Sziasztok!
Ines, Hannát és Olit most akkor magyar vagy német anyanyelvűnek tartod?
Gyógyulást Nektek!!! Olinak gratula az álláshoz!!
Hicu, ügyi Dudu, így neked is jut kis idő a pihire vagy Csongorra.
Gyógyulást! Rablós történet
Judit, megdöbbentem a híren. Bubik: én sajnos még mindig nem nőttem fel úgy látszik, mert számomra ezek a hirtelen halálok elfogadhatatlanok. Láttam a híradóban a baleset maradványait ... szörnyű. Remélem is és kívánom is, hogy kispapinál számotokra kedvezően mielőbb rendeződjenek a dolgok.
Tali miatt meg irigy, irigy.
Orsko, gondolj arra, hogy minden rossznak vége lesz egyszer!
Álláshoz nagy nagy gratula!!! Légy résen, hamarosan Dini is elindul!
Fontossági sorrend: nálam most a gyerek a legfontosabb. Engem régen nagyon zavart, ha szösz van a szőnyegen, ha foltosra száradt a pohár vagy a kés, ha megláttam 1 pókot, vagy pókhálót, szóval, ha nem ragyogott minden, mint Salamon ama bizonyos testrésze. Most nagyvonalúan átnézek ilyen apróságok felett.
Kénytelen voltam, mert nem lehet 1 seggel 2 vagy több lovat egyszerre megülni. Amit viszont továbbra sem tűrök, az a szanaszét hagyott játékok. Már most elkezdtük Kincsemmel az elpakolást, ami abból áll, hogy én elpakolom, ő meg előszedi.
Tegnapig azt hittem Kispapi is érti a takarítási helyzetet (pláne, hogy még csomó doboz, meg festékes vödör, meg miegymás is van a lakásban, ne meg pakolni nincs hova), de ki kellett ábrándulnom. Közölte, hogy nem valami nagy erősségem. Hrrrr
Pedig naponta felmosom a konyha-étkezőt, mosatlant se lát, fent kosz sincs. Igaz, a por gyerekmagasságon túl áll (itt akár naponta lehetne port törölni). Lehet, hogy koppintok Ilditől és én is bevetem az apapólót, de úgy, hogy ő törölgessen füribe menet.
Főzés nálunk nem gond, ha én nem tudok, vagy nincs időm (vagy kedvem), apa "főz"(hoz főtt kaját, bár már ezt is megjegyezte).
Suli: kellene, gondolkodtam is rajta. Apa támogatna is, de tartok tőle, hogy nem tudnék maximálisan ott se lenni, meg a gyerekkel se, itthon se. Ezért úgy döntöttem, ha a GYES után elbocsátanak a munkahelyemen (ez ma nagy divat amúgy is!), akkor belekezdek valami másoddiplomás képzésbe. Az még 2 év, addig angolnyelv-ügyileg kellene kezdenem valamit magammal.
Olvastam valahol, hogy egy családnak nem kiválóan, hanem éppenhogy még elégségesen jól kell működnie. Szóval legyen meg mindenkinek az, amit szeretne a legminimálisabb módon és akkor már nagy baj nem lehet.
Gyógyuljatok meg, hess hess láz!!!
Ja, ha Ini nem, akkor Babazenét én át tudom küldeni mailon, ha tudod fogadni. Akár részletekben is. Kb 45 MB. És ez mindenkire vonatkozik, akit érdekel!
Vic, jó soká hoztad az angyalt.
Már vártam. Mi ez az új név?
Buksi,
Mi az a Cuba Libre? Én még olyant nem ittam.
Nagyon örülök, hogy romantikáztatok kicsit kispapival is. Hazatérés
Már nekem is volt szerencsém hozzá, egyszerűen leírhatatlan öröm látni Kincseinket örülni, érezni, hogy mennyire fontosak vagyunk számukra.
Bébiszitter volt?
Ohh, közben írtál.
De jó, hadd szokják meg egymást jól, akkor tuti nem lesz gondotok. Sziszegő kígyó? Nálunk a spray-s doboz a sziszegő.
Pisire nncs ötletem. Talán, ha kevesebbet inna délután-este. Nálunk pont az ellenkezője a "gond" – megvárom a délelőtti (kb.7-9 között) kakit, hogy legalább az legyen benne a pelusban.
Pedig iszik eleget és ugye még szopizik is.
Manga, mi még séta címén vagy ügyet intéztünk, vagy vásároltunk.
Nálunk újabban 11-2-ig vagy déltől 3-ig van alvás. Szóval marad a kedd és esetleg ma 3 után.
Vencelbulira meg menjünk együtt. (BUKSI, hallod?
) A 12-es busz a Borárosra megy (ált. alacsonypadlós), onnan meg megy a 2-es vili a Jászaira.
Ja és nem nekem írtad, de hogy vagy?
Ildi, törött cserép szerencsét hoz!
Nálunk naponta törik valami.
Legutóbb a műanyag csőröspohár. Porszívó már otthagyva készenlétben a konyhában.
Puszi dobáshoz gratula, édes lehet.
Móki, éjszaka átalvása
Élvezd ki, sajna nem tart sokáig, mert valamelyik fog beleszól.
Gyógyuljatok meg!
Na megint jó hosszú lettem, s még így is kimaradt Noi, Tünde, Rebi ...
Ma eufórikus hangulatban vagyok és mindenkit imádok!
Pussz: Boró