Épp ma akarunk strandra menni, de csak 5 után ide a csepelire. Egyszer már meglóbáltuk a lábiját a Balcsiban, akkor is 5 után, de nem volt fürdethetnékünk. Én bizti nem viszem ki 11-3 között, max a kocsiig, onnan meg légkondis helyre, pedig már fél éves. Persze, ha lent lennénk Balcsin, az más, mert nekünk elég hűvös a kert a diófák miatt, meg a vályogházba bármikor be lehet menni, az meg ősi klímás
Mondtam, hogy a klímánk még nincs beüzemelve itthon? Tuti, mire meglesz, nem lesz többet kánikula idén
mi 3 hós korában utaztunk vele először hosszú hétvégézni húsvétkor, teljesen jól bírta, tetszett neki, hogy sokat volt szabadban és egyáltalán nem zavarta az idegen helyen alvás. De nem kánikula volt
Kibújt a pici foga! Ha végighúzom az ínyén az ujjamat, az egyik fogcsúcsa megszúr
Tiszta nagylány már, mindjárt férjhez adom!
Bazsa
Rosszullét akár a terhességtől is lehet, az aluszékonyság nálam is nagyon dúrva volt. Hazaértem, aludtam 2 órát, hazajött apa, vacsiztunk és mentem aludni...
Nekünk a 6. és 8. héten a Kaáliban volt uh, utána jelentkeztem a dokibácsimnál, ő mondta, hogy megnézne még a 12. heti genetikai uh előtt (ő csinálta az inszemeket, szóval képben volt). Így nála voltam a 10. héten, majd a 13. hét elején megcsinálta a genetikait is (Istenhegyi klinikán van, nekik amúgy is ez a specialitásuk). Utána kb 4 hetente jártunk, talán egyszer 5, mert a doki szabin volt (Szibériában vadászott
). Nekem minden más vérvételt is ott csináltak, 1-2e Ft körül alkalmanként, mert így nem kellett éhgyomorra órákat várnom a csepeli sztkba (egyszer azért 8 hósan sikerült 3 órát ülnöm, amikor szóltam, hogy el fogok ájulni, mondták előrevesznek. Na akkor még 1 órát vártam)
Suzy
A Kaálinak van egy alapítványa, ami olyanokat támogat, akiknek nincs pénzük a lombik költségeire. Nemtom hogy működik, de én idén nekik adtam az 1%omat, szóval legalább 5e Ftjuk van
Ediii
Angyalkánkra mostanában sokat gondolok. Ha ő akkor megmarad, sose lett volna Szaffi, merthogy akkor született volna (azon a héten) mikor Szaffit beültették. Angyalka most vigyázza Szaffit, mint egy jó tesó
Dike
Pöttyeitek nem meleg kiütések? Piciknél ezek sokkal érzékenyebben előjönnek, és nagyon csúnyák lehetnek. Én hajlamos vagyok rá, és nagy melegben pl a lábszáromon is megjelennek. Meleg kiütéses babát végkép nem vinnék ki
Cikigabi
Jó alacsony hcg-vel indult a terhességed
Nekem angyalkánál volt százvalamennyi, és arra mondta a dokinénim, hogy nem fog megmaradni. Mondjuk ez a beülti után 3 héttel volt (a teszt nem mutatta ki csak 18 nap után, és azt mondta a dokinénim, hogy akkor menjek csak vissza, ha van pozi teszt). Szaffinál persze már 14. napon iszonyú erős +om volt, meg 200 feletti hcg.
Anett
Fogzás annyira nem szörnyű, most, hogy már tudom, hogy tényleg azért sír. Addig volt vacak, amíg bizonytalan voltam, hogy esetleg valami baja van én meg ráfogom a fogzásra
Tudod, most jött ki a bölcsesség fogam pár hete, és kipróbáltam a fogzó gélt, és tényleg király
Szóval napi 2-3 felsírásnál bekenem neki.
Apa hazajött, végre pakultunk egy kicsit, a dolgozó is kezd alakulni, meg a nappaliban is már nem két asztal meg egy tv van az ülőgarnitúrán