándoki mondta, hogy van rossz fogam.
Hát most rágom a körmöm és szerintem majd megkérek valakit, hogy toloncoljon be a rendelőbe, mert másképp lehet nem megyek el
, van egy beletört fogam, na ahhoz nem nyúlnak, nem megyek szájsebészetre, legalábbis most ezt mondom.
Á nem érdekel...