Sziasztok!
Köszönöm az együttérzéseket megijedésügyben
Egyébként lehet, hogy rosszul írtam, de a sógornőm hapsija vezetett. A sógornőm velem együtt lett rosszul, csak én jobban.
Gondolom otthon kikapott a srác aztán
Egyébként Gergő nem szólt semmit rá, este megkérdeztem, aszonta, nem volt semmi, merthogy a másik autó jól belefékezett, meg akit előztünk, az is. De mondjuk arra már nem mondott semmit, hogy de milett volna, ha ott is egy Feri vezet (mint nálunk). De végülis tényleg az a lényeg, hogy nincs baj, na.
Voltunk reggel uh-on, ami jó volt, bár kicsit siettek valami miatt, múlkor tök rendi volt a néni, jó sokáig lehetett álmélkodni. Óriásit nőtt a babóca, megfelel a korának eléggé így a 30. héten. 1430 gr
És éljen, mert nekem is felnőtt a helyére a méhlepény, úgyhogy egyenlőre nyugi van császárfronton
Aztán egészen letörtem a nagy örömök után, mert apósom telefonált, és kiderült, hogy nem jönnek ezen a héten befejezni a dolgokat, meg elvinni a trutyit meg a szerszámokat ahogy szó volt róla, hanem majd csak a jövő héten. Ez további két hetet jelent. És teljesen taccsra tett ez a hír. Elkezdtem bőgni a nyílt utcán a Gergőnek, és hiába a tegnapi dicséret, úgy éreztem, hogy nem érti meg, hogy nekem mennyire kétségbeejtő ez a helyzet most már. Na, minnyá megint bőgök. Főleg aztuán, hogy tegnap este is elsírtam magam, mert annyira ettem volna valami levest, és gondoltam, hogy összedobok egy köménymagos rántottlevest, mert az 10 perc, és nem találtam sem a fokhagymát, sem a köménymagot, mert ezeket nekem már 2 hónapja a ruháim között kell keresni olyan szűk helyen, hogy csak éppen elférek a pocakommal. És elvesztek. Aztán fokhagymát találtam, és tudtam csinálni, kömény nem került bele végül, de a ritkábban használt fűszereimet nem tudom, hogy hova tettem... Szóval asszem pont jót fog tenni egy terápiás tali holnap. Egyébként arra gondoltam, hogy van egy nagyon finom gyümölcsteám, azt vihetnék, ha gondoljátok... Csak nem filteres. Mert akkor lehet főzni egy nagy fazékkal, és nem kell egyesével...
És Orbis, megalakítjuk a bőgősök klubját asszem
Aztán még aranyérrel kapcsolatban akartam mondani, hogy bár nekem nincs hála Istennek, de anyukámnak vannak tapasztalatai, és ő a Reparont sima körömvirágkrémmel váltogatja, és még iszogat körömvirágteát is. És én csak akkor rekedek a vastól, ha nem eszem egy nap legalább negyed kiló gyümölcsöt vagy zöldséget. De ha az megvan, akkor nincsenek gondok. Esetleg tippnek...
És Noémi, nagyon szép a ruhácska! Én is vettem majdnem egy hasonlót, csak sárgában, de nem volt lábfeje, és nem mertem. Asszem jobb eleinte nekik zokni nélkül, nem?
Na, most hirtelen ennyi, most megint elmegyek világotlátni, mittomén, konyhaszekrénybe való csöpögtető-szárítót venni asszem. Remélem lesz itt a sarki boltban...
Kik. 29+4
Ja, Noémi, megszólítás: Igen, az itteni nicken szólítottuk egymást talin. Voltak eleinte kósza próbálkozások, hogy Pl Aura, de egyébként Kata, de nem hiszem, hogy bárki szólította volna Aurát Katának
Ez a legegyszerűbb
Egyébként pl én már megszoktam a Kikocs-ot, ha már így rövidítettétek
Eredetileg Kikó volt, és nagyon sokan szólítottak így, mostanában már nem annyian, biztos öregszem, és még ezt is szokták variálni mindenhogy. Szóval rendben a Kikocs