Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Tigri!
Dudu is mindig kiszedi a popsitörlőket, de azokat én szoktam elhasználni orrfújásraKép

Ines! Jobbulást a picúroknak!!!
Egyébként itthon én vagyok beteg, lassan két hete. Köhögés, orrfolyás stb.. elkaptam én is ugyanezt a fránya vírustKép Remélem hamar kilábaltok belőle!!!

Az Élet játéka:
Hmm akit érdekel miről is szól a játék, annak leírom!Kép Nagyon édes könyv, imádtam mindig is!!!Kép És advent első vasárnapján talán ide is illik majd, egy--két idézet belőle!

Bogi!
Szuper lenne, ha tudnál rendesen szülni!Kép A Szülőszobát láttam, elképesztően fegyelmezetten és szépen szült a 16 éves lány! Baromi dühös voltam a GYES-e miatt!!!Kép

Kisbuksi!
Egyetértek azzal, hogy a hiszti nagyon csúnya szó.
Ugyanis ilyenkor a kicsi nagyon erősen frusztrálódik valami miatt. Nekünk sem jó, ha valaki megbánt, vagy számunkra érthetetlen módon viselkedik velünk, mi sem szerettünk gyerekként felöltözni, ha épp benne voltunk egy játékban, vagy éppen enni menniKép

Csak Szabó Lőrinc: Lóci óriás lesz című versét tudom ajánlani! Amikor a papa leül a szőnyegre, és észreveszi, hogy milyen dolog valójában ilyen picinek lenni!
Ajánlom Penelope Leach: Picik és Kicsi c. könyvét! Szuper!!!
Akit érdekelnek belőle a hisztivel kapcs. részek, meg a frusztrációval kapcsolatosak, szívesen beszkennelem és képként elküldöm emilben!Kép

Pontosan! Az elkapatás, az az, hogy nem engeded neki a csokit, majd hosszas hisztizés után: na jó, most csak ez egyszer! Felkiáltással odaadod neki!!!
Ebből ő azt gondolja, hogy ez az útja annak, hogy megszerezze a csokit! Persze, hogy a hisztit fogja használni a jövőben is!

Nagyon édi a pakolós kép!!!:D

Ildi!
Én nem erőltetném a dolgot a másféle italokkal, mint a víz! Sajna van olyan ismerősöm aki a vizet nem hajlandó meginni. Szerintem örülj neki, hogy vizet iszik!Kép
Képek: nagyon jók!!!

Ekcéma:
tényleg jó zsírps testápolóval kell kenegetni, nekem a gyógyszertári amit adtak, az nem szteroidos volt, hanem jó "erős" testápoló! Tényleg a legtöbb baba kinövi!

Judit!
Népszavazás ügyben egyetértek, nekem elegem van abból is, hogy a papok monják meg, hogy mire szavazzak és ha nem így vagy úgy teszek, akkor szemét vagyok nem is magyarKép Ez fájKép Utálom már a politikusokat!
Tegnap voltunk NaNE megmozduláson, és ott nagyon kevesen voltak... Pedig ez, szerintem fontosabb téma, mint az, hogy milyen autókat vegyenek a kormánytagoknak, és, hogy ki milyen mocskot tud szórni politikai ellenfele fejére...

Örülök, hogy Léna jól van! Csodás a fotó!!

Rebi!
sajnálom, hogy ennyire szomorú lettél. Biztosan megoldódik majd a dolog, nem?

Ildi! Nem kell mindennap hajat mosni a babának. Legalábbis mi nem mossuk, csak 3 naponta, vagy ha összekente valamivel...
Egyébként Dudu fejbőre is tele volt sárgás foltokkal (ezekről Ini írt ha jól emlékszem)és mikor elkezdtük kihagyni a hajmosást, szép lassan elmúltak!

Ja a fiunk neve - remélem most már véglegesen- Csongor lesz. Nem akartam titkolózni, csak elfelejtettem odaírni. Majd mondom neki mindig: "Sík mezőben hármas út, jobbra-balra szertefut, a középső célra jut! Csongor úrfi, jó szerencsét!"
Nekem még szoknom kell ezt a nevet, de végülis tetszik.

Boróka, Zitus, Ágiboszi, Noresz, húú és még egy csomó Pöttöm mami akiket kihagytam, bocs, hogy nem írok külön, csak most ennyire futottaKép

MILLIÓ PUSZI!!!!!!!!!!!!
Emő+Pocak

hicudzsi

Halihó!

Csak épp bekukk. Hicu én láttalak a tévében tegnap, de nem voltam benne biztos! Duduval sétáltatok kézenfogva, rajtad kék kabát volt? Kép

Csongor nagyon szép név!!!

Vigyázz magatokra!
Puszi
Hajni

Este még jövök...
tigribigri

Sziasztok
Tegnapi este nagyon jó volt, kibeszéltük nőcisen magunkat és kb 15percig voltak témák a gyerekek. Szóval tényleg Ötye volt.

OFF
Sajnos mára már elég rossz hírrel édredtünk. Kispapi filmezik, akinek még nem állt össze a kép, és hóvégi határidőre kellene elkezdenie legalább a filmjét, hogy a beígért támogatást megkapja, de tegnap éjjel autóbalesetben meghalt az egyik főszereplője, Bubik István. Csütörtökön lett volna a forgatás, minden jelenetet rá ír/alkotott nehezen össze, és most vége. Olyan szörnyű, még pár napja beszéltek, konstruktív volt, lelkes és vállalkozószellemű. Kicsit zavarodott, mint mindenki a reflektor mögött. Nem is hiszem el, hogy nincs. Nagyon le vagyok sújtva, és nagyon szomorú vagyok. Etikai kérdések merülnek fel, hogy egy ilyen forgatókönyvet illik-e egyátalán mással leforgatni, elvállalja-e más, és mikor lehet/való nekilátni. Először a forgatókönyv nem akart kialakulni, aztán nem volt helyszín, aztán a női főszereplő mondta le, most meg ez....
Remélem kap Kispapi halasztást, de akkor is ez a film már fekete marad, szomorú, és kétértelmű, mint eredetileg is talán.
ON

Ma nem megy a szokásos letyepetye,de nem akarom kispapit se tovább sokkolni az én érzéseimmel, szóval maradtatok Ti, bocsássatok meg.
Legyen nektek sokkal jobb napotok
J
Kép
holophernes

Judit!
Szóhoz sem jutok....
Ines
ini

Hicu!
MEgnézném az albumotokat, de nem találomKép
Ines
ini

Sziasztok!

Reggel olvastam mi történt Bubik IstvánnalKép

Mindig megrendít ha valakinek ilyen fiatalon kell elmennie. Sajnálom a kispapidat Judit, remélem megoldódik a halasztás is, ne búsulj azért sokáig, mert Lénácska nem örülne nekiKép

Örülök, hogy jól éreztétek tegnap magatokatKép
Én is itthon egyedül igazi bolondgomba hangulatba voltam, csak nem tudom miért.Kép

IniKép
Ugye jobban vannak a gyerekek? Nagy puszit küldök nekik!!!

HicuKép
Nekem is tetszik a Csongor név. Bár ha nekem fiam lett volna az apja után kapta volna a Bélát (szegény)KépKépKép
Na jó nem, de amikor a névválasztás került szóba, olyan kis édin, félve kérdezte meg, hogy nem lehetne esetleg a Béla, hogy egyből beadtam a derekamKépKép

Zsófi haján csak akkor egy hónapos kora körül volt lyen sárgás felrakódás, amikor a legcsúnyább volt az bőre. Azóta seKép, csak hát ugye mi se mossuk mindennap, csak azért gondoltam.

Utazás: mire kigondoltam, hogy milyen jó lesz akkor kedden együtt kettesben kispapival, hirelen eszembe is jutott, hogy délben jönne a doki oltani, és hát ez lenne harmadik halasztásunk az oltás alól, úgyhogy inkább mégse.
Bár anyós jelentkezett,hogy majd itthon lesz úgyis, nyugodtan mehetünk, de nem szívesen hagynám magára két oltás mellett.
Csak kell az a kis vigaszciciKépKép

ZitusKép
Még mindig nem kaptam táblát...
Nekem a féltábla is jó lenne már nagyon!!!KépKép

Bogi, Manóka kismamák, hogy vagytok???KépKép

Altatás után este jövök!!
pusszantás

ildi
bpildi

Sziasztok!

Szegény Bubik! Nagyon sajnálom, szimpatikus színész, tele életerövel....Kép
Kár érte, és a filmért is...

Örülök, hogy jót taliztatok!
Én már oxigénileg jobban vagyok, köszi mindenkinek a gyógykivit. Kép
Most a férjem kapta el. Kép
Nagyon magas színvonalon tud szenvedni.

Puszi!
Andi
(inkább olvasó üzemmódban)
andi68

Sziasztok,

most kezdek harmadszor bele ebbe az irományba, és kicsit már össze vagyok zavarodva mit is akartam.

Most hallottam a rádióban, mi történt Bubikkal. Magában is szomorú, Judit kispapijának pláne. Eszembe jutott, hogyan jártam egyszer: ajánlólevelet kértem egy ösztöndíjpályázatomhoz az első munkahelyem igazgatójától. Akkor már nem ott dolgoztam, de nagyon kedves volt, sokáig beszélgetett velem, mikor megkértem erre a szivességre. Meg is igérte, hogy ad, megbeszéltük, hogy kövkez héten elmegyek érte. KÉt nap múlva öngyilkos lett.... nem akartam elhinni Kép

hiszti:
emlékeztek rá, mit írtam a kísérleti nyúl szerepről? KépKép na én ehhez tartom magam... többnyire. De böcsülettel bevallom, hogy időnként bizony el bír durranni az agyam. De ez a kiváltság nem csak a gyermeké, aki közelebb áll hozzám, ismerheti személyiségemnek ezt a nem túl szerencsés oldalát...

Nagyon igyekszem a kézművesszakkörbe eljutni jövő héten, de kicsit bizonytalan vagyok. A múlt héten lett volna egy eskembeskem, ami nem jött össze. Ma egy szülinapi babazsúrba mentem volna, erre lerobbant a kocsi (Dunakeszire nem indultam el tömegközlekedve). Ha folytatódik a tendencia, nemtom mi lesz...

NAgyon önzően csak magunkról fogok írni, bocs...
ma öltöztettem Dinit, a gatyó ráadásakor leállítottam a földre és elengedtem kicsit, mert mindkét kezemre szükségem lett hirtelen, és ő annyira elmélyülten rágta valamelyik játékát, hogy elfelejtett seggreesni Kép állt ott szétvetett lábakkal és meg volt döbbenve Kép

majd jövök még, apuka nem boldogul a vacsival Kép

orsko
orsko

Megintén, és megint önző, mert van egy bajom, amiről szeretnék tőletek tanácsokat kérni.
Szerintem nem vagyok ezzel egyedül, a klasszikus anyabaj: mi legyen a fontosabb, a gyerek? a háztartás? a karrier? az egyebek? És az ember férje ugye elvárja ezek mind működjenek, és mindahányan magas színvonalon
Van ugye a Dini, ti tudjátok mennyire foglalja le az embert egy kilenchónapos...
Aztán a háztartás: nem vagyok, és szerintem ebben az életben már nem leszek egy házitündér, de szerintem magamhoz képest egészen korrekt módon ellátom a háztartást.
Egyetem: minden szombat, plusz a most kezdődő vizsgaidőszak...
Készülés felvételire: mert igazából nem ezt akarnám csinálni, amit viszont igen, oda kemény felvételi van. Ehhez nagyon kell angolt tanulni.
Kutyaiskola: szegény állat, kell neki a foglalkoztatás.
Ügyek intézése: mert ugye itthon vagyok, és ráérek...
És hát még a keresetem kiesése is fájó pont, Ember szerint jó lenne, ha keresnék lehetőséget itthon dolgozásra.
Csinálom én ezeket, csak kicsit döcögősen, és nem biztos, hogy mindig azt a tennivalót veszem előre, amit szerinte kellene...

Tudom, hogy már nem először téma ez a téma. És bár , hogy elolvastam olyna, mintha kispapi szapulás lenne, nem annak szántam. Igazán az érdekel, hogy Ti hogyan oldjátok meg ezt a kicsit lehetetlen helyzetet, azt, hogy ennyi téren kéne jól működnie egy nőnek, ha anya lett. (szexről nem is beszélve KépKépKép )

sziasztok
orsko
orsko

Advent angyalai

Az első vasárnap angyala

Négy héttel karácsony előtt valami nagyon fontos dolog történik: egy angyal kék köpenybe öltözve leszáll az égből, hogy közelebb húzódjon az emberekhez. A legtöbb ember ezt észre sem veszi, mert túlságosan el van foglalva mással. De azok, akik jól figyelnek, meghallják a hangját. Ma van az első napja, hogy az angyal először szól, s keresni kezdik azokat, akik meg tudják és meg akarják hallgatni őt.

Kép

Manga,
Rengeteg sok muffinreceptem van, amiket megpróbáltam néhányszor elküldeni Neked, de meg van telve a postaládád 2 napjaKép Megpróbálom ide feltenni, de nem biztos, hogy sikerül.
<!--attachment: Muffin_rengeteg-132027.doc*mime_msword.gif*application/msword*277.0**Muffin_rengeteg%2edoc --><center><pre>
Kép
Muffin_rengeteg.doc (277.0 k)</pre></center><!--/attachment-->

üdv,
vic

...és van még, de azt ide már nem lehet feltenni. Írj, ha érdekel, s akkor elküldöm Neked.
vic

Sziasztok!

Ildi!
Változatlanul nem vagyunk jól, köszi az érdeklődést.Kép
Olinak alig van hangja, Hanna csúnyán köhög, nem tudott délután tőle aludni és persze mindenki hihetetlenül nyűgős. Az orrfolyás persze van.
Már előre félek, hogy mi lesz holnap két ennyire nyűgi gyerekkel. A dokit holnap kihívom hozzájuk.

Orskó!
Eddig az én férjem is azt hitte, hogy Nekem mindenre van időm még a gyerekek mellett. A takarítást úgy csinálom, ha megmosm a kezem, akkor gyorsan egy ronggyal letisztítom a mosdót. Egy-két spric tisztítószer és.... . Mindig csak egy picit. Ha minden nap egy 5 percet takarítok, akkor egész jól nézki a lakás. De az állandó pakolás a gyerekek mellett már kezd kikészíteni néha.
De a férjem véménye, amióta Olira vigyázott, amig mi a kórházban voltunk teljesen megváltozott.
És ő akkor csak egy gyerekkel volt.

Manóka!
Pontosan két év egy hét van a két gyerek között.
Hanna január 9, Oli Január 16.
Elég jónak tűnik ez a két év, ha betegek egyszerre, akkor lehet akkár 5 év különbség is, mindenképpen nehéz.

Megyek aludni, remélem ma ezerszer jobb lesz az éjszakánk.

puszi
Ines
ini

Orskó!
Gratula az álláshoz!!!!
Oli is néha megáll egyedül.Kép

puszi
Ines
ini

Sziasztok!

Reggel még úgy éreztem,hogy megújult énem mindne boldogságát rátok zúdítom. Aztán hallottam mi történt Bubikkal,és azt is tudtam,hogy Judit kispapijának ez mit jelent. Hülye érzés,de inkább az utóbbitól lettem szomorú. Judit drága! Kívánom,hogy sikeresen és gyorsan átvészeljétek a sors újabb csavarját ezzel a filmmel kapcsolatban!

Tegnap: Annnnnnnnyira jól éreztem magam. Megvacsiztunk,Cuba Libre-t ittam Kép és nagyon jókat sztorizgattunk. Teljesen feltöltődtem,már el is felejtettem,hogy szombaton minden hely tele van és taxival is nagyon rég mentem keresztül a városon így este Kép Hazamenni meg olyan különleges,meghitt érzés volt. Ahogy beléptem,megéreztem Vencel fürdetőjének illatát,hallottam,hogy sikongat a kádban,aztán majd' kiugrott,ahogy meglátott,olyan igazi hazaértem hangulatom lett, a szó kicsit magasztosabb értelmében Kép Miután lefektettem Manót,még egy éjszakába nyúló beszélgetős,romantikázós történethez is kedvünk támadt,szóval a tegnapi nap nekem csillagos ötös KépKépKép

Mindenkinek akartam írni külön-külön,de most semmi erőm... majd holnap,háztartás helyett Kép

Puszi!

Buksi
kisbuksi

Húúúú, hol is kezdjem!
SZIASZTOK!

Egy halom muffinreceptet kaptam, KÖSZI Rebi, Ini, Zitus, Boró és Vic (ezek töltötték be a postaládámat, és ezért nem tudtad te már elküldeni. De megkaptam e helyütt is). Annyira klassz, hogy az ember ide jön, akár csak ritkán (mint én, ugyi), de mindig segít valaki, biztos lehetsz benne. Klassz. Most örülgetek itt magamban egy kicsit Kép

Judit!
Én is megdöbbentem, hogy meghalt a Bubik. Sajnálom kispapidat is, most újra előről kezdeni, pláne egy ilyen hír után borzasztó nehéz lesz. De ha elmondhatom a véleményemet, szerintem nem erkölcsi kérdés másnak adni a szerepét. Mert nem hinném, hogy ezt bárki biznisznek fogná fel, legalábbis a színészek nem. Persze, ha a szerep, a forgatókönyv eleve őrá lett írva, az nehezebb ügy, mert akkor nyílván át kell írni néhol, és ez esetben nem is biztos, hogy más színész szívesen elvállalja. Szóval bonyolult, de persze a részleteket nem ismerem...

Boró!
Séta rendben, egyeztessünk. Ti mikor szoktatok általában? Mi mostanáben ebéd után, kb. 2 és 4 között, 1-1,5 órát, Matyi türelmétől függően. Mert amikor megunja az üldögélést, akkor ki akar szállni, elkezd feszíteni, kiabálni és ilyenkor indulok haza. Írj ide, ha nem írsz holnap estig, akkor kedden este felhívlak. A szerda, péntek most nem lesz jó, mert akkor suliban + nagyinál vagyunk. DEE!!! Ti is mentek a Vencel bulijára, ugye? Ha BKV-val, akkor mehetnénk együtt. Vélemény?

Buksi!
Nem írtam, de a telefonhívásod segítség ügyben annyira meghatott. Olyan jó kedvem lett aznap, amilyen már régen volt. Valahogy mostanában senki se távol, se közel nem kérdezi meg tud-e segíteni, vagy egyszerűen hogy, hogy vagyok.

Na kezdek szentimentális lenni, abba kéne hagynom...Kép

Orskó!
Sajna én nem tudok tanácsot adni, hasonló érzésekkel küszködök. Fél évig hittem, hogy a karrierről nem kell, nem szabad lemondanom a baba miatt. Állandó idegeskedés és feszültség volt bennem. Aztán elfogadtam, hogy most csak Matyi a fontos, mert rám van szüksége, később, amikor majd talán én szeretném, már neki nem lesz. Jobb lett a kedvem, kiegyensúlyozottabb is lettem, átértékeltem sokmindent. Most hogy megint folytatom a sulit pillanatra ismét előtört belőlem a "kutató ösztön", de tartom magam, hisz dolgozni még ott az egész életem.
A takarítás, főzés, házimunka - ez van most, ha csinálok valamit, mert nehezen bírom a koszt, a rendetlenség kevésbé zavar. Bár az egész lakást egyszerre képtelen vagyok kitakarítani, mert csak akkor ugrok neki gőzerővel, amikor Matyi alszik, ha ébren van, akkor főzök és akkor ott van velem a konyhában.
Mivel Matyi körül mindent én csinálok, reggeltől estig (kispapi csak ritkán segít) ezért nem nagyon izgat már, ha szóvá teszik, hogy miért van rendetlenség, vagy mittomén. Nálunk is kezdetben az volt, mint Bogiéknál, hogy kispapi állandóan rám szólt, hogy miért nem takarítok (ez VOLT a mániája). Mivel akkoriban nagyon kimerült voltam, és váltig hittem, hogy a hiba bennem van, nagyon a szívemre vettem és állandó veszekedés volt belőle. Aztán taktikát változtattam. Napközben pihentem, mikor Matyi aludt, aludtam én is, amikor kispapi hazajött, akkor elkezdtem takarítani, főzni. Két dolog történt: rájött, hogy nem is olyan könnyű Matyira vigyázni, mert duracell a kölyök, 2. lelkiismeretfurdalása volt, hogy én takarítok, mint állat, ő meg csak ül és nézi (mert besegíteni nem akart este - fáradtan). Azóta nem hangoztatja, hogy miért nem csinálom ezt vagy azt.
Summa summarum: szerintem azt csináld, úgy csináld, ahogy TE jól érzed magad a bőrödben. Ne más mondja meg neked, mit kellene csinálnod, mert csak te tudod, hogy mit bírsz még Dinin felül és mit viselsz még el.
Nálunk is jól jönne még egy kis pénz, egy kis plussz, mert hiányzik az én keresetem. De mostanában sokszor eszembe jut, hogy már csak 1 év és úgyis vissza kell mennem dolgozni, és sajnálni fogom, hogy nem lehetek egész nap Matyival, mégha sokszor nem bírom energiával. Persze te ismered jobban a ti anyagi és egyéb helyzeteteket, abban neked kell döntened. Én csak leírtam mit éreztem hasonló helyzetben.

Ildi!
Én megmosom Matyi haját minden este (nem samponnal csak a fürdővízzel), mert pár napig nem mostam és észrevettem, hogy koszmósodni kezdett.

Ini!
Gyógyulást nektek!

No, most jó sokat írtam, egy szavatok sem lehet (na jó, lehet!)

Jó éjt!
Manga
manga

Sziasztok!

Nem tudom, ma mi volt Zsófimmal, de csak 11kor tudtam ágyba tenni, és nemrég aludt el. Egész nap fel-alá járkált az egész lakásban, a vacsorát is úgy ette meg, hogy utána hordtam falatonként, na meg egy porcelán kabalát meg három fali tányért sikerült összetörnieKépKép
Ördögfióka, de cserébe ma megtanult puszit dobni. Na nem mindig tud hozzá cuppogni, sőt néha olyan mintha csak a száját ütögetné, de akkor isKépKép

Hát OrskoKépnem is tudom, hogyan kezdjem. Tényleg egy örök téma, de korántsem jelenti azt, hogy nem állandó probléma-forrás, hogy legyünk mindenben 100%-osak.
Én is hajlamos vagyok azt hinni, hogy senki sem tud úgy főzni, takarítani, gyereket etetni, pelenkázni, stb, mint én. Egyszóval, hogy nélkülözhetetlen vagyok.KépKép De ez azért nem így van, hála.
Abban szerintem mindenki egyetért, még a férjed is, gondolom, hogy a gyerek(ek) ez első(k).
A karrier:én azt vallom, hogy egy gyereknek az anyja mellett a helye 3 éves koráig. Persze ha arról lenne szó, hogy nem tudom neki mindazt megadni ami szeretnék, vagy netán a megélhetésünk függne tőle, akkor sajna visszamennék én is dolgozniKépKépKép.

Nem szeretnék ezzel senkit megbántani, tudom sokan vannak a környezetemben is úgy, "hogy az én gyerekem nem lesz bölcsödés", azután már 2 éves korában a megfelelő helyet keresik neki. Szerintem ezeket az éveket nem adja vissza senki, ezért ki kell használni.Kép
Azt nem tudom megérteni , hogy valaki megtehetné, hogy ne dolgozzon és mégis bölcsibe adja a gyereket, mert neki fontosabb a karrier.
Tehát az én előrelépésemről a jól kiszámítható köztisztviselői szférában csakis ezután kerülhet sorKép

A suli meg a felvételi: hasznos dolog kihasználni tandíjmentességet, de én azt hiszem egyelőre nem vágnék bele most semmi ilyenbe. De nem jelenti azt, hogyha neked ilyen ambícióid vannak, hogy szombatonként, vagy amikor tanulni kell a párod, vagy szülők, anyósék, esetleg ha nagyon gázos b.szitter ne tudna vigyázni a gyerekre. Mert ha őszinték leszünk egy pár naptól nem tanul senki többet egy-egy vizsgáraKépKépAz igazán megoldható így szerintem.
Azért igazán csodálom az ilyenre vállalkozókat.KépKép

Ügyintézés: mi mindig a sétával kötjük össze, ezzel gondolom nemcsak én vagyok így, de tényleg sok mindent el tudunk intézni. Kifejezetten jól jött, hogy ha Zsófi ölemben volt, mert mindig akadt egy pár előzékeny emberKép Vagy ha nem, én pofátlanul szoktam kérniKépKépKép

Főzés-takarításKépKép
Szeretek főzni és főzök is majd mindennap, de nekem könnyű, itt van dédi és amíg fölteszem a kaját vigyáz a cseppre. De sokszor szoktam előrekészíteni a holnapi főznivalót amikor van egy kis időm.
Érdekes, hogy nálunk inkább hétköznap van sütés-főzés, a hétvégek gyakran elmennek egy kis hideggel, vagy pizzarendelés stb.
Takarítás, hát a rendet szeretném, csak nem, olyan egyszerű egy rámoló-pakológép mellett.
Porszívó heti 2szer, törölgetés meg általában apa viseletes pólójával a szennyes felé menetKép
A kutya, Zsófi miatt muszáj naponta többször is előszobát, konyhát Wc-ket, fürdőt söpörni meg felmosni, de ebben már segítségemre van ő is. Kép

Szóval ezek után apát már csak gondolatban van kedvem szeretni, de azért csomószor elhatározom, hogy majd ma este megmasszírozom, vagy bármiKép, de mire odakerülök, hát már mindenhez van kedvem csak ahhoz nem. Nekem ezen kéne a legtöbbet változtatni, vagy gyerek után tenni a fontossági sorrendben közvetlenülKép. Főzés helyettKép

Uramatyám fél egy van, én meg megint itt szófosóban. Na elhúztam aludni, holnap benézek.
Mindenkinek jó éjszakát, beteg babuknak meg gyógyulást. Hallod Ini!Kép

ildi
bpildi

Sziasztok!

Eltűntem egy hosszú hétvégére, s alig győzök olvasniKép

Karácsony előtti utolsó látogatás a nagyszülőknél - 2 nap itt, 2 nap ott (teljesen pihentetőKép -, agyonkényeztetés, és Andrisnak ugyanúgy folyik az orraKép. Mi lesz velünk csütörtökig! Pedig annyira szeretnénk menni!
A jóhírünk azonban, hogy megtörtént az elő pisszenésmentes éjszakaKép Fél 7-7 kor kel a ded, ami olyan jóóóóóó!

Noresz, olyan helyes volt, amit írtál a fogkeféről a polcon: elérzékenyülsz, ha meglátod a tietek mellett. Hát nekünk még várnunk kell erre egy kicsit, úgy tűnik Kép(mármint a fogkefére - fog híján. Elérzékenyülés ezerrelKép

Orsko, én csak a sulihoz szólnék hozzá. Minden tiszteletem, aki bírja és meri vállalni. Én kicsit belustultam e téren, bevallom. Imádok tanulni, de a vizsgák olyan stresszel jártak, hogy 2. diploma után elhatároztam, rápihenek egy kicsit, ha még nem szeretném őszre cserélni teljesen a hajszínemetKép pedig ez a tandíjmentesség, hm. meglehetősen vonzó! Majd talán mikor a 3. gyerkőccel leszek ithon, és iszonyú olajozottan működünkKépKépKép
Helyes lehetett Dini, mikor megállt egyedül. Kép

Buksi, Judit! örülök, hogy jól telt a tali, és a gyerkőcök témát más váltotta fel hamarKép (18 éven felülieknekKép?) A hazaérkezés öröme pedig megkoronázza az egészet, igaz?

Judit, remélem hamarosan megoldódik minden a filmmel kapcsolatban, és szép kari aji lesz a hírKép
Én is nagyon elszomorodtam, mikor hallottam, mi történt. Az ősz sajnos ilyenKép Imádom a hangulatát, de a borongóssága mindig azt idézi, hogy az ősz elvisz sokmindent/kit. Sajnos. Picit ezért a félés-féltés is hozzátartozi az őszeimhezKép

Hicu, nagyon tetszik a névválasztás a tesónakKép Olyan nem mindennapi.

Mi is meggyújtottuk az első gyertyát az adventi koszorún. Andris szívesebben nyomta volna el kézzel, de meggyőztükKép hogy inkább leberregjükKép

Megyek, előkészítem az ebédet - a mélyhűtőbőlKép

Beteg manóknak jobbulást és gyors gyógyulást!!!

Pusza,

Móki
móki

Lányok,

ma 9.10 perckor ZoltánKincsem megtette első tudatos, önálló lépteit!!!!!

Kép

Boró
femõke

Katasztrófa!!! éjjel Dini lázasan ébredt Kép
mivel semmi előzménye nem volt, nagyon remélem, hogy fognövős láz csak... de ha nem... két hete minden programot lemondtam a taknyosság miatt, ha most jön egy újabb betegség, megint nem megyünk sehová. nagyon sajnálnám, főként a Vencelbulit.

Amúgy sziasztok Kép
köszönöm a válaszokat a hajtépésemre Kép de többiek is, még-még, nagyon kíváncsi vagyok ki hogyan oldja meg az életét, annyit lehet tanulni ezekből. És megvallom, jól is esik, mert azt veszem ki a válaszokból, hogy nem csinálom rosszul Kép Asszem a lényeg a család, és elsősorban a kispapi toleranciaszintje. Ha az alacsony, tehet az ember bármit, úgysem lesz jó, mert ebben a helyzetben nem lehet minden tökéletes. Ha apuka elviseli, hogy néha kissé döcög a szekér, akkor nagyjából rendben van a dolog.

Móki,
éljen az átaludt éjszaka, de azért ne éld nagyon bele magad, hogy már így is lesz mindig Kép de azért az nagyon jó, mikor megmutatják a gyerkőcök, hogy ők ilyet is tudnak, ha akarnak Kép

Manga, jó látni téged Kép
megpróbálom alkalmazni a taktikádat, hátha Kép

Ini,
apukák tényleg hajlamosak bagatelizálni a női munkát... de szerencsére van példa a véltozásra Kép
jobbulást a gyerkőcöknek.
Írtad, hogy megvan nektek a babazene. Tényleg olyan hűdejó? érdekelt, de azok a kis részletek, amiket a neten meg lehet hallgatni nem győztek meg.

Hicu,
Kolos nem nyert? A Csongor egyébként az egyik kedvenc fiúnevem, annak ellenére, hogy én inkább a klasszikus férfineveket szeretem. De ez annyira meseszerű Kép
Kérdésem lenne: a múltkor megcsodáltam a babakocsitokat. Milyen tipus? Nagyon érik a kicsikocsi beszerzése nálunk.

Ildi,
szeretnél fiút? csak a név miatt kérdezem Kép egyébként szép klaszzikus név a Béla, csak ez az egyik olyan név, aminek eléggé negatív a felhangja.

Az ekcémás írások elgondolkodtattak. Dini arca, főleg séta után nagyon piros, és kicsit rücskös...
ma elmegyek a gyógyszertárba kencéért...

Hajni, te kérdezted ugye, hogy Apa miért nem orvoskodik. Hát azért mert megunta. Csinálta 10 évig, aztán tele lett a hóvipellője.

manó ébred, tsók
orsko
orsko

Sziasztok!

Jó sokat kellett olvasni, most meg kicsit kevés az időm Kép ugyebár a háztartás... Kép

Ini
Ha lehet, akkor én kérném a Babazenét, meg egy Gryllust, amelyik szerinted a legjobb. Csak azt nem tudom, hogy akkor jöttök-e bulizni. Ha nem, akkor nem olyan fontos átírni. És sok-sok gyógypuszi a gyerekeknek!!!!

Boró
ZoltánKincsednek ÓRIÁSI GRATULA Kép Kép

Móki
Mis is adventi "koszorúztunk", Mátét nem nagyon hatotta meg még. Azért írtam "-jellel a koszorút, mert idén egy nagyon modernet készítettem Kép

Ildi
Dobok egy puszit az Ördögfiókának Kép
És nem borultál ki a törés-zúzáson?

Most ennyire futotta, MINDENKINEK puszi, majd még jövök, csak a vidéki hétvége után rendbe kéne kapni a lakást (ugye ez az anyukák dolga Kép ).

És én már tegnap beestem, de itt olvastam először a Bubikot, és annyira megrázott, hogy már írni sem tudtam utána.

Puszi
Noresz
noresz

Egész hétvégén nem tudtam kinyitni a gépet, mert ugye a háztartás és a gyerekek beprogramozták a napjaimat.

OrskoKép
Sokan írtak Neked a témában, de én se tudom megállni szó nélkül. Hál istennek az én férjem nem szokott számonkérni semmit, mert tudja, hogy nem unatkozom két gyerek mellett, de azért néha neki is vannak olyan megjegyzései, amit én nem tudok szó nélkül hagyni. Én ilyenkor felajánlom neki, hogy cseréljünk: én elmegyek dolgozni, ő pedig itthon marad. Erre mindig nagy a csand.
Mikor szültem Domcsit, ő volt itthon Dorkával. Hát úszott a lakás. Pedig semmit nem kellett csinálnia, csak Dorkát ellátni.

Tanulás: én is mindig azon gondolkozom, hogy valamit kéne tanulni, de aztán passzolom a kérdést, mert én tudom, hogy mint mindenben, a tanulásban is maximalista vagyok. Én nem tudok csak egy-két mondattal elmenni vizsgázni, nekem mindent tudnom kell. És ez valószínű a család rovására menne. Majd a gyakorlatban tanulok, frissítem az ismereteimet.

Bubik István: Hát engem nagyon szomorúan érintett a halálaKép A Leányvásár c. operett az egyik kedvencem, amiben ő az egyik főszereplő.
JuditKép Sajnálom a férjed őmiattaKépRemélem megoldódik a problémája.

Ma voltunk Domcsival a dokinál. Beadattam az agyhártyagyulladás elleni oltás 2. részét. Nagyon sírt szegény. 9,35 kg és 74 cm. Valahogy én itthon többnek mértem.

Puszi:
Nelli
hnelli

Sziasztok!

Legfontosabb: gratula Zoltánkaistvánkaborókicsikincsének az első lépésekhez! Már komolyan nem győzöm követni,hány lépegetőnk van Kép!

BÉBISZITTER: mert ugye ez is volt a hétvégén,csak tegnap nem volt erőm írni róla. Mostantól hívjuk Zsuzsának /mivel ez a neveKép/. Tegnap jött át a szombati kiruccanásom miatt és két órát töltöttünk együtt. Kispapinak egy szempontja volt: kezet mos-e KépKépKép. Azzal indított,hogy hozott Vencelnek két bioalmát. Na én ennél a résznél elájultam,de ugye a kézmosás váratott magára... Vencel épp aludt,úgyhogy beszélgettünk. Amikor felébredt,Zsuzsa tök jól a háttérbe húzódott,hoyg nyugodtan magához térhessen a kómából,majd megkérdezte, hol a fürdő,hogy kezet moshasson KépKépKép. Itt eldőlt a dolog. Abszolút jól közeledett Vencelhez,aki kicsit álmosan először csak az ölemből eresztett el egy-egy vigyort,majd közelebb ment és végül kettecskén pakolták ki a játékosládát. Vencel bemutatat legújabb tudományát,hogy a Lego kígyójával közeledik és közben sziszeg /annyira édes/,Zsuzsa pedig teátrálisan "jujj"-ozott,ahogy közeledett a sziszegő kígyó,Vencel visongott a nevetéstől. Át is mentük kispapival a másik szobába,mondjuk kb. 20 perc után vencel észrevette a hiányomat. megbeszéltük,hogy két hét múlva lesz esedékes az első szombati felügyelet,addig majd sokat járunk össze,hogy szokják egymást. A ma délelőttöt mi töltöttük náluk,az Ő kétéves kislányának szintén szokni kell a dolgot,elég érzékeny,és furcsa volt neki a kis birtokháborító Kép. Szóval maximálisan elégedettek vagyunk.

Orsko!

Én aztán igazán példás házitündér vagyokKép. gyakorlatilag napközben semmit nem csinálok,csak vencellel vagyok,amikor alszik,akkormeg itt Kép. Néha egy msoást bedobunk együtt,de azt is inkább estére hagyom. Főzni próbáltam,egyenlőre annyira jár utánam,hogy nem éreztem jól magam közben,hogy ugye koszos a kezem,ő meg rángatja a nadrágom, kiváncsiskodna, nehogy elessen,ne másszon a kukába,két percenként kézmosás ,mert vmi kell neki,stb. Szóval még nem megy jól. Mi hétvégén csapunk egy nagybevásárlást,meg főzünk egy nagy fazék levest,2-3 főfogást. Ez nagyjából kitart egész hétre,ami kaját szeretünk,abból tudunk többször is enni,nem igényeljük,hogy mindne nap frissen főtt étel legyen az asztalon. Bevásárlás,főzés,takarítás tehát hétvégén és közösen,így nincs olyan házimunka szaga,inkább közös program. Egy-egy porszívózás este belefér,amíg én Vencelt altatom,és nagy szerencsém,hogy nálunk 80%-ban kispapi végzi a házimunkákat. Amíg ők fürdenek én rendet rakok,amíg áén altatok kispapi mosogat. Így gyakorlatilag esténként mindig aránylag pofás a lakás,de másnap délelőtt 10-re ezt senki nem hinné el KépÜgyintézés sétával egybekötve.

Manga!

Engem meg meghatott,hogy meghatottalak Kép

Ildi és Mások!

Köszi a sok-sok infót ekcéma ügyben,még bizonytalan vagyok,ugyanis vencelnek sehola testén semmi erre utaló jel nincs,olyan puha kis bőre van,még testápolót sem használtunk rá soha. Majd csütörtökön megmutatom Hajni szakértőnek,mit gondol Kép

Noresz!

Kiváncsi lettem a modern koszorútokra!

Betegek!

Gyógyuljatok meg,lécci,lécci!!!!!!!!!!!!!

Rebi!

Jobban vagy már? Ismerem az ilyen egész éjjel agyalós,másnap K.O. érzést Kép. Hogy vannak a gyerekek?

Hicu!

Már látom magam előtt hipermacsó Borbély Csongort Kép! Engem érdekel az élet játéka!!!

Móki!

Átaludt éjszaka,hurrá Kép Nekünk most már hetek óta hajnal fél 7 körül kifolyik a pisi és a teljes átöltözés után nem alszik vissza Kép Már váltottunk pelenkát,de hiába,egyszerűen csurig lesz. Most éjjel megelőzésképpen tisztába tetük,de ez sem tetszik,nagyon üvöltött,hogy mit akarok Kép Ötletek??????

Csajok!

Már félve kérdezem: ugye azért jön vki csütörtökön????

Puszi:

Buksi
kisbuksi

Ja!

És én is függő vagyok,naggggggyon nehezen viselem,ha nem tudok jönni KépKépKép
kisbuksi

Tünde!

Ugye nem gondolod,hogy bevesszük,hogy még mindig archívot olvasol??????????
kisbuksi

Sziasztok!
Tigri!
Szerintem anyukámat láttad a TV-ben Duduval. Ott voltunk a Nane demonstráción és állítólag mutatták Éduát is. Mivel nekünk csak köztv-nk van és azt sem nagyon nézzük, így nem láttuk magunkat.
Én egyébként drapp kabátban járok, amíg be tudom gombolni.

Judit!
Engem is nagyon megrendített a dolog, bár én „csak” színészként ismertem. Anyukámmal együtt nagyon szerettük őt.
Sajnálom, hogy ez a párodnak még plusz veszteség a filmje miatt.
Remélem hamar megoldódnak a dolgok!!!

Ini!
Az album Borbély Édua címen van. De magam sem tudom merre:9 Csak csináltam egy összefoglalót az egy évről.

Ildi!
Akkor lehet hogy nekünk sem a hajmosás hiányától múlt el…
nem tudom…

Andi!
Örülök hogy te meggyógyulták, annak kevésbé, hogy a párod beteg. Jobbulást!!!!

Orskó!
Gratula az álláshoz!!!
Én nem tudok hozzászólni a mi legyen a legfontosabb témához, egyrészt mert Mashu sosem bánt amiatt ha itthon szalad a lakás, mert mindig azt mondja: Nekem is van két kezem, ha nagyon zavarna, megcsinálnám. Egyébként rengeteget segít. Pl. teregetni nem tudok most már, mert fel kell pipiskedni, azt így mindig ő csinálja.
Másrészt, meg én szeretnék egy jóideig főállású anya lenni. Most belefogtam egy nyelvtanulásba, de ebben szeretném feljleszteni magam egy ideig.
Nincs diplomám, nem volt sosem „karrierem”, egyetlen dolgot imádtam csinálni, (utazási irodában dolgozni, ott tervezni, szervezni) de ezt az álmomat szétrombolta egy fegyveres támadó… Azóta picit parázok még csak iroda közelébe is menni, pedig a támadás után még egy évig ott dolgoztam...

Vic!
Köszi ezt a szép történetet!

Huh most ennyi fért bele, bocs akinek nem írtam, csak megyek sorba, közben meg csetelek a nővéremmel a Karácsonyról, a gyerek meg lent elkezdett üvölteni..Kép

Ja Orskónak gyorsan, babakocsi:
A miénk Graco Kite típusú. Olyan 16000 Ft volt, de már 13-ért is láttam. Nagyon csúcs szerintem jobb mint bármelyik esernyős!!!

Na tényleg megyek! PUSZI!!!!

hicudzsi

Sziasztok!

Ines, Hannát és Olit most akkor magyar vagy német anyanyelvűnek tartod? Kép Gyógyulást Nektek!!! Olinak gratula az álláshoz!!

Hicu, ügyi Dudu, így neked is jut kis idő a pihire vagy Csongorra. Kép Gyógyulást! Rablós történet Kép

Judit, megdöbbentem a híren. Bubik: én sajnos még mindig nem nőttem fel úgy látszik, mert számomra ezek a hirtelen halálok elfogadhatatlanok. Láttam a híradóban a baleset maradványait ... szörnyű. Remélem is és kívánom is, hogy kispapinál számotokra kedvezően mielőbb rendeződjenek a dolgok.
Tali miatt meg irigy, irigy. Kép

Orsko, gondolj arra, hogy minden rossznak vége lesz egyszer! Kép
Álláshoz nagy nagy gratula!!! Légy résen, hamarosan Dini is elindul! Kép
Fontossági sorrend: nálam most a gyerek a legfontosabb. Engem régen nagyon zavart, ha szösz van a szőnyegen, ha foltosra száradt a pohár vagy a kés, ha megláttam 1 pókot, vagy pókhálót, szóval, ha nem ragyogott minden, mint Salamon ama bizonyos testrésze. Most nagyvonalúan átnézek ilyen apróságok felett. Kép Kénytelen voltam, mert nem lehet 1 seggel 2 vagy több lovat egyszerre megülni. Amit viszont továbbra sem tűrök, az a szanaszét hagyott játékok. Már most elkezdtük Kincsemmel az elpakolást, ami abból áll, hogy én elpakolom, ő meg előszedi. Kép
Tegnapig azt hittem Kispapi is érti a takarítási helyzetet (pláne, hogy még csomó doboz, meg festékes vödör, meg miegymás is van a lakásban, ne meg pakolni nincs hova), de ki kellett ábrándulnom. Közölte, hogy nem valami nagy erősségem. Hrrrr Kép Pedig naponta felmosom a konyha-étkezőt, mosatlant se lát, fent kosz sincs. Igaz, a por gyerekmagasságon túl áll (itt akár naponta lehetne port törölni). Lehet, hogy koppintok Ilditől és én is bevetem az apapólót, de úgy, hogy ő törölgessen füribe menet. Kép
Főzés nálunk nem gond, ha én nem tudok, vagy nincs időm (vagy kedvem), apa "főz"(hoz főtt kaját, bár már ezt is megjegyezte).
Suli: kellene, gondolkodtam is rajta. Apa támogatna is, de tartok tőle, hogy nem tudnék maximálisan ott se lenni, meg a gyerekkel se, itthon se. Ezért úgy döntöttem, ha a GYES után elbocsátanak a munkahelyemen (ez ma nagy divat amúgy is!), akkor belekezdek valami másoddiplomás képzésbe. Az még 2 év, addig angolnyelv-ügyileg kellene kezdenem valamit magammal. Kép
Olvastam valahol, hogy egy családnak nem kiválóan, hanem éppenhogy még elégségesen jól kell működnie. Szóval legyen meg mindenkinek az, amit szeretne a legminimálisabb módon és akkor már nagy baj nem lehet. Kép
Gyógyuljatok meg, hess hess láz!!!
Ja, ha Ini nem, akkor Babazenét én át tudom küldeni mailon, ha tudod fogadni. Akár részletekben is. Kb 45 MB. És ez mindenkire vonatkozik, akit érdekel! Kép

Vic, jó soká hoztad az angyalt. Kép Már vártam. Mi ez az új név?

Buksi,
Mi az a Cuba Libre? Én még olyant nem ittam. Kép Nagyon örülök, hogy romantikáztatok kicsit kispapival is. Hazatérés Kép Már nekem is volt szerencsém hozzá, egyszerűen leírhatatlan öröm látni Kincseinket örülni, érezni, hogy mennyire fontosak vagyunk számukra. Kép Bébiszitter volt?
Ohh, közben írtál. Kép De jó, hadd szokják meg egymást jól, akkor tuti nem lesz gondotok. Sziszegő kígyó? Nálunk a spray-s doboz a sziszegő. Kép Pisire nncs ötletem. Talán, ha kevesebbet inna délután-este. Nálunk pont az ellenkezője a "gond" &#8211; megvárom a délelőtti (kb.7-9 között) kakit, hogy legalább az legyen benne a pelusban. Kép Pedig iszik eleget és ugye még szopizik is.

Manga, mi még séta címén vagy ügyet intéztünk, vagy vásároltunk. Kép Nálunk újabban 11-2-ig vagy déltől 3-ig van alvás. Szóval marad a kedd és esetleg ma 3 után. Kép Vencelbulira meg menjünk együtt. (BUKSI, hallod? Kép) A 12-es busz a Borárosra megy (ált. alacsonypadlós), onnan meg megy a 2-es vili a Jászaira.
Ja és nem nekem írtad, de hogy vagy? Kép

Ildi, törött cserép szerencsét hoz! Kép Nálunk naponta törik valami. Kép Legutóbb a műanyag csőröspohár. Porszívó már otthagyva készenlétben a konyhában. Kép
Puszi dobáshoz gratula, édes lehet. Kép

Móki, éjszaka átalvása Kép Élvezd ki, sajna nem tart sokáig, mert valamelyik fog beleszól. Kép
Gyógyuljatok meg!

Na megint jó hosszú lettem, s még így is kimaradt Noi, Tünde, Rebi ...

Ma eufórikus hangulatban vagyok és mindenkit imádok! Kép
Pussz: Boró
femõke

KisbuksiKép
És ha textilpelenkába teszed éjjelre? Nem tudom, milyen, hisz ilyet már nemigen használnak manapság, de talán... Csak egy ötlet. Vagy gumibugyit teszel a pelusra.

Hogy csináljátok az eufórikus hangulatot? Én napok óta olyan kedvetlen vagyok. Csak tudnám, miért?

Nelli
hnelli

Kép

Boró
femõke

Nelli, így! Kép
Kép
Pussz: Boró
femõke

Buksi, sürgős mailt küldtem. Légyszi bonts postát! Kép

Boró
femõke

Sziasztok!!

Vagyok ám!
Judit
Nektek nagyon-nagyon nagy kitartást... Mi "csak" egy színészt vesztettünk, Ti munkát, és közelebbi ismerettséget... És ha ide zúdítod a bánatot, vagy csak szeretgetésre van szükséged, ide gyere nyugodtan, a magunk módján megpróbálunk mindenben segíteni... OK?

.. részben én is azért nem írtam, mert nagyon fejbe kólintott a hír... Kép Ilyenkor gyözködöm magam, hogy oka volt... de elfogadni akkor is idö meg nehéz... (nekem még az áprilisi esetet sem sikerült, bár dolgozom rajta)

Ha nem gond visszatérek lerágott csontokra..
szavazás: kettös állampolgárságról nem tudok, csak érzelmi oldalról dönteni... a kórház privatizációról meg annyit, hogy laikus módjára úgy vagyok, hogy ha vki pénzt tesz bele, az vissza is akarja kapni azt, söt profitot is akar... úgyhogy ebben szerintem így is úgy is mi esünk majd .. pofira Kép meg hogy anno a 80-as években sokan ilyen felkiálltással nem kaptak fizetésemelést, hogy a pénz most kell a kórházakra... Tölünk itt van a Telki magánkórház kb. 500 m-re... sokra megyek vele...

nevelés: na én is próbálok minnél kevesebbet tiltani, már ami nem ön- és közveszélyes... De már anno Csengénél meguntam, hogy egész nap azt hajtogassam, hogy ezt nem szabad, azt nem szabad... Aztán persze az ember robban, amikor vmit következetesen tilt úgymond, aztán a családtagok csakazértis (nálunk kaja ügyben sok meccs volt/van pl.) CSengussal amúgy nagy szerencsém volt, mert nem volt pakolós meg fiókhuzigálós... Levi bezzeg KépKép most épp új alapokra kell helyeznem a mit hova hogyan dolgokat Kép
kispapi meg az otthon láblógatós asszonyka, aki csak gyerekre vigyáz... hát... 2. gyereknél könnyebb a meggyözés, mert akkor min. 4-5 napot ideális esetben a kispapinak kell megoldania, és nincs veszély esetén átpasszolás Kép ... csak demontrációs célokra ki adja oda a gyerekét... 1-2-3 órát a gyerek meg féllábon is kibír, amíg visszaér a felmentö sereg (anyaanyaanya). Amúgy a párom eléggé tág türö képességü, mégis képes beszólogatni... én meg vissza, és én bírom tovább...

Buksi
Pelus-típus váltás? Milyet használtok? Meg mekkorát? Tudok vinni Pampers maxit vagy maxipluszt kipróbálásra, ha gondolod... hátha beválik...

Ini
Extra-gyorsan gyógyuljatok!!! Doki volt már? Mit mondott?

Vic
Örülök, hogy visszajöttél... és remélem, hogy nem csak adventi üzenetekkel Kép

Letelt az idö... további üdv-puszi-pacccs mindenkinek, gratula új tudományokhoz, produkciókhoz, fogakhoz Kép

Rebi

(HEEELP! Mi állíthatódott el? Pár napja nincs a böngészöben hosszú ö,ü ... Levi mondjuk elég intenzíven rugdosta, plusz Csengus is besegített... tuti vmit elállítottak...)

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Sziasztok!

Hát akár hiszitek, akár nem, igenis eddig tartott mindent visszaolvasni. Kép

Judit, sajnálom én is Bubikot, remélem a férjednek megoldódik a munka!

Buksi, mi megyünk csütörtökön! Bár pont ma reggel kaptuk meg a céges mikulás meghívót. Szintén csütörtökön lesz, de az 17-20-ig. Úgyhogy nem hagyjuk ki Vencel buliját! Kép

Gyorsan írok magunkról, aztán majd innentől újra bekapcsolódom.

Kittinek végre kettő foga áttört az egyszerre jövő 3-ból, már érezni őket. Igazából nem is volt olyan vészes, csak azon a héten volt nyűgibb, amikor beteg is volt.
Eddig olyan szépen eljátszott a szoba közepén, most viszont állandóan felfedező útra indul. Már átment a küszöbön is egy párszor. Csak az a baj, hogy kint kő van, és elég hideg a mászásra, szóval kicsit kinézünk, aztán mindig visszarakom a szoba közepére.
Találtunk egy új szórakozást is: szappanbuborék! Kitti imádja, annyira nézi a buborékokat, sőt néhányat már próbál elkapkodni is.

Majd jövök, csak megint a küszöb az irány.

Pusza,
Tünde
rtünde

Sziasztok

Mi is megyünk Vencel-buliba! (kopp-kopp-kopp...addig már csak nem kapunk be semmi bacit)
Modern koszorúmat még le kell fényképezni, ha sikerül, megmutatom Kép

Nem tudja valaki, Szilviék mikor jönnek haza?

Puszi
Noresz
noresz

Most onnan folytatom ahol abbahagytam.

Ini!
Én is így szoktam takarítani, kézmosás után, elő a szivacsot és lemosni a mosdót. Szóval épp ami a kezem ügyébe kerül.
A csempét a mosogató fölött mindig mosogatás után mosom le, csakúgy mint a tűzhelyet. Így néha olyan mintha nők is laknának a lakásban...Kép
Nem kapott valamit Hanna a köhögésre? Szegénykéim&#61516;

Buksi!
Örülök, hogy jól sikerült az este!!!Kép

Manga!
Jó, hogy írtál!!!Kép

Ildi!
Egyébként én is imádtam ügyet intézni Duduval, amíg nem voltam pocakos, most viszont vigyáznom kell nagyon és mivel az emberek nem túl segítőkészek, sajna egyedül nem nagyon tudok közlekedniKép
Mindegy, jön majd a tavasz, mire kivihetem Csongort is és akkor sétálva eljutunk bárhova&#61514; a tesóbabakocsival&#61514;

Móki!
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat!Kép

Boró!!
GRATULA!!!!!!!!!!!!!!KépKépKép Nagyon ügyi ez a srác!!!Kép

Buksi!
Örülök, hogy jól sikerült a bébiszitteres tali is!
Nagyobb méretű pelust próbáltatok már? Dudu eddig 7-15 kilóig-osat hordott, abból kifolytak a dolgok. Most 10-20 kilóig vagy valami ilyesmi és ebből nem folyik ki!

Ekcéma: Dudunak is csak az arcán volt egy nagyobb száraz folt. Ha kimentek az utcára, zsíros (lehetőleg gyógyszertári testápolóval) kend be neki, el fog múlni! Ez az időjárás sajna előhozza.

Nelli !
Nekem is ma jó a kedvem, nincs rá semmi különös okom…

Ed!!! Ha erre jársz! Mi is voltunk a boltban amit ajánlottál és vetünk bakancsot Dudunak 7000 Ft-ért kettőt&#61514; Szuperek!!!
Majd lefotózom én is őket!

Rebi!
Ezek a picik kész számítógépes zsenik&#61514; Egyébként szerintem egyszerűen a betűkészletet állították el közép-európairól valami másra&#61514;

Tünde!
Nekünk ugyanez a bajunk!
Édua állandóan kint mászkálna a hideg kövön+ a bejárati ajtó előtt ahol húz be a hideg…

Nem tudom mi lenne a megoldás..

Gratula a fogakhoz&#61514;
Most Dudunak egy hét alatt a hetedik bújik ki, úgy, hogy eddig csak kettő volt neki…
Egy kérdés:
a lakásunk iszonyatos mértékben vizesedik. Elsősorban az ablakok, ajtók szigetelésének hiánya miatt...Kép
Van valami tippetek, vagy olcsó mesterember aki eljönne és felmérné a helyzetet???
Két napja penészedik a fal az ablak alatt.. teljesen kivagyunk tőleKép

Puszi!! Most menek… meg felteszem a holnapi tökfőzeléket, meg berakom a kenyeret a sütőgépbe...és elpakolászok...:S Grrr....Kép

hicudzsi

Nnna....

Kisbuksi
Csináltam albumot a műalkotásnak Kép
Kicsit béna a kép, de a lényeg: Egy IKEA vázába aranyozott kavicsok között négy krémszínű gyertya, a kavicsok tetején kicsi tobozok.
Ez volt életem leggyorsabb adventi dísze Kép Kép Kép

Pussz
noresz

noresz

Sziasztok,

hát nagyon úgy néz ki, hogy ez a hét is storno KépKép Dini tényleg megbetegedett. Egész nap kicsit lázas volt, és piros a mandulája. Nagyon-nagyon el akartam menni a Vencelbuliba, és hétvégén Mikulásbuli is lesz, és most nem lehet. Anyukám mondta, hogy ne aggódjak, annak idején én is mindig akkor betegedtem meg, amikor valami előre fixált fontosprogram volt...

Boró,
nagyon gratula az első lépésekhez Kép annyira kiváncsi vagyok milyen lesz az. Egyenlőre még nem akar menni, nagyon jól elközlekedik mászva is.

Iskolaügyben: én nem vagyok maximalista, nekem elég ha görbül Kép

Buksi,
gumilepedő? na viccen kívül, szerintem ez is elmúlik majd... ha több pelust kipróbáltatok, és még mindig, akkor nincs nagyon mit tenni, majd megnő a kis törpevízmű és nem pisil annyit....
Nelli, a textilpelus sokkal kevesebbet bír, mint az eldobós. Tudom, én többnyire azt használok. Három óránál többet nem lehet egyben hagyni, mert kicsurog.

ja Buksi, ez a bébisintér engem is érdekelne, majd beszéljünk róla.

Hicu, köszi a babakocsiinfot

tsók,
altatás következik, és nemtom milyen lesz így betegen..

orsko
orsko

Jó estét Lányok!

Öt perccel ezelőtt még úgy gondoltam, gyorsan lefekszek Zsófi mellé, mert egész nap olyan szarul éreztem magam. Szerintem a reggeli kávé miatt van, egész nap olyan epegörcs-szerűm volt, hol erős, hol enyhe hányingerekkel kísérve. KépKép
Alig bírtam enni is valamit, de nem, nem vagyok terhes, tutti.
Jó idióta módra mindig éhgyomorra iszom a kávét, és most besokallt a gyomrom.Kép
De nem bírtam ki, hogy ne kukkantsak be hozzátokKép

Nagyon gratulálok Boró az első lépésekhez!!!!
Ez még csak a kezdet, de lassan elfelejtheted, hogy vannak még szükségleteid néha neked isKépKépKép
Mondjuk nem panaszkodom, mert mióta megy Zsófi még 5 kilót sikerült leadnom abból a húszbólKépKép
Cseréptörés: várom nagyon a szerencsémet!!KépKép

OrskoKép
Egész biztos, hogy nem csinálsz te se semmit rosszul, amíg Dini elégedett, a többi meg le van...
Igen szeretnék még gyereket, majd egy kicsit később, és ha fiú lesz, negatív felhang ide vagy oda biztos Bécike lesz.
JObbulást nektek, és én (is) kérdeztem miért nem orvososkodik apaKép

BuksiKép
Örülök, hogy bevált a nörszKép, én is elájulok minden kis apró figyelmességtől ami Zsófit érinti. A kézmosás meg cipőlehúzás nálam is sztenderd.

HicuKép
Fegyveres támadásKépKépKép, kirázott a hideg, apa is utazási irodában dolgozik, és sokszor eszembe jut nekem is! A kolléganője is átélt ilyet az előző munkahelyén kétszer is, mert náluk valutaváltó is volt. És hát azért lehet, hogy a egy nővel könyörületesebbek, bár aki odáig megy..., nem tudom. Nem is gondolok rá.
Neki is az élete az iroda, meg a szervezkedésKépKép

Nagy gratula Kittikének meg Dudukának a sok-sok fogakhoz!!! Nekünk még mindig 4 db van össz-vissz.
A szappanbuborék meg nálunk is menő volt, főleg mikor a kutya kapdosta el. Hangosan kacagottKép

NoreszKép
Nem bántott az a sok törött cserép, úgyis van belőle elég, csak dédi mondja azt mindig "egy darabot a szívemből"..KépKép
Gyertyák tuti jók, nekem még ez is magasKép

Ma volt a védőnénink és megerősítette a heti egy hajmosást, ami sztem meg kevés,inkább 2-3 naponta mosom neki úgy dönöttem.

Teljesen tanácstalan vagyok: hogy létezik az szerintetek, hogy Zsófi ma kb 15 percet aludt. Fél 10 kor ébredtünk (ez nem rendszer sajna) és most aludt be jóllakva, megfürdetve egy órája. Nem telik el fél óra és panaszosan nyögdécselve hív maga mellé, hogy szopókázzon. HOlott azt hittem legalább órákat fog most beájulva aludni.
Szerintetek lőttek a szabad estéimnek egy jó pár évre? Elég drasztikusnak tűnik, hogy csak úgy uk-muk-fukKép magára hagyjam estére.
NEm tudom, de nem hiszi el senki nekem, hogy nem tudnám itt hagyni éjszakára, mert annyira igényli a testközelséget.

Védőnő szerint szoktassam alacsony heverőre???, meg másfél éves korától nem igazán érdemes szoptatni, mert az már hígacska(??).
Sőt tudatosítsam neki, hogy ő most kakált vagy pisilt, mert lehet hogy úgy tűnik nem érti, de figyeljem meg, hogy egy pár hónap múlva a pelenkáját húzogatva fogja mondani, hogy tata.

Na ennyi.
Nekem úgy tűnt nem pályázhatna a Kismama év védőnőjének a címére, de annyira elszánt volt, hogy nem is tudom. Amikor meg figyelmeztettem a Who ajánlásra, hogy 2 évig nyugodtan szoptassunk, legyintett.

Megyek összecsúszni. Jó éjszakát mindenkinek!!

Judit, úgy már nem vagy nagyon szomorú!!KépKép
bpildi

Sziasztok!

Beletelt egy pár órámba mire nagyjából vévigolvastam, viszont pillanatok alatt sikerült is elfelejtenem, hogy kinek mit is irjak! Tudom, Caviton, vagy jegyzetfüzet. De most egyik sem, mert bazi gyors akartam lenni ...

Ma jöttünk haza a pihiből. Nagyon jó volt! Szuper volt a hotel, az ellátás. Jókaz fürödtünk, pihentünk.
Sajna Bence még mindg beteg ... nem akar szűnni ez a fránya nátha. Utálom szivni az orrát!!!

Ines, akkor te kerestél??? Sorry, de nem szoktam ismeretlen számokat visszahivni, és tényleg áztattuk magunkat a vizben! Gyerekeknek jobbulást! Úgy látom cseberből vederbe estek ... Szegénykéim! Ez az otthoni számod? Mert akkor elmentem.

Betegeknek jobbulást, akik meggyógyultak, azok pedeig vigyázzanak magukra!

Boró, gartula a lépegetéshez. Én azt hittem már megy Zoltán ...

Judit, köszi kérdésedet, a htátam már alakul, csak egy ponton fáj, nem vészes. Viszont valszeg lumbágó ...

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Fáradt vagyok, mert Bence utsó iccakát végigsirta ... persze Ő kipihnete magát hazafele a kocsiban, 2,5 órát aludt ...

pussz
Orsi

Vencelino nem tudok még nyilatkozni a bulival kapcs.ban ... Kép
orsi17

http://babanet.hu/album/main.php?album=4024

itt az albumunk, most megtaláltamKép
Az új kiscipőket is feltettemKép

hicudzsi

Sziasztok!
Boró!
Gratula kicsi fiadnak. Nagyon ügyiKép

Orsi!
Sokat gondoltam Rátok, a mail még nem fejeződött be, de két beteg gyerkőc mellett nem egyszerű. Az otthoni számom volt egyébként, menthetedKép

Hicu!
Megtaláltam köszi, tegnap, mint Édua, Dudu kerestem, de hiábaKép
Nagyon édesek a képek.
Ezek szerint sikerült beszerezni testvér kocsit?
Emlékeim szerint nem olyan vészes vele közlekedni, pedig a nővéremé már 8 éves konstrukció. A fia most lett 9 éves. Hihetetlen, hogy szalad az idő.

Rebi!
Gyerekek hihetetlen zsenik a számítógép terén

Kép

Nálunk lassan kezdenek javulni a gyerekek, ezért nem is hívtam a dokit, bár a férjem szerint inkább hívjam. De Rhinotiol köptetőt adok a Hannának. Olinak továbbra sincs sok hangja. Ha sír sok nem hallatszik belőle.
Csütörtök azért még midnig kérdőjel, mert, ha már jól is vannak, de gyenge az immunitásuk, félek, hogy beszereznek valamit.

Ildi!
Az én gyermekeim is imádnak bújni, főleg Oli, de már elutaztunk egy hétvégére nélkülük és semmi gond nem volt. Én szenvedtem egy kicsit, de megérte kettesben lenni.

Buksi!
RomantikaKép Kép
Örülök, hogy jól sikerült a tali.

Judit!
Párod kapott halasztást?

Orskó!
Gyógypuszi Dininek!!!! Voltatok gégésznél a múltkor a nátha miatt?

Megyek altatni a Hannát, már befejezték a könyvet.

puszi
Ines
ini

Sziasztok!

Hicu, láttam az albumot! Gyönyörű haja van Dudunak. Már nekünk is göndörödik, de még a hosszával van egy kis gond.

Buksi, mi is megyünk, Kincső már nagyon várja. Vagy a zanyja???

Tünde, Kincső is szereti felfedezni a lakást, múltkor a konyhában levő sörösüveget találta meg játéknak. Após barkácsolt a nagyszoba ajtóhoz egy rácsot, így már nem tud kimenni. Nekünk meg tornázni kell, ha át akarunk jutni rajta.

suli: én elkezdtem az egyetemet (másoddiplomás képzés), mert ingyen van. Egyetlen órán nem voltam bent idáig, de legalább 4 félévem-szigorlat (2 félévet lefgoadtak) megvan. Ebben a félévben még bele sem néztem a dolgokba. Elvileg pénteken lenne zh, de mivel senkinek nincs szabija, hogy Kincsőre vigyázzon, marad januárra. Amúgy nincs kedvem Vencel buliját tanulás miatt kihagyni.

Kincső alszik, Apa fúr farag a lakásban. Ejnye-bejnye.

Lányok, olvasgatok, de megint rengeteg az elolvasatlan hozzászólás. Egyenlőre ennyi írásra volt erőm.
Holnap megyünk Anyuhoz, megint nem leszek netközelben. Talán este.

Edina

Edina
Kép
Kép
ed26

Sziasztok! Kép

Tünde, drukkok és gratulahegyek a fogzó Kittynek! Kép

Hicu,
Fogakhoz gratula!!! Kép
Falra:
1. Lehet, hogy túl vékony a fal és hamar áthűl. Ha ez van, akkor belül nyirkos a fal (tapintsd meg) és ezért penészedik. Erre a megoldás a külső vagy belső hőszigetelés (pl. hungarocell vagy polifoam).
2. Lehet, hogy túl párás a lakás és ezért penészedik. Valamivel mozgasd meg a levegőt.
3. Ha az ablak a gond, akkor rossz hírem van. A hőszigetelt ablakok iszonyú drágák. A panelekben ezek cseréjére emlékeim szerint írtak ki pályázatot, nem tudom ez rátok vonatkozna-e, s azt sem, hogy létezik-e még ilyen. Ennek utána kellene járni - elsősorban a ker. önk.-nál érdeklődj.

Orsko,
Sajnálom, hogy nem talizunk. Gyógyulást Nektek, mennek a gyógypuszik. Kép

Ildi, nekem a szükségleteim már régóta csak az emlékeimben élnek. Kép Na jó, igényem az megmaradt, de ... szóval fő a gyerek. Most. 5 kg mínusz????? Húúúúúúú az nagyon jó lenne, akkor már csak 10 lenne pluszban rajtam! Kép
Nemalvás: ne aggódj, kicsit nehezebb idők következnek, de túlélitek. Mi is túléltük. Kép
A "tudatosítsuk benne, hogy kakilt"-ra: nem tudom mit kellene azon kívül tenned, hogy látod nyom. Talán segíteni vele nyomni? Kép
A szopiról meg inkább nem írok semmit. Én biztos, hogy addig szoptatok, míg Kincsem igényli. Ha nem lesz benne még híg tej se, úgyse fog kelleni neki. Kép Gondolom én, de majd meglátjuk.

Orsi, akkor most jól kipihented magad, ugye? Fáradtságról ne is halljak! Kép ZoltánKincsem ment eddig is, de kapaszkodva.

Ini, tudom, hogy bután hangzik, de minden rosszban van valami jó is. Gyógypuszik arra is repkednek. Kép

Ed, érezzétek jól magatok anyunál. Kép

Mára ennyi voltam. Kép

Boldog Boró
femõke

Hellóka!

Boró gratula Kincsednek!

Tünde hasonlóképp gratula ügyi Kittinek!

Buksi, nem akarom elkiabálni, de mi megyünk csütörtökön. Legalábbis remélem, hogy nem lesz az idő velünk kegyetlen.

Hicu, a korridoron nézd meg a Tényekben láttam.

Manga akkor az én emailomat meg sem kaptad?

Ildi, én elhiszem neked!!!! Ugyanígy gondolom én is, sőt lehet, hogy sokaknak furcsa is lesz, amit mondok, de én sehová sem vágyom a lányom nélkül. Nekem így kerek a világ! Akkor is ha lefáraszt totál, mint ma...
szóval ennyi voltam, mert kész vagyok.
Ja még annyi, hogy mi is 3naponta mosunk hajat + extrák pl.ha valamit beleken.

Puszi
FizikailagszellemilegfáradtHajni
tigribigri

Sziasztok!

Ma a nagyinál voltunk és hazafelé jövet Matyi olyan cirkuszt csapott a buszon, hogy teljesen elkeseredtem. Tudom, hogy melege volt, meg fáradt is volt már, meg baromi unalmas a buszozás, de már azon voltam, hogy akkor most szálljunk le? Akkor sose érünk haza és lehet, hogy úgy se jó. Ezért inkább megpróbáltam ringatni a kocsiban, nem túl nagy sikerrel. Valahogy csak kihúztuk a mi megállónkig, de húzós voltKép

Boró!
Aranyos vagyKép, jól vagyokKép! GRATULA a lépegetéshez!!! Mi kb. 2 hete váltottunk át fókázásból négykézlábas mászásba, de az önálló lépegetés szerintem még odébb van, úgy látom nem elég erősek még a lábacskái.
Ez a 11-től 2-3 -ig alvás nem semmi. Akkor hogy legyen? Mobilom kipurcant, csak töltés alatt működik, ill. közvetlen utána, már nem mobil valamitől. Küldök sms-t, ha indulunk sétálni, és ha nektek is ok. írj vissza és akkor felétek megyünk, addig fel tudtok öltözni. Ha nem ok., mert épp esztek, vagy alszotok, akkor sincs gond, egyszer csak összejön.
A csütörtököt akkor majd eggyeztessük!

Tegnap mindenről írtam, csak Matyiról nem. Képzeljétek, az elmúlt napokban meglepő (de legalábbis számomra meglepő) dolgokat csinált. Megfésültem este füri után, mint mindig, kikapta a kezemből a kefét és elkezdte fésülni saját magátKép. Aranyos volt! Persze olykor átcsapott ütögetésbe, úgy igyekezett, ekkor megmutattam neki, hogy csinálja.
Tegnap vendégségben voltunk, ahol volt egy kutya. Matyi meglátta és azt mondta "VAU" (ezt kb. 5x hallhatta tőlem, amikor a plüss kutyával báboztam nek, amikor az utcáról felhallatszott és megismételtem, meg párszor a Tv-ben látta. Ezért aztán meglepődtem, ez az első szó, ami valós dologhoz köthető, mert semmi megfejthetőt nem mondott még eddig.
Ma meg kijött utánam nyüszítve a WC-re, sírdogált, hogy miért nem sétálok vele, erre mondtam neki, hogy "Fuss oda apához!!!" (apa a konyhában szorgoskodott), Matyi abbahagyta a sírást, rám nézett, majd kiment négykézláb a konyhába apához. Igazából nem tudom, vajon tényleg értette-e amit mondtam, vagy csak épp kedve szottyant, majd még kipróbálom máskor is. Ugye, lesz még rá alkalmam -Kép
Na, ezek a felgyorsult események vannak nálunk. De nehogy azt higgyétek, hogy csodagyereknek tartom (nem ezt akartam kihozni belőle). Csak eddig lustálkodott, nem úgy, mint a ti gyerkőceitekKépKépKép

Újabb kérdésekkel bombáználak titeket.
1. a pampers pelusról a számokat, meg a macikat kell gyűjteni, ugye? No de hányat, és mit adnak érte (ha adnak) és hol? (Abszolút képben vagyok, ugye?)

2. Volt itt szó nemrégiben a kiscipőkről, elfogadható áron. Hol lehet kapni pár ezerért jó cipőt?

3. ???? Ezt elfelejtettem, pedig 3 volt. Majd ha eszembe jutott megkérdezem.

Pussz

Manga
manga

Hajni!

Nem!Kép Muffin ügyben? Vagy másban? Mindenesetre köszi!
manga

Sziasztok!

Csak egy pillanatra ugrom be, szokár szerint K.O vagyok!

Mindenkinek gratula az aranyos, okos, ügyes, szép babókhoz!

Egyedül álldogálóknak, fognövesztőknek, beszélőknek külön!

Peti, imádja a halakat az akváriumban, és ő is mintha ma azt mondta volna: Ez hal!
De ez kb. így hangzott: Esz aj!

Remélem csüt. tudunk menni bulizni, egy pici orrfolyás ha nem múlik el, akkor is mehetünk?
Már 2 hete tart. Kép

Manga!

Pampersből csak a 3-as és 4-es méret, és az egész oldala kell a zacsinak, amelyiken a magasabb képek vannak. A vonalkód, a darabszám és a méret száma is legyen kivágva. Van itt egy topik, pampers vonalkód a címe azt hiszem a keres kínálban, de most nem forog már az agyam, ott leírják az ajándékokat is. De csak dec. valameddig lehet beküldeni.

Nem tudom hány pác cipőt szeretnél, de ott ahol Emőke is vette, a Teréz krt-on, egyet fizet kettőt kap akcióban, ha gondolod társulhatnunk, mert nekünk most egy pár elég lenne. 3500-ért ez elég jó ár egy meleg bakiért.

Buksika,
Ott Csepelen, nincs melegebb cipőcske, ahol az 1500-as cipők voltak? Ha volna, inkább kimennék oda. Ha arra jártok, nézzétek már meg nekem lécci!
Bár nem hiszem, mert akkor azt mondta a hölgy, hogy csak olyasmik lesznek ami akkor is volt.

Na most már befejezős, mert szemkáprázós, ülve elalvós Andi lettem.

CUpp. Kép

Bocsika, most nem javítom a hibáimat.
andi68

Sziasztok!

Ne hari lányok, olvastam picit, de írni csak ennyit tudok: Nagy-nagy gartula Boró Zoltánjának és mostantól valóban felkötheted a saját pelust, megtanulhatsz állva enni és inni, kutyafuttában összerámolni a menő-manó előtt!

Próbálok be-be jelentkezni, de kiderült, hogy a szigorlati elnökünk egy valódi katonatiszt és nagyon undok alak, így magolni is kell, nemcsak értegetni a témát! Kép

Jó éjt vagy jó reggelt? Zita
zitus

Köszönöm szépen, jólestek a reakciókKép
Mindenkinek nagy gratu a lépegetéshez, járáshoz, fogakhoz, mászáshoz stb.
(Néhányak öröméreKép v. Kép) az elfoglaltságaim miatt most már nagyon ritkán tudok írni és olvasgatni, de igyekszem valahogy lépést tartani.
De most, hogy közeledik a karácsony, muszáj néha bekukkantanomKép
Itt van még pár recept, akit érdekel (karácsonyra isKép)
<!--attachment: M_zeskal_cs_receptek-132409.unk*attachment_icon.gif*application/octet-stream*69.1**M%e9zeskal%e1cs+receptek%2edoc --><center><pre>
Kép
Mézeskalács receptek.doc (69.1 k)</pre></center><!--/attachment-->
<!--attachment: Tiramisu_receptek-132410.doc*mime_msword.gif*application/msword*141.3**Tiramisu+receptek%2edoc --><center><pre>
Kép
Tiramisu receptek.doc (141.3 k)</pre></center><!--/attachment-->

vic
vic

Adventi sütikék:
<!--attachment: Adventi_s_tem_nyek-132413.doc*mime_msword.gif*application/msword*215.6**Adventi+s%fctem%e9nyek%2edoc --><center><pre>
Kép
Adventi sütemények.doc (215.6 k)</pre></center><!--/attachment-->
vic

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?