Sziasztok!
Bocsánat, hogy így eltűntem.
De munkából nem tudtam jönni, mire este meg hazaértem, már KO voltam.
A szemem fájt főleg az egész napos monitornézés/kontaktlencsézés következtében, így itthon már nem gépeztem, vagy csak max. pár percet.
Zsuzsika, Inek,
Gratulálok Nektek.
Nagyon örülök a jóhíreiteknek.
Pihenjetek sokat és vigyázzatok Magatokra és a babákra.
De minden rendben lesz az UH-n és szívhang is lesz biztosan.
(Amúgy be kell valljam, már tudtam a fórum olvasása előtt is, hogy sikerült Nektek.
Kati megsúgta.
)
Rabne, Bea
Üdv Nektek! Örülök, hogy jöttetek.
Mary,
Köszönöm, jól vagyok.
Most, hogy abbahagytam a Bromot, felgyorsult az anyagcserém eléggé.
Tehát néha fáj/görcsöl a gyomrom is.
Ezt leszámítva jól vagyok.
Hétfő-kedden még egész nap émelyegtem.
Ha nem tudnám, hogy nem vagyok terhes...
Sajnálom, hogy Te megint lelkileg nagyon rosszul vagy.
Nem szabad hülyékkel foglalkozni!!!! Aki gyerekről kérdez/tanácsot ad, hogy Te hogyan vállalj (lombikozz, ne lombikozz, fogadj örökbe, ne tedd tönkre Magad, "megéri ez? megér ez ennyit????"), és nem jószándékkal teszi, vagy esetleg fogalma sincs az egészről, csak unalmában osztja az észt, na ezekkel az emberekkel nem szabad foglalkozni, tilos!!!! Bár sajna még én se tudom, hogy szereljem le a hülyéket! :'( De már nem veszem annyira a szívemre, mert tudom, hogy ez az én életem! A gyerek kérdéshez csak nekem és a férjemnek van közöm! Másnak ebbe beleszólása nincs!!!! És ez Rád is vonatkozik! Hallgasd meg a "jótanácsokat", de igazából ne halld meg, csak bólogass! Szívedre venni nem szabad! Ne aszerint cselekedj, hanem aszerint, ahogy Neked jó! Hisz a gyermeke(i)det Te és a párod fogjátok felnevelni, másnak tehát ebbe nincs beleszólása! És ha Te nagyon szeretnél gyereket, akkor nagyon szeretnél! Ne más döntse már el Helyetted!!!!!
Bocsánat, ez most egy kicsit hosszú lett.
De ez az a téma, ami nagyon dühít, hogy boldog-boldogtalan osztja az észt!!!! Én ezért csak nagyon kevés emberrel osztottam meg, hogy lombikozunk, egyáltalán, hogy babát szeretnénk!
Mert, ha azt mondod, hogy babát szeretnél régóta, akkor azt mondja, nem jön össze, mert nem szeretnéd eléggé. Ha meg azt mondod, de, nagyon szeretnéd, akkor azt fogja mondani, hogy akkor meg az a baj, hogy görcsösen akarod! Tipikusan a nyuszika van sapka-nincs sapka esete.
Én is megkaptam már, hogy próbáljam meg gyerek nélkül leélni az életem (nem személyesen, egy fórumon!), rendezkedjek be úgy, hát nem!!!! Én gyerek nélkül nem akarok élni, imádom a gyerekeket! És ha nekem nem lehet sajátom, hát inkább meghalok. :'( Jó, ez persze így hülyeség, végső esetként örökbefogadunk, de amíg van esély saját gyerekre, addig harcolok!
A lényeg, ne másokkal törődj, csak saját Magaddal/Magatokkal, hogy Nektek mi a jó!
Zsó,
De jó, hogy lesz ma koncerted.
Sajnos nem tudunk elmenni.
Majd legközelebb, most későn olvastam.
A munkán meg már ne rágódj, szerintem jobb, hogy nem dolgoztál/koncerteztél! Mert ha meg koncerteztél volna és úgy nem jött volna össze, akkor amiatt idegeskednél.
Így legalább elmondhatod, hogy Te mindent megtettél a babák érdekében.
És legközelebb már sikerülni is fog a baba, ez biztos.
Azért kiváncsi leszek, hogy a belgyógyász mit fog kihozni! Ez végülis ugyanaz, mint egy endokrinológus? A vérromlás és "újracsapolás" nagyon durva... Meg az is, hogy a doki veszi le a vért, meg intézi, hogy elvigyék a vért, mert különben elvész/megromlik.
Jövőhétre jó nyaralást Nektek.
Nagyon Rátok fér a pihi, jól tetted, hogy megvetted a vonatjegyeket.
Bocsánat, most többet nem tudok írni, mennem kell.
Majd később még megpróbálok írni.
Akinek nem írtam, bocsánat, majd írok, nem direkt hagytam ki senkit, csak nem jutottam el most odáig.
Puszi!