Új privát üzeneted érkezett!

Melinda! hát talán 1-2 étkezésnél nem adok tápot....változó...de 133 a előírt adagja ,annyit nem eszik soha mellből.

Bazsa! hurráááááááááááááááááááááááááááááá!gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nagyon örülök!

Anett!!! örülök h otthon vagytok!!!!:)

KépKép
dike
 
 


2 napja nagyon szenvedünk,folyamatos a hasfájás,nyög egész nap,úgy sajnálom...nem tudok már mit tenni:((((((
buzi gyógyszertárba még grip water sincs...vagy mi az...kipróbálom azt is.alig alszik valamit,én mosott szar vagyok.
tegnap elmentem a Brendonba meg a c&a-ba hát beszarás milyen cuccokat vetem neki:)) ja és magamnak is pár felsőt....jó volt kiruccani,anyum vigyázott rá,bezzeg nála aludt:)

KépKép
dike
 
 


Bazsa, Anett, időszerű a vonalzócsere :)

Dike, jót nevettem azon, hogy mosott szar vagy, de elmentél bevásárolni :D Én mikor mosott szar állapotban vagyok (mint most a költözés, gyerek hasmenése és fogzása, apa 1 hétre elutazása, kötelező oltás, mesterek barmolják a vizet, gázt stb) esteben ha valaki figyel Szaffire egy órát, akkor alszok, nem plázacicázok. Hidd el, használ, hogy kikerülj a mosot szar állapotból :wink: Még az se zavar, hogy a vasalóállványt kartondobozok tetejére állítottam, hogy kivasalhassam csajszim pelusait. Kissé nomád feeling dúl itt, de már legalább tudok zuhanyozni és minden pisi után le lehet húzni a wc-t 8) Talán hétvégére a tűzhelyem is üzemelni fog, elég silány a mikrós kaja választék a sparban :roll: Kaputelefon meg nem működik, pizzát se lehet rendelni :?

KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület
 
 
 
 
 

 
 

Bazsa
szívből gratulálok :) ez egy szuper jó hír :)
Gondolom életed egyik legszebb napja a mai :)
ilyenkor mindig eszembe jut, mikor én is megtudtam a jó hírt, s kiléptem a kaáli ajtaján és örömömben bőgtem :) :D

Anett
Ezek szerint minden rendben. gondolom neki is a CRP-je volt magas, s azért kapott antibogyót. Elsősorban most a bébid a lényeg :) de azért meséld majd el a szülést :wink:

Dike
Sajnálom a hasfájást :( én tudom, hogy milyen rossz. Gripe watert én vaterán vettem, próbáld meg te is ott. Nekünk egyáltalán nem használt, talán az első hétben úgy tűnt, utána meg szörnyűbb volt, mint előtte, de van aki csak arra esküszik.

Rekuja
Nem irigyellek, főleg a láb alatt lévő szülők miatt :)

Mi hétfő óta megint kínlódunk :( nagyon sokat fáj a hasa, tiszta hisztérika éjjel-nappal. S ismét nem alszik semmikor sem, úgyhogy én is kivagyok totál. De egyszer ma aludt 1 órát, abból én 45 percet :) jól esett az is. Éjjel már fél 1-kor fent van mindig a hasa miatt, de egész éjjel nyög álmában :(
S nekem meg a jobb mellem teljesen bekeményedik éjjel, már kb. 1 hete, kimasszírozom és 1 óra múlva megint felébredek, hogy ismét masszírozni kell, úgyhogy szívhatom le minden éjjel :( iszonyatosan fáj :( tudom, hogy másnak rossz olvasni, hogy ennyi tejem van, de mit lehet csinálni vele? Mármint hogy éjjel ne durranjon be, már nagyon kínlódok, főleg hogy a fülem is be van gyulladva megint :( De legalább nem vagyok éhes :) valami jó is van a mai napban, ill. mindent kimostam és megszáradt, és mindent le is vasaltam, csak apa ruhái maradtak el :)
Most végre nem panaszkodhatok anyura :) tök jól esett, úgy volt, hogy együtt rakunk el meggyet és mentem is hozzá meggymagozóval tegnap, de eltette nekem az összeset, ami csak volt :) semmit nem kellett csinálnom, sőt még rétest is sütött nekem :) imádom a rétest :) persze dög fáradt is voltam, de azért még bírtam volna a melót, de örülök, hogy nem kellett semmit csinálnom és még fincsi ebédet is főzött nekem :)
na már mennem is kell, mert folytatódik a dilis nap :D

Zita

Kép
zitácska79
 
 


köszi mindenkinek a gratulációt! :-)

dike,
rekujának igaza van,pihenned kéne,ha van valaki,aki vigyáz a picire...
persze néha egy kis kiruccanás is jól esik, de ha ennyire kibuksz északánként,akkor a legfontosabb a pihenés...

zita,
igen,életem egy nagyon csodálatos napja,de óvatosan kezelem,mert ezt még nem szabad készpénznek venni. de szerintem ha vigyázok magunkra,akkor most már nem lehet baj. a nehezén túlvagyunk:-)
sajnálom,hogy ennyire nehéz idöszakotok van... reméljük nem tart sokáig...
tanácsot sajnos nem tudok adni,mert én sokkal zöldfülübb vagyok ilyen téren,mint te :-)

rekuja,
igazad van,vonalzócsere kell...
hát téged sem irigyellek,de nem kell téged félteni,erös csaj vagy te...
nincs erkély vagy kertecske? grillezz :-)

akkor most a vv eredmény története:
12:45-töl lehetett telefonálni. pontban akkor csörgettem is,foglalt... gondoltam,nem csak én ülök tükön... megint próbálom foglalt... megint... foglalt,na negyedszerre felvették, huuu vert a szívem,mint állat... na csajok,mikor meghallottam,hogy pozitiv,nem akartam elhinni.. mondom a csajnak,hogy ez m,ost komoly???? erre nevet,hogy igen :-) én meg mit reagálok??? Ohhh Du Scheiße és fogtam a fejem :-)elnézést kértem a csajtól,halljátok nem akartam elhinni :-) aztán próbáltam megnyugodni és kérdeztem,hogy most akkor mit kell csinálni... aztán elmondta a csaj,hogy mit kell tenni. jövö pénteken megyek ellenörzésre,addig szedem az utrot tovább. huuuu jövö pénteken??? na ezt most nem is tudom... holnap fel kell hívnom,mert annyira izgatott voltam,h most tényleg nem tudom,h akkor vagy most pénteken kell menni... na mindegy...
felhivtam a férjem,örültünk,mint állat, aztán anyut,ö is nagyon örült, aztán a 2 tesómat, a többieknek smst írtam. aztán fogtam a telefon és néztem ki a fejemböl és próbáltam megérteni meg felfogni,hogy mi is történt... na és nálam ekkor pottyantak ki az örömkönnyeim :-)
Vendég
 


Bazsa - olyan aranyos, ahogy leírtad :D Állja a tükör elé, és mondogassd, hogy "Terhes vagyok, terhes vagyok" :) Cuki a vonalzód! :D Gondolom a regisztrációd óta erre vársz :) Minden rendben lesz, annyian szorítunk neked itt is, a családodban is, hogy működnie kell! :wink:
Nekem is ez volt, hogy a + vérvétel után kb 1,5 héttel csináltak csak uh-t, hát mit mondjak, idegörlő dolog :evil: Én akkor pityeredtem el, mikor megláttam a szívverést, ami egy villogó pixel.

Zita
Hát az a hasfájás tényleg vacakul hangzik :( Nem látom a vonalzódat, de elvileg már pár hét és rendeződtök, bár ez tudom, nem sok vigasz. Sokgyerekes barátnémat idézve, ahogy nőnek meg születnek sorba a gyerekek, a tegnap problémái holnap már bagatelek lesznek :)

Csajszim épp visszaalszik (ujabban 4kor kelünk), szóval megyek hátha kapok még egy fél óra alvást én is :)

KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület
 
 
 
 
 


Rekuja,
akkor biztos jövö péntek lesz... most lehet azon izgulni,h 1 vagy 2 maradt meg.:-) nem is tudom minek örülnék jobban... igazából majdnem mindegy, mert már 1-nek is nagyon örülök. söt a 2-töl egy kicsit tartok :oops: de nem baj ha mindkettö megmarad,csak ne legyen bajuk. én csak attól félek... inkább egy,de az biztos... na de ez nem kívánságmüsor :-) most szépen türelmesen kivárjuk :-)
a nem alvásról annyit,h 5-kor felébredtem és egyszerüen nem tudtam visszaaludni... neked legalább megvan az oka,h miért nem,de engem senki nem ébresztett :roll:
Vendég
 


Sziasztok! szeretnék csatlakozni hozzátok ha lehet :)
Látom itt nagy az öröm : Bazsa Gratulálok! ez fantasztikus érzés lehet :D , nem mondták mennyi lett a hcg? esetleg abból lehet következtetni,hogy 1 v. 2 manó van a pociba.
Gratula a kismamáknak! esetleg van még aki lombik előtt áll?
Nekem most lesz az első lombik, nem vagyok benne gyakorlott,hogy miként működik. amit tudok,hogy long protokoll lesz, kb. 25-26-án kezdem szúrni magam, gonal inj.-val kezdünk.
Ti milyen szurikat kaptatok? Mi a különbség a long és a short protokoll között? azt tudom,hogy a long az hosszú,de mi alapján döntik el,hogy melyik legyen?

EDI
ediii
 
 


szia ediii,
örülök,h csatlakoztál, ugyanis nálunk már a nagy része megszült,uh kell egy pár új csaj aki még harcol :-) van még köztünk olyan,aki
lombik elött elött áll,de még nem most.kistesók vannak tervben :-)
sok sikert, én csak pozitív energiát tudok neked továbbitani,ui elsöre sikerült a lombik! hajráááá
nem mondták,h mennyi lett a hcg,de nem is gondoltam rá,h megkérdezzem,ui magamon kívül voltam a hír hallattára :-)
de ma megyek még egy receptért és meg tudom kérdezni :->)

csajok most tzudtam meg hogy kéne szednem volsavat,már a beülti elött elkezdhettem volna. ti szedtetek? mindenesetre én most hozok a patikából...
Vendég
 


sziasztok,

Bazsa
ahogy leírtad, hogy hogyan történt az eredmény megtudása, eszembe jutott az enyém, bár én személyesen tudtam meg :) én is félve mentem a pulthoz, ahol ott állt az összes nővér, s hulla sápadt arccal teljes letargiában közölték, hogy sikerült :D s amikor kimondták, akkor nézték a reakciómat és mindenki vigyorgott :) én sem hittem el, s visszakérdeztem, hogy most ez komoly??? :D
Én folsavat a beülti utántól kezdtem el szedni, s terhesvitamint (femibion) akkor kezdtem el. 3mg-os folsavat szedtem, de a femibionban is van, s rengeteg folyadékot és fehérjét (csirkehús, túró, hal) kell enni. Én 3 hónapig csak fehérjén éltem szinte, de főleg az első 2 hónapban :)

Rekuja
Holnapután leszünk 2 hónaposak és 1 hetesek, nem tudom, hogy még meddig tart, állítólag 3-4 hónap. Már megváltás lenne, ha elmúlna. Éjjel megint felébredtem, hogy nyögdécsel fél 1-kor aztán negyed 2-kor, alig tudtam elaludni, aztán 4:40-ig aludtunk :) megint nyögdécselésre ébredtem, s akkora tortyantást hallottam :D :D :D :lol: aztán szopi és alvás 8-ig :shock: :D :shock:

persze fél 6-ig megint mellszívóztam a másik mellem, mert bekeményedett, hiába masszíroztam ki, 20 perc után ugyanolyan volt :? de most úgy néz ki, hogy beválik az a módszer, hogy este 9 körül, ha akar szopizik, ha nem akkor én leszívom, s akkor bírja a cicim reggelig :) muszáj csinálnom, mert nagyon fájna, ha nem tenném.

Ediii
Én short protokollt kaptam, de nem igazán tudom a kettő közti különbséget. Nekünk elsőre sikerült a lombik :) s már elmúlt 2 hónapos kisfiúnk :)
én is gonallal kezdtem napi 3-szor kellett 3*150 egységet. aztán ez csökkent, ha részletesen érdekel, akkor egyszer már leírtam, de leírhatom újra, szólj, s akkor előkeresem a papírokat. kaptam még 2 féle szurit, meg persze leszívás előtti éjszaka a repesztő inj-t.

Zita

Kép
zitácska79
 
 


Bazsa!
A pozitív energia küldés is hatalmas segítség :D rám is fér
nagyon jó ,hogy az első sikerült, remélem majd én is azt mondhatom,hogy sikerült az első..
Mennyit kaptál vissza? Kiváncsi vagyok a hcg-re :)

Zita! De jó,hogy neked is sikerült az első :D
Köszönöm ,hogy segítesz, de megtaláltam,amit leírtál,hogy milyen kezelést kaptál. A gonal inj. össze kell állítani, vagy nem? milyen árban van?
Én csak a merionalt ismerem, az inszeminációk alatt azt kellett szúrnom. 5 inszemen és egy terminálon vagyunk túl.
Nálatok mi volt a probléma?

EDI
ediii
 
 


Ediii
szupi hogy megtaláltad, amit írtam, így nem kell keresnem :)
A gonal inj. eleve össze van állítva, csak be kell állítani, hogy mennyit kell lőnöd és kész :) én az elején bénáztam és sokszor fájt, mert nem nyomtam össze rendesen a bőrt (hájat :D ) a hasamon, pedig bőven volt mit összenyomni :D
Nálunk apa gondok (csak biopsziával lett sperma) és nálam endometriózis volt. Végülis elméletben nekem lehetett volna természetes úton is gyerekem, de a férjemnek úgy nem lehetne. A lényeg, hogy sikerült s itt van a kiságyban a kisfiúnk :) aki most már végre alszik :D
Nálatok milyen probléma van?

Zita

Kép
zitácska79
 
 


Bazsa
Gratulálok!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba
 
 


edi,
megkérdeztem a hcg-t :-) 217
de hogy ez jelent e valamit,nekem bennt azt mondták,h ebböl még nem lehet megállapítani,mert annyira változó mindenkinek ez a érték.
ne mindegy nem is akarok becsavarodni azmiatt,h esetleg azt gondolom az értékböl,h 2,aztán kiderül hogy mégsem.
5 petesejtet szívtak le,abból 4 megtermékenyült :-) és 2-t kaptam vissza. sajnos itt nem lehet fagyasztani az embriót,uh ha egyszer újra nekiindulunk,akkor elölröl kezd az egészet kezdeni...
5 sikertelen inszem,az kegyetlen :-( én csak 1-et csináltam,az nagyon kicsinált,mert nagyon bíztam benne,aztán egy évig hallani nem akartam mesterséges megtermékenyítésröl hallani... azóta megtudtam,h az inszem annyira minimálisan növeli meg az esélyt,hogy meg sem éri. nem vagyok vele megbarátkozva... viszont a lombikban kellemesen csalódtam... nem a siker miatt,mert még elötte is nagyon jól viseltem,majdnem végig pozitív voltam,kivéve amikor megbotlottam :oops: voltak közben puillanatok,amikor megijedtem,de felesleges volt :-)
én mindenképpen szorítok,hogy te is sikerrel járj... látod itt már többen a kezükben tartják a babájukat :-)hamarosan mi is dicsekszünk :-)
Vendég
 


lb,
köszi :-)
Vendég
 


Rekuja! ugye? de muszáj volt, semmi ruhám:)nem semmi ami körülötted van,le a kalappal!

Zita! át tudom érezni Ármin ugyan ezt csinálja, egész nap és álmában nyög, elalszik aztán felkelti a hasfájás..annyira sajnálom:((((titeket is!!!rendes volt anyud!

Edi! üdv itt, és sok sikert! nekem is short volt ugyan az mint Zitának szintén elsőre sikerült, és most 1 hónapos a kisfiunk.

Bazsa! jajj de jó olvasni h ilyen nagy az öröm.én is szedtem folsavat,meg femibiont is.


mindenhol hiánycikk, de a vateráról sikerült gripe watert kapnom.

Ármin tegnap du-tán óta tiszta apró piros pöttyös kiütéses,nagyon megijedtem,reggel elvittem a drnőhöz...írt fel kálciumot ...de reggel viszont szebb volt,mondta is h szerinte halványodik, megint annyira vörös piros és több...felhívtam,holnap megint menni kell.
mosószer ariel sensitivvel mostam most 2 adagot,de szerintem már volt rajta olyan ruha múlt heti mosásból amit ezzel mostam, de passz,előtte Dreft-tel..de ma vettem is belőle 3at,átmosom a ruhákat.nap???passz... én pedig tegnap két tányér gulyás levest ettem ami alapból csípős volt nem kicsit..talán az?passz:((

szerintetek hétvégén fürödhetek strandon 5hetes lesz:)

KépKép
dike
 
 


Zita!
párodnak sem volt akkor egyszerű, de legalább így is sikerült elsőre, ez nagyon jó :) ,mire képes ma már a tudomány :shock: régen nem lett volna ilyenre lehetőségünk..
a szúrásoktol már nem tartok, lassan 2 éve járunk meddőségi központba. Ti hova jártatok? Mi a BMC-ba járunk, remélem már nem sokáig 8)
Nálunk szintén a párom eredményei nem fényesek,de elvileg az inszemhez bőven elég lett volna. De már kezdek kételkedni,hogy nálam is lehet valami gond.. :? valamiért csak nem sikerül..

Bazsa! ez nagyon szép eredmény :D , nálunk a BMC-ba erre már azt mondják,hogy 2 baba valószínű,de persze bármi lehet, majd az UH-on megtudod, mikor mész UH-ra?
Hova jársz ahol nem fagyasztanak?
Az első inszem engem is kicsinált, a második is egy picit, utána már nem is hittem,hogy sikerülhet, csak sodródtam az árral.
Most meg nagyon tartok a lombiktól, mármint attól,hogy ha nem sikerül ez sem,hogy fogom feldolgozni lelkileg, de erre nem is akkarok gondolni.

EDI
ediii
 
 


dike! köszi szépen :)
Gratula Árminhoz, nagy lehet az öröm :D
De jó,hogy neked is elsőre sikerült, ti valamit tudtok lányok 8)
Nálatok mi volt a probléma?

EDI
ediii
 
 


Bazsa
jajjj, nagyon örülök az örömödnek, a legjobbakat kívánom, sok puszi :!: :D

Ediii
szijjja drága (jó régen nem voltál odaát), sajnálom, hogy spontán és az inszem sem sikerült :cry: kitartás, sok erőt a lombikhoz :!: puszillak

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78
 
 


Edi! nálam volt egy 2 elzáródott petevezeték...aztán laparral egyiket megnyitották, 2 inszem volt, aztán szünet 1 év..semmi ,és végül Győri Kaáliban lombik.

KépKép
dike
 
 



edi,
én münchenben élek és itt csinálom a lombikot... itt németben van egy emriovédö törvény.nem igazán értem,de ez van...
nem tudom hol van az a BMC, de én otthon biztos,hogy kaáliba mennék. én ott nagyon sok jót hallok...
az én dokim nem csinált volna ennyi inszemet, ö nekem egyböl az elsö sikertelen után azt mondta,h ö inkább a lombikot ajánlja.
ne értsd félre nem akarom azt mondani,h rossz helyen vagy,az a lényeg,hogy te megbizz a dokidban. ha ugy érzed,hogy jó helyen vagy,akkor ott kell maradni...
a hcg értékemröl meg annyit,hogy lehetséges,hogy pillanatnyilag 2-en vannak,csak sajnos sokszor még ezután felszívódik az egyik,uh ezért nem élem bele magam ikerterhességbe. majd ha már ultrahangon is látják,majd akkor elhiszem...

suzy,
köszi szépen,aranyos vagy...

dike,
látom nem akarsz pihizni :-) a shoppingolás nélkül nem megy mi?? :-D nagyon cuki darabokat találtál...
én sok dolgot elörököltem a tesóméktól,2-2 lány :-) milyen jó lesz ha fiu vagy fiuk lesznek. Söööt Georgia is olyan aranyos,h felajánlotta hogy félreteszi nekem a kis Virág cuccait :-) ö is csaj,na majd meglátjuk :-) még ezzel várjunk :-)
Vendég
 


Bazsa,
halkan gratulálok, hangosan majd a szívhang után! :wink:
Vigyázz nagyon magadra!

Edii,
üdv itt!Mielőbbi pocakosodást kívánok Neked!
Nálunk 2elzáródott petevezeték volt a probléma, amit átfújni sem lehetett, és a 2.sikertelen lombik után 2hónappal megfogant Lelle, SPONTÁN!!!!!!!!
Ő a mi kis csodababánk! :D

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84
 
 


Suzy! sziiaa :D , de jó téged újra "látni". szép nagy már a kisfiad :D ,hogy telik az idő...., van tervbe kistesó?
Igen rég nem voltam "odaát", egy időre elhagytam a topikot, de már ott sincs nagy mozgás, mert már szerencsére mindenkinek sikerült, kivéve engem..., ne de majd most..

dike! nagyon vagány az utolsó kisruci :wink:

Bazsa! Ja,hogy te kint élsz, érdekes ez az embrióvédés, pont ezzel nem védik nem??
BMC=Budai Meddőségi Központ / jános korház/, én is hallottam jót is meg rosszat is a Kaáliról, sokan átjöttek onnan, de menttek innen is oda :? Az orvosommal 100%-ig megvagyok elégedve. :)
Én azért szorítok,hogy 2 baba legyen :lol:,már persze ha azt szeretnéd :wink:

Melinda! Köszi szépen :)
Húúú, nektek tényleg igazi csodababátok van :D
Gratulálok! Nagyon szép neve van :wink:

EDI
ediii
 
 


Lányok a leszívást úgy tudom altatásban végzik, előtte kell EKG-t csináltatnom???

EDI
ediii
 
 


Csajom egy evőgéppé alakult :o Fogai még mindig sehol, pedig már 1 hete szenved velük :( Reméltem, mire apa hazajön, legalább egy kis rizsszem lesz a szájacskájában. Ma jönnek bekötni a tűzhelyemet, hétvégén sütök egy sütit, muszáj kipróbálni :)

Annyi írtatok, nehéz követnem...

Bazsa
Szerdán néztem egy lány ikerpárt az oltásnál, hát nem egyszerű. De az anyjuk azt mondta, a bátyjukkal egyedül nehezebb volt, mint a két kislánnyal együtt :) Nekem is 4 inszemem volt, de ez kb 5 hónap alatt, és a doki a 4. után mondta, hogy irány a Kaáli. Szóval én nem éreztem kidobott időnek. De én mondjuk nem bírtam várni a dolgok közt, így is, az utsó inszem márciusban volt (2009), az első lombik meg augusztusban, és én annyira utáltam azt az 5 hónapot hogy nem történik semmi :?
Akartam tőled kérdezni, hogy hány napos is a ciklusod? Nekem szülés előtt 35 napos volt, azóta gyönyörűen beállt 49 naposra :shock: Úgyis megyek pár héten belül rákszűrésre, majd pattogok a nénészemnek, hogy csináljon valamit :D

Ediii
Fogalmam sincs, milyen protokol szerint voltam lombikon :) Valami S betűset kaptam, meg az előtte levő hóban fogigátlót. Nekünk Szaffi a 3. lombikból van, előtte az elsőből volt egy angyalkánk. Mi budai Kaálisok vagyunk. Ott altatlásban van a leszívás és ahhoz kell 3 hónál nem régebbi ekg (az altatás miatt).

Cicám azt játssza, hogy kidugja a rácson a lábát, lóbálja és nézi, hogy kint van. Kezdi felfedezni, hogy a rács áthatolható, az előbb a játékait tuszkolta át köztük, aztán kalimpált utánuk :)

Most viszont nyüszizik!

KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület
 
 
 
 
 


edi,
az ember ha belekezd egy lombikba,akkor az a cél,hogy legyen egy gyereke.de amikor beültetnek több embriót,akkor belegondol,h most 2-t kapott,akkor szeretné mindkettöt,mert hiszen hozzánö.csak egy dologtól tartok,hogy ha 2 marad,akkor nagyobb az esélye annak is,h ne menjen minden simán...
nekem nem kellett EKG-t csinálnom a leszívás elött... és igen altatással mükszik a leszívás. szegény georgiát nem altatták hollandiában, de megérte szenvednie,hisz egy nagyon édes kis Virágja lett :-)
Vendég
 


csajok,
amikor nálatok kiderült,h sikerült,mennyi idö után mentetek a nödokitokhoz? most nekem még a központba kell jövö pénteken visszamenni,és majd utána kell csak jelentkezni a nödokinál,ha minden rendben lesz még akkor?
Vendég
 


Dike
bízzunk benne, hogy mielőbb vége lesz ennek a kínlódásnak! Állítólag a babák nem szenvedik meg annyira a hasfájást, mint a szülők, még szerencse, inkább én szenvedjek, mint ő, bár én mindig úgy látom, hogy nagyon fáj neki! :(

Edi
Mi a győri Kaáliba jártunk, úgy mint Dike. Nálam a leszívást altatásban csináltak, s igen kellett EKG, amit a körzeti orvos is megcsinál.

Bazsa
Én a 8. héten mentem a nődokihoz, akkor csináltattam vele uh-t és vizsgálat is volt. Persze a 11. héten is ráértem volna :) de nem bírtam ki, hogy ne lássam, s a doki is nagyon örült, elvégre ő tudja a teljes történetünket, s neki is boldogság, ha ilyen bonyolult esetben mégis lesz egy baby :) 11. héten kell legkésőbb menni a védőnőhöz is, mert ő állítja ki a papírokat a vv-hez.

Rekuja
Sajnálom a fogzást :( attól én is nagyon félek :( meg az oltásoktól, hogy belázasodik :( nagyon cuki lehet, ahogy kidugja a lábacskáit és a játékait :)

Zita

Kép
zitácska79
 
 


Sziasztok!

Bazsa!
Gratulálok!Örülök én is veled!Nekünk is elsőre sikerült.49 v 50 volt a hcg-m és egyedül volt (2-ből ő maradt).Nálunk még 2 uh van az eredményhirdetés után először petezsákot néznek,hogy hány babóca tapadt meg aztán pedig szívhangot és aztán elengednek a saját dokihoz,ez kb a 10.hét,mert ugye a 12.héten már van fontos uh,meg vv.

Ediii!
Mi is BMC-sek vagyunk.Ki a dokid?Nekünk Skriba volt/lesz.
Én úgy tudom,hogy ott már nem altatnak punkciókor,így szerintem EKG sem kell.

Dike!
DM-ben sem kaptál GW-t?Én ott vettem mindig vagy tescoba.

Suzy!
:D :wink:

Hasfájós babákhoz kitartás!!!!!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára cukigabi 2011.07.08 13:21-kor.

Kép
cukigabi
Budapest
 
 


ti elvinnétek az Ármint ilyen melegben a Balatonra?attól tartok még se megyünk...ez még árnyékban is durva!

pöttyök reggelre szebbek lettek úgy h megint csak ezt látta doktornő,de du-ra tegnap is iszonyú piros volt.
hétfőn megnézi megint.

KépKép
dike
 
 


Ediii
igen, telik nem is kicsit az idő :roll: :P köszike :wink:
nem "megy" már a topikozás úgy, mint régen :roll: de jó volt pedig :roll: :lol: sok sikert, tuti sikerülni fog :!: :D gondolok Rád :!: :wink:

Bazsa drukk az uh-hoz+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Gabi
hello-bello :D

Dike
Én is DM-ben vettem a Gw-t, ahogy Gabi is :!:
sztem maradjatok otthon, Én nem vinném :!: :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78
 
 


Gabi! már nem lehet ott sem kapni.

KépKép
dike
 
 


cukigabi,
jó nagy a kettönk hcg eredmény közti különbség... elgondolkodtatott.
egyébként olyan érzésem van,h velem van még mindkettö... de ki tudja :-)

dike,
szerintem még korai elvinni,nem? csak abba gondolj bele,hogy ha valami baja lesz hova viszed hirtelen? idegen dokihoz? én a helyedben várnék még az ilyennel.
Vendég
 


rekuja! akkor neked rövid protokoll volt :)
sajnálom az angyalkátokat :( ,nektek sem volt egyszerű mire végre sikerült.

Bazsa! rosszúllétek vannak már, vagy még nem érzel semmit?

Zita! Az jó, ha a körzeti is megcsinálja, meg is fogom csináltatni én is a körzetinél, ha kell ha nem, inkább legyen meg. Nehogy azt mondják maj ott, hogy azért nem altatnak mert nincs EKG. :)

cukigabi! remélem fognak altatni,mert voltak ciszta leszívásaim és kegyetlen volt, a dr.nő hetedjére tudta átszúrni olyan kemény volt,már mondta,hogy inkább átküld,hogy műtsenek meg,de mondtam még próbáljuk meg egyszer, és sikerült. de még 1x nem csinálnám :? és szerintem hasonló a leszívás is ....


Nekem is a Skriba dr. nő az orvosom :D , 25-én megyek hozzá, megkérdem altatnak-e.
A "lesz" az orvosod az azt jelenti,hogy mentek újból kistesó ügyben??
Neked milyen szurikat írt fel a dr. nő?? :)

Suzy! Köszike! aranyos vagy :)
Nálatok mikor lesz kistesó??
:)

Dike! én se vinném ebben a nagy melegben még, kegyetlen ez a meleg, nem embernek való :lol:

EDI
ediii
 
 


Edi!
Gonalt nyomtam én is+cetrotidet és repesztőnek ovitrellt kaptam.Mivel nálunk apabaj volt ezért nem kellett sok szuri,meg talán az adagok se voltak durvák,a 12.hétig pedig 3×3 utro ment.
4-en lettek végül,2-t kaptam vissza,2 meg fagyiba ment,ezekért szeretnénk majd vissza menni 1-2 év múlva.Remélem ott lesz még a dokinő,mert én szerettem nagyon.Nem a kedvességéről híres,de nagyon ért a dolgához és nem az ő feladata a lelkünket ápolgatni.
Azt mondják azért jobb altatás nélkül a leszívás,mert akkor nagyobb a siker.Kérdezd majd meg,én is kiváncsi vagyok mi lesz.

Dike!
Én se vinném.Roli az előbb pancsizott kint kismedencében,de kb 10 perc után magától kimászott és akart bejönni. :wink: Pedig ő meg már Árminhoz képest nagy.

Bazsa!
Bizony nagy a külömbség....................nálad még simán lehetnek ketten.

Kép
cukigabi
Budapest
 
 


Edi
nagy valószínűséggel nem lesz kistesó :roll: :cry: :arrow: hitel :evil:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78
 
 


rekuja,
nekem a ciklusom soha nem volt rendszeres... 32-50 napig tartott egy ciklus,ami a 2 anyaméh miatt lehet.
édes lehet a Szaffi, ahogy kidugdosa hol a lábát,hol a kezét,hol pedig a játékjait :-)
a fogzáshoz meg kitartást, ezt egy baba sem szokta jól viselni...

edi,
rosszullétek vannak,de nem tudom,hogy nem e a utrotól,ui én orálisan veszem be,mert lennt kicsinált... néha úgy érzem magam,mint aki be van rúgva,hirtelen elkezdek szédelegni, aztán minden nap 1-2-szer rámtör de tök hirtelen és durván az álmosság... tegnap pl pont vacsi közben... úgy ettem mint egy lassított felvétel és alig bírtam nyitvatartani a szemem. a szédelgésen meg az álmosságon is viszonylag gyorsan túlteszem magam...
enni is nagyon jól eszek,legalább 5-6-szor egy nap :-) estére meg olyan teltségérzetem van meg fel vagyok fújódva. pár napja gyomorgörcseim is vannak,arra most elkezdtem édeskömény-kömény-ánizs teakeveréket inni.ez lehet az ideg is így utólag kijött rajtam ettöl a sok izgalomtól,amit átéltem :-)

suzy,
sajnálom,hogyha a pénz miatt nem tud összejönni a kistesó. mi már most az elsönél is eladósotunk egy kicsit,de kemény spórolással be fogjuk tudni hozni remélem... olvastam olyanról is,akik az autójukat adták el,hogy meg tudják csinálni a lombikot... de ha nem is sikerül,ne búsulj,hanem örülj annak az egynek ami van,még mindig jobb,mint a semmi :-)
Vendég
 


Dike
szerintem neked is és még Árminnak is korai lenne a strand, főleg ebben az iszonyat melegben :? mi még azon is gondokozunk, hogy elmenjünk-e strandra aug-ban, pedig akkor már 3 hónapos is elmúlik. Mi féltjük a pindúrkánkat s nem tennénk ki sem a melegnek, sem pedig vmi fertőzésnek, épp tegnap olvastam a neten, hogy a kimondottam babaúszásra fenntartott helyeken lehet fürödni a babával, de sima strandi medencét nem ajánlják a fertőzések és a klórozás miatt sem, s ha már vki vinni akarja, akkor inkább a folyóvizeket ajánlják. Hát nem tudom.... én tuti nem viszem sehova sem, jó neki még a fürdőkád is :D azt meg nagyon élvezi :)

Gabi
jó hogy itt vagy megint :) hogy vagytok?

Suzy
Sajnálom, hogy nem fér bele anyagiak miatt a kistesó :( de hátha másképp alakul s mégis ;) :)

A Gripe Waterről csak annyit, hogy mikor nekem kellett én írtam ide, hoyg nem lehet kapni sehol sem, mivel nincs most forgalomban, nem is gyártják, mert vénykötelessé akarják tenni, nekem az egyik gyógyszertárban mondták, mivel megkérdezték a nagykert. Én is vaterán vettem, s gondolom a pasinak van egy csomó, jó business ez most neki.

Zita

Kép
zitácska79
 
 


Dike
ha nem válna be a gripe water, akkor itt van még néhány tanács: http://www.kismamablog.hu/gyermekbeteseg/hasfajas

Zita

Kép
zitácska79
 
 


Köszi Zita!!! én 3 hónaposan már biztos vinném:) de mindenki más!:)

Anett! milyen otthon?????:)

KépKép
dike
 
 


Épp ma akarunk strandra menni, de csak 5 után ide a csepelire. Egyszer már meglóbáltuk a lábiját a Balcsiban, akkor is 5 után, de nem volt fürdethetnékünk. Én bizti nem viszem ki 11-3 között, max a kocsiig, onnan meg légkondis helyre, pedig már fél éves. Persze, ha lent lennénk Balcsin, az más, mert nekünk elég hűvös a kert a diófák miatt, meg a vályogházba bármikor be lehet menni, az meg ősi klímás :D Mondtam, hogy a klímánk még nincs beüzemelve itthon? Tuti, mire meglesz, nem lesz többet kánikula idén :? mi 3 hós korában utaztunk vele először hosszú hétvégézni húsvétkor, teljesen jól bírta, tetszett neki, hogy sokat volt szabadban és egyáltalán nem zavarta az idegen helyen alvás. De nem kánikula volt :roll:

Kibújt a pici foga! Ha végighúzom az ínyén az ujjamat, az egyik fogcsúcsa megszúr :) Tiszta nagylány már, mindjárt férjhez adom!

Bazsa
Rosszullét akár a terhességtől is lehet, az aluszékonyság nálam is nagyon dúrva volt. Hazaértem, aludtam 2 órát, hazajött apa, vacsiztunk és mentem aludni...
Nekünk a 6. és 8. héten a Kaáliban volt uh, utána jelentkeztem a dokibácsimnál, ő mondta, hogy megnézne még a 12. heti genetikai uh előtt (ő csinálta az inszemeket, szóval képben volt). Így nála voltam a 10. héten, majd a 13. hét elején megcsinálta a genetikait is (Istenhegyi klinikán van, nekik amúgy is ez a specialitásuk). Utána kb 4 hetente jártunk, talán egyszer 5, mert a doki szabin volt (Szibériában vadászott :lol:). Nekem minden más vérvételt is ott csináltak, 1-2e Ft körül alkalmanként, mert így nem kellett éhgyomorra órákat várnom a csepeli sztkba (egyszer azért 8 hósan sikerült 3 órát ülnöm, amikor szóltam, hogy el fogok ájulni, mondták előrevesznek. Na akkor még 1 órát vártam)

Suzy
A Kaálinak van egy alapítványa, ami olyanokat támogat, akiknek nincs pénzük a lombik költségeire. Nemtom hogy működik, de én idén nekik adtam az 1%omat, szóval legalább 5e Ftjuk van :D

Ediii
Angyalkánkra mostanában sokat gondolok. Ha ő akkor megmarad, sose lett volna Szaffi, merthogy akkor született volna (azon a héten) mikor Szaffit beültették. Angyalka most vigyázza Szaffit, mint egy jó tesó :)

Dike
Pöttyeitek nem meleg kiütések? Piciknél ezek sokkal érzékenyebben előjönnek, és nagyon csúnyák lehetnek. Én hajlamos vagyok rá, és nagy melegben pl a lábszáromon is megjelennek. Meleg kiütéses babát végkép nem vinnék ki :roll:

Cikigabi
Jó alacsony hcg-vel indult a terhességed :o Nekem angyalkánál volt százvalamennyi, és arra mondta a dokinénim, hogy nem fog megmaradni. Mondjuk ez a beülti után 3 héttel volt (a teszt nem mutatta ki csak 18 nap után, és azt mondta a dokinénim, hogy akkor menjek csak vissza, ha van pozi teszt). Szaffinál persze már 14. napon iszonyú erős +om volt, meg 200 feletti hcg.

Anett
Fogzás annyira nem szörnyű, most, hogy már tudom, hogy tényleg azért sír. Addig volt vacak, amíg bizonytalan voltam, hogy esetleg valami baja van én meg ráfogom a fogzásra :roll: Tudod, most jött ki a bölcsesség fogam pár hete, és kipróbáltam a fogzó gélt, és tényleg király :) Szóval napi 2-3 felsírásnál bekenem neki.

Apa hazajött, végre pakultunk egy kicsit, a dolgozó is kezd alakulni, meg a nappaliban is már nem két asztal meg egy tv van az ülőgarnitúrán :)

KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület
 
 
 
 
 


Cukigabi!!
Én is szeretem a dokinőt, tudom,hogy nagyon megoszlanak a vélemények róla, de velem mindíg nagyon kedves az elejétől fogva!! és ha sikerül a baba, akkor biztos,hogy nála szeretnék szülni :)
Te nála szültél??

Suzy! sajnálom...., de soha nem lehet tudni, a jövő kiszámíthatatlan :wink:

Bazsa! az utrót be lehet venni orálisan? az szuper, engem is kikészített.. :?
akkor eddig jól bírod, de ezek már édes rosszúllétek :D
látom pénteken mész UH-ra, én meg akkor megyek mammográfiára..., kiváncsi vagyok hány petezsákocskád lesz :)

Tényleg egyedül én állok lombik előtt?? :shock:

EDI
ediii
 
 


hogy ki mennyi idösen vinné és hova és milyen idöben a babáját, ez természetes,hogy ennyire változó... az én véleményem az,hogy ne féljünk szakembertöl véleményt kérni,ö el tudja mondani hogy mik árthatnak a babának és mire kell odafigyelni... én is tervezek jövö nyárra egy horvát tengerparti nyaralást, es már kiszámoltam (tudom,h korai :oops: ) hogy akkor leszünk,ha minden jól megy kb 6 hónaposak. nos erösen gondolkodom,hogy jó ötlet e. de majd ráérek ezen akkor agyalni és biztos ki fogok kérni egy szakvéleményt.

rekuja,
te olyan bolond vagy :lol: azért ne add már méf férjhez egy fogcsúcs miatt :lol:
angyalkáddal kapcsolatban annyit szeretnék mondani,hogy én egy kicsit hiszek a lélekvándorlásban és akár ilyenkor még azt is el tudom képzelni,hogy az ö lelke él Szaffiban... szerintem ha vki hisz ebben még megnyugvást is adhat...
nagyon rendes csaj vagy te,hogy alapitványozol a kaáliba... szép dolog...
és nem cikigabi,hanem cukigabi :lol:

edi,
én úgy tudom,otthon 2 fajta utro van, az ittenit lehet itt is meg ott is bevenni :-)
a petezsákmennyiség engem is nagyon érdekel...
Vendég
 


Sziasztok!

Zita!
Hát mindig is olvasgattam erre felé is,de most gondoltam ha már Edii is oda jár ahova én jártam,ráadásul a dokink is ugyanaz akkor írok egy két gondolatot.
Amúgy jól vagyunk,3 foga van már Rolinak és ácsorog rendületlenül,de ezeket már képen is láthattad fb-on.
Te babód is szép nagy már és olyan sokat változott :lol: Rajtad nem sok felesleges kiló van,igaz?Mert a képeken nagyon csini vagy!

Edii!
Nem a dokinéninél szültem,mert nekem volt dokim a János kh-ban,ott szültem.Azt tudnod kell,hogy a dokinéni nem vállal iker terhességet (ezt most tudtam meg egy lánytól aki ikreket vár),de neki ajánlott egyet aki igen.
Utro mehet szájon át is,sajnos ezt én akkor nem tudtam,pedig de jó lett volna. :D

Rekuja!
Igen,alacsony volt a hcg,egy ismerősöm már akkor tudta,hogy fiú lesz,állítólag akkor ilyen alacsony,hát nem tudom van e összefüggés.Szerintem inkább a beágyazódás időpontja befolyásolja.
Csepeli vagy?Én is! :lol:

Kép
cukigabi
Budapest
 
 


Bazsa!
Köszi a javítást Rekuja felé :wink:
Cuki=cukrász :wink:

Kép
cukigabi
Budapest
 
 


Bazsa
Igen, ez egyénenként változó, hogy ki mikor viszi strandra a bébijét, én is ki szeretném kérni a gyerekorvosunk véleményét, még a babaúszásról is.

Cukigabi
Igen, láttam Rolit :) mindig nézegetek minden itteni bébit :)
Gratulálok a fogacskákhoz! :)
Köszi a dicsiket, igen picurkám is sokat változott, már akar is van benne ezerrel :D
Én 55,5 kilóval indítottam a terhességet és 53 vagyok most, de sajna a hasamra a megnyúlt bőr alá felgyűlt elég nagy úszógumi :( de ez a képeken, ill. ruhában nem látszik, csak engem bánt, de most tilos a fogyókúra!!! Így marad majd a torna, de néha még érzem a sebemet, így még nem állok neki tornázni sem.

Rekuja
Gratula a fogacskához! :) azért tényleg ne add még férjhez :D

Zita

Kép
zitácska79
 
 


ÚÚÚÚ most látom, hogy Cukigabi helyett Cikigabit írtam bocsiiiiiii!!!!! De jót röhögtem magamon :lol: :lol: :lol: :lol:

Az Anettes bejegyzés meg a Zitának szól... tiszta hülye vagyok ma, bizti mert végre itt van apa :oops:

KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület
 
 
 
 
 


Hú, mennyit írtatok! Nem frissítettem, annyira nem stabil a net, szóval nekem még a saját bejegyzésem volt az utsó, reméltem, én veszem először észre az elgépeléseket :oops: Szóval lebuktam :oops:

Ediii
Én is lombik előtt állok, januárra tervezzük a következőt, szóval valamikor szeptember elején megyek a dokinénimhez, mert sztem várnom kell pár hónapot az időpontra (vki mondta, h kb 4-5 hóval előbb kell menni a 2.nál is).

Cukigabi (most jól írtam :D)
Csepeli vagy? De jó! Mi épp most költöztünk át a gyár 1-es kapujától a Puli sétányra, ha ez mond valamit. Én itt nőttem fel, csak nem ebben a házban :) szóval mintha hazatértem volna a „falumba” olyan ez a telep :)
Cukrász vagy? Csepelen? Megyünk ingyen fagyiért! :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület
 
 
 
 
 


nem lehet hogy cukrász gabinak hívják??? :-)
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?