Új privát üzeneted érkezett!

Rabne
Jaj, neee, nagyon sajnálom, hogy nem sikerült!!! :(
A füvesember nem véletlenül Gyuri bácsi?
A megtapadást illetően voltál méhtükrözésen vagy genetikai, kromoszóma vizsgálaton?

Mmzsó
Ez nagyon durva, hogy megromlott a vér!!! :shock:
Sajnálom, hogy mégegyszer megcsapolnak :( , remélem ma is sok-sok folyadékot iszol, ittál, nagyon meleg lesz.
gyalogkakukk81bipbip
Budapest X. kerület
 
 


Szia gyalogkakukk!
de a Gyuri bácsira gondoltam. Voltam méhtükrözésen, azt mondták, hogy ilyen méhet kívánnak mindenkinek.
Máshol még nem voltam. Most voltam dokinál, ott ajánlottak aloe vera terméket, azt mondták, többeknek segített. Este majd elmegyek ahhoz aki ajánlotta és többet megtudok róla. Én hiszek néhány alternatív gyógymódban is, már többet próbáltam és segített.
rabne77
Újszász
 
 


Mary!
Az örökbefogadáson nem gondolkoztatok? Csak azért kérdem, mert hogy ennyi minden történt velünk is, a sok hiábavaló tortúra, mi elindítottuk az örökbefogadási eljárást.
Hiszem, hogy valahol van egy kisgyerek, aki arra vár, hogy mi legyünk a szülei. :)
rabne77
Újszász
 
 

 
 

Rabne,
Azt hagytuk utolsó lehetőségként!

mary80
 
 


Mary! Mi is próbálkozunk még, de sajnos a végtelenségig nem lehet. Úgy vagyunk vele, ha végképp nem jön össze, akkor is mire esetleg ö.fogadásra kerül a sor, az 2-3 év, addig csak eldől lesz e saját. Tehát mi is elsősorban sajátot szeretnénk. Ti hány próbálkozáson vagytok túl?
rabne77
Újszász
 
 


Mary,
én csak annyit mondok,nehogy már valakinek a hülye megjegyzése határozza meg életed legfontosabb döntéseit!
Aki ezt mondta neked,az egy barom ,már bocsánat.Egyszerűen nem látom be,miért ne próbálkoznátok még.Bocs,hogy ilyen határozottan megmondom a véleményem,de talán az én számból kevésbé hangzik hiteltelenül,mert már én is túl vagyok 4 próbálkozáson,szóval tudom,miről beszélünk.Úgyhogy fel a fejjel!

Amit az örökbefogadásról mondasz,azzal én is így vagyok,hogy akkor szeretnék elgondolkodni rajta csak,ha már végképp lehúzták a rolót lombik-ügyben,még ha éveket is kell várni utána.

Rabné,
én is remélem,hogy nektek is lesz saját,minél előbb,mondjuk az őszi ciklusban!

Inek,
érdekes,amit mondasz,hogy változott ide-oda a mellfeszülésed,akkor legközelebb tényleg nem fogok okoskodni előre,hanem kivárom az eredményt.szegény férjemet eléggé kiborítottam ezzel.
Akkor szép petezsákot kívánok jövő hétre,utána meg szép szívhangot!

Kakukk,
ma csak 3 csővel vett le,mert a többi az rendben volt,csak az immunlaborba nem lettek elszállítva a csövek.Szegény doki totál ki volt borulva,hogy ez megtörténhetett,de azt mondta,olyan káosz van,hogy amíg nem ő vette le a vért a pácienseinek,addig csomószor el is tűntek vérminták.
Vicces nem,hogy egy egyetemi tanársegéd írja a csöveket,veszi le a vért...olyan,mintha nálunk Murber csinálná...úgy megjasnáltam,annyira ideges volt,más dolgok miatt is.Egyes helyeken nagyon nem működnek a dolgok.
Hétfőn hívom,de már a Balatonról,mert szombaton megyünk,megvettem a vonatjegyeket.
Vendég
 


Sziasztok!

Inek, szerencsések vagytok, ha az 1. lombik, vagyis A LOMBIK sikerült!!! :D Várjuk a híreket!

Zsó, de jó lesz nektek! Balcsiiii!!! Kapcsolódjatok ki, rátok fér.

Mary, kérlek, ne foglalkozz azzal, hogy ki mit mond. Én ezen már rég túl vagyok, a gyerekkel kapcsolatos kérdéseket is hárítom! Nehogy más véleménye határozza meg azt, hogy legyen-e gyereked vagy ne? Ez a TI DOLGOTOK! Ti pedig próbálkozzatok csak szépen tovább!

Rabne, nagyon sajnálom, hogy nem sikerült. A füves emberről mit lehet tudni?

Egyébként a próbálkozásról: képzeljétek, egyik barátnőmék évekig jártak orvoshoz, és csak nagyon hosszú idő múlva, a sokadik lombikjuk sikerült, közben majdnem elváltak, szóval sok problémájuk volt. 3-at ültettek be neki, ebből 2 megmaradt, ikreik lettek! És csodák csodája! Pár év múlva egyszer csak spontán teherbe esett! Mivel úgy tudták, hogy nem lehet saját gyerekük, nem védekeztek. És a kicsi mégis jött!!! Szóval: NEM SZABAD FELADNI!!! Az élet produkálhat pozitív meglepetéseket!

Ami az örökbefogadást illeti, le a kalappal előttetek! Én nem biztos, hogy belevágnék. Tudjátok, amíg látok egy szemernyi esélyt arra, hogy saját gyerekem legyen, addig úgysem fogom feladni! Kérlek, Ti se tegyétek még! Addig, amíg ki nem mondja valaki, hogy nektek vagy férjeiteknek konkrétan nem lehet gyermeke, addig bizakodni kell!

Gondoltatok már a természetgyógyászatra? Van valakinek ilyen irányú tapasztalata? Sokat agyalok, hogy mit kellene csinálni és bevallom, nekem megfordult a fejemben ez is.
bea111
Budapest XV. kerület
 
 


Bea!
Én már elég sok mindent kipróbáltam, és úgy érzem, használ is. Jártam ideginger terápiára 7 hónapig, az jelentősen javított az állapotomon. (Endo miatti őrült fájdalmak megszűntek például.)
Most fülakupunktúrás kezelést kapok, úgy vettem észre, az is használt. Arra azonban rájöttem, hogy csak akkor érdemes ilyen irányban elmenni, ha hiszel is benne.

Zsó! Jó nyaralást, pihenjetek, úgy néz ki, jó időtök lesz.
rabne77
Újszász
 
 


Rabne,
köszi,remélem,így lesz.Ha nem esik napokig az eső,én már elégedett leszek!
holnap még van egy koncertem,Óbuda Főterén este 7-kor.Akinek van kedve,jöjjön,ingyér van,leülős.

Lányok,
még azon rágódom,hogy mennyire érdemes pihenni.Inek gondolom nem tudott sokat 2 gyerek mellett,Zsuzsika is dolgozott,én meg az összes júniusi koncertet lemondtam egy fillért nem kerestem,tök feleslegesen.Októberben lett volna egy szép szólóm a Máté-passióban,minden hegedűs álma,lemondtam,mert nem szabad stresszelni,na azt is feleslegesen.Nem baj,legalább másnak is jutott szólófeladat,szépen is játszotta.És azt nem is bánom végül,mert most azt gondolnám,azért nem sikerült,azért az nagy stressz.
A többi koncertet meg azért nehéz megítélni,mert nem olyan fizikai munka,mint a favágás,de azért nehéz,fárasztó,stresszes,szóval a Murberéket is hiába kérdezem,tudtommal egyikük se próbálta még,milyen egy koncertet végigjátszani,nem tudják megítélni.
Nem tudom,legközelebb mitévő leszek,lehet,hogy a 2.héten már fogok játszani.
Szerintetek?
Vendég
 


Zsó, valóban azt mondták, hogy nem szükséges sokat feküdni. Végül is a spontán terhesek sokáig azt sem tudják, hogy baba fejlődik bennük, ugyanúgy élik az életüket. Kérlek, ne rágódj ezen, ez már a múlt, nem lehet megváltoztatni. Legalább így elmondhatod, hogy nem ezen múlt és mindent megtettél.

Azt nem tudom megítélni sajnos, hogy a koncerten való részvétel mennyire káros vagy nem a babucik szempontjából. Viszont szívesen megnéznélek. Lehet, holnap ott leszünk Óbudán! Remélem, a férjem hazaér időben vidékről és el tudunk menni. :D
bea111
Budapest XV. kerület
 
 


Bea,
de jó!!!!Nagyon örülnék!
Vendég
 


Sziasztok Csajok,
Köszönöm mindenkinek a hsz-okat!
Igazatok van, tudom, csak ne lennék ennyire extrém érzékeny...nagyon beleégett a lelkembe... :cry:
Zsuzsika, Inek,
Pihizzetek is!
Vigyázzatok Magatokra!
Zsó,
Tudom, miről beszélsz, és nem hangzik hiteltelenül, hidd el!
Jó nyaralást, és koncertet ma estére!
Bea,
Nem hárítok, csak a hócipőm tele van az ilyen emberekkel!
Jól vagy?
Röpcsike,
Hogy vagy drága?
Rabne,
Sok lélek simi!
Alexia,
Veled mi újság? Hogy vagy?
Remélem nem hagytam ki senkit! Ha mégis, bocsánat!

mary80
 
 


Sziasztok!

Bocsánat, hogy így eltűntem. :(

De munkából nem tudtam jönni, mire este meg hazaértem, már KO voltam. :( A szemem fájt főleg az egész napos monitornézés/kontaktlencsézés következtében, így itthon már nem gépeztem, vagy csak max. pár percet. :(

Zsuzsika, Inek,
Gratulálok Nektek. :) Nagyon örülök a jóhíreiteknek. :) Pihenjetek sokat és vigyázzatok Magatokra és a babákra. :) De minden rendben lesz az UH-n és szívhang is lesz biztosan. :)
(Amúgy be kell valljam, már tudtam a fórum olvasása előtt is, hogy sikerült Nektek. :D Kati megsúgta. ;) )

Rabne, Bea :)
Üdv Nektek! Örülök, hogy jöttetek. :)

Mary,
Köszönöm, jól vagyok. :) Most, hogy abbahagytam a Bromot, felgyorsult az anyagcserém eléggé. :( Tehát néha fáj/görcsöl a gyomrom is. :( Ezt leszámítva jól vagyok. :) Hétfő-kedden még egész nap émelyegtem. :( Ha nem tudnám, hogy nem vagyok terhes... :D :(
Sajnálom, hogy Te megint lelkileg nagyon rosszul vagy. :( Nem szabad hülyékkel foglalkozni!!!! Aki gyerekről kérdez/tanácsot ad, hogy Te hogyan vállalj (lombikozz, ne lombikozz, fogadj örökbe, ne tedd tönkre Magad, "megéri ez? megér ez ennyit????"), és nem jószándékkal teszi, vagy esetleg fogalma sincs az egészről, csak unalmában osztja az észt, na ezekkel az emberekkel nem szabad foglalkozni, tilos!!!! Bár sajna még én se tudom, hogy szereljem le a hülyéket! :'( De már nem veszem annyira a szívemre, mert tudom, hogy ez az én életem! A gyerek kérdéshez csak nekem és a férjemnek van közöm! Másnak ebbe beleszólása nincs!!!! És ez Rád is vonatkozik! Hallgasd meg a "jótanácsokat", de igazából ne halld meg, csak bólogass! Szívedre venni nem szabad! Ne aszerint cselekedj, hanem aszerint, ahogy Neked jó! Hisz a gyermeke(i)det Te és a párod fogjátok felnevelni, másnak tehát ebbe nincs beleszólása! És ha Te nagyon szeretnél gyereket, akkor nagyon szeretnél! Ne más döntse már el Helyetted!!!!! :x
Bocsánat, ez most egy kicsit hosszú lett. :oops: De ez az a téma, ami nagyon dühít, hogy boldog-boldogtalan osztja az észt!!!! Én ezért csak nagyon kevés emberrel osztottam meg, hogy lombikozunk, egyáltalán, hogy babát szeretnénk!
Mert, ha azt mondod, hogy babát szeretnél régóta, akkor azt mondja, nem jön össze, mert nem szeretnéd eléggé. Ha meg azt mondod, de, nagyon szeretnéd, akkor azt fogja mondani, hogy akkor meg az a baj, hogy görcsösen akarod! Tipikusan a nyuszika van sapka-nincs sapka esete. :x
Én is megkaptam már, hogy próbáljam meg gyerek nélkül leélni az életem (nem személyesen, egy fórumon!), rendezkedjek be úgy, hát nem!!!! Én gyerek nélkül nem akarok élni, imádom a gyerekeket! És ha nekem nem lehet sajátom, hát inkább meghalok. :'( Jó, ez persze így hülyeség, végső esetként örökbefogadunk, de amíg van esély saját gyerekre, addig harcolok! :)
A lényeg, ne másokkal törődj, csak saját Magaddal/Magatokkal, hogy Nektek mi a jó! :)

Zsó,
De jó, hogy lesz ma koncerted. :) Sajnos nem tudunk elmenni. :( Majd legközelebb, most későn olvastam. :(
A munkán meg már ne rágódj, szerintem jobb, hogy nem dolgoztál/koncerteztél! Mert ha meg koncerteztél volna és úgy nem jött volna össze, akkor amiatt idegeskednél. :( Így legalább elmondhatod, hogy Te mindent megtettél a babák érdekében. :) És legközelebb már sikerülni is fog a baba, ez biztos. :) Azért kiváncsi leszek, hogy a belgyógyász mit fog kihozni! Ez végülis ugyanaz, mint egy endokrinológus? A vérromlás és "újracsapolás" nagyon durva... Meg az is, hogy a doki veszi le a vért, meg intézi, hogy elvigyék a vért, mert különben elvész/megromlik. :-o
Jövőhétre jó nyaralást Nektek. :) Nagyon Rátok fér a pihi, jól tetted, hogy megvetted a vonatjegyeket. :)

Bocsánat, most többet nem tudok írni, mennem kell. :(

Majd később még megpróbálok írni.
Akinek nem írtam, bocsánat, majd írok, nem direkt hagytam ki senkit, csak nem jutottam el most odáig. :(

Puszi!
alexia9
Budapest X. kerület
 
 


Sziasztok!

Zsó, köszönjük a szép koncert-élményt. Nagyon ügyesek vagytok! Elnézést kérek, hogy nem tudtunk végig ott maradni, de szegény férjem annyira éhes volt, hogy majdnem leájult a székről (hajnal óta úton volt és nem volt ideje enni). De így is örültem, hogy legalább ennyi időre el tudott jönni velem. Legközelebb majd nem így esünk be, mert tényleg fantasztikus élmény! Tudod, mindig úgy irigyeltem azokat, akik tudnak hangszeren játszani!

Különben nagyon szomorúnak tűntél, remélem, azóta már jobb a kedved. Egy kis kikapcsolódás biztosan segít más szemmel látnod a világot.

Jó hétvégét mindenkinek!
bea111
Budapest XV. kerület
 
 


Csajok,
Nagy csend honol!
Mi újság Veletek?

mary80
 
 


Szia drága Mary!
Vártam, hogy majd visszaírsz a beszámolómra.........
Olvastam a blogodat, sikerül valami intézned az ismi nőgyógyival?
gyalogkakukk81bipbip
Budapest X. kerület
 
 


Röpcsike,
Arra gondolsz, amit priviben írtál? Hiszen arra válaszoltam! :)
Puszi

mary80
 
 


Sziasztok!

Látom,nagy itt a csend,csak benéztem,azért is,mert megint úgy gndolom,pihentetem a témát a következő próbálkozásig,úgyhogy nem fogok jönni.

Bea,
köszi a kedves szavaidat,nagyon örültem nektek,mindig jó úgy játszani,ha ismerősök s ülnek a közönség soraiban!
Ha ott maradtatok volna,hallhattad volna,mekkorát behúztam a zongoraversenyben :lol: rémes volt,kicsit elszámoltam magam és előbb kezdtem el egy hangos részt.Ez is azért van,mert eléggé szét vagyok esve.Tényleg nem volt jó kedvem,változó nagyon,ezért próbálok most kiengedni picit.

Mindnyájatoknak nagyon szép nyarat,esetleg meglepetésbabát,de ha nem,majd ősszel!
Vendég
 


Inek,
Gyere a jó hírekkel!

mary80
 
 


"1 petezsák szépen kirajzolódik, a másik csak sejlik. Majd jövö héten meglátjuk" Szoval öröm helyett egyre jobban aggódok
inek
 
 


Ja, és mérni nem mért semmit. Szerintem mert túl kicsi, már nagyobb szokott lenni.
inek
 
 


Sziasztok,
Inek, nyugi, rendben lesz minden!
Zsuzsika, Veled mi újság?
Röpcsi?
Zsó, meg lehet érteni az álláspontod!
Többiek? Alexia, Bea, Rabne?
Remélem nem hagytam ki senkit, ne haragudjatok, de nem vagyok toppon! :cry:

mary80
 
 


Szia Mindenkinek!
Dolgozom ezerrel, ha már így alakultak a dolgok, hogy nem jól, akkor belehúztam a melóba. Jövő héten megyünk nyaralni. Látom, nagy a pangás mostanság.
A sikertelenségek után senkinek nincs kedve beszélgetni.
Ne adjuk fel lányok, egyszer csak összejön, olyan nincs, hogy nem.
" A lehetetlent nem ismerjük, a csodára kicsit várni kell!"
Üdv mindenkinek!
Inek, ne aggódj, minden rendben lesz.
rabne77
Újszász
 
 


Sziasztok!

Szoktalak Titeket olvasni, viszont olyan mélypontot éltem át a múlt héten, mint eddig a baba projekt során soha. Eddig azt hittem, jól viselem, de most valami összetört bennem. Elég sokmindent meg is kaptam a héten ismerősöktől, ezek Nektek is ismerős dolgok lehetnek: például azt, hogy lassan törődjek bele, hogy ha nem lesz gyerekem, meg miért nem fiatalabban akartam szülni, stb.... :(
Aztán mostanában akárhová megyek, mindenhol terhesek jönnek szembe velem dögivel, és olyanok, akik legalább 2 kisgyereket cűgölnek, meg láttam olyat is, aki 4-et és ezektől a dolgoktól nagyon nyomorultul tudom magam érezni...

Elnézést, hogy ilyen negatív vagyok, látjátok, pont ezért nem akartam írni... Gondolom, a többiek is hasonló okokból tűntek el.

Én ezek után elhatároztam, hogy élvezni akarom a nyarat! Nem akarok folyton a gyerek dolgon idegeskedni. És igyekszem mostantól nem szomorúan, hanem bizakodóan, optimistán és vidáman hozzáállni a következő beültihez.

Inek, a kis petezsákjaidnak őszintén örülök, ne idegeskedd túl a dolgokat, minden rendben lesz, csak vigyázz nagyon magatokra! Adj hírt a fejleményekről, legalább Neked hadd örüljünk! :D

Mary, valamelyik nap elég sokat olvastam a blogodat. Hát, nem semmi, amin eddig keresztül mentél, nagyon sajnálom, hogy ennyit szenvedtél. A reményt azért ne add fel. Én sem teszem. Különben én is többször hittem azt, hogy már elsírtam az összes könnyem, ezért újra és újra meglepődök, hogy még mindig mennyit tudok termelni!

Zsuzsika, Veled mi van? Ultrahangon voltál már?
bea111
Budapest XV. kerület
 
 


Sziasztok!

Nagyon régen nem írtam már, de a háttérből "figyellek" benneteket. Nagyon drukkoltam mindenkinek hogy sikeres legyen a lombik, és szomorúan olvastam hogy nem sikerült többeknek. Mmzsó, Mary, Röpcsi nagyon sajnálom!!!!!!!!!!!!! :(
Akinek nem sikerült, kitartást, meg lesz az eredménye!!!!! :wink:
Akinek sikerült, annak boldog babavárást!!!!! :D

Nem tudom hogy hallottatok e a Belső utazásról? Vagy próbálta már valaki, vagy ismerőse?

Aki nem hallott róla, annak most belinkelek egy kis olvasnivalót.

A termékenység utazás
A Belső utazás hatékony eszköze a meddőség okainak megszüntetésére
A termékenység körül forognak a gondolataid?
Kétségbe vagy esve?
Kipróbáltál már mindent?
Frusztrált és kimerült vagy?
Feldúlt vagy ahányszor egy barátnőd várandós lesz?

Vissza szeretnéd kapni az életedet?

Az érzéseink, a korlátozó hiteink, a megtanult értékeink és a tudat alatt meghozott fogadalmaink nagyban befolyásolják megtermékenyülési képességünket. Ezek kitakarítása megnyitja az utat a gyógyulás, a teljessé válás felé.

A termékenységi utazás úgy van kialakítva, hogy gyengéd és biztonságos módon lehessen kitisztítani az érzelmi és testi elfojtásokat, gátlásokat, amelyek a termékenység körül vannak benned.

Lehet, hogy ezek a blokkok egy régi, vacak párkapcsolati üggyel, vagy vetéléssel kapcsolatosak, esetleg egy régi, elfelejtett abortusszal összefüggőek. Az is lehet, hogy a régóta tartó próbálkozás, több inszemináció, vagy a megélt sikertelen in-vitro program az, amely kimerített és frusztrálttá tett. Nagyon gyakran egy egészen korai gyermekkori emlékkel összefüggésben alakultak ki a Téged korlátozó blokkok. Az is lehet, hogy belül érzed, tudod, hogy mi az, ami megakadályozza a fogantatást.

Ezek az ügyek tudat alatt állítanak meg, anélkül, hogy tudnád vagy értenéd, hogy miért.

Úgy vélem, hogy a hagyományos orvosi modellben alaposan fel vannak készülve arra, hogy a testi és mentális szinten segítsenek Neked a problémákat megoldani. És jó ötlet mindent megtenni a fizikai szinten azért, hogy megoldást találj. Az elfojtott érzésekkel és azok hatásaival való munkában korlátozott a lehetősége a tradicionális medicinának.

A kísérleti és elméleti tudomány már érti és tudja, hogy a megoldatlan érzelmi ügyek közvetlenül befolyásolják a testi egészséget, a fogantatást, a várandósságot, a szülést és a szülés utáni alkalmazkodást, változást.

Ezeket az érzelmi gócokat, félelmeket és aggodalmakat a gyermekeknek is tovább lehet "adni". Éppen ezért nagyon fontos, hogy még a fogantatás előtt ezeket feloldjuk és gyógyítsuk.

A Belső utazás módszerének ez az eszköze rendkívül hatékony abban, hogy Te a meddőséggel, babavárással, szüléssel és a szülés utáni megváltozott világgal kapcsolatos, a tudatod alatt benned munkáló problémákat, beazonosítsd és megoldd. Mindez pedig elhárítja az akadályt, hogy áldott állapotba kerülhess.

Van egy hölgy aki essettanulmányokhoz ingyenes Belső utazásokat ad.

Bocs hogy zavartam Csajok!!!!! :oops:

Kép
kicsigesztenye
 
 


Kicsi,
De jó olvasni Rólad!
Mármint, hogy egyáltalán jelentkeztél!
Hogy vagy? Mi újság?
Egerben van ez a hölgy esetleg?
Puszi

mary80
 
 


Sziasztok!

Látom, mindenki nagyon pihen.... Jól teszitek.
Velünk semmi különös nincsen, kiderült egyik héten, hogy ikrek, majd a következő héten, hogy 1 petéjű ikrek, de csak az egyiknek van szívhangja. Így sajnos az erősebb elfogja nyomni a gyengébbet. Mindegy csak maradjon meg.... Jövő héten már a saját választott orvosomhoz kell mennem. UH-ra, hogy történt-e változás, igaz nem is bánom,mert a Murber doki a végén már nem volt alapos, kidobált mindenkit..... Majd tizen ezerért mindent megtudok.

A Rabné jelentkezését is nagyon várom, mert össze futottam vele a folyosón én valami baj van vele! Remélem jelentkezik mielőbb.


Valaki tud valamit az Inekről?
Mindenkinek szép nyarat kívánok és jelentkezzetek!
zsuzsika76
 
 


Sziasztok!

Zsuzsika, itt vagyok. :)
Hát akkor megjárod a hadak útját! Mikor voltál a második vérvételen? De minden rendben lesz, hisz 1 dobogó szívecske volt, és lesz is, remélem ebben a saját doki is megerősít majd. Hova fogsz menni, oda helybe?

Rabnéval nem tudom, hogy mi van, remélem semmi nagyobb baj nincs!!!

Én múlt héten voltam uh-on, de nem nyugodtam meg, mert a prof ugyan látott egy petezsákot, de nem mért, elég kicsi, és sejteni lehet egy másikat is... de majd most pénteken meglátjuk, remélem minden rendben lesz, és legalább 1 kis szívhangocska lesz, nagyon izgulok miatta...
inek
 
 


Zsuzsika, bocsi, vérvétel helyett uh-ot akartam írni...
inek
 
 


Mary

A "helyszín" Mezőkövesd. :wink:

Kép
kicsigesztenye
 
 


Bromo-ja nincs valakinek felesleges? Megvenném!!!! :wink:

Kép
kicsigesztenye
 
 


Sziasztok!
Zsuzsika! Az nem én voltam, összekevertél valakivel, én 6.óta nem voltam a klinikán.Én dolgozom ezerrel, azóta, mióta kiderült, hogy nem sikerült. :)
rabne77
Újszász
 
 


Zsuzsika, Inek! Szurkolok nagyon nektek, hogy jól alakuljanak a dolgok, írjatok, hogyan alakulnak a babák.
rabne77
Újszász
 
 


Sziasztok,
Kicsi,
Megpróbáljátok ismét?
Inek, Zsuzsi,
Mi újság?
Röpcsike, Alexia, Bea, Boci, Rabne?
(Zsó, írta, h. nem jön, őt azért nem kérdezem).
Ki vagyok, mint 1 kutya...
Idegileg k.o. ...
:cry:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mary80 2011.07.24 00:19-kor.

mary80
 
 


Szia Mary!
Mi a baj?

Én jól vagyok! Fel kell mosni magunkat a kudarc után... Én mindíg azt mondom, hogy nem akarok nagyon kiborulni, mert mindíg a van bennem, hogy mi van ha még rosszabb jön.
Beleőrülni nem akarok, megpróbálok erős lenni, mert nem szeretnék erre rámenni, illetve az sem lenne jó ha a házasságom menne rá.
Majd lesz valahogy....
Igyekszem optimista lenni.
Lehet, hogy ez van megírva?
Nem tudom...sokat gondolkodom, hogy miért pont így alakult , én is fölteszem a kérdést, miért pont velem...?
Igyekszem mással lefoglalni magam, nem ezen emészteni magam,sajnos úgysem tudok rajta változtatni. Ha már így alakult, hogy nem sikerült most sem, akkor élvezni fogom a nyaralást, bulizunk a barátokkal, aztán majd szeptemberben megint rágom a körmöm, hogy elkezdhetjük e, stb.
Azt gondolom, egyikünknek sem könnyű, de mindíg lesz valahogy. Nagyon bízom benne, hogy a sorsunk úgy van megírva, hogy sokat kell kűzdeni, de utána édes lesz a jutalom. Nem adom fel a reményt, ez tart engem is életben.Arra nem gondolok, hogy mi lesz akkor, ha végleges lesz , hogy nem lehet saját. Addig míg ott van egy hajszál is, addig nem adom fel.
Tehát a látszat csak, hogy könnyen veszem, belülről azért én is rágódom.
De nem ma, ma van a férj-uram szülinapja. ma ünnepelni kell. Sokkal tartozom neki, ha nem állna mellettem, én sem kűzdenék ennyire. Támogat mindenben. Még mindíg szerelmes vagyok belé. és úgy érzem, amin átmentünk az még jobban összeköt bennünket, és megbonthatatlan a szövetségünk. Ilyen férjet kívánok mindenkinek!
Bocs a lelkizésért, de néha jó kiírni az érzéseket! Puszi mindenkinek!
rabne77
Újszász
 
 


Sziasztok!

Nem vesztem ám el, csak valahogy sose jutok el odáig, hogy írjak Nektek, néha még az olvasásig se... :(

Elkezdtem szedni a Norprolacot, hát ez se jobb mint a bromo. :( Miután bevettem, másnap egész nap fájt a gyomrom és este hánytam is. :( Pedig esténként csak egy felet kell bevennem... :-o És mégis... És olyan aluszékony is vagyok tőle... :( De talán ma már jobb, bár a hányinger kb. egésznapos. :( Na mindegy, majdcsak hozzászokok. :)

Mary,
Mi a baj? :( Bár sejtem, én se vagyok sokkal jobban... :( Igyekszem megrázni magam, de néha rámtör, hogy "nagyonrosszkedvemvan, élniseakarok..." :( És félek az októbertől is... az újabb lombiktól... A hasszurkáktól (én, akinek tűfóbiám van :D) és vérvételektől nem is tartok annyira, mintsem az újabb altatástól... :( De össze kell magunkat szedni, ősszel minden ok lesz és összejön a baba. :) Neked van még fagyasztott baba?

Inek,
Ikrek, de jó. :) Ne aggódj, minden rendben lesz a babákkal. :) Tessék majd folyamatosan írni, hogy mi újság Veletek. :)

Zsuzsika,
De jó, hogy Nálad is ikrek. :) Mit jelent az, hogy az egyik erősebb és el fogja nyomni a másikat? :-o Kihez mész most, kinél fogsz szülni?

Rabne,
Nem írtam még Neked, sajnálom, hogy Neked se sikerült. :( Most így nem emlékszem (és nincs erőm visszaolvasni, ne haragudj :( ), de Neked fagyasztott lesz ősszel, vagy újrakezdődik az egész, mint nálam? :(

Kicsigesztenye,
Írtam privit. :) Nem olvastam sokat vissza, így nem tudom, Nálatok mi újság most? Ősszel jöttök Ti is "újrázni"? ;)

Boci,
Vizsgálatokkal mi újság? Kiderült már valami újabb dolog, hogy mi a bajod?

Bea,
Jó hallani az ilyen pozitív példákról, mint a barátnőd esete is. :) Viszont ilyenkor gondolkozok el, hogy akkor valószínűleg egyiküknek se volt konkrét baja, ami a lombikot indokolta volna... Na mindegy, a lényeg, hogy már 3 gyerekük is van. :)
Neked meg nem szabad letörni (tudom, mondani könnyű), nem mondom, hogy mindig mosolyogni kell, mert azt se lehet! De feladni tilos és muszáj reménykedni! :) Bízni kell a csodában! :) Ahogy azt hiszem Rabne is írta. ;)

Kakukkocska?
Zsót én se írom, bár kiváncsi lennék, mit talált (egyáltalán talált-e vmit...) a doki nála...

Bocsánat, most ennyire futotta, ha valaki kimaradt volna, nem szándékos. :(

Puszi
alexia9
Budapest X. kerület
 
 


Sziasztok!

Jöttem hírt adni.2 antitestet is találtak,antinukleáris és kromatin elleni antitesteket termel a szervezetem saját magam ellen.Az egyik a sejtmag ellen,a másik a sejtmagban lévő DNS-hez kötődő fehérje ellen.Valószínű ezért nem sikerült soha 0 hcg-nél jobbat produkálni.Gyakorlatilag a szervezetem pusztította el a saját embrióimat.

Murber doktort nem tudtam elérni a klinikán,kedden megyek a magánrendelésére,akkor megtudom,van-e erre valami segítség vagy le kell mondanunk a saját gyerekről.Eléggé félek és magam alatt vagyok.Az volt a tervem,hogy most nagy pihi,elfelejtem kicsit az egészet és októberben újra próbálkozunk.Most nem tudom,lesz-e még legközelebb,remélem,igen.
Csomót gondolkodtam,hogy megírjam-e,mert nem akarom,hogy mindenki bepánikoljon,fantáziálni kezdjen.Ez nagyon ritka,Murber úgy küldött erre a vizsgálatra,hogy "sokat nem kell várni,általában semmi nem szokott kiderülni".

Akik lombikra vártok,
fel a fejjel,pihenjetek,bízzatok az őszi kezelésben!

Zsuzsika,
sajnálom azt a pici gyengébbet,ez olyan fájdalmas,de örülök,hogy lesz egy baba!

Inek,
érted izgulok,hogy nem jöttél,remélem,minden rendben és legalább az egyik szépen fejlődik,de persze hajrá mindkettőnek!
Vendég
 


Sziasztok!

Zsó,
ezek nem jó hírek. :( De hátha mondd erre valamit Murber, hogy lehet ezt kivédeni. :)
Ne keseredj el, lesz Neked babád, sőt babáid!!!! :)

Inek,
Mi volt a pénteki UH-n? Gyere mesélni, nagyon izgulunk Értetek. :)

Zsuzsika,
Értetek is. :) Tessék jönni beszámolni, hogy Vagytok. :)

Többiek, Ti is gyertek kicsit, mesélni Magatokról, mi van Veletek. :) Mindjárt itt az ősz. :)
alexia9
Budapest X. kerület
 
 


Mindenkinek Sziasztok!

Ha valakit kihagyok az nem szándékos.... elnézést érte!

Rabné:Ne haragudj, akkor tényleg össze kevertelek valakivel, lehet, hogy ti ismeritek név szerint, de volt velünk egy német tanárnő és én Őrá gondoltam! Még1* Bocsi, a férjedhez és a születésnapjához is gratulálok. Valahogy ez úgy van, hogy a mi kis/nagy lányunk hipp-hopp össze jött, aztán a sok küzdés menetel, vérvétel ügyintézés után, mi is jobban össze kovácsolódtunk apával, igaz a 14 év alatt már sok mindent megértünk, jót is rosszat is. Akár csak az idei komoly balesetére gondolok.

Mary: tessék lelkileg feltöltődni, én nem görcsölni. Tudom, hogy ez nem könnyű, de le kell gyűrnünk ezeket az akadályokat! Nem tudom pontosan, hogy nektek ez hanyadik próbálkozás volt?? Igaz neked a munkád miatt is nehezebb feladat, látod nap-mint nap a gyerekeket. Ilyen-olyan sorsokkal körbevéve.

Mmzsó: Bele borzongtam ezekbe a hírekbe :cry: :cry: De ez nem azt jelenti, hogy nincs rá megoldás, biztosan kell keresnetek valamilyen specialistát.
Van az ismeretségi körünkben egy pár akinek volt 4 lombikja. A 3-4 között csináltak méh égetést a kiscsajnak mert inzulint termel a szervezete és megöli a babákat. Most tavasszal nem mentek el a programra mert kiborultak teljesen. És futótűzként terjed a hír, hogy 9 hetes terhes SPONTÁN!!! Állítólag elájult mikor meglátta a csíkos tesztet és a dr sem hitte el... Tudom ez téged nem vigasztal.
zsuzsika76
 
 


Következő kör:

Alexi, Bea, Boci, Gesztenye: Nektek is kitartás őszig, mert akkor lesz a babaváró vénasszonyok nyara!!n Szorítani fogok! :lol:

Magamról néhány szóban: Eltelt már egy kis idő, a 8. hétbe léptem. Ma este megyek az UH specialista drnőmhöz, remélem csak jó híreket mond nekem! Jövő hét szerdára kaptam időpontot a dr Csatlós Évához, valószínűleg Őt fogom választani. Dunaharasztin is és Bp szélén(M5 bevezető) rendel és az nekem így jó lesz. Murber múlt héten hétfőn kicsit furi volt, mondtam neki, hogy kérnék képet, de azt mondta, hogy majd a magán rendelésen kap, menjen a jövő héten a saját dokijához. Kész vége punk tum.... no comment.Mi lett volna ha nem kap lóvét???? Remélem, hogy azaz 1 babaácsával minden rendbe lesz és a másik nem okoz nekem galibát, szépen felszívódik!!

Inek: Hogy vagy? Mi volt a 2. Uh, volt szívhang???
zsuzsika76
 
 


Zsuzsika,
köszi a biztatást,holnap már kedd és remélem,megtudok valami jó dolgot!
A Csatlós Éva vizsgált múltkor az ambulancián,mikor rákszűrésen voltam,nagyon aranyos volt,szimpatikus,biztos jól jársz vele!És tök jó,hogy itt maradsz a klinikán,itt vagytok a legnagyobb biztonságban.

Inekért én is izgulok már,remélem,minden rendben!

Rabne,
olyan szépet írtál,jó volt olvasni!
Vendég
 


Minden Ok, de annyit az előzetes infókról, hogy nem voltak egypetéjű ikrek, csak 2 petezsák van, az egyik teljesen üres, a másikban élő embrió van!!!

Igaz ez a doktornőmnek több idejébe került, de most már megnyugodtam!! Alaposabb UH csodákra képes!
zsuzsika76
 
 


Zsuzsika,
örülök a jó hírednek!hát igen,maszekban sokkal több idő van egy betegre eleve 15 percet számolnak kb.Ezt most én is tapasztaltam Murbernél,most jöttem haza.

Na,szóval ékes példája voltam,hogyan hülyítik egymást a neten a félművelt nők!Ugyanis nem is biztos,hogy ezek az antitestek okozzák nálam a sikertelenséget.El kell mennem immunológushoz,Murber az ÁEK-et javasolta,ott majd megmondják,kell-e erre gyógyszer,vagy nem.

Arról szó sincs szerencsére,hogy ne lenne folytatás.
Úgyhogy most megnyugodtam,pihentetem a témát (persze közbe megyek majd immunológushoz),próbálok mozogni,muzsikálni,ilyesmik.

Nektek is jó készülődést a következőkre!
Vendég
 


Sziasztok!
Pénteken elmentünk a Balcsira egy kicsit "nyaralni", ezért nem tudtam jönni.

Zsuzsika, örülök, a babódnak!!! Az üres petezsákkal lesz valami teendőtök? Remélem magától felszívódik, és nem okoz semmi gondot, de ezt biztos a doktornőd elmondta, ugye? Annyira örülök, hogy minden rendben veletek!!!

Zsó, mikor olvastam, hogy mik derültek ki, és hogy úgy gondolod, lehet, nincs rá megoldás, kicsit elszomorodtam, de látod, Murber megnyugtatott, VAN rá megoldás, és most már legalább tudják az okát, minden meg fog oldódni!

Alexia, igen, mindjárt itt az ősz!!! Én a bromotól vagyok mostanában nagyon rosszul, nem is tudom, mi lesz, ha tényleg a 12. hétig kell szedni! Éjjel nem tudok aludni, szédülök, alig kapok levegőt, rendesen ilyen pánikrohamszerűség van rajtam. Mikor nagyon nehezen elalszok, akkor reggel folytatódik a szédelgés, és a gyengeség. Tudom, hogy a gyógyszertől van, mert múltkor elfelejtettem este bevenni és aludtam egész éjjel, mint a bunda, csak pisilni keltem fel, és egyből vissza tudtam aludni. Reggel és délelőtt sem volt semmi bajom.

Pénteken voltam a második UH-on a profnál. Félig láttam most a monitort, és láttam a két petezsákot, és láttam a két kis foltocskát a petezsákban. :) A prof félig hangosan megállapította, hogy igen, kettő van, és hogy mindkettőben van szívhang is! Nehezen, de csak belefértek 1 képbe, igaz, az egyik így jóval kisebb, mint a másik, gondolom úgy helyezkednek. Kértem képet, és nyomtatott nekem is, persze magának is, a leleteim mellé. Majd mondta, hogy jelentkezzek a saját dokimnál, hogy 7. hetes ikerterhességgel jöttem terhesgondozásra. Kérdezte hova fogok, mondta, hogy ott a kórházból valakihez, aki beutalt hozzá. Majd elköszöntük, és kijöttem. De nem oda fogok menni dokihoz, hanem teljesen máshova, ezt tegnap döntöttem el, mivel nagyon drága a magánrendelése, ill a magánuh. Ráadásul UH-on másfélszeres árat számítanak fel, mivel ikerterhesség. Így egy másik orvos, és másik kórház mellett döntöttem. Ma megyünk fél 4-re, remélem minden ok. lesz!

(bocs, hogy hosszú lettem :( )
inek
 
 


Inek!

Én nem szedem a Bromo-t,( nem mondta a Murber dr) ma felhívtam az Andreát és azt mondta, hogy ha eddig nem szedtem, akkor ne is szedjem, mert csak a beágyazódást segítette elő!! Ha rosszul vagy tőle,akkor kérdezd meg,hogy mi a teendő!

Jó pihenést: Zsuzsa
zsuzsika76
 
 


Zsuzsika nem akarok okoskodni de a Bromo a prolaktin szintet viszi le ami a teherbeesés esélyét növeli,én még olyat nem hallottam hogy utánna nem kell szedni.Általában a 12. hétig kell ez a protokoll,hogy a prolaktinszint nem menjen újra fel mert az vetéléshez vezet,és eleve a terhesség magában is emeli ennek a hormonnak a szintjét!
Szerintem a Murberrel beszélj!Nekem is szednem kellett!
Tényleg csak a jóindulat vezet tudom Te is mit küzdöttél és küzdessz!
Akárcsak én és itt mindannyian!
Puszillak!
és a többieket is!

KépKép KépKép
kamilla*
 
 


Kedves Kamilla!

Köszönöm,hogy írtál, de én beszéltem az Andreával és Ő felhívta a Murbert és azután mondta, hogy ha eddig nem szedtem, most már ne is tegyem!! Egyébként nekem semmi bajom nem volt a vér eredeményeimmel sem. Nem tehetek róla, hogy a Murber dr nekem nem mondta, hogy szednem kell. Remélem, hogy most már nem lesz gond, a 9. hétben vagyok.
Vagy szerintetek szedjem ismét??
zsuzsika76
 
 


Ne,hamár 9 hetes vagy akkor nem!Én azt hittem most volt eredményhirdetés és hogy eddig kellett lombik előtt szedned.
Puszillak

KépKép KépKép
kamilla*
 
 


Szisztok!

Látom, hogy pihentek.... tegyétek azt, kell az erő az őszi programhoz!!! :lol: :lol:
zsuzsika76
 
 


Zsuzsika,
így van,már nagyon várom egyébként!Hogy vagy?
Vendég
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?